Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

βαλεντινα μ μ γεωργια μου δεν ειχα δει τα μηνυματα σας..κ ηπια ενα χαμομηλι ξαπλωσα κ ειμαι καλυτερα..βαλεντινα μ αυτο για το χαμομηλι δεν το ηξερα..ηπια ενα ποτηρι..λεω να μην ξαναπιω..τρομαξα λιγο..οσο για τα zantac losec κτλ τα επαιρνα πριν πολλα χρονια π ειχα ελκος...αλλα λεω να μην τα παρω τωρα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βαλεντινα μ μ γεωργια μου δεν ειχα δει τα μηνυματα σας..κ ηπια ενα χαμομηλι ξαπλωσα κ ειμαι καλυτερα..βαλεντινα μ αυτο για το χαμομηλι δεν το ηξερα..ηπια ενα ποτηρι..λεω να μην ξαναπιω..τρομαξα λιγο..οσο για τα zantac losec κτλ τα επαιρνα πριν πολλα χρονια π ειχα ελκος...αλλα λεω να μην τα παρω τωρα..

Καλα το εκανες κοριτσακι μου... Χαμομηλι επιτρεπετε αλλα οχι σε μεγαλες ποσοτητες.. και οχι μετα τις 32 εβδμαδες...!! εγω πινω καθημερινα ενα φλιτζανι,και δεν κανω καθολου συσπασεις.. μπορεις ομως να ρωτησεις και τον γιατρο σου.. εμενα μου το επιτρεπει...!!!

οσο αφορα τα φαρμακα.. καθε γιατρος ειναι διαφορετικος, οπως επισης και καθε εγκυμονουσα.. και εγω παλια ειχα ελκος.. μου απαγορεψε καποια φαρμακα.. μονο αντιβιωση πηρα καποια στιγμη και αυτο λογο του δοντιου μου...!!!

εμενα παντως οταν με ειχε πιασει το στομαχι μου ειχα Χεστει απανω μου... ημουν στην 15η εβδομαδα και με χτυπυσε και στο νεφρο, και κατω χαμηλα..!!!

μου εκανα εξετασεις για ουρολοιμωξη και για πετρες στο νεφρο... Και μου ειπαν οτι ηταν το μωρο που εκανε κωλοτουμπες..και μου εκανε ψευδοι κολικους νεφρου.. επισης λογο οτι εχω χρονεια σκωλειωση μου το δημιουργησε..!!!

ο λογος που στο λεω ειναι γιατι καθε οργανισμος ειναι αλλιως, καθε εμβρυο διαφορετικο.. και καθε Γιατρος εχει αλλες αποψεις...!!

το οτι θα παρεις καποια στιγμη που θα πονας ενα ζανταψ με συνταγη του γιατρου σου, τοτε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα, δεν νομιζω να σε εβαζε σε κινδυνο ο ιδιος σου ο γιατρος...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλα το εκανες κοριτσακι μου... Χαμομηλι επιτρεπετε αλλα οχι σε μεγαλες ποσοτητες.. και οχι μετα τις 32 εβδμαδες...!! εγω πινω καθημερινα ενα φλιτζανι,και δεν κανω καθολου συσπασεις.. μπορεις ομως να ρωτησεις και τον γιατρο σου.. εμενα μου το επιτρεπει...!!!

οσο αφορα τα φαρμακα.. καθε γιατρος ειναι διαφορετικος, οπως επισης και καθε εγκυμονουσα.. και εγω παλια ειχα ελκος.. μου απαγορεψε καποια φαρμακα.. μονο αντιβιωση πηρα καποια στιγμη και αυτο λογο του δοντιου μου...!!!

εμενα παντως οταν με ειχε πιασει το στομαχι μου ειχα Χεστει απανω μου... ημουν στην 15η εβδομαδα και με χτυπυσε και στο νεφρο, και κατω χαμηλα..!!!

μου εκανα εξετασεις για ουρολοιμωξη και για πετρες στο νεφρο... Και μου ειπαν οτι ηταν το μωρο που εκανε κωλοτουμπες..και μου εκανε ψευδοι κολικους νεφρου.. επισης λογο οτι εχω χρονεια σκωλειωση μου το δημιουργησε..!!!

ο λογος που στο λεω ειναι γιατι καθε οργανισμος ειναι αλλιως, καθε εμβρυο διαφορετικο.. και καθε Γιατρος εχει αλλες αποψεις...!!

το οτι θα παρεις καποια στιγμη που θα πονας ενα ζανταψ με συνταγη του γιατρου σου, τοτε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα, δεν νομιζω να σε εβαζε σε κινδυνο ο ιδιος σου ο γιατρος...!!!

τελικα δεν πηρα τιποτα με αφησε ο πονος στο στομαχι κ με επιασε χαμηλς οπως πριν δυο τρεις εβδομαδες..μ ειπε ο γιατρος να περπατησω κ σλλαξε θεση ο σκατουλης κ ειμαι κλ τωρα...τι κανετε εσεις;;

τι κανουν οι φουσκωμενες μανουλες; καναμε τη β επιπεδου το μωρακι μ ειναι 400 γραμμαρια κ πολυ πολυ καλαα! μετρησαμε δαχτυλακια χερακια ποδαρακια ειδαμε τα παντα μεσα σε εικοσι λεπτα ειχαμε τελειωσει :) το αγορακι μου ειναι ιδιο ο μπαμπας του :))) εσεις τι κανετε;

μπραβο Αριαδνη μου ολα καλα!!!!! τωρα ελπιζω να εισαι πιο χαλαρη...... κ να απολαμβανεις καθε στιγμη απο την εγκυμοσινη σου χωρις αγχος!!!;)

Κοριτσακια μου.. γυρισαμε και εμεις...

Ολα ειναι τελεια με το μωρο μας.. ειμαστε 260 γραμμαρια.. και τελικα Κοριτσι.. απο οτι φανηκε.. δεν εκανε την τιμη βεβαια να μας ανοιξει τα ποδια της η κυρια για να μας το επιβεβαιωσει...!! αλλα δεν περιαζει.. 10 λεπτα το ψαχναμε, αλλα δεν ειδαμε κατι να κρεμετε.. Δοξα συ ο θεος.. ολα ειναι τελεια...!!!

μπραβο γιωργια μου παντα καλα νεα κ καλες εξετασεις!!!!:P

Διαφημίσεις

Καλημερα Καλημερα Μανουλιτσες...!!!

Πως εισαστε σημερα,,,>>> εμεις δοξα συ ο θεος μια χαρουλα...Ξεκινησαμε απο νωρις το κουνημα... και δεν με αφησε η πριγκιπεσσα να κοιμηθω παραπανω...!!!

Εμεις σημερα εχουμε τραπεζι, γιορταζει ο Πεθερος και ο Ανιψιος μου... σημερα γιορταζουν οι Ιφιγενειες και οι Ματθαιοι...!!

Μπραβο Βαλεντινα μου που ειναι ολα καλα.... αν και πιστευω οτι δεν επρεπε να πας εσυ λαικη... μεχρι να σου περασει τελειος το κρυωμα...!!! εγω τους εχω ολους σε καραντινα τωρα που αρρωσταινουν, για να μην την αρπαξω και εγω..!!!

Ελενιτσα μου ζηλευω το φαγητο σου.. δεν στελνεις κανενα ταπερακι..???

Σπυριδουλα μου πως εισαι...??? τι μου κανεις...??? καλο Σ-κ να Εχουμε...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

τζωρτζια μου, καλημερα!!!!μια χαρα ειμαι εγω!!!!να χαιρεσαι τους εορταζοντες σου!!!!ζωηρη η μκκρι, ε;;;!!!!!!κουραγιο!!!!

ελενη μου καλημερα!!!!τελειο το φαγητο σου!!!!

βαλεντινακι μου, θα αρχισω να μαλωνω.....ειπαμε, εισαι καλυτερα, αλλα προσεχε κ λιγο...λαϊκη;;;;δεν εισαι με τα καλα σου μου φαινεται!!!!κ εγκυος κ κρυωμενη!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπερα !!!!Μου λείψατε τόσο μα τόσο πολυ !!χαθηκα γιατι μετακομιζαμε και μέχρι να μου βάλουν το Ίντερνετ ξανά λυσσαξα!!!! ΧΑ ΧΑ ! Διάβασα τα νέα σας και χάρηκα πολυ πολυ πολυ για όλες ! Καλώς μας ήρθαν και τα νέα κορίτσια μας ;) δώστε ένα φιλακι στην κοιλιτσα σας ;) ελπίζω να μη σας χάσω παλι ;)

Καλοσ το Λινακη μασ ,νάντε καλορυζικο το σπιτάκι ...πωσ είσαι ?

Αχ Βαλεντινακι μου καλώς σας βρήκα κ παλι!! Καλα ειμαι ;) μεγαλώνει κ το φασολακι μου ΧΑ ΧΑ ΧΑ έχει γίνει ολόκληρος αντρας 461 γραμμάρια παρακαλώ !!

Εσυ πες μου πως είσαι ; ..... Αχ οι κοιλιτσες μας !!

κοριτσια μ τι κανετε; βαλεντινα μ το στομαχι μου περασε ευτυχως..πηγαμε σημερα με τον αντρα μ χαλκιδα εκδρομουλα ωραια ηταν :) αλλα δυστυχως με επιασε λιγο η μεση μου..γενικα με πιανει στο αμαξι δεν ξερω γιατι..εσεις τι κανετε γλυκουλες μ;;; βαλεντινα μ πως τα κουβαλας απο την λαικη; επιβαρυνεις τη μεση σου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...