Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου....ειστε ολες καλα?

Εμεις τα ιδια τα νεα μας, ειπε να χειμωνιασει κι εδω κ σημερα σα να μας κρυωσε λιγουλακι.Εχει λιακαδα ομως κ εξιλεωνεται....

να δω ποτε και κυριως πως θα στρωσουμε...

Απουσιασα λιγουλακι γτ με ειχε πιασει μια βαρεμαρα, ενα πραγμα, ουτε τον υπολογιστη δεν ηθελα να βλεπω!

Εχθες ολο αυτο συνοδευοταν κ απο νευρα αλλα σημερα μαλλον δε μου φταινε ολα, μου φταινε τα μισα! :tongue:

Παω να φτιαξω τα φασολακια μου τωρα κ θα τα ξαναπουμε!

Φιλακια σε ολες τις μανουλες κ ολες τις κοιλιτσες! :D

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια τι κανετε? Εγώ τωρα γύρισα από την μαμα μου, έχει γίνειλια σήμερα και μασ κάλεσέ για μεσημεριανό. ...οσω για την λαϊκή ,αναι, κουβαλάω, αφού δεν έχω βοήθειά, τι να κάνω. .....

Κορίτσια μου καλησπερα .. Τι κάνετε ; Θέλω να μοιραστώ μαζι σας κάτι ..να μου πείτε τη γνώμη σας .. Ειμαι στην 23η εβδομάδα .. Και ενώ όλα δόξα τω θεω δείχνουν να πηγαίνουν καλα , ΔΕΝ αισθάνομαι έντονα ούτε κλωτσιά ούτε τίποτα τέτοιο.. Καταλαβαίνω μεν αλλα όχι τρομερά πράγματα .. Διαβάζω και διάφορα αυτές τις μέρες και μ έχει πιάσει πανικός .. Στεναχωριεμαι μήπως εγω δεν κάνω κάτι καλα..

Κορίτσια μου καλησπερα .. Τι κάνετε ; Θέλω να μοιραστώ μαζι σας κάτι ..να μου πείτε τη γνώμη σας .. Ειμαι στην 23η εβδομάδα .. Και ενώ όλα δόξα τω θεω δείχνουν να πηγαίνουν καλα , ΔΕΝ αισθάνομαι έντονα ούτε κλωτσιά ούτε τίποτα τέτοιο.. Καταλαβαίνω μεν αλλα όχι τρομερά πράγματα .. Διαβάζω και διάφορα αυτές τις μέρες και μ έχει πιάσει πανικός .. Στεναχωριεμαι μήπως εγω δεν κάνω κάτι καλα..

λινακι καλησπερα! εγω ειμαι η αριαδνη κ ειμαι 21w κ 2d...ενιωσα πρωτη φορα το μωρακι μου πριν δυο εβδομαδες περιπου...κ ειναι το πρωτο μ παιδακι.πριν τον νιωσω ειχα πολυ αγχος κ ρωτησα τον γιατρο μ τι θα νιωσω κ ποτε μ ειπε ενα φτερουγισμα η κινησουλες πριν τις 19 εβδομαδες..νωριτερα ειναι πολυ απιθανο ν νιωσεις..μην αγχωνεσαι..δεν θα κλωτσαει σα ν μην υπαρχει αυριο αυτα θα γινουν περιπου μετα τις 25 εβδομαδες..οποτε μην αγχωνεσαι..εμενα συνηθως ξυπναει οταν ξαπλωνω το βραδυ γις υπνο κ τοτε τον νοιωθω εντονα!

ενα κολπο για να τον/την νιωσεις ειναι ν ξαπλωσεις ανασκελα κ να παρεις μια βαθις ανασα.με το που θα ηρεμησεις θα τον νιωσεις ν κινειται..μην περιμενεις κλωτσιες!!! εχουμε καιρο ακομη γι αυτα! παντως αν ανησυχεις πολυ ρωτα κ τον γιατρο σου κ εκεινος τ ιδια θα σου πει! αγορακι η κοριτσακι περιμενεις;;

Διαφημίσεις

Καλησπερα Αριαδνη μου και πραγματικά σ ευχαριστω για την απάντηση ! Ήσυχα στα λίγο ;) αγοράκι είναι το παιδάκι μου τ όμορφο ! Και η αλήθεια είναι όπως πολυ σωστά το λες πως αισθάνομαι κάτι μπουρμπουληθρες κάτω χαμηλά και βλεπω και γύρω απο τον αφαλο όταν χαϊδεύω την κοιλιτσα μου μια μετακίνηση !απλα ακούω άλλες μανουλες να λένε ότι δεν μπορούν να κοιμηθούν απο τώρα ...και τα αισθάνομαι αυτα το πρωί στη δουλειά και το απόγευμα μόλις γυρίσω .. Και στεναχωριεμαι πολυ αλήθεια .. Κάνανε και β επιπεδου και είναι όλα καλα ... Αλλα και εκει παλι νανι έκανε .. Και δε θέλω να το πω μη με πει και κανεις τρελή γιατι και μένα το πρώτο μου είναι και δεν έχω ιδέα ..

Καλησπερα Αριαδνη μου και πραγματικά σ ευχαριστω για την απάντηση ! Ήσυχα στα λίγο ;) αγοράκι είναι το παιδάκι μου τ όμορφο ! Και η αλήθεια είναι όπως πολυ σωστά το λες πως αισθάνομαι κάτι μπουρμπουληθρες κάτω χαμηλά και βλεπω και γύρω απο τον αφαλο όταν χαϊδεύω την κοιλιτσα μου μια μετακίνηση !απλα ακούω άλλες μανουλες να λένε ότι δεν μπορούν να κοιμηθούν απο τώρα ...και τα αισθάνομαι αυτα το πρωί στη δουλειά και το απόγευμα μόλις γυρίσω .. Και στεναχωριεμαι πολυ αλήθεια .. Κάνανε και β επιπεδου και είναι όλα καλα ... Αλλα και εκει παλι νανι έκανε .. Και δε θέλω να το πω μη με πει και κανεις τρελή γιατι και μένα το πρώτο μου είναι και δεν έχω ιδέα ..

αχ τελεια κ εσυ αγορακι! κ εγω! γερο να ειναι!! αγαπη μ αυτα π λενε δεν ισχυουν ειναι ενθουσιασμος..αλλα τον νιωθεις πιο εντονα οταν ξαπλωνεις ετσι ειναι :))) να μην στενοχωριεσαι ολα καλα θα πανε αφου πηγαν και στην β επιπεδου τελεια θα πανε ολα!! να μην αγχωνεσαι..δεν ειναι ξυπνια ολη μερα μωρε..ξεκουραζονται..τοσο κλαμμα εχουν να ριξουν οταν βγουνε!! και εμενα το πρωτο μου ειναι ο κουκλος μ!!!! οταν νιωθεις ΄αμφιβολιες΄ πιες κρυο νερακι η φαε κατι γλυκο και ξαπλωσε κ δες την κοιλιασου να χωρευει :))))

γεια σας κοριτσια τι κανετε?

εγω νευρα πολλα νευρα δε θελω να βλεπω ανθρωπο

χαχα ελενιτσα μ δεν εισαι η μονη και εμενα με πιανει που και που και κανω δουλειες κ μουρμουραω μεχρι να μου περασει :)

Κοριτσια τι κανετε? Εγώ τωρα γύρισα από την μαμα μου, έχει γίνειλια σήμερα και μασ κάλεσέ για μεσημεριανό. ...οσω για την λαϊκή ,αναι, κουβαλάω, αφού δεν έχω βοήθειά, τι να κάνω. .....

βαλεντινα μου να χαιρεσαι τη μανουλα σου!! πως εισαι κοριτσακι μ;; να μην κουβαλας γιατι σου κανει κακο..η να παρεις αυτα τα συρομενα καροτσακια π εχουν οι γιαγιαδες . τι κανει το κουκλακι σου;

αχ τελεια κ εσυ αγορακι! κ εγω! γερο να ειναι!! αγαπη μ αυτα π λενε δεν ισχυουν ειναι ενθουσιασμος..αλλα τον νιωθεις πιο εντονα οταν ξαπλωνεις ετσι ειναι :))) να μην στενοχωριεσαι ολα καλα θα πανε αφου πηγαν και στην β επιπεδου τελεια θα πανε ολα!! να μην αγχωνεσαι..δεν ειναι ξυπνια ολη μερα μωρε..ξεκουραζονται..τοσο κλαμμα εχουν να ριξουν οταν βγουνε!! και εμενα το πρωτο μου ειναι ο κουκλος μ!!!! οταν νιωθεις ΄αμφιβολιες΄ πιες κρυο νερακι η φαε κατι γλυκο και ξαπλωσε κ δες την κοιλιασου να χωρευει :))))

Να είσαι καλα κοριτσάκι μου ;) γερό να ναι και το δικό σου τ αστερακι!!αυτο με το κρύο νερό δεν το ήξερα .. Για τη σοκολάτα ήξερα ως τώρα ..ποτε με το καλο σου είπε ο γιατρός ότι έρχεται το παιδάκι σου ;;και αν κατάλαβα καλα πρέπει να είμαστε κοντά σε ηλικία (αν παίζει ρόλο το 89 :P )

Διαφημίσεις

Κορίτσι μου, μην άγχονεσε, είναί και διαφορετικά ολα τα μωρακια. ....έμενα δεν μαφηνει στην ισυχια και η φιλη μου που είναί στην 28 βδομάδα ίσα ίσα που το νιώθει. ..φαντάσου ορό τωρα φενεται και με το μάτι οταν κουνιέται. ...αφού ολα πανε καλα ,μην βάζεισ βλακιεσ στο μυαλό.. .;)

βαλεντινα μου να χαιρεσαι τη μανουλα σου!! πως εισαι κοριτσακι μ;; να μην κουβαλας γιατι σου κανει κακο..η να παρεις αυτα τα συρομενα καροτσακια π εχουν οι γιαγιαδες . τι κανει το κουκλακι σου;

Ευχαριστώ κούκλα μου.. ..έχω αυτό το καροτσάκι άλλά δεν βολεύει καθόλου. .... καλη βδομάδα κορίτσια σε ολεσ .......:-D

Kοριτσακι μου καλως μας ηρθες! Μην αγχωνεσαι,δεν υπαρχει κατι που πρεπει η δεν πρεπει να κανεις. Τα μωρακια σε αυτο το σταδιο κοιμουνται 20 ωρες τη μερα, κυριως οταν εσυ κινεισαι κ αυτα νανουριζονται....

Καποια αλλα παλι λυσσανε ολη μερα, δεν εχει να κανει ειναι στην περιπτωση!

Εμενα η μικρη μου ας πουμε με ειχε μεν ταραξει απο την 7ο ομως, ενω τωρα ο μικρος απο τον 5ο κιολας με εχει ανατιναξει. Μια μερα που δεν τον καταλαβαινα ψιλοθορυβηθηκα λιγακι να πω την αληθεια μου γιατι με εχει μαθει αλλιως βεβαια, αλλα μολις εφαγα ενα κουλουρακι κανελας ολα εγιναν οπως πριν κ αρχισε το βατραχακι.

Χυμο αν πιεις τους δινει περισσοτερη ενεργεια, εμενα μου εδιναν στο νοσοκομειο οταν ηθελα να κανω υπερηχο στον 9ο μηνα για να δουμε συσπασεις κ η μικρη μου κοιμοταν...

Με τα γλυκα καποια αντιδρουν καποια οχι.Οπως κ ο δικος μου τωρα...ασυγκινητος.Μονο με το μελι επηρεαζεται λιγακι ;)

Παντως μην ανησυχεις, το παιδακι σου θελει νανι,δεν ειναι τιποτα κακο! ;););)

z7tup3.pngArPLp3.png

Κοριτσαρες μου καλημέρα !! Βαλεντινακι και dms μου τα λόγια σας είναι παράδεισος ! Πραγματικα ησυχασα λίγο .... Άντε να πάρουμε τις άδειες μας να καθόμαστε στα σπιτάκια μας να χαιδευουμε τις κοιλιτσες μας και μετα τα πλασματακια μας ;) γενικότερα ακούω διάφορα απο διάφορους και διαπιστώνω πως ειδικά αν αρχίσεις να διαβάζεις και πολλα στο Ίντερνετ τρομαζεις ... Κόντεψα να πιστέψω ότι έχω πρόβλημα :( αλήθεια με τα κουλουρακια κανελλας τι παίζει ;;; Μαθαίνω απο εσάς ;) Φιλακια πολλα πολλα α α α

καλημερα σε ολα τα κοριτσια κ τα μωρακια!!!!καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!τι μου κανετε;;;!!!!

Κοριτσαρες μου καλημέρα !! Βαλεντινακι και dms μου τα λόγια σας είναι παράδεισος ! Πραγματικα ησυχασα λίγο .... Άντε να πάρουμε τις άδειες μας να καθόμαστε στα σπιτάκια μας να χαιδευουμε τις κοιλιτσες μας και μετα τα πλασματακια μας ;) γενικότερα ακούω διάφορα απο διάφορους και διαπιστώνω πως ειδικά αν αρχίσεις να διαβάζεις και πολλα στο Ίντερνετ τρομαζεις ... Κόντεψα να πιστέψω ότι έχω πρόβλημα :( αλήθεια με τα κουλουρακια κανελλας τι παίζει ;;; Μαθαίνω απο εσάς ;) Φιλακια πολλα πολλα α α α

κοριτσι μου καλημερα κ απο μενα!!!!δεν σου λεω καλωσ ηρθες, νομιζω ησουν κ πριν λιγο καιρο παλι εδω, ετσι δεν ειναι;;;!!!!!να ηρεμησεις κ να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου οσο πιο πολλα μπορεις κ να μην διαβαζεις πολλα πολλα γιατι αγχωνεσαι!!!!

οι υπολοιπες πως ειναι;;;

βαλεντινακι μου, εισαι καλυτερα;;;

που ειναι οι υπολοιπες;;;

βικτωριακι μου, που εισαι βρε;;;εισαι καλα;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

Τι κανετε;;;

Εγω καλα ειμαι...

Μετραω τις μερες μεχρι τις 5/12...

Πολλες μερες ρε μαμωτο και με αγχωνει ολο αυτο αφου δεν ξερω τι γινεται εκει μεσα...

Δεν φουσκωνει και η κοιλια καθολου να πω "να κατι γινεται"!!!!:tongue::tongue::tongue:

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...