Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλημερα,εμενα παλι αυτος ο καιρος μου αρεσει γιατι φερνει τα Χριστουγεννα πιο κοντα!!!!

Τι κανεις;:)

καλα ειμαι ηθελα να βγω μωρε να κανω κατι εξετασεις αλλα θα παω αυριο

εσυ?

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα ειμαι ηθελα να βγω μωρε να κανω κατι εξετασεις αλλα θα παω αυριο

εσυ?

Εγω σπιτι και βαριεμαι....

Προσπαθω να παρω τα ποδια μου μπας και κανω καμια δουλεια αλλα δεν το βλεπω!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

καλημερα σε ολα τακοριτσια!!!τι μου κανετε;;!!!

Καλημερα κοριτσια!!!

Βαλεντινα μου ευχομαι να ηρεμησες απο τις συσπασεις..Να φυγουν και να ερθουν κατα την 38η-39η εβδομαδα!!!!

Αριανδνη μου καλημερααα!!!!

Σπυριδουλα μου τι κανεις;;;

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια που δυστυχως δεν εχω μαθει ακομα τα ονοματα τους....:-(

Γεωργια μου τα θερμα μου συλλυπητηρια για την γιαγια σου,,,Να ζησετε να την θυμοσαστε!!!Δυστυχως ετσι ειναι η ζωη....Μια φευγει αλλα μια αλλη ειναι στα σκαρια και ερχεται!!!!

καλημερα κοπελα μου!!!!πρωτη μερα δουλεια μετα απο 2,5 βδομαδες κ πηζω....

βαλεντινακι πως εισαι σημερα;;;

ελενη μου εσυ;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

σπυριδουλα μ τι κανεις ;;

βαλεντινα μου τι εγινε ειχες συσπασεις καλα καταλαβα;; πονας τωρα;

Κοπελα μου,καλημερα, μιαχαρα ειμαι τωρα, σευχαριστω!!! πινω χαπακια και ξεκουραζομαι, τωρα ετοιμαζομαι να παω μια βολτιτσα με την μαμα μου, εχουμε απιστευτο καιρο σημερα.....εσυ πωσ εισιαι??

Καλημερα κοριτσια!!!

Βαλεντινα μου ευχομαι να ηρεμησες απο τις συσπασεις..Να φυγουν και να ερθουν κατα την 38η-39η εβδομαδα!!!!

καλημερα κουκλα μου και σε σενα..... ευχαριστω, και γω το ευχωμαι.....:P:p:p και σε ολεσ μανουλεσ το ιδιο!!!!

Γεια σασ κοριτσακια!!!! καλημερα σε ολεσ!!!!

Διαφημίσεις

Kαλησπεριζω τα κοριτσια, καλη εβδομαδα να εχουμε!

Ειστε ολες καλα ειδα, κ εμεις μια απο τα ιδια.

Εχθες ειχαμε παλι καλοκαιρι, σημερα ΣΑΝ να σκεφτεται να δειξει λιγο οτι ειναι μερα Νοεμβρη, θα δουμε!

Εμεις τιποτα συνταρρακτικο, περιενω μαλλον σημερα την καμπυλη κ το μονο κακο ειναι οτι η μεση μου με εχει γονατισει πλεον. Ειμαι απο την αρχη συν 8-9 κιλα περιπου αλλα παρ'ολα αυτα πεθαινω......

Απο τη μια να κανω καμμια δουλεια να κινουμαι λιγο γιατι κ η ακινησια μου κανει κακο, απο την αλλη ενα ξεσκονισμα κ ενα σφουγγαρισμα εκανα το Σαββατο για τα γενεθλια της μικρης και το βραδυ δε μπορουσα ουτε καν να καθισω στον καναπε ουτε να ξαπλωσω στο κρεβαττι ουτε τιποτα!

Θα αρχισω παλι το "αντε να τελειωνουμε" μου φαινεται, δε γινεται......:confused:

z7tup3.pngArPLp3.png

καλωστηνα την περδικα:) πως εισαι?

μια χαρα εγω!!!εσυ που εισαι χαμενη?ολα καλα?

Kαλησπεριζω τα κοριτσια, καλη εβδομαδα να εχουμε!

Ειστε ολες καλα ειδα, κ εμεις μια απο τα ιδια.

Εχθες ειχαμε παλι καλοκαιρι, σημερα ΣΑΝ να σκεφτεται να δειξει λιγο οτι ειναι μερα Νοεμβρη, θα δουμε!

Εμεις τιποτα συνταρρακτικο, περιενω μαλλον σημερα την καμπυλη κ το μονο κακο ειναι οτι η μεση μου με εχει γονατισει πλεον. Ειμαι απο την αρχη συν 8-9 κιλα περιπου αλλα παρ'ολα αυτα πεθαινω......

Απο τη μια να κανω καμμια δουλεια να κινουμαι λιγο γιατι κ η ακινησια μου κανει κακο, απο την αλλη ενα ξεσκονισμα κ ενα σφουγγαρισμα εκανα το Σαββατο για τα γενεθλια της μικρης και το βραδυ δε μπορουσα ουτε καν να καθισω στον καναπε ουτε να ξαπλωσω στο κρεβαττι ουτε τιποτα!

Θα αρχισω παλι το "αντε να τελειωνουμε" μου φαινεται, δε γινεται......:confused:

Υπομονη κουκλα μου... εχεισ δοκιμασει την ζωνη εγκυμοσυνησ αυτη που κραταει την μεση??? ρωτα τον γιατρο σου... μια φιλη που εχει προβλιμμα με την μεση την φορουσε, και την βοηθισε αρκετα... και γω μου φενεται πωσ θα την χρεαστω σε λιγο....

Υπομονη κουκλα μου... εχεισ δοκιμασει την ζωνη εγκυμοσυνησ αυτη που κραταει την μεση??? ρωτα τον γιατρο σου... μια φιλη που εχει προβλιμμα με την μεση την φορουσε, και την βοηθισε αρκετα... και γω μου φενεται πωσ θα την χρεαστω σε λιγο....

Θα το κοιταξω γιατι δεν παλευεται. εχω που εχω χρονια ισχυαλγια, με βαραει τωρα στο ποδι κ παραλυω!!!! Εσυ ολα οκ??

z7tup3.pngArPLp3.png

Θα το κοιταξω γιατι δεν παλευεται. εχω που εχω χρονια ισχυαλγια, με βαραει τωρα στο ποδι κ παραλυω!!!! Εσυ ολα οκ??

ΜΙΑ χαρα εγώ, εκανα την βολτουλα μου ,εμασ στο ηράκλειο σήμερα είναί γιορτή του αγ. ΜΗΝΑ και είναί αργία ,πηγα και αναψα κερακι στην εκκλισια. ...αυτά

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια τι κανετε?

εγω δεν ειμαι κ πολυ καλα εκανα εμετο πρωι πρωι κ χθες το ιδιο

κ εχει αγκυλωσει το ενα δαχτυλο απ το χερι μου:confused:

Γεια σου κοριτσακη μου!!!!τι επαθεσ???? πωσ εισαι τωρα? με τον γιατρο μηλισεσ????

Καλημερα Μανουλιτες μου.. εγω χαθηκα λιγακι.. ομως περασαν καποιες δυσκολες μερες... !!

την Κυριακη ειχαμε επετειο με τον Πασσακο μου... Κλειναμε 1 χρονο παντρεμενοι, αλλα δυστυχως πεθανε η γιαγια μου...!!!

ενα χρονο πριν στον γαμο μου, αν και 95 χρονων, χορευε και δεν ηθελε να κατεβει απο την πιστα, και ενα χρονο μετα μας αφησε... ειμαι το μονο εγγονι που εχω το ονομα της.. και ειμαι και το τελευταιο εγγονι που παντρεψε..!!!

εφυγε ομως γρηγορα, δεν ταλαιπωρηθεικε, ουτε μας ταλαιπωρησε... εφυγε οπως ηθελε... μεσα σε 10 μερες..!!! εγω δεν πηγα στην κηδεια της που ηταν την Δευτερα, δεν με αφησαν...!!!

καταταλλα... !! εκανα την γενικη στο σπιτι μου μαζι με την αλλη μου γιαγια .. η οποια ειναι μονο 65 χρονων.. εχτες ειχα οδοντιατρο και γυναικολογο... ομως τελεικα ακυρωθηκε το ραντεβου με την γυναικολογο, γιατι ειχε γεννα.. και ετσι δεν ειδαμε το μωρο μας...!!!

αυτα τα νεα μας...!!!

Καλημερα κοριτσια!!!

Γεωργια μου τα θερμα μου συλλυπητηρια για την γιαγια σου,,,Να ζησετε να την θυμοσαστε!!!Δυστυχως ετσι ειναι η ζωη....Μια φευγει αλλα μια αλλη ειναι στα σκαρια και ερχεται!!!!

Μαρακι μου.. σε ευχαριστω πολυ καλο μου.. να σαι καλα..!!!

δεν στεναχωρηθηκα τοσο που πεθανε.. μεγαλη γυναικα ηταν.. το περιμεναμε ετσι αλλιως.. παιδια εγγονια, δυσεγγονα ειδε.. στεναχωρηθηκα με την μερα που εγινε...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλή σας ημέρα κορίτσια και καλώς σας βρήκα!!!

Είμαι νέα μέσα στο forum και μέλλουσα μανούλα Μαρτίου 2014.

Τώρα είμαι στην 21 εβδομάδα και με αγωνία περιμένω την Παρασκευή να κάνω το Β επιπέδου. Μέχρι στιγμής είχα καλή εγκυμοσύνη με εξαίρεση μια μικρή αποκόλληση που ευτυχώς πήγαν όλα καλά!

Έχουμε ήδη δει το φύλλο του μωρού και είναι αγοράκι! (Δεν είχα καμία ιδιαίτερη προτίμηση, το μόνο που θέλω είναι να είναι γερό!!!)

Χαίρομαι που σας βρήκα γιατί έχω πολύ άγχος για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης και εδώ σίγουρα δίνεται κουράγιο και δύναμη η μία στην άλλη!

Επίσης έχω άγχος γιατί δεν είμαι σίγουρη αν έχω νιώσει ακόμα το μωρό μου... Εσείς τα έχετε νιώσει και σε ποια βδομάδα?

Με το καλό όλες να πάρουμε αγκαλιά τα μωράκια μας!

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσια κ τα μωρακια τους!!!τι μου κανετε;;;

Καλημερα Μανουλιτες μου.. εγω χαθηκα λιγακι.. ομως περασαν καποιες δυσκολες μερες... !!

την Κυριακη ειχαμε επετειο με τον Πασσακο μου... Κλειναμε 1 χρονο παντρεμενοι, αλλα δυστυχως πεθανε η γιαγια μου...!!!

ενα χρονο πριν στον γαμο μου, αν και 95 χρονων, χορευε και δεν ηθελε να κατεβει απο την πιστα, και ενα χρονο μετα μας αφησε... ειμαι το μονο εγγονι που εχω το ονομα της.. και ειμαι και το τελευταιο εγγονι που παντρεψε..!!!

εφυγε ομως γρηγορα, δεν ταλαιπωρηθεικε, ουτε μας ταλαιπωρησε... εφυγε οπως ηθελε... μεσα σε 10 μερες..!!! εγω δεν πηγα στην κηδεια της που ηταν την Δευτερα, δεν με αφησαν...!!!

καταταλλα... !! εκανα την γενικη στο σπιτι μου μαζι με την αλλη μου γιαγια .. η οποια ειναι μονο 65 χρονων.. εχτες ειχα οδοντιατρο και γυναικολογο... ομως τελεικα ακυρωθηκε το ραντεβου με την γυναικολογο, γιατι ειχε γεννα.. και ετσι δεν ειδαμε το μωρο μας...!!!

αυτα τα νεα μας...!!!

Μαρακι μου.. σε ευχαριστω πολυ καλο μου.. να σαι καλα..!!!

δεν στεναχωρηθηκα τοσο που πεθανε.. μεγαλη γυναικα ηταν.. το περιμεναμε ετσι αλλιως.. παιδια εγγονια, δυσεγγονα ειδε.. στεναχωρηθηκα με την μερα που εγινε...!!!

καλημερα κοριτσι μου!!!!συλλυπητηρια για τη γιαγια σου...να ζησετε να τη θυμοσαστε...

επισης να εκατοστησετε τα χρονια σας με τον πασα σου!!!!

Καλή σας ημέρα κορίτσια και καλώς σας βρήκα!!!

Είμαι νέα μέσα στο forum και μέλλουσα μανούλα Μαρτίου 2014.

Τώρα είμαι στην 21 εβδομάδα και με αγωνία περιμένω την Παρασκευή να κάνω το Β επιπέδου. Μέχρι στιγμής είχα καλή εγκυμοσύνη με εξαίρεση μια μικρή αποκόλληση που ευτυχώς πήγαν όλα καλά!

Έχουμε ήδη δει το φύλλο του μωρού και είναι αγοράκι! (Δεν είχα καμία ιδιαίτερη προτίμηση, το μόνο που θέλω είναι να είναι γερό!!!)

Χαίρομαι που σας βρήκα γιατί έχω πολύ άγχος για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης και εδώ σίγουρα δίνεται κουράγιο και δύναμη η μία στην άλλη!

Με το καλό όλες να πάρουμε αγκαλιά τα μωράκια μας!

κοριτσι μου, καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!με το καλο το μωρακι σου!!!

ολα καλα θα πανε, μην εχεις κανενα αγχος!!!καλη επιτυχια με την εξεταση σου!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...