Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!!

Τι κανετε;;;

Εγω καλα ειμαι...

Μετραω τις μερες μεχρι τις 5/12...

Πολλες μερες ρε μαμωτο και με αγχωνει ολο αυτο αφου δεν ξερω τι γινεται εκει μεσα...

Δεν φουσκωνει και η κοιλια καθολου να πω "να κατι γινεται"!!!!:tongue::tongue::tongue:

καλημερα κοπελα μου!!!!τι εχεις στις 5/12, αυχενικη;;;

κ ανυπομωνω ως τις 2/12 για β'επιπεδου....οντως πολλες οι μερες!!!!!δεν περνανε οι ατιμες!!!!!

τι γινεται μεσα στην κοιλια σου;;;κοιμαται κ στριφογυρναει, ειτε το νιωθεις ειτε οχι!!!!ακουει τη φωνη σου κ ηρεμει!!!!νιωθει τις σκεψεις σου κ τσαντιζεται η χαλαρωνει!!!αισθανεται το χαδι σου κ ανατριχιαζει!!!!ακουει αλλους θορυβους κ νιωθεια ασφαλεια που ειναι μεσα σου!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοπελα μου!!!!τι εχεις στις 5/12, αυχενικη;;;

κ ανυπομωνω ως τις 2/12 για β'επιπεδου....οντως πολλες οι μερες!!!!!δεν περνανε οι ατιμες!!!!!

τι γινεται μεσα στην κοιλια σου;;;κοιμαται κ στριφογυρναει, ειτε το νιωθεις ειτε οχι!!!!ακουει τη φωνη σου κ ηρεμει!!!!νιωθει τις σκεψεις σου κ τσαντιζεται η χαλαρωνει!!!αισθανεται το χαδι σου κ ανατριχιαζει!!!!ακουει αλλους θορυβους κ νιωθεια ασφαλεια που ειναι μεσα σου!!!!

Καλημερα!!

Οχι την αυχενικη και το παππ-α εγιναν...

Απλο ραντεβου εχω να το δουμε...

Εχω να το δω απο τις 7/11...

Ακουνε απο τωρα;;;

Γιατι νομιζω οτι ακομα ειναι πολυ νωρις για να ακουσουν;;;

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Κοριτσια απορια:

Υποτιθεται οτι εγω με βαση το τικερακι μου και την εβδομαδα που ειμαι, εχω μπει στον 4ο μηνα...

Προχθες που περασα απο τον γιατρο μου για να μου γραψει τα ενεσακια μου(σαν πρεζονι νοιωθω...χαχαχα) του λεω οτι μπηκα στον 4ο και μου λεει...Ποτε εχουμε ΠΗΤ του λεω 19/5....Ε καθε 19 αλλαζεις μηνα...

Υποτιθεται δλδ οτι εγω αυριο κλεινω τον 3ο και μπαινω στον 4ο...

Επισης μου ειπε να μην το μετραω με τις εβδομαδες;;;

Και ερωτω εγω:

Εσας πως σας μετραει ο γιατρος σας;;;;;:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

jPnnp3.png

P92Ip3.png

μαρακι μου, αρχικα, δεν ξερω αν ακουνε απο τοσο νωρις εξωτερικους ηχους, αλλα αισθανονται...κ τη φωνη της μαμας νομιζω οτι την ακουν...

επειτα, εμενα ο γιατρος μου, οταν ειναι για εξετασεις(αυχενικη, β'επιπεδου κλπ) η οπως τωρα με την περιδεση, με παει με τις εβδομαδες...αλλα γενικα μου ειπε οτι μηνα αλλαζω καθε 12....βγαλε ακρη, ε;;;!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσια κ τα μωρακια!!!!καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!τι μου κανετε;;;!!!!

κοριτσι μου καλημερα κ απο μενα!!!!δεν σου λεω καλωσ ηρθες, νομιζω ησουν κ πριν λιγο καιρο παλι εδω, ετσι δεν ειναι;;;!!!!!να ηρεμησεις κ να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου οσο πιο πολλα μπορεις κ να μην διαβαζεις πολλα πολλα γιατι αγχωνεσαι!!!!

οι υπολοιπες πως ειναι;;;

βαλεντινακι μου, εισαι καλυτερα;;;

που ειναι οι υπολοιπες;;;

βικτωριακι μου, που εισαι βρε;;;εισαι καλα;;;

Sspyr82 καλημέρα ;) ναι εδω ήμασταν και τον Αύγουστο μαζι και μιλούσαμε !! Έχετε δίκιο ... Αν δε χαλάρωσε θα τώρα άλλωστε ποτε θα το κανεις ;;; Το πόσο χαίρομαι που είμαστε όλες καλα και όλες εδω δεν περιγράφεται ;)

Διαφημίσεις

Κοριτσια απορια:

Υποτιθεται οτι εγω με βαση το τικερακι μου και την εβδομαδα που ειμαι, εχω μπει στον 4ο μηνα...

Προχθες που περασα απο τον γιατρο μου για να μου γραψει τα ενεσακια μου(σαν πρεζονι νοιωθω...χαχαχα) του λεω οτι μπηκα στον 4ο και μου λεει...Ποτε εχουμε ΠΗΤ του λεω 19/5....Ε καθε 19 αλλαζεις μηνα...

Υποτιθεται δλδ οτι εγω αυριο κλεινω τον 3ο και μπαινω στον 4ο...

Επισης μου ειπε να μην το μετραω με τις εβδομαδες;;;

Και ερωτω εγω:

Εσας πως σας μετραει ο γιατρος σας;;;;;:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Καλημέρα και απο εμενα και καλώς ήρθες κοπέλα μου ;) κ μένα ο γιατρός με εβδομάδες με μετράει και αν και η π.η.τ μου είναι 17 /03 μου λέει πως αλλάζω μήνα κάθε τέλος του μήνα και όχι κάθε 17

Άντε βγάλε άκρη ;) ΧΑ ΧΑ

μαρακι μου, αρχικα, δεν ξερω αν ακουνε απο τοσο νωρις εξωτερικους ηχους, αλλα αισθανονται...κ τη φωνη της μαμας νομιζω οτι την ακουν...

επειτα, εμενα ο γιατρος μου, οταν ειναι για εξετασεις(αυχενικη, β'επιπεδου κλπ) η οπως τωρα με την περιδεση, με παει με τις εβδομαδες...αλλα γενικα μου ειπε οτι μηνα αλλαζω καθε 12....βγαλε ακρη, ε;;;!!!!!

Καλημέρα και απο εμενα και καλώς ήρθες κοπέλα μου ;) κ μένα ο γιατρός με εβδομάδες με μετράει και αν και η π.η.τ μου είναι 17 /03 μου λέει πως αλλάζω μήνα κάθε τέλος του μήνα και όχι κάθε 17

Άντε βγάλε άκρη ;) ΧΑ ΧΑ

Οκ καταλαβα...

Μια απο τα ιδια ειναι και οι δικοι σας γιατροι...

Γιατι και εμενα για την αυχενικη με μετρησε με εβδομαδες και παλι μου το γυρναει με την ΠΗΤ...

Μα γιατι μας μπερδευουν ετσι μου λες;

Εσεις τελικα πως τις μετρατε;;

Με πητ ή με εβδομαδες;;;;

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Sspyr82 καλημέρα ;) ναι εδω ήμασταν και τον Αύγουστο μαζι και μιλούσαμε !! Έχετε δίκιο ... Αν δε χαλάρωσε θα τώρα άλλωστε ποτε θα το κανεις ;;; Το πόσο χαίρομαι που είμαστε όλες καλα και όλες εδω δεν περιγράφεται ;)

ναι κοριτσι μου, ολες μαζι καλυτερα!!!!!!οσο για το χαλαρα, μετα το ξεχνας!!!!απολαυσε το τωρα λοιπον οσο μπορεις!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Linaki1988 καλως σε βρηκα...

Τελειομηνες και ομορφες εγκυμοσυνες να εχουμε...

Εγω ειμαι η τελευταια στην λιστα...

Ολες θα εχετε γεννησει και εγω θα κραταω το φαναρι εδω μεσα!!!!χαχααχα!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλημερα Μανουλιτες... Πως εισαστε...???

Εμεις ηρεμα και ησυχα.. με εχει πιασει μια υπνηλια τον τελευταιο καιρο μαυρα χαλια.. εχτες κοιμηθηκα απο τις 8 το βραδυ.... τι να πω...!!!

Μαρακι εμενα με μετραει με βδομαδες... και αλλαζα και μηνες με τις βδομαδες.. με βολευει καλητερα..!!! και βολευει και την γιατρο.. απλα εχω μπει στο νοημα.. τωρα π.χ μολις κλεισω την 20η κλεινω και τον 5ο... Βαση ομως της ΠΗΤ.. τον 5ο θα τον κλεισω στις 9/12...

η εγκυμοσυνη κανονικα διαρκει 10μηνες και οχι 9.. απο την στιγμη που κλεινουμε την 36η βδομαδα, μπορουμε να γεννησουμε.. στις 36 εβδομαδες εχουμε κλεισει και τον 9ο, και το μωρο θεωρειτε τελιομηνο..στις 40εβδομαδες, εχουμε κλεισει τον 10ο μηνα.. !!!

εμενα ετσι μου εξηγησε η γιατρος μου.. και με βολευει και καλητερα.. γιατι αλλιως αγχωνομαι περισσοτερο...!!!

εγω εχω την Β επιπεδου στις 4/12... σε δυο βδομαδες περιπου...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Μανουλιτες... Πως εισαστε...???

Εμεις ηρεμα και ησυχα.. με εχει πιασει μια υπνηλια τον τελευταιο καιρο μαυρα χαλια.. εχτες κοιμηθηκα απο τις 8 το βραδυ.... τι να πω...!!!

Μαρακι εμενα με μετραει με βδομαδες... και αλλαζα και μηνες με τις βδομαδες.. με βολευει καλητερα..!!! και βολευει και την γιατρο.. απλα εχω μπει στο νοημα.. τωρα π.χ μολις κλεισω την 20η κλεινω και τον 5ο... Βαση ομως της ΠΗΤ.. τον 5ο θα τον κλεισω στις 9/12...

η εγκυμοσυνη κανονικα διαρκει 10μηνες και οχι 9.. απο την στιγμη που κλεινουμε την 36η βδομαδα, μπορουμε να γεννησουμε.. στις 36 εβδομαδες εχουμε κλεισει και τον 9ο, και το μωρο θεωρειτε τελιομηνο..στις 40εβδομαδες, εχουμε κλεισει τον 10ο μηνα.. !!!

εμενα ετσι μου εξηγησε η γιατρος μου.. και με βολευει και καλητερα.. γιατι αλλιως αγχωνομαι περισσοτερο...!!!

εγω εχω την Β επιπεδου στις 4/12... σε δυο βδομαδες περιπου...!!!

Κι εγω ετσι τα ξερω βρε Γεωργια μου αλλα ο ντοκ μου εχει αλλη αποψη...

Το θεμα ειναι οτι σημερα ειμαι στην 14η εβδομαδα και αυριο μπαινω στον 4ο...

Χαχαχαχα!!!!Οτι να'ναι....Γερα να ειναι τα παιδακια μας μονο και ας τα μετραμε οπως να'ναι!!!!!:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Κι εγω ετσι τα ξερω βρε Γεωργια μου αλλα ο ντοκ μου εχει αλλη αποψη...

Το θεμα ειναι οτι σημερα ειμαι στην 14η εβδομαδα και αυριο μπαινω στον 4ο...

Χαχαχαχα!!!!Οτι να'ναι....Γερα να ειναι τα παιδακια μας μονο και ας τα μετραμε οπως να'ναι!!!!!:D:D:D

'

Κοιτα ολοι οι γιατροι μετρανε με βδομαδες.. αυτο μου ειπε η γιατρος μου.. και ο γιατρος που με παρακολουθει .. για δικη μας ευκολια και για να μην τους ζαλιζουμε, μας λενε οτι και καλα καθε τοτε αλλαζεις μηνα..

εσυ μετρα οπως θες και οπως σε βολευει.. εμενα με βολευουν οι βδομαδες.. προτοιμω καθε βδομαδα να αναιβενω νουμερο, απο οτι καθε μηνα..!!!

η συνηφαδα μου πχ, παει με τον μηνα γιατι δεν μπορει να καταλαβει τις βδομαδες... οταν την ρωτανε σε ποια βδομαδα ειναι με παιρνει εμενα και με ρωταει γιατι εχουμε 4 μερες διαφορα..!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Linaki1988 καλως σε βρηκα...

Τελειομηνες και ομορφες εγκυμοσυνες να εχουμε...

Εγω ειμαι η τελευταια στην λιστα...

Ολες θα εχετε γεννησει και εγω θα κραταω το φαναρι εδω μεσα!!!!χαχααχα!!!!

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ θα εχεις εμάς παρέα μην ανησυχείς ;) έτσι κ αλλιώς Εγω το υπολογιζω νωριτερα !θες ένστικτο δεν ξέρω αλλα πιστεύω ...οπότε όλο και κάποια θα ναι εδω ;)

'

Κοιτα ολοι οι γιατροι μετρανε με βδομαδες.. αυτο μου ειπε η γιατρος μου.. και ο γιατρος που με παρακολουθει .. για δικη μας ευκολια και για να μην τους ζαλιζουμε, μας λενε οτι και καλα καθε τοτε αλλαζεις μηνα..

εσυ μετρα οπως θες και οπως σε βολευει.. εμενα με βολευουν οι βδομαδες.. προτοιμω καθε βδομαδα να αναιβενω νουμερο, απο οτι καθε μηνα..!!!

η συνηφαδα μου πχ, παει με τον μηνα γιατι δεν μπορει να καταλαβει τις βδομαδες... οταν την ρωτανε σε ποια βδομαδα ειναι με παιρνει εμενα και με ρωταει γιατι εχουμε 4 μερες διαφορα..!!!

Και εμενα με βολευει με τις εβδομαδες....

Οσο για αυτο που λες για να μην τους ζαλιζουμε εχεις ενα δικιο...

Σου λεει πηγαινε με βαση την ΠΗΤ και παρατα μας....

Οσο για την συνηφαδα σου οπως την βολεψει μωρε....

:)

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...