Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλησπερα κορίτσια μου ..τώρα γύρισα απο το γιατρο .λοιπον ειμαι θετική στην παλιά λοιμωξη όχι τη νέα. Δηλαδη απλα ξαναφουντωσε ..αύριο πρωί πρωι θα πάω να κάνω μια εξέταση που λέγεται cmv igg avidity και δείχνει ακριβώς πριν πόσο καιρο το πέρασα .απο αυτη την απάντηση θα κριθεί αν θα κάνω αμνιοπαρακεντηση και αν έχει μολυνθεί το μωρακι μου .. Δε θέλω να γράψω τη συνέχεια σ αυτη την περίπτωση .θελω να πιστεύω πως θα είναι τυχερό το παιδάκι μου .ευχαριστω για τη στήριξη σας κοριτσακια μου .1000 ευχαριστω .

Κοριτσάκι μου σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!!! Έχεις την θετική σκέψη όλων μας και θα πάνε όλα όπως τα επιθυμείς!!!!!

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου...ασχημα νεα εχω..ενω απο τον ιουλιο που εμαθα οτι ειμαι εγκυος ολες μου οι εξετασεις ηταν μια χαρα ... ξαφνικα με πηρε ο γιατρος μου σημερα να μου πει πως βγηκε θετικη η εξεταση για cmv igg (δλδ κυτταρομεγαλοιο σε παλια λοιμωξη) κατι που ως τωρα ηταν αρνητικο.. το καλο μου ειπε ειναι που δεν φαινεται να εχω νοσησει προσφατα δλδ τα igm ειναι ακομα αρνητικα ...

το απογευμα μου ειπε να παω να μιλησουμε στο ιατρειο του .. και πραγματικα απ ο,τι διαβασα τα πραγματα ειναι ασχημα.. κανεις μια εξεταση ακομα και αν δεν ειναι καλη γινεται διακοπη της κυησης..

θα τρελλαθω ..

καλημερα λινακι! καταλαβαινω απολυτα την αγωνια σου αλλα θα σου ελεγα να κρατησεις την ψυχραιμια σου κ να μην διαβαζεις ιστοριες γιατι μονο κακο θα βαζεις στο μυαλο σου. χωρις να εχω καμια ιατρικη γνωση κ με μια ματια που εριξα στις εξετασεις θα σου πω οτι στην 9η εβδομαδα που εκανα τον προγεννητικο το CMV IGM ηταν θετικο αρα λογικα ειχα νοσησει παλιοτερα. ακου τον γιατρο σου κ κανε αυτο που σου λεει κ να δεις οτι ολα ειναι καλα απλα κ αλλο ενα "ατακτο" μωρακι της παρεας μας θελει να λαχταρησει την μανουλα του!!! εμπιστοσυνη στο μπουμπουκι σου κ ολα θα πανε καλα!περιμενουμε τα νεα σου!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Φιλεναδουλες μου δεν έχω λόγια ... Σ όποιον και να μιλήσω δεν μπορει να καταλάβει όσο εσείς .. Μακάρι να μην είναι τίποτα .. Γενικά εγω αυτές τις εξετασεις τις θεωρούσα τυπικές αλλα μάλλον είναι πολυ σημαντικές .. Εύχομαι να έχω καλα νέα να σας πω τη Δευτέρα !!

Και παλι ευχαριστω μέσα απ την καρδιά μου για τη στήριξη σας

Και πάνω απ όλα ελπίζω να μου είστε όλες καλα ;)

Κούκλα μου, ολα θα ειναι καλα. ....πίστεψε με, ειναι τα παλιά κυττάρα και κάποια στηγμη γηνονται αντισώματα. ....έχω περάσει μια σοβαρή λυμοξη αναπνευστικού και όποτε πάω για εξέτασή τουσ το θυμίζω. ...σου ευχωμαι οτι καλύτερο. .....περιμένω νεα. ...

Κορίτσια εγώ σε τρεισ ωρεσ έχω ραντεβού στον γιατρουλι μου. ....ανυπόμονω πολύ. ...χθεσ ειχα πάει στην άκουα γιόγκα παλι και ένιωθα πολύ όμορφα, δεν κρυωσα αυτή την φορα. ....χαχαχα αυτά τα νεα μου κοριτσια......

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο εμενα !μολις γύρισα σπίτι .. Πήγα και έκανα την εξέταση σήμερα και τώρα ένα αναμονή ως τη Δευτέρα το βραδυ που βγαίνει η απάντηση ! Ευχαριστω πραγματικα για την αγκαλιτσα και για τη στήριξη όλων σας κορίτσια μου .. Και εγω θέλω να πανε όλα καλα ! Σήμερα νομίζω πως το μπεμπακι μου είχε λοξιγγα! Και είχε πολλή πλάκα .. ΧΑ ΧΑ . Αχ μέχρι τη Δευτέρα θα σας σκάσω απ την αγωνία μου :( φανταστείτε σπίτι τι γίνεται ΧΑ ΧΑ

Πείτε μου τίποτα ευχάριστο να χαρώ λίγο !

Sspyr μου πως είσαι ;;;

καλα ειμαι κοπελα μου!!!!ολα καλα!!!! εσυ κοιτα να μην αγχωνεσι κ ολα θα ειναι οκ μην ανυσηχεις!!!!καλη επιτυχια για την δευτερα!!!!

Κορίτσια εγώ σε τρεισ ωρεσ έχω ραντεβού στον γιατρουλι μου. ....ανυπόμονω πολύ. ...χθεσ ειχα πάει στην άκουα γιόγκα παλι και ένιωθα πολύ όμορφα, δεν κρυωσα αυτή την φορα. ....χαχαχα αυτά τα νεα μου κοριτσια......

καη επιτυχια κοριτσι μου στο γιατρο!!!!περιμενουμε νεα σου!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Τωρα γύρισα σπιτι....ολα καλα ,είναί μεγαλουτσικοσ 900 γραμμάρια. ....είχε μια σταση ο τζουτζουκοσ. ....πολλά γέλια ρίξαμε με τον γιατρό ,ο κεφαλι μέσα στην λεκάνη, το ένά ποδι κατω το άλλο πάνω. ...ενδιάμεσα κρεμοτανε το εργαλιο.. ..χαχα. ...αυταααα εγώ έχω πάρει 11 κιλά άλλά δεν φαίνονται καθόλου.. ..εσεισ πωσ είστε κορίτσια ?

Κι εμείς σήμερα είδαμε την κουκλίτσα μας, γιατί πήγαμε να γνωρίσουμε την γιατρό του νοσοκομείου και είναι 400 γραμμάρια!!! Καλή επιτυχία σε όλες, είμαι σίγουρη πώς όλα θα πάνε καλά σε όλες μας!!!!!!

catcatsvi20140329_-35_My%20child%20is.png

Κοριτσια μου...ασχημα νεα εχω..ενω απο τον ιουλιο που εμαθα οτι ειμαι εγκυος ολες μου οι εξετασεις ηταν μια χαρα ... ξαφνικα με πηρε ο γιατρος μου σημερα να μου πει πως βγηκε θετικη η εξεταση για cmv igg (δλδ κυτταρομεγαλοιο σε παλια λοιμωξη) κατι που ως τωρα ηταν αρνητικο.. το καλο μου ειπε ειναι που δεν φαινεται να εχω νοσησει προσφατα δλδ τα igm ειναι ακομα αρνητικα ...

το απογευμα μου ειπε να παω να μιλησουμε στο ιατρειο του .. και πραγματικα απ ο,τι διαβασα τα πραγματα ειναι ασχημα.. κανεις μια εξεταση ακομα και αν δεν ειναι καλη γινεται διακοπη της κυησης..

θα τρελλαθω ..

koritsaki soy eyxomai olaa na pane kala ...

καλημερα στα κοριτσια κ τα μωρακια!!!!!τι μου κανετε;;;!!!!!

Τωρα γύρισα σπιτι....ολα καλα ,είναί μεγαλουτσικοσ 900 γραμμάρια. ....είχε μια σταση ο τζουτζουκοσ. ....πολλά γέλια ρίξαμε με τον γιατρό ,ο κεφαλι μέσα στην λεκάνη, το ένά ποδι κατω το άλλο πάνω. ...ενδιάμεσα κρεμοτανε το εργαλιο.. ..χαχα. ...αυταααα εγώ έχω πάρει 11 κιλά άλλά δεν φαίνονται καθόλου.. ..εσεισ πωσ είστε κορίτσια ?

καλημερα κουκλα μου!!!!!μια χαρα το μωρακι!!!!900γρ;;;!!!!!καλε, τι θηριο ειναι αυτο;;;!!!!!!

Κι εμείς σήμερα είδαμε την κουκλίτσα μας, γιατί πήγαμε να γνωρίσουμε την γιατρό του νοσοκομείου και είναι 400 γραμμάρια!!! Καλή επιτυχία σε όλες, είμαι σίγουρη πώς όλα θα πάνε καλά σε όλες μας!!!!!!

μπραβο κ σε σενα κοριτσι μου!!!!αλλαξες γιατρο;;;

κοριτσια οι υπολοιπες πως ειστε;;;βλεπω ησυχια τις τελευταιες μερες!!!!!!ελπιζω να ειστε ολες οκ!!!!!!

εγω σημερα εχω κατι ενοχησεις κ εχω αγχωθει...αν συνεχιστουν θα παω σπιτι να ξαπλωσω....

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια !!!!κοπέλα μου, αλλάξεσ γιατρό ?γιατί? Σορυ για την περίεργοα.. .;)

Σπιριδουλα μου, ναι μεγαλοσ μεγαλοσ ο καλουλισ μου. ..δεν πιραζει. .....να δεισ πόζεσ που έπαιρνε το ατυμουλικο ......πολλά γέλια.. ..τωρα λεει ο γιαροσ θα με βλέπει πιο συχνά γιατί μπήκα στο τελευταίο τρίμηνο ....

Οι υπολειπεσ μανούλεσ τι κανουν ?

Καλημέρα κορίτσια !!!!κοπέλα μου, αλλάξεσ γιατρό ?γιατί? Σορυ για την περίεργοα.. .;)

Σπιριδουλα μου, ναι μεγαλοσ μεγαλοσ ο καλουλισ μου. ..δεν πιραζει. .....να δεισ πόζεσ που έπαιρνε το ατυμουλικο ......πολλά γέλια.. ..τωρα λεει ο γιαροσ θα με βλέπει πιο συχνά γιατί μπήκα στο τελευταίο τρίμηνο ....

Οι υπολειπεσ μανούλεσ τι κανουν ?

θηριο σου λεωωωωω!!!!μπραβο!!!ναι στο τελευταιο 3μηνο σε παρακολουθουν πιο συχνα!!!!καλυτερα βεβαια!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Φιλεναδουλες μου δεν έχω λόγια ... Σ όποιον και να μιλήσω δεν μπορει να καταλάβει όσο εσείς .. Μακάρι να μην είναι τίποτα .. Γενικά εγω αυτές τις εξετασεις τις θεωρούσα τυπικές αλλα μάλλον είναι πολυ σημαντικές .. Εύχομαι να έχω καλα νέα να σας πω τη Δευτέρα !!

Και παλι ευχαριστω μέσα απ την καρδιά μου για τη στήριξη σας

Και πάνω απ όλα ελπίζω να μου είστε όλες καλα ;)

Να μην ανησυχείς καθόλου!!! Κοίταξα εχθές τις εξετάσεις μου και τις σημειώσεις που είχε κάνει ο γιατρός πάνω σε αυτές.

Στην συγκεκριμένη εξέταση έχει δύο Ενδείξεις η μία είναι IGG και η άλλη IGM

Ακριβώς αυτές τις ενδείξεις έχουν και η ερυθρά και το τοξόπλασμα.

Η εξήγηση του γιατρού λοιπόν είναι: Η ένδειξη IGG σημαίνει ότι κάποια στιγμή στο παρελθόν έχεις νοσήσει απο την συγκεκριμένη πάθηση και τώρα ο οργανισμός έχει αντισώματα (αυτό είναι πολύ καλό!!!). Ενώ η ένδειξη IGM σημαίνει οτι νοσείς το διάστημα που έκανες την εξέταση (αυτό δεν είναι καλό).

Για να καταλάβεις εγώ για παράδειγμα που πέρασα την ερυθρά όταν ήμουν πιτσιρίκα έχω θετικο IGG και αρνητικό IGM.

Σε διαγνωστικό κέντρο που είχα κάνει στο παρελθόν την εξέταση για την ερυθρά δεν φαινόταν ότι την έχω περάσει όμως εγώ το θυμόμουν πολύ καλά και μου είχε κάνει εντύπωση. Λάθη δυστυχώς γίνονται και στις αιματολογικές εξετάσεις... αυτή την εξήγηση μου έδωσαν όταν την επανέλαβα!!!

Να μην στεναχωριέσαι καθόλου και να μην αγχώνεσαι!!! Όλα θα είναι καλά!!!

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...