Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια...

Με πηρε ο γιατρος πριν λιγο να μου πει οτι πηρε τα αποτελεσματα παππ-α και ειναι μια χαρα...

Επισης τον ρωτησα αν θα κοψω τα ενεσακια και μου ειπε οχι...

Προγεστερονη θα συνεχισω μεχρι το επομενο ραντεβου μου να παιρνω...

Αυτααααααα!!!!!!!!!!:D:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια...

Με πηρε ο γιατρος πριν λιγο να μου πει οτι πηρε τα αποτελεσματα παππ-α και ειναι μια χαρα...

μια χαρα κοπελα μου!!!!τελεια!!!!!αφου ειναι κ το παππ-α καλο, μη σε αγχωνει τιποτα!!!!!ενεσακια κ προγεστερονη, δεν ειναι τιποτα!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλησπερα Σε ολα τα κοριτσια...

Υπομονη Βαλεντινα μου.. και εγω συνεχεια την αρπαζω, αλλα ολο την γλιτωνω...!!!

Σπυριδουλα μου πως εισαι..???

Καλημερα κοριτσια...

Μαρια μου τα ενεσακια θα τα κανεις μαλλον μεχρι τελος..!!!!

εγω παντως την Δευτερα που μας περασε αυξησα την Δοση...!!! Πλεον κανω τα 0.60... τα οποια ειναι 12.000 δοση, τα οποια τα κανουν οι ελεφαντες και εγω.. τι να πω...!!! Υποτιθετε οτι επρεπε να με καλυβει η 0,45 (4.500 δοση).. γιατι ειμαι αδυνατη και στα κιλα ειμαι νορμαλ..!! τι να πω.. Υπομονη...!!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

εγω παντως την Δευτερα που μας περασε αυξησα την Δοση...!!! Πλεον κανω τα 0.60... τα οποια ειναι 12.000 δοση, τα οποια τα κανουν οι ελεφαντες και εγω.. τι να πω...!!! Υποτιθετε οτι επρεπε να με καλυβει η 0,45 (4.500 δοση).. γιατι ειμαι αδυνατη και στα κιλα ειμαι νορμαλ..!! τι να πω.. Υπομονη...!!!!

μια χαρα ειμαι κοπελα μου, εσυ;;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

μια χαρα ειμαι κοπελα μου, εσυ;;;;

Καλα και εγω καλο μου.... τωρα θα παω να ετοιμαστω, για να κατεβω στην γιατρο... περιμενω να αποφανε τα παιδια για να φυγω...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Εγω κανω τα 0.45 αλλα επειδη ειχαμε πει οτι θα τα σταματουσα μετα το 1ο τριμηνο κατι που δεν θα γινει πρεπει να τον ρωτησω τωρα για την αντι-χα...Λογικα αφου θα τα κανω μεχρι να γεννησω θα πρεπει να το παρακολουθουμε...Θα περασω το απογευμα απο το ιατρειο για να μου γραψει τα ενεσακια και την προγεστερονη και θα τον ρωτησω να ξερω τι μου γινεται!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλα και εγω καλο μου.... τωρα θα παω να ετοιμαστω, για να κατεβω στην γιατρο... περιμενω να αποφανε τα παιδια για να φυγω...!!!

Με το καλο να δεις το ζουζουνακι σου!!!!:D:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Εγω κανω τα 0.45 αλλα επειδη ειχαμε πει οτι θα τα σταματουσα μετα το 1ο τριμηνο κατι που δεν θα γινει πρεπει να τον ρωτησω τωρα για την αντι-χα...Λογικα αφου θα τα κανω μεχρι να γεννησω θα πρεπει να το παρακολουθουμε...Θα περασω το απογευμα απο το ιατρειο για να μου γραψει τα ενεσακια και την προγεστερονη και θα τον ρωτησω να ξερω τι μου γινεται!!!!
Με το καλο να δεις το ζουζουνακι σου!!!!:D:D:D:D

ευχαριστω Πολυ Μαρακι μου.. και εγω τωρα φευγω...!!!

Ναι πρεπει να κανεις αντιχα, γιατι το 0,45 ειναι λιγο μεγαλο.. και δεν κανει να αραιωσεις πολυ το αιμα.. αν αραιωσει πολυ, τοτε υπαρχει και για σενα και για το μωρο κινδυνος.. Ετσι μου ειπε εμενα η γιατρος μου.. αλλα εμεις εχουμε αλλο θεμα.. δεν πρεπει να πεσει κατω απο 0,5 και να ειναι πανω απο 1,1... και εμενα τωρα ηταν 0,57.. πολυ οριακα καιγι αυτο το αυξησαμε..!! Λοιπον.. φιλια.. φευγω.. θα τα πουμε το απογευμα...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλημερα κοριτσια...

Μπραβο πολυ καλα νεα!!

Καλημέρα κορίτσια !ρΑριάδνη και Γεωργία καλη σασ επιτυχία σε γιατρούς !!!εγώ έχω την τρίτη γιατρό και ανυπόμονω πολύ !!!καλημέρα Σπυριδουλα πωσ είσαι κορίτσι μου ? Εγώ χθεσ έφυγα από την πισίνα με βρεγμένο μαλλί και κρυωσα. ...ελεγα σιγα ένά λεπτό είναί μέχρι το αμάξι, και την πάτησα η χαζή. ....αυτά. ...κουκουλομα και τσαι σήμερα. ...

τωρα πρεπει να προσεχουμε περισσοτερο γιατι ημαστε πιο ευαισθητες...... περαστικα σου!!! κ προσοχη..

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στις όμορφες μανούλες!!! Τι κάνετε?

Καλοσ τηνε. ...εγώ υπομονή ....χαχα εσύ καλα ?

Καλημερα κοριτσια...

Πολύ καλα νεα ,μπράβο !!!τα φάρμακά είναί το λιγότερο ,να ναι καλα το μωρουλι ....:P

τα κοριτσια που εχουν γιατρο σημερα, περιμενουμε νεα σας, ετσι;;;;!!!!!!

βαλεντινακι μου πως εισαι τωρα;;;!!!!

Με πήρε ο υπνοσ λίγο άλλά τα ίδία, χαλια δηλαδή ....λαιμοσ, μύτη. ...:-(

τι κανουν οι φουσκωμενες μανουλες; καναμε τη β επιπεδου το μωρακι μ ειναι 400 γραμμαρια κ πολυ πολυ καλαα! μετρησαμε δαχτυλακια χερακια ποδαρακια ειδαμε τα παντα μεσα σε εικοσι λεπτα ειχαμε τελειωσει :) το αγορακι μου ειναι ιδιο ο μπαμπας του :))) εσεις τι κανετε;

Καλοσ τηνε. ...εγώ υπομονή ....χαχα εσύ καλα ?

Πολύ καλα νεα ,μπράβο !!!τα φάρμακά είναί το λιγότερο ,να ναι καλα το μωρουλι ....:P

Με πήρε ο υπνοσ λίγο άλλά τα ίδία, χαλια δηλαδή ....λαιμοσ, μύτη. ...:-(

βαλεντινα μου τι κανεις; εισαι καλυτερα; αχ δεν προσεχες καθολου..παιρνεις ντεπον τι παιρνεις να σε ανακουφισει;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...