Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου! !!πωσ ηστε σήμερα? Γεωργία μου συλλυπητήριά, ζωή σε σασ. Και καλη επιτυχία στο γιατρό! !!

Καλή σας ημέρα κορίτσια και καλώς σας βρήκα!!!

Είμαι νέα μέσα στο forum και μέλλουσα μανούλα Μαρτίου 2014.

Τώρα είμαι στην 21 εβδομάδα και με αγωνία περιμένω την Παρασκευή να κάνω το Β επιπέδου. Μέχρι στιγμής είχα καλή εγκυμοσύνη με εξαίρεση μια μικρή αποκόλληση που ευτυχώς πήγαν όλα καλά!

Έχουμε ήδη δει το φύλλο του μωρού και είναι αγοράκι! (Δεν είχα καμία ιδιαίτερη προτίμηση, το μόνο που θέλω είναι να είναι γερό!!!)

Χαίρομαι που σας βρήκα γιατί έχω πολύ άγχος για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης και εδώ σίγουρα δίνεται κουράγιο και δύναμη η μία στην άλλη!

Επίσης έχω άγχος γιατί δεν είμαι σίγουρη αν έχω νιώσει ακόμα το μωρό μου... Εσείς τα έχετε νιώσει και σε ποια βδομάδα?

Με το καλό όλες να πάρουμε αγκαλιά τα μωράκια μας!

Καλοσ ηρθεσ στην παρεα, καλή επιτυχία στην β επίπεδου και γενικοσ καλή εγκυμοσύνη :cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επιτελους βλεπω κινηση στον καφενε μας και χαιρομαι!

Τι κανετε κοριτσακια;;

Βαλεντινα μου ολα οκ με τις συσπασεις;;

Σπυριδουλα μου να φανταστω οτι εισαι στην δουλεια ε;;

Να καλωσορισω και το νεο κοριτσακι στην παρεα μας!

Καλως ηρθες Εκλερακι!!!(κι εμενα μου αρεσουν τα εκλερ!!!γιαμ γιαμ!!!):D:D:D

Γεωργια μου καλη επιτυχια με τον γιατρο!!!!

Ο οδοντιατρος σου εχει το μαγαζακι του στην Αρκαδιου;;;

jPnnp3.png

P92Ip3.png

κοριτσια τι κανετε;; εγω απο χθες ποναω αρκετα κατω απο τον αφαλο πηρα τον γιατρο κ του το ειπα κ μου συστησε ξεκουραση...ουφ...

Καλημέρα κορίτσι μου, μάλλον τωρα ανεβαίνει η μήτρα πάνω απ το φαλι. ...έμενα δεν βγήκε καθόλου το φαλι.....οποτε το σκουλαρίκακι δεν το βγάζω ;) . Ο γιατροσ Αριάδνη μου τι σου ειπε ?από τι είναί?

Επιτελους βλεπω κινηση στον καφενε μας και χαιρομαι!

Τι κανετε κοριτσακια;;

Βαλεντινα μου ολα οκ με τις συσπασεις;;

Σπυριδουλα μου να φανταστω οτι εισαι στην δουλεια ε;;

Να καλωσορισω και το νεο κοριτσακι στην παρεα μας!

Καλως ηρθες Εκλερακι!!!(κι εμενα μου αρεσουν τα εκλερ!!!γιαμ γιαμ!!!):D:D:D

Γεωργια μου καλη επιτυχια με τον γιατρο!!!!

Ο οδοντιατρος σου εχει το μαγαζακι του στην Αρκαδιου;;;

καλημερα κοριτσι μου!!!τι κανεις εσυ;;;πως εισαι;;;

ναι, ξεκινησα δουλεια τη δευτερα!!!!το καταλαβες επειδη σταματησα να σας ζαλιζω, ε;;;;!!!!!!!!!;):D;):D;):D;):D

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσι μου!!!τι κανεις εσυ;;;πως εισαι;;;

ναι, ξεκινησα δουλεια τη δευτερα!!!!το καταλαβες επειδη σταματησα να σας ζαλιζω, ε;;;;!!!!!!!!!;):D;):D;):D;):D

Το καταλαβα γιατι το ειχες γραψει τις προαλλες!!!

χαχαχα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Αααα αλλη μια εγκυουλα απο τα συμπτωματα εγκυμοσυνης...

Το αστερακιειναι εγκυος....

Ανοιξε και τοπικ "καφε Ιουλιου 2014":D:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

I want to be mama, εγώ μιαχαρα είμαι. ..μου πέρασαν ολα ... εσύ πωσ είσαι?

Κι εγω καλα ειμαι με ελαφρα πονακια και πολλα υγρα...

Σαν κατουρημενη νοιωθω...

Αν συνεχισω να εχω σε ολη την εγκυμοσυνη τοσα υγρα τοτε θα χρειαστει να αγορασω καμια βιοτεχνια εσωρουχων!!!!

Ευτυχως το φαινομενο δεν ειναι καθημερινο και τα υγρα που εχω ειναι διαφανα και αοσμα!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Το καταλαβα γιατι το ειχες γραψει τις προαλλες!!!

χαχαχα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Αααα αλλη μια εγκυουλα απο τα συμπτωματα εγκυμοσυνης...

Το αστερακιειναι εγκυος....

Ανοιξε και τοπικ "καφε Ιουλιου 2014":D:D:D:D

ααααααα!!!!!ας το πιστεψω!!!!!!!;):D;):D;):D;):D;)

ποιο αστερακι ειναι εγκυος;;;;η εμορφια μας;;;;;!!!!!!!!!θα τρελαθω λεμεεεεεεε!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Τώρα είμαι στην 21 εβδομάδα και με αγωνία περιμένω την Παρασκευή να κάνω το Β επιπέδου. Μέχρι στιγμής είχα καλή εγκυμοσύνη με εξαίρεση μια μικρή αποκόλληση που ευτυχώς πήγαν όλα καλά!

Έχουμε ήδη δει το φύλλο του μωρού και είναι αγοράκι! (Δεν είχα καμία ιδιαίτερη προτίμηση, το μόνο που θέλω είναι να είναι γερό!!!)

Χαίρομαι που σας βρήκα γιατί έχω πολύ άγχος για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης και εδώ σίγουρα δίνεται κουράγιο και δύναμη η μία στην άλλη!

Επίσης έχω άγχος γιατί δεν είμαι σίγουρη αν έχω νιώσει ακόμα το μωρό μου... Εσείς τα έχετε νιώσει και σε ποια βδομάδα?

γεια σου Εκλεράκι καλος ηρθες στην παρεα μας!! με το καλο το μωρακι σου κ με καλα αποτελεσματα στην β επιπεδου.. εγω ειμαι στην 22εβδομαδα κ 3 ημερες κ τωρα μπορω να ξεχωρισω σιγουρα οτι ειναι το μωρακι μου κ οχι το εντερο... σιγουρα τωρα θα το νοιωθεις αλλα δεν καταλαβαινεις οτι ειναι το μωρακι σου.. το πρωτο σου ειναι?? αν επιτρεπεται πως ειναι το ονομα σου??

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!! εισαστε ολες καλα?? τα μωρακια σας?? οι κοιλιτσες μεγαλωνουν???:D:D εχω χαθει αυτες τις μερες γιατι εχω πολυ δουλεια στη δουλεια κ επισεις αυτεσ τισ μερες θελω συνεχεια να κοιμαμαι.... δεν ξερω τι με εχει πιασει..

εκλερακι γεια σου ειμαι η αριαδνη κ ειμαι 24 κ περιμενω το πρωτο μ παιδακι κ παιζει ν ειμαι η πιο αγχωμενη εδω εσα !! χαχα κ εγω αυριο θα την κανω κ ανησυχω πολυ οχι γτ δν το νοιωθω, το νοιωθω αλλα γιατι η κοιλια μ δεν μεγαλωνει κ αναρωτιεμαι π βρισκει χωρο κ μεγσλωνει..οσο για το ποτε θα το νοιωσεις εγω το ενιωσα πρωτη φορα πριν μια εβδομαδα αλλα δεν ημουν σιγουρη τωρα ομως πια οτςν κινειται το κτλβσινω πολυ καθαρα!! οπου ν ναι θα το νοιωσεις μην ανησυχεις!! κ εγω αγορακι περιμενω!! με το καλο το μωρακι σου κ περιμενουμε απαντηση απο την β επιπεδου :) σε φιλω!

Καλημερα Μανουλιτες μου.. εγω χαθηκα λιγακι.. ομως περασαν καποιες δυσκολες μερες... !!

την Κυριακη ειχαμε επετειο με τον Πασσακο μου... Κλειναμε 1 χρονο παντρεμενοι, αλλα δυστυχως πεθανε η γιαγια μου...!!!

ενα χρονο πριν στον γαμο μου, αν και 95 χρονων, χορευε και δεν ηθελε να κατεβει απο την πιστα, και ενα χρονο μετα μας αφησε... ειμαι το μονο εγγονι που εχω το ονομα της.. και ειμαι και το τελευταιο εγγονι που παντρεψε..!!!

εφυγε ομως γρηγορα, δεν ταλαιπωρηθεικε, ουτε μας ταλαιπωρησε... εφυγε οπως ηθελε... μεσα σε 10 μερες..!!! εγω δεν πηγα στην κηδεια της που ηταν την Δευτερα, δεν με αφησαν...!!!

καταταλλα... !! εκανα την γενικη στο σπιτι μου μαζι με την αλλη μου γιαγια .. η οποια ειναι μονο 65 χρονων.. εχτες ειχα οδοντιατρο και γυναικολογο... ομως τελεικα ακυρωθηκε το ραντεβου με την γυναικολογο, γιατι ειχε γεννα.. και ετσι δεν ειδαμε το μωρο μας...!!!

αυτα τα νεα μας...!!!

Μαρακι μου.. σε ευχαριστω πολυ καλο μου.. να σαι καλα..!!!

δεν στεναχωρηθηκα τοσο που πεθανε.. μεγαλη γυναικα ηταν.. το περιμεναμε ετσι αλλιως.. παιδια εγγονια, δυσεγγονα ειδε.. στεναχωρηθηκα με την μερα που εγινε...!!!

γεωργια μ τα συλλυπητηρια μ υγεια σας ευχομαι κ καθε καλο απο εδω κ περα! πως εισαι;

I want to be mama, εγώ μιαχαρα είμαι. ..μου πέρασαν ολα ... εσύ πωσ είσαι?

βσλεντινς μ κοριτσακι μ πως εισαι γλυκεια μ; εγω κλ χαθηκα γτ κοιμαμαι πολλες ωρες κ εχω κ αγχος κ προσπαθω ν το αποβαλω..αγχωνομαι ρε γαμωτο που δεν μεγσλωνει η κοιλια μ..βλεπω αλλες εγκυους π εχουν μια κοιλις τουρλα κ εγω τπτ...

Κι εγω καλα ειμαι με ελαφρα πονακια και πολλα υγρα...

Σαν κατουρημενη νοιωθω...

Αν συνεχισω να εχω σε ολη την εγκυμοσυνη τοσα υγρα τοτε θα χρειαστει να αγορασω καμια βιοτεχνια εσωρουχων!!!!

Ευτυχως το φαινομενο δεν ειναι καθημερινο και τα υγρα που εχω ειναι διαφανα και αοσμα!

Κορίτσι μου και γω τα είχα στην αρχη....και καποιεσ φορεσ ακομα έχω, εκανα και καληεργιεσ και δεν έχω τιποτα ,ολοι μου λενε οτι ειναι τησ εγκυμοσύνησ ,

δεν τα έχουν ολεσ γιατί Ίλιο οι οργανισμοί ειναι διαφορετικοί .....:P ευχωμαι ολα να σου πανε καλα !!!

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!! εισαστε ολες καλα?? τα μωρακια σας?? οι κοιλιτσες μεγαλωνουν???:D:D εχω χαθει αυτες τις μερες γιατι εχω πολυ δουλεια στη δουλεια κ επισεις αυτεσ τισ μερες θελω συνεχεια να κοιμαμαι.... δεν ξερω τι με εχει πιασει..

Μεγαλώνουν. .....ξύλο μπόλικο από μέσα χαχα εγώ τουλάχιστων.. ..κοιμισου άμα νυσταζεισ. ...κάλο σου κανει ...

βσλεντινς μ κοριτσακι μ πως εισαι γλυκεια μ; εγω κλ χαθηκα γτ κοιμαμαι πολλες ωρες κ εχω κ αγχος κ προσπαθω ν το αποβαλω..αγχωνομαι ρε γαμωτο που δεν μεγσλωνει η κοιλια μ..βλεπω αλλες εγκυους π εχουν μια κοιλις τουρλα κ εγω τπτ...

Κούκλα μου δεν πιραζει που δεν μεγαλώνει, αν σου λεει ο γιατροσ οτι ειναι ολα καλα, τι αγχωνεσε ?

Δεν θα κάνεισ ραγαδεσ αν κάνεισ μίλτο κοιλίτσα. ....:tongue: καλη επιτυχία για την β ...περιμένω νεα σου. ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...