Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ θα εχεις εμάς παρέα μην ανησυχείς ;) έτσι κ αλλιώς Εγω το υπολογιζω νωριτερα !θες ένστικτο δεν ξέρω αλλα πιστεύω ...οπότε όλο και κάποια θα ναι εδω ;)

Λες να υπαρχουν κοριτσια ακομα που θα περιμενουν τον Μαιο;;;

Δεν το νομιζω...

Με βλεπω να γραφω εδω μονη και ερημη...

Θα το κανω προσωπικο ημερολογιο μετα...

Αφου ολες θα εχετε γεννησει και θα μιλατε για βαρος,υπνους,θηλασμους κτλ κτλ!!!!:D:D:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι καλε μαριω!!!!μην ανησυχεις!!!!!κ τελευταια που θα'σαι, θα ενημερωνεσαι για "βαρος,υπνους,θηλασμους κτλ κτλ" απο εμας που θα εχουμε γεννησει!!!!κ πιστεψε με θα σου χρειαστουν πολυ ολες αυτες οι πληροφοριες!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Κοριτσια μου...ασχημα νεα εχω..ενω απο τον ιουλιο που εμαθα οτι ειμαι εγκυος ολες μου οι εξετασεις ηταν μια χαρα ... ξαφνικα με πηρε ο γιατρος μου σημερα να μου πει πως βγηκε θετικη η εξεταση για cmv igg (δλδ κυτταρομεγαλοιο σε παλια λοιμωξη) κατι που ως τωρα ηταν αρνητικο.. το καλο μου ειπε ειναι που δεν φαινεται να εχω νοσησει προσφατα δλδ τα igm ειναι ακομα αρνητικα ...

το απογευμα μου ειπε να παω να μιλησουμε στο ιατρειο του .. και πραγματικα απ ο,τι διαβασα τα πραγματα ειναι ασχημα.. κανεις μια εξεταση ακομα και αν δεν ειναι καλη γινεται διακοπη της κυησης..

θα τρελλαθω ..

Κοριτσια μου...ασχημα νεα εχω..ενω απο τον ιουλιο που εμαθα οτι ειμαι εγκυος ολες μου οι εξετασεις ηταν μια χαρα ... ξαφνικα με πηρε ο γιατρος μου σημερα να μου πει πως βγηκε θετικη η εξεταση για cmv igg (δλδ κυτταρομεγαλοιο σε παλια λοιμωξη) κατι που ως τωρα ηταν αρνητικο.. το καλο μου ειπε ειναι που δεν φαινεται να εχω νοσησει προσφατα δλδ τα igm ειναι ακομα αρνητικα ...

το απογευμα μου ειπε να παω να μιλησουμε στο ιατρειο του .. και πραγματικα απ ο,τι διαβασα τα πραγματα ειναι ασχημα.. κανεις μια εξεταση ακομα και αν δεν ειναι καλη γινεται διακοπη της κυησης..

θα τρελλαθω ..

Απο την στιγμη που τα αντισωματα igm ειναι αρνητικα σημαινει οτι ειτε ειναι ψευδως θετικο το το igg ειτε οντως την περασες την λοιμωξη πιο παλια και απλα επειδη το ανοσοποιητικο σου αυτη την στιγμη ειναι πεσμενο φανηκαν...

Δεν πιστευω να ειναι κατι, νομιζω οτι θα σου προτεινει να κανεις επαναληπτικη εξεταση και αν ειναι παλι θετικα θα κανεις αμνιο....

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Απο την στιγμη που τα αντισωματα igm ειναι αρνητικα σημαινει οτι ειτε ειναι ψευδως θετικο το το igg ειτε οντως την περασες την λοιμωξη πιο παλια και απλα επειδη το ανοσοποιητικο σου αυτη την στιγμη ειναι πεσμενο φανηκαν...

Δεν πιστευω να ειναι κατι, νομιζω οτι θα σου προτεινει να κανεις επαναληπτικη εξεταση και αν ειναι παλι θετικα θα κανεις αμνιο....

μακαρι.............απο το στομα σου και στου θεου τ αυτι ..κοντευω να σκασω απ τη στεναχωρια μου ... με υποψιασε που εκανα τις προγραμματισμενες και τις ειδε την περασμενη βδομαδα (που ειχε βγει θετικο) και μ εβαλε και τισ ξανακανα τ=το σαββατο που πηγα για τη β επιπεδου ..

τι να πω λετε να μαι τοσο ατυχη .. ?

Διαφημίσεις

μακαρι.............απο το στομα σου και στου θεου τ αυτι ..κοντευω να σκασω απ τη στεναχωρια μου ... με υποψιασε που εκανα τις προγραμματισμενες και τις ειδε την περασμενη βδομαδα (που ειχε βγει θετικο) και μ εβαλε και τισ ξανακανα τ=το σαββατο που πηγα για τη β επιπεδου ..

τι να πω λετε να μαι τοσο ατυχη .. ?

Οχι βρε θα δεις που ολα θα ειναι μια χαρα...

Η Παναγια δεν θα σε αφησει ετσι...

Εχε πιστη και ολα θα πανε καλα!!!!:)

jPnnp3.png

P92Ip3.png

οι υπολοιπες πως ειναι;;;

βαλεντινακι μου, εισαι καλυτερα;;;

που ειναι οι υπολοιπες;;;

βικτωριακι μου, που εισαι βρε;;;εισαι καλα;;;

Καλησπέρα κορίτσια. ...κούκλα μου, καλα είμαι.. ....ολη μέρα έτρεχα για χαρτούρα και πήγα και σε μια φιλη που έχει κατάστημα με μπουμπουνιερεσ και διάλεξα κουφέτα με κατι μαγνιτακια για γεννητουρια πολύ όμορφα. ....

Καλημερα κοριτσια!!!!

Τι κανετε;;;

Εγω καλα ειμαι...

Μετραω τις μερες μεχρι τις 5/12...

Πολλες μερες ρε μαμωτο και με αγχωνει ολο αυτο αφου δεν ξερω τι γινεται εκει μεσα...

Δεν φουσκωνει και η κοιλια καθολου να πω "να κατι γινεται"!!!!:tongue::tongue::tongue:

Κοπέλα μου, μα ειναι λίγο νορισ ακομα για φούσκωμα ....χαχα εγώ είμαι στην 25 βδομάδα και ακομα αν θέλω μπορώ να την κρυψω την κοιλίτσα. ...και αυτή στην ωρα τησ ...

θα τρελλαθω ..

Λινακη μου, μάλλων είναί τα κυταρα που έμειναν από την παλιά λοιμοξη, και οταν την περνάσ μια φορα ,μετα δεν την ξανακολλασ ποτε ,απλά υπάρχεί )το σωμα σου χορισ να κανει καμία ζημιά ,

αυτο δεν στο είπε ο γιατροσ ?γιυτο κουλαρε δεν είναί τίποτα.. ...

κοριτσακια μ τι κανετε; εγω εδω σπιτι..ολη μερα ο μπεμπης μ κοιμοτανε κ τωρα αρχισε τις βολτες του.τι κανετε;; λινακι μην αγχωνεσαι δεν ειναι τιποτα..λογικα τα εχεις απο πριν κ ειναι σε λανθανουσα κατασταση..δεν εχεις τιποτα απλς προληπτικς θα σε βαζει καθε τοσο ν κανεις εξετασεις τωρα.η πεθερα μ σκεψου οτι στην κορη της κολλησε τοξοπλασμα στην εγκυμοσυνη κ το κρατησε κ τωρα η κοπελα ειναι μια χαρα 25 χρονων αστυνομικος.λοιπον μην σγχωνεσαι ολα κλ θς πανε.αυριο εχεις ραντεβου;

θα τρελλαθω ..

κοριτσι μου καλησπερα!!!!εγω δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο στο οποιο αναφερεσαι, για την ακριβεια πρωτη φορα το ακουω, αλλα για να σου λενε τοσες κοπελες οτι δεν ειναι τιποτα, κατι θα ξερουν!!!!!καλη επιτυχια ευχομαι κ αν μπορεσεις γραψε τα νεα σου απο το γιατρο!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλησπερα κορίτσια μου ..τώρα γύρισα απο το γιατρο .λοιπον ειμαι θετική στην παλιά λοιμωξη όχι τη νέα. Δηλαδη απλα ξαναφουντωσε ..αύριο πρωί πρωι θα πάω να κάνω μια εξέταση που λέγεται cmv igg avidity και δείχνει ακριβώς πριν πόσο καιρο το πέρασα .απο αυτη την απάντηση θα κριθεί αν θα κάνω αμνιοπαρακεντηση και αν έχει μολυνθεί το μωρακι μου .. Δε θέλω να γράψω τη συνέχεια σ αυτη την περίπτωση .θελω να πιστεύω πως θα είναι τυχερό το παιδάκι μου .ευχαριστω για τη στήριξη σας κοριτσακια μου .1000 ευχαριστω .

Διαφημίσεις

κοριτσακια μ τι κανετε; εγω εδω σπιτι..ολη μερα ο μπεμπης μ κοιμοτανε κ τωρα αρχισε τις βολτες του.τι κανετε;; λινακι μην αγχωνεσαι δεν ειναι τιποτα..λογικα τα εχεις απο πριν κ ειναι σε λανθανουσα κατασταση..δεν εχεις τιποτα απλς προληπτικς θα σε βαζει καθε τοσο ν κανεις εξετασεις τωρα.η πεθερα μ σκεψου οτι στην κορη της κολλησε τοξοπλασμα στην εγκυμοσυνη κ το κρατησε κ τωρα η κοπελα ειναι μια χαρα 25 χρονων αστυνομικος.λοιπον μην σγχωνεσαι ολα κλ θς πανε.αυριο εχεις ραντεβου;

Ευχαριστω κοριτσάκι μου .μακαρι να ναι έτσι .. Να πανε όλα καλα .παρακατω έχω γράψει ακριβώς τι μου είπε ο γιατρός .απλα όσο και να προσπαθεί να με καθησυχάσει έχω αγχωθει πολυ :(

Καλησπερα κορίτσια μου ..τώρα γύρισα απο το γιατρο .λοιπον ειμαι θετική στην παλιά λοιμωξη όχι τη νέα. Δηλαδη απλα ξαναφουντωσε ..αύριο πρωί πρωι θα πάω να κάνω μια εξέταση που λέγεται cmv igg avidity και δείχνει ακριβώς πριν πόσο καιρο το πέρασα .απο αυτη την απάντηση θα κριθεί αν θα κάνω αμνιοπαρακεντηση και αν έχει μολυνθεί το μωρακι μου .. Δε θέλω να γράψω τη συνέχεια σ αυτη την περίπτωση .θελω να πιστεύω πως θα είναι τυχερό το παιδάκι μου .ευχαριστω για τη στήριξη σας κοριτσακια μου .1000 ευχαριστω .

λινακι μ ολα καλα θα πανε! ο θεος μαζι σου!! στειλε μας να μας πεις αυριο τι εγινε! φιλακια κ θετικη ενεργεια ολα κσλα θα πανε!

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!ευχομαι μια καλη κ ηρεμη μερα για ολους!!!!

κουκλα μου γλυκια κανε την εξεταση κ βλεπεις...μην βαζεις ασχημα πραγματα με το νου σου!!!!ολα θα πανε καλα!!!!μια μεγαλη αγκαλια απο μενα!!!!!!καλη επιτυχια στην εξεταση σου κ με το καλο τα "ευχαριστα" νεα!!!!!περιμενουμε να μας πεις τι εγινε!!!!!!!φιλακια πολλα!!!!!!!!!

οι υπολοιπες τι μου κανετε;;;;!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

γεια σου Εκλεράκι καλος ηρθες στην παρεα μας!! με το καλο το μωρακι σου κ με καλα αποτελεσματα στην β επιπεδου.. εγω ειμαι στην 22εβδομαδα κ 3 ημερες κ τωρα μπορω να ξεχωρισω σιγουρα οτι ειναι το μωρακι μου κ οχι το εντερο... σιγουρα τωρα θα το νοιωθεις αλλα δεν καταλαβαινεις οτι ειναι το μωρακι σου.. το πρωτο σου ειναι?? αν επιτρεπεται πως ειναι το ονομα σου??

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές και το καλωσόρισμα!!!

Τόνια το όνομα μου είναι Κλαίρη και οι φίλοι μου συνήθως με φωνάζουν εκλεράκι γιαυτό και το χρησιμοποιώ... Είναι το πρώτο μου κι όπως καταλαβαίνεις υπάρχει πολύ άγχος!

Την Παρασκευή και λίγο πριν το Β επιπέδου ένοιωσα κι εγώ πρώτη φορά το μπεμπάκι!!! Φοβερή αίσθηση!!! Πανέμορφο συναίσθημα!!! Από τότε κάθε βραδάκι νοιώθω ελαφριές κλωτσίτσες και χαμογελάω!

Το β΄επιπέδου δεν ολοκληρώθηκε γιατί το μπεμπάκι δεν άλλαζε θέση, μας έμεινε να δούμε το πρόσωπο και την καρδιά μέσα στην εβδομάδα.

Όλα τα υπόλοιπα ευτυχώς είναι φυσιολογικά και ο γιατρός που έκανε την εξέταση έμεινε πολύ ευχαριστημένος.

Πολύ ευχαριστημένη έμεινα κι εγώ με τον γιατρό που ήταν πολύ αναλυτικός σε ότι έβλεπε και πολύ λεπτομερής!!!

Τα άσχημα νέα μου είναι ότι απο την Πέμπτη πονάωωωωω!!! Πιθανόν όπως μου είπε κι ο γιατρός να έχω πάθει κολικό εντέρου (είμαι αρκετά δυσκοίλια) και υποφέρω!!!

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!ευχομαι μια καλη κ ηρεμη μερα για ολους!!!!

κουκλα μου γλυκια κανε την εξεταση κ βλεπεις...μην βαζεις ασχημα πραγματα με το νου σου!!!!ολα θα πανε καλα!!!!μια μεγαλη αγκαλια απο μενα!!!!!!καλη επιτυχια στην εξεταση σου κ με το καλο τα "ευχαριστα" νεα!!!!!περιμενουμε να μας πεις τι εγινε!!!!!!!φιλακια πολλα!!!!!!!!!

οι υπολοιπες τι μου κανετε;;;;!!!!!!!!

Καλημέρα και απο εμενα !μολις γύρισα σπίτι .. Πήγα και έκανα την εξέταση σήμερα και τώρα ένα αναμονή ως τη Δευτέρα το βραδυ που βγαίνει η απάντηση ! Ευχαριστω πραγματικα για την αγκαλιτσα και για τη στήριξη όλων σας κορίτσια μου .. Και εγω θέλω να πανε όλα καλα ! Σήμερα νομίζω πως το μπεμπακι μου είχε λοξιγγα! Και είχε πολλή πλάκα .. ΧΑ ΧΑ . Αχ μέχρι τη Δευτέρα θα σας σκάσω απ την αγωνία μου :( φανταστείτε σπίτι τι γίνεται ΧΑ ΧΑ

Πείτε μου τίποτα ευχάριστο να χαρώ λίγο !

Sspyr μου πως είσαι ;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...