Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

καλημερα κουκλα μου!!!!τι κανεις;;!!!!!

Καλα ειμαι κουκλιτσα μου.....κανω δουλειες οσο μπορω βεβαια γιατι οι δυναμεις μου εχουν πεσει παρα πολυ, ειχε κ ο αντρας μου δυο νυχτερινα σερι και ημουν ολη μερα σχεδον μονη μου κ επηζα, αλλα εχω κ αυτο το "δεν ξερω τι να κανω να περασει η ωρα μου κ οτι κ αν κανω παλι δε περναει" ενα πραγμα!

Εχθες πηγαμε να πιουμε ενα καφε εξω ολοι μαζι, και στην επιστροφη στο αυτοκινητο με πιανει ενα πραγμα, ενας πονος και στα δυο ποδια απο λιγο πιο πανω απο τον αστραγαλο κ κατω......να μου εχουν κοπει κ τα δυο ποδια κ να μη μπορω να περπατησω! :-(

Τελειωνει βλεπεις κ ο 7ος τωρα, και πανε τα κουραγια μου τελειως!.....

Εχω απο την αλη και τα διαολια μου γιατι αυτη η μικροβιολογος με δουλευει ψιλο γαζι αλλα δεν θα της περασει, απο εμενα θα "παει" μου φαινεται...

Πηγα να καν την περασμενη εβδομαδα την καμπυλη σακχαρου, δε γραφεται μου λεει, ενα 20αρικο κοστιζει. Δε την πληρωσα βεβαια γτ πανωα πληρωνω οταν παιρνω την εξεταση. Μου λεει η κουμπαρα μου "μην εισαι βλακας, γραφεται κ πληρωνεις συμμετοχη 1,5 ευρω!"

Το ειχα ξεχασει εγω απο τη μικρη μου.

Τωρα αυτες τις μερες θα παω να παρω την εξεταση. Αν δεχτει να μου την γραψει -γιατι ο γιατρος μου λειπει σε αδεια κ δεν εχω καμμια διαθεση να τρεχω ετεροχρονισμενα για δικες της μλκειες- εχει καλως. Αλλιως θα της πω οτι θα την καταγγειλω για απατη και δε θα παρω κ την εξεταση!

Εξαλλου δεν ειναι κατι σημαντικο, κανονικα στην κανουν αν δουν απο τις απλες εξετασεις αιματος κατι ή αν εχεις ιστορικο. Αλλιως δε ρειαζεται!

Με την βλαμμενη που εχω μπλεξει!!! :evil::evil::evil:

(παλι εκθεση εγραψα!) :roll:

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια S O S !!!

Είχα έναν γυναικολόγο... ο Θεός να τον κάνει!!! Στο Έλενα! Πριν απο λίγο με ενημέρωσε οτι δεν μπορεί να με αναλάβει!!! Είμαι ήδη στην 22η εβδομάδα!!! (Έυχομαι να μην τύχει σε καμία)!!!

Είμαι αγχωμένη!!! Δεν έχω ιδέα αν και που θα βρω άλλο γιατρό να με αναλάβει!

Μόλις ηρεμήσω θα σας γράψω γιατί ισχυρίστηκε οτι δεν μπορεί να με αναλάβει και θα βγάλετε τα συμπεράσματά σας για το πόσο καλός "γιατρός" είναι!!

Προς το παρόν, μήπως θα ήθελε κάποια να μου συστήσει το γιατρό της???

Αποκλειστικά σε δημόσιο μαιευτήριο ή νοσοκομείο στην Αθήνα!!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες εκ των προτέρων!!!

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Εκλερακι θες να σου πω τον δικό μου ; Δεν ξέρω αν σε βολεύει είναι στο Μαρούσι και συνεργάζεται με ρεα και ιασω

Είναι ιδιώτης.καταπληκτικος γιατρός και ακόμα καλύτερος άνθρωπος

Εκλερακι θες να σου πω τον δικό μου ; Δεν ξέρω αν σε βολεύει είναι στο Μαρούσι και συνεργάζεται με ρεα και ιασω

Είναι ιδιώτης.καταπληκτικος γιατρός και ακόμα καλύτερος άνθρωπος

Linaki σε ευχαριστώ πολύ!!! Δεν έχω κανένα θέμα με το που είναι το ιατρείο του αλλά προτιμώ δημόσιο γιατί είμαι πολύ στριμωγμένη οικονομικά και δεν θα μπορέσω να είμαι σωστή απέναντι στον γιατρό κ στο μαιευτήριο. Θα προσπαθήσω να εξαντλήσω κάθε περιθώριο για να βρώ γιατρό στο δημόσιο κι αν δεν βρω θα σου ζητήσω τα στοιχεία του γιατρού σου!!

και πάλι σε ευχαριστώ!!!!:)

Linaki σε ευχαριστώ πολύ!!! Δεν έχω κανένα θέμα με το που είναι το ιατρείο του αλλά προτιμώ δημόσιο γιατί είμαι πολύ στριμωγμένη οικονομικά και δεν θα μπορέσω να είμαι σωστή απέναντι στον γιατρό κ στο μαιευτήριο. Θα προσπαθήσω να εξαντλήσω κάθε περιθώριο για να βρώ γιατρό στο δημόσιο κι αν δεν βρω θα σου ζητήσω τα στοιχεία του γιατρού σου!!

και πάλι σε ευχαριστώ!!!!:)

Εκλερακι μου να είσαι καλα προσπαθώ να σκεφτω κανένα δημόσιο αλλα ρε γαμωτο δεν ξέρω :(

Αν χρειαστείς κάτι πες μου . Φιλακια

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι κουκλιτσα μου.....κανω δουλειες οσο μπορω βεβαια γιατι οι δυναμεις μου εχουν πεσει παρα πολυ, ειχε κ ο αντρας μου δυο νυχτερινα σερι και ημουν ολη μερα σχεδον μονη μου κ επηζα, αλλα εχω κ αυτο το "δεν ξερω τι να κανω να περασει η ωρα μου κ οτι κ αν κανω παλι δε περναει" ενα πραγμα!

Εχθες πηγαμε να πιουμε ενα καφε εξω ολοι μαζι, και στην επιστροφη στο αυτοκινητο με πιανει ενα πραγμα, ενας πονος και στα δυο ποδια απο λιγο πιο πανω απο τον αστραγαλο κ κατω......να μου εχουν κοπει κ τα δυο ποδια κ να μη μπορω να περπατησω! :-(

Εχω απο την αλη και τα διαολια μου γιατι αυτη η μικροβιολογος με δουλευει ψιλο γαζι αλλα δεν θα της περασει, απο εμενα θα "παει" μου φαινεται...

Πηγα να καν την περασμενη εβδομαδα την καμπυλη σακχαρου, δε γραφεται μου λεει, ενα 20αρικο κοστιζει. Δε την πληρωσα βεβαια γτ πανωα πληρωνω οταν παιρνω την εξεταση. Μου λεει η κουμπαρα μου "μην εισαι βλακας, γραφεται κ πληρωνεις συμμετοχη 1,5 ευρω!"

Τωρα αυτες τις μερες θα παω να παρω την εξεταση. Αν δεχτει να μου την γραψει -γιατι ο γιατρος μου λειπει σε αδεια κ δεν εχω καμμια διαθεση να τρεχω ετεροχρονισμενα για δικες της μλκειες- εχει καλως. Αλλιως θα της πω οτι θα την καταγγειλω για απατη και δε θα παρω κ την εξεταση!

Εξαλλου δεν ειναι κατι σημαντικο, κανονικα στην κανουν αν δουν απο τις απλες εξετασεις αιματος κατι ή αν εχεις ιστορικο. Αλλιως δε ρειαζεται!

Κούκλα μου, εγώ εκανα την καμπύλη στο δημόσιο νοσοκομείο και δεν πλήρωσα μια. ....και γενικοσ δεν έχω πληρώσει τίποτα εκτοσ από την αυχενική και την β επίπεδου. ...ολα γράφονται κανονικοτατα.....

Εκλερακη, εγώ είμαι στο Ηράκλειο ,αλλωσ θα σε έστελνα στον δικό μου.. .δωκιμασε άπλα να πασ μονη σου σε ένά νοσοκομείο ....υπομονή κούκλα μου.. .

δεν παιζονται βρε παιδακι μου....απο παντου να βγαλουν....

Κορίτσια S O S !!!

Είχα έναν γυναικολόγο... ο Θεός να τον κάνει!!! Στο Έλενα! Πριν απο λίγο με ενημέρωσε οτι δεν μπορεί να με αναλάβει!!! Είμαι ήδη στην 22η εβδομάδα!!! (Έυχομαι να μην τύχει σε καμία)!!!

Μόλις ηρεμήσω θα σας γράψω γιατί ισχυρίστηκε οτι δεν μπορεί να με αναλάβει και θα βγάλετε τα συμπεράσματά σας για το πόσο καλός "γιατρός" είναι!!

κ γω επαρχια ειμαι γι'αυτο δεν μιλαω τοση ωρα!!!!δεν εχεις καμια γνωστη εστω να σου δωσει μια γνωμη;;;αλλιως μπες στο parents.gr οπου υπαρχει θεμα με γιατρους ανα περιοχη νομιζω, με κοπελες που λενε τη γνωμη τους...

αλλιως κανε αυτο που λεει κ η βαλεντινη!!!!!μπες σε ενα νοσοκομειο κ ψαξε!!!!για αθηνα πολυ καλο δημοσιο ξερω οτι ειναι το αττικο που ειναι κ φιλικο προς το θηλασμο!!!!!επισης κ το αρεταιιο σαν πανεπιστημιακο!!!!!καλη επιτυχια!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλησπέρα και από εμένα!! Είμαι καινούρια στο φόρουμ και ελπίζω να μην κάνω καμία γκάφα που γράφω εδώ! Είναι τόσα πολλά τα θέματα που δεν ήξερα που να πρωτογράψω. Καταρχήν συγχαρητήρια σε όλα τα κοριτσάκια που περιμένουν το μπεμπέκι τους και με το καλό μια γρήγορη σύλληψη στα υπόλοιπα που προσπαθούν. Ας γνωριστούμε λοιπόν: Είμαι η Δήμητρα, 29 χρ. και μένω στην Ηλιούπολη Αττικής! Έχω ήδη ένα κοριτσάκι 7 χρ. και τώρα είμαι και πάλι έγκυος 14 εβδομάδων! Αργήσαμε να το πάρουμε απόφαση για δεύτερο γιατί όποτε λέγαμε να βάλουμε "μπρος" κάτι συνέβαινε και κάναμε πίσω, τελικά το καλοκαίρι είπαμε να προσπαθήσουμε χωρίς άγχος και ο καλός θεούλης μας το έστειλε με τη μία!!! Κάναμε την αυχενική και όλα ήταν τέλεια, ο γιατρός μας είπε με σιγουριά πως είναι κοριτσάκι και η χαρά μου δεν περιγράφεται!! Π.Η.Τ έχω 20-5 αλλά λόγω καισαρικής πρώτα ο θεός γύρω στις 10-5 μου είπε ο γιατρός μου πως θα σκάσει μύτη η μπέμπα μας! Αυτά για αρχή..καλώς σας βρήκα και πάλι!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κούκλα μου, εγώ εκανα την καμπύλη στο δημόσιο νοσοκομείο και δεν πλήρωσα μια. ....και γενικοσ δεν έχω πληρώσει τίποτα εκτοσ από την αυχενική και την β επίπεδου. ...ολα γράφονται κανονικοτατα.....

Kοριτσαρα μου σκεψου οτι εγω ουτε την αυχενικη δεν πληρωσα, την ειχα γραψει, γιατι γραφεται!!! Αλλα κ τωρα δε της εχω δωσει φραγκο της βλαμμενης επειδη ειναι μονοπωλιο νομιζει οτι μπορει να μας κανει οτι θελει! Αστη κ θα την φτιαξω οπως πρεπει εννοια σου!

Κορίτσια S O S !!!

Κουκλα μου δεν ξερω να σου συστησω καποιον,μην αγχωνεσαι ομως γιατι κ εγω -θελημμενα- στο πρωτο μου παιδι στον 5ο προς 6ο μηνα αλλαξα γιατρο, δεν τρεχει τιποτα,εφοσον εχεις τις εξετασεις κ του τις πας, ολα ειναι οκ.

Παρ'ολα αυτα ξερω απο πολυ καλους φιλους οτι το Αγ. Ολγα εχει την καλυτερη μαιευτικη,οποτε αν θες κανεις μια βολτα κ κατα εκει ;)

Καλησπέρα και από εμένα!! Είμαι καινούρια στο φόρουμ και ελπίζω να μην κάνω καμία γκάφα που γράφω εδώ! Είναι τόσα πολλά τα θέματα που δεν ήξερα που να πρωτογράψω. Καταρχήν συγχαρητήρια σε όλα τα κοριτσάκια που περιμένουν το μπεμπέκι τους και με το καλό μια γρήγορη σύλληψη στα υπόλοιπα που προσπαθούν. Ας γνωριστούμε λοιπόν: Είμαι η Δήμητρα, 29 χρ. και μένω στην Ηλιούπολη Αττικής! Έχω ήδη ένα κοριτσάκι 7 χρ. και τώρα είμαι και πάλι έγκυος 14 εβδομάδων! Αργήσαμε να το πάρουμε απόφαση για δεύτερο γιατί όποτε λέγαμε να βάλουμε "μπρος" κάτι συνέβαινε και κάναμε πίσω, τελικά το καλοκαίρι είπαμε να προσπαθήσουμε χωρίς άγχος και ο καλός θεούλης μας το έστειλε με τη μία!!! Κάναμε την αυχενική και όλα ήταν τέλεια, ο γιατρός μας είπε με σιγουριά πως είναι κοριτσάκι και η χαρά μου δεν περιγράφεται!! Π.Η.Τ έχω 20-5 αλλά λόγω καισαρικής πρώτα ο θεός γύρω στις 10-5 μου είπε ο γιατρός μου πως θα σκάσει μύτη η μπέμπα μας! Αυτά για αρχή..καλώς σας βρήκα και πάλι!!

Καλως μας ηρθες κοριτσομαμα,εχουμε πηξει στα αγορια εδω! :D :D

z7tup3.pngArPLp3.png

Εγω πάντως σε φόρουμ δεν είχα ξαναγράψει ποτε ... Αλλα είναι τόσο ζεστά στο δικό μας που πραγματικα το να μοιράζεσαι χαρές λύπες και αγωνίες με ανθρώπους που ανιδιοτελώς σου στέκονται είναι απίστευτο .. Μπράβο σε όλες μας ;)

Διαφημίσεις

κοπελα μου, καλησπερα κ απο μενα κ καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη κ η κορη σου να ερθει γερη!!!!οπως ειπε κ το Linaki μας, εδω μπορεις να μοιραστεις τα παντα!!!!χαρες κ λυπες!!!!!!φυσικα κ ευχομαστε μονο χαρες να ακουγονται εδω μεσα, αλλα κ οι δυσκολιες αντιμετωπιζονται με καλη διαθεση!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Koριτσάρες καλημέρα!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες! Η αλήθεια είναι πως μου χάλασε πολύ η διάθεση και θα ήθελα να μου συστήσουν κάποιον γιατρό για να μην ψάχνω πάλι από την αρχή... Υποχρεωτικά βέβαια αυτό θα κάνω αναμένοντας βέβαια και οποιαδήποτε σύσταση!

Κουκουνάκι καλώς ήρθες κι εσύ και με το καλό να αγκαλιάσεις τη μπεμπούλα σου!!!

κοριτσια μου καλημερα!!!!τι μου κανετε;;;!!!!!εδω ολα καλα, βρεχει συνεχως!!!!αληθεια που ειναι η βροχερη;;;!!!!

τα νεα σας!!!!!

εκλερακι, μην ανησυχεις, θα βρεις γιατρο!!!!ειναι λιγο δυσκολο αλλα θα τα καταφερεις!!!

οι υπολοιπες πως εισαστε;;;

μαρακι τα πηρες τα αποτελεσματα της καμπυλης;;;τσακωθηκες τελικα;;;!!!!!

για γλυκια καλημερα σε ολες!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα στα κοριτσια μου!

Ειστε ολες καλα σημερα??

Σπυριδουλα μου δεν πηγα να την παρω γτ ο γιατρος μου ειναι σε αδεια οποτε δε μπορω να του την παω αρα κ δε βιαζομαι.

Αλλα ετσι κι αλλιως να πληρωσω α-πο-κλει-ε-ται!! ;)

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...