Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμένα!! Είμαι καινούρια στο φόρουμ και ελπίζω να μην κάνω καμία γκάφα που γράφω εδώ! Είναι τόσα πολλά τα θέματα που δεν ήξερα που να πρωτογράψω. Καταρχήν συγχαρητήρια σε όλα τα κοριτσάκια που περιμένουν το μπεμπέκι τους και με το καλό μια γρήγορη σύλληψη στα υπόλοιπα που προσπαθούν. Ας γνωριστούμε λοιπόν: Είμαι η Δήμητρα, 29 χρ. και μένω στην Ηλιούπολη Αττικής! Έχω ήδη ένα κοριτσάκι 7 χρ. και τώρα είμαι και πάλι έγκυος 14 εβδομάδων! Αργήσαμε να το πάρουμε απόφαση για δεύτερο γιατί όποτε λέγαμε να βάλουμε "μπρος" κάτι συνέβαινε και κάναμε πίσω, τελικά το καλοκαίρι είπαμε να προσπαθήσουμε χωρίς άγχος και ο καλός θεούλης μας το έστειλε με τη μία!!! Κάναμε την αυχενική και όλα ήταν τέλεια, ο γιατρός μας είπε με σιγουριά πως είναι κοριτσάκι και η χαρά μου δεν περιγράφεται!! Π.Η.Τ έχω 20-5 αλλά λόγω καισαρικής πρώτα ο θεός γύρω στις 10-5 μου είπε ο γιατρός μου πως θα σκάσει μύτη η μπέμπα μας! Αυτά για αρχή..καλώς σας βρήκα και πάλι!!

Καλωσ ηρθεσ Δήμητρα ....σου εύχομαι μια τέλια εγκυμοσύνη :-D .....

Καλημέρα σε ολεσ μανούλεσ .....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε ολες καλως ηρθατε οι καινουριες!! ευχομαι ολες ν κρατησουμε γερα παιδακια στις αγκαλιες μας.

πως ειστε σημερα; εγω μαγειρεψα και τωεαπ ινω τον καφε μ..το απογευμα θα παω στο γιατρο γιατι εχω κατι περιεργους πονους κ πρεπει να ειναι το εντερο αλλα θελω να βεβαιωθω!! πως ειστε; τα μωρακια σας;;

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια..Σας ευχαριστώ όλες για το ζεστό καλοσώρισμα!!

Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου τα καλύτερα σε όλες μας!!

(Αν θέλεις να απαντήσεις κάπου συγκεκριμένα, πως το κάνετε αυτό και βάζετε το κείμενο της άλλης κοπέλας από πάνω ώστε να ξέρει ότι απαντάτε σε εκείνη προσωπικά?) :roll:

[sIGPIC][/sIGPIC]

(Αν θέλεις να απαντήσεις κάπου συγκεκριμένα, πως το κάνετε αυτό και βάζετε το κείμενο της άλλης κοπέλας από πάνω ώστε να ξέρει ότι απαντάτε σε εκείνη προσωπικά?) :roll:

καλημερα γλυκεια μ πατας quote που βρισκεται κατω δεξια απο το μηνυμα ατης κοπελας π θελεις να της απαντησεις και μετα γραφεις την απαντηση σου :)

Κούκλα μου, εγώ εκανα την καμπύλη στο δημόσιο νοσοκομείο και δεν πλήρωσα μια. ....και γενικοσ δεν έχω πληρώσει τίποτα εκτοσ από την αυχενική και την β επίπεδου. ...ολα γράφονται κανονικοτατα.....

Εκλερακη, εγώ είμαι στο Ηράκλειο ,αλλωσ θα σε έστελνα στον δικό μου.. .δωκιμασε άπλα να πασ μονη σου σε ένά νοσοκομείο ....υπομονή κούκλα μου.. .

Βαλεντινακι μου να πας να πάρεις χαρτονια και χρυσοσκονες να φτιάξεις αστερακια 3d ;) για στολίδια για τα Χριστούγεννα .εγω αυτο θα κάνω απλα περιμένω να περιμένω να περάσουν οι μέρες για να βγω σε αδεια ΧΑ ΧΑ έχει και στο YouTube κάτι βίντεο απίστευτα ;)

Διαφημίσεις

Βαλεντινακι μου να πας να πάρεις χαρτονια και χρυσοσκονες να φτιάξεις αστερακια 3d ;) για στολίδια για τα Χριστούγεννα .εγω αυτο θα κάνω απλα περιμένω να περιμένω να περάσουν οι μέρες για να βγω σε αδεια ΧΑ ΧΑ έχει και στο YouTube κάτι βίντεο απίστευτα ;)

καλημερα λινακι μ τι κανεις πως εισαι σημερα;

κ αν θες να απαντησεις σε πολλες μαζι, επιλεγεις κατω απο τα μνμ το συμβολο " κ οσα επιλεγεις μπορεις μετα να τα απαντησεις!!!!!

τι μου κανετε οι υπολοιπες!!!!ελατε να κινηθουμε λιγο!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

κ αν θες να απαντησεις σε πολλες μαζι, επιλεγεις κατω απο τα μνμ το συμβολο " κ οσα επιλεγεις μπορεις μετα να τα απαντησεις!!!!!

τι μου κανετε οι υπολοιπες!!!!ελατε να κινηθουμε λιγο!!!!!

σπυριδουλα μ τι κανεις; πως παει το μπεμπεκι σου;;

Hello girls!

Να καλωσορισω κι εγω τα νεα κοριτσακια!!!

Με το καλο τα μωρακια μας!!!

Και δεν ξερω αν το πηρατε χαμπαρι αλλα πλεον δεν ειμαι η μοναδικη Μαιου εδω μεσα....

Εχω και παρεααααααα!!!!!!!!!!

Γιουπιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Κοριτσια νομιζω οτι ενοιωσα το μωρο εχθες και προχθες...

Μην φανταστειτε κατι τρομερο...

Ηταν το αισθημα οπως χτυπαει η αρτηρια στον λαιμο....

Κατι τετοιο για πολυ λιγο....

Αχ μακαρι να ειναι το μικρο μου!!!

Επισης εχω τρομακτικη ξηροδερμια στο στηθος και στις θηλες...Και εννοειται και φαγουρα...Κρεμες δεν βαζω γιατι τις φοβαμαι να πω την αληθεια...Τι μπορω να κανω ομως για να ενυδατωσω το σωμα μου που μοιαζει λες και εχω βγαλει λεπια;;;

Εκτος και αν γινομαι γοργονα οποτε το δεχομαι!!!!:tongue::tongue::tongue:

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

καλημερα λινακι μ τι κανεις πως εισαι σημερα;

Καλησπερα Αριαδνουλα ;) ειμαι καλα ...έτσι λέω τουλάχιστον ... Περιμένω μέχρι την Τρίτη να περάσουν οι μέρες να πάρω τ αποτελέσματα της εξέτασης που έχω κάνει ... Να δώ πως είναι το μωρακι μου ..

Μέχρι τότε αγωνιώ ... Εσύ πως είσαι ;

καλημερα γλυκεια μ πατας quote που βρισκεται κατω δεξια απο το μηνυμα ατης κοπελας π θελεις να της απαντησεις και μετα γραφεις την απαντηση σου :)

Κουκουνακι καλώς μας ήρθες ;) να πανε όλα καλα σου εύχομαι ;) Φιλακια πολλα πολλα

Hello girls!

Να καλωσορισω κι εγω τα νεα κοριτσακια!!!

Με το καλο τα μωρακια μας!!!

Και δεν ξερω αν το πηρατε χαμπαρι αλλα πλεον δεν ειμαι η μοναδικη Μαιου εδω μεσα....

Εχω και παρεααααααα!!!!!!!!!!

Γιουπιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Κοριτσια νομιζω οτι ενοιωσα το μωρο εχθες και προχθες...

Μην φανταστειτε κατι τρομερο...

Ηταν το αισθημα οπως χτυπαει η αρτηρια στον λαιμο....

Κατι τετοιο για πολυ λιγο....

Αχ μακαρι να ειναι το μικρο μου!!!

Επισης εχω τρομακτικη ξηροδερμια στο στηθος και στις θηλες...Και εννοειται και φαγουρα...Κρεμες δεν βαζω γιατι τις φοβαμαι να πω την αληθεια...Τι μπορω να κανω ομως για να ενυδατωσω το σωμα μου που μοιαζει λες και εχω βγαλει λεπια;;;

Εκτος και αν γινομαι γοργονα οποτε το δεχομαι!!!!:tongue::tongue::tongue:

Γοργονίτσα το πιο πιθανό είναι να έχεις νιώσει το μωράκι σου γιατί κάπως έτσι είναι στην αρχή, ή τουλάχιστον κι εμένα έτσι ξεκίνησε.

Για την ξηροδερμία μπορείς να χρησιμοποιείς baby oil κάθε φορά που τελειώνεις με το μπανάκι σου και θα σε ενυδατώνει αρκετά!!

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Νομίζω πως το κατάφερα ;) Ευχαριστώ πολύ!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γοργονίτσα το πιο πιθανό είναι να έχεις νιώσει το μωράκι σου γιατί κάπως έτσι είναι στην αρχή, ή τουλάχιστον κι εμένα έτσι ξεκίνησε.

Για την ξηροδερμία μπορείς να χρησιμοποιείς baby oil κάθε φορά που τελειώνεις με το μπανάκι σου και θα σε ενυδατώνει αρκετά!!

Μακαρι να ειναι!!!

Απλα αναρωτιεμαι και αμφιβαλο λιγο γιατι πιστευω οτι ειναι νωρις...

Οσο για το baby oil αυτο εχει parabens (καλα το εγραψα;;);;;

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...