Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Κοριτσακια μου.. γυρισαμε και εμεις...

Ολα ειναι τελεια με το μωρο μας.. ειμαστε 260 γραμμαρια.. και τελικα Κοριτσι.. απο οτι φανηκε.. δεν εκανε την τιμη βεβαια να μας ανοιξει τα ποδια της η κυρια για να μας το επιβεβαιωσει...!! αλλα δεν περιαζει.. 10 λεπτα το ψαχναμε, αλλα δεν ειδαμε κατι να κρεμετε.. Δοξα συ ο θεος.. ολα ειναι τελεια...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ολα ειναι τελεια με το μωρο μας.. ειμαστε 260 γραμμαρια.. και τελικα Κοριτσι.. απο οτι φανηκε.. δεν εκανε την τιμη βεβαια να μας ανοιξει τα ποδια της η κυρια για να μας το επιβεβαιωσει...!! αλλα δεν περιαζει.. 10 λεπτα το ψαχναμε, αλλα δεν ειδαμε κατι να κρεμετε.. Δοξα συ ο θεος.. ολα ειναι τελεια...!!!

αντρ γεωργια μ τελεια τωρα ποτε θα ξαναπας; στην β επιπεδου ε; εμενα μ πε να με δει σε εναν μηνα..

αντρ γεωργια μ τελεια τωρα ποτε θα ξαναπας; στην β επιπεδου ε; εμενα μ πε να με δει σε εναν μηνα..

εχω την Β επιπεδου στις 4/12 και μου εκλεισε ραντεβου στις 5/12 για να δει και την εξεταση...!!! δηλαδη σε 20 μερες... τελεια...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

βαλεντινα μου τι κανεις; εισαι καλυτερα; αχ δεν προσεχες καθολου..παιρνεις ντεπον τι παιρνεις να σε ανακουφισει;

Αντε με το κάλο το ζουζουνι. ...τέλια ......εγώ μονο με τσαι και ζεστό γάλα την βγάζω προσ το παρων ,δεν θέλω να πάρω φάρμακα, οσο μπορέσω θα προσπαθώ με τουσ παραδοσιακούς μεθόδους ....άλλά είμαι χάλια ευτυχώς δεν έχω πυρετό. ..

Πολύ καλα και τα δικά σου νεα ,άντε να περάσει ο μινασ να κάνεισ και την β επίπεδου ...

Μπράβο ρε κορίτσια χαίρομαι πολύ που ολα πανε καλα ....:wink:

6a00e553a7b4ae88340163001e8825970d-450wi

:-D...Μανουλες Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

Dms2310 ----> 14/2/2014(Προγραμματισμενη Καισαρικη)

Anaida -------> 20/2/2014

ValentinaSp---> 5/3/2014

lenachania ----> 6/3/2014

βροχερή------>11/3/2014

Τονια89----->16/3/2014

Linaki1988 ----->17/3/2014

KMG! -------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

sspyr82 ------>28/3/2014(ΠρογραμματισμενηΚαισαρικη) (ΜΑΛΛΟΝ!!!!!)

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

Sunflower5000->5/4/2014

aphrodite1978 ---->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

χαρα25--------> 10/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

i want to be mama ----> 19/5/2014

Κοριτσακια μου.. βαλτε οι νεες τα ονοματακια σας...!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

μπραβο κοριτσι μου ολα μια χαρα

α ρε κοριτσομανι

Yupqp2.png

τι κανουν οι φουσκωμενες μανουλες; καναμε τη β επιπεδου το μωρακι μ ειναι 400 γραμμαρια κ πολυ πολυ καλαα! μετρησαμε δαχτυλακια χερακια ποδαρακια ειδαμε τα παντα μεσα σε εικοσι λεπτα ειχαμε τελειωσει :) το αγορακι μου ειναι ιδιο ο μπαμπας του :))) εσεις τι κανετε;

μπραβο κοπελα μου!!!!τελεια!!!!απολαυσε την εγκυμοσυνη σου τωρα πιο ηρεμα!!!!

κοριτσακι μου, μπραβο κ σε σενα!!!!!!με το καλο η κορακλα σου!!!!

βανεντινακι μου καλα κανεις κ δεν παιρνεις φαρμακα!!!!οσο μπορεις τουλαχιστον!!!!

ελενιτσα μου, τι επαθες κουκλα μου;;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια δεν φανταζεστε πονο απο τις 12 με εχει πιασει τρελος στομαχοπονος κ σφιξιμο στο στομαχι σε κατασταση π δεν παλευεται..μ ειπε ο γιατρος ν παρω losec η zantac ξερει καμια σας γι αυτο τα φαρμακα; διαβαζω για αλλες εγκυους π τα παιρνουν κ σλλες οχι..να παρω; εστειλα βεβαια κ τον αντρα π να μου παρει χαμομηλι ν κανω μηπως περασει..ουφ..

κοριτσια δεν φανταζεστε πονο απο τις 12 με εχει πιασει τρελος στομαχοπονος κ σφιξιμο στο στομαχι σε κατασταση π δεν παλευεται..μ ειπε ο γιατρος ν παρω losec η zantac ξερει καμια σας γι αυτο τα φαρμακα; διαβαζω για αλλες εγκυους π τα παιρνουν κ σλλες οχι..να παρω; εστειλα βεβαια κ τον αντρα π να μου παρει χαμομηλι ν κανω μηπως περασει..ουφ..

Κοριτσακι μου.. εμενα οταν με ειχε πιασει ενας τετοιος δυνατος πονος, η γιατρος μου μου απαγορεψε αυτα τα φαρμακα.. με εστειλε στο νοσοκομειο.. τελικα ηταν το μωρο που εκανε τουμπες, και ο πονος αντανκλουσε εκει...!!

αλλα μου ειπε οτι εαν ηταν το στομαχι μου, στο νοσοκομειο μονο μπορουσαν να μου βαλουν κατι ενδοφλεβιο για να παερασει..!! εγω τον ειχα ομως συνεχομενα για 4 ωρες, και δεν με ξεποναγε καθολου...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Αριάδνη, κούκλα μου, το ζαντακ δεν σου κανει κακο οπωσ και το μαλοξ τα έχω πάρει με συμβουλή γιατρού, κάλο είναί να τα αποφυγεισ βέβαια τα φάρμακα . Φτιαξε μια σούπα βοηθάει πολύ.. ..και τσαι με μέλι και λεμόνι.. .χαμομιλι μην πινεισ πολύ, γιατί έχω ακούσει οτι μπορεί να σου κανει συσπασεισ στην μυτρα. ..κανε ζεστό ντουσ ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...