Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλημέρα και μένα μου είπε ο γιατρός άμα ειναι μέχρι 5 την μέρα να μην ανισυχω. ..χθεσ είχα φτασει σε 15 οταν τον πηρα τήλ.και μέχρι την νύχτα σε 20...σήμερα προσ το παρων είχα 2... Καλα πάμε.. .. χαχα εσύ ολα καλα ?

μια χαρα!!!!!20;;;;;;;;:o:o:o:o:o:o:o:o:o προσοχη κ παλι προσοχη....κ να πας να σε δει...

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:DΚυριακή όπως βλέπω όλες είστε φευγάτες!!! Φιλιά πολλά σε όλα τα κορίτσια!!! Ελπίζω όλα να είναι τέλεια για όλες μας!!!!:D:D

Κούκλα μου, που είσαι χαμένη? Καλα είσαι?

Σπιριδουλα θα πάω σε καμία ωρα να με δει. ..άλλά ολα καλα σήμερα. ..

Κούκλα μου, που είσαι χαμένη? Καλα είσαι?

Σπιριδουλα θα πάω σε καμία ωρα να με δει. ..άλλά ολα καλα σήμερα. ..

κοριτσακι μου, καλη επιτυχια!!!! περιμενουμε νεα σου, οκ;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλησπέρα μανούλεσ. Γύρισα απ τον γιατρο,ολα καλα, μου πε κωμενεσ οι δουλιεσ που θέλουν σκυψιμο και γενικοσ να μην ζωριζομαι και προσ το παρων οχι σεξ :( ... πισίνα ομωσ μου είπε να πάω, θα μου κανει κάλο λεει, το νερο χαλαρώνει την μήτρα έτσι μου πε. ..και την άλλη τρίτη 19 έχω ραντεβού παλι. ..αυτααα .οπότε θα κανω την ντεμπελα τωρα ...χαχα :tongue:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλεσ. Γύρισα απ τον γιατρο,ολα καλα, μου πε κωμενεσ οι δουλιεσ που θέλουν σκυψιμο και γενικοσ να μην ζωριζομαι και προσ το παρων οχι σεξ :( ... πισίνα ομωσ μου είπε να πάω, θα μου κανει κάλο λεει, το νερο χαλαρώνει την μήτρα έτσι μου πε. ..και την άλλη τρίτη 19 έχω ραντεβού παλι. ..αυτααα .οπότε θα κανω την ντεμπελα τωρα ...χαχα :tongue:

δεν πειραζει, καλυτερα προσεχτικα, παρα να παθεις τιποτα....φαρμακα σου εδωσε;;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

δεν πειραζει, καλυτερα προσεχτικα, παρα να παθεις τιποτα....φαρμακα σου εδωσε;;;;

Από χθεσ τα παίρνω ουτροπαν. .καπωσ έτσι νομίζω.. . Οταν σικωθω θα σου πω συγουρα πωσ τα λενε ...αυτά. ..

Κοριτσάκι μου σε υχαριστω για την υποστυριξη. ...

γιουτοπαρ;;;αυτα επαιρνα κ γω στο γιο μου απο τον 5ο μηνα...αυτα συνηθως κανουν ταχυκαρδιες, οποτε σου δινουν κ τα ιζοπτιν που ειναι για αυτο....δεν ειναι τιποτα το σοβαρο, μην ανυσηχεις, απλα να προσεχεις πολυ...κ μην λες ευχαριστω....προς θεου....

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

βαλεντινα μου τι κανεις πως εισαι; ξεκουραζεσαι ε;; :) να πας για κολυμπι εγω βρηκα φθηνς μαθηματα γιογκα κ λεω να το πω στον γιατρο μ την πεμπτη να δω τι θα μου πει..

Καλημερα κοριτσια!!!

Βαλεντινα μου ευχομαι να ηρεμησες απο τις συσπασεις..Να φυγουν και να ερθουν κατα την 38η-39η εβδομαδα!!!!

Αριανδνη μου καλημερααα!!!!

Σπυριδουλα μου τι κανεις;;;

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια που δυστυχως δεν εχω μαθει ακομα τα ονοματα τους....:-(

Γεωργια μου τα θερμα μου συλλυπητηρια για την γιαγια σου,,,Να ζησετε να την θυμοσαστε!!!Δυστυχως ετσι ειναι η ζωη....Μια φευγει αλλα μια αλλη ειναι στα σκαρια και ερχεται!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

καλημερα κοριτσια

αχ χαλια καιρος υγρασια κ ψιλοψιχαλιζει

Καλημερα,εμενα παλι αυτος ο καιρος μου αρεσει γιατι φερνει τα Χριστουγεννα πιο κοντα!!!!

Τι κανεις;:)

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...