Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλησπερα ομορφες μανουλες κ εγκυουλες!!

καταρχην να δωσω τα συγχαρητηρια μου στην Μαρια με το υγειεστατο μωρακι της!! τελεια η αυχενικη σου κοριτσακι μου, ηρθε η στιγμη να χαρεις κ εσυ την εγκυμοσυνη σου κ να τα αφησεις ολα τα αλλα πισω!μπραβο κ παλι μπραβο!!

διαβασα κ τα νεα της αριαδνης κ της βαλεντινας κ θα σας πω οτι κ εγω ειμαι της αποψης οτι καλυτερα το μωρακι να μεγαλωνει σε ενα ηρεμο αλλα θα σας συμβουλευα με τιποτα να μην παρετε τις αποφασεις σας με ολες αυτες τις ορμονες που μας περιβαλουν!η εγκυμοσυνη ειναι ο χειροτερος συμβουλος για αποφασεις!ας ερθουν με το καλο τα μωρακια μας κ μετα να δειτε οι αντρουληδες μας χαρες που θα κανουν! η γεννηση ενος μωρο παντα δενει το ζευγαρι κ να δειτε που ολα θα φτιαξουν!!

να συγχαρω κ την σταυρουλα για μια ακομη νυφουλα που θα φερει στην παρεα μας!! 8-7 βρισκομαστε στο σκορ ε:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

να καλωσορισω κ την αφροδιτη(δεν θυμαμαι αν ειναι ονομα η ψευδωνυμο!).με το καλο κ το δικο σου μπουμπουκι!!!

πολλα φιλακια στις αγαπημενες σπυριδουλα,μαρια,κατερινα,γεωργια κ περιμενουμε τα νεακια της τονιας!ελπιζω μονο να ξεχναω καμια!:roll::roll::roll:

τα δικα μας νεα ειναι επισης τελεια! ειδα την μικρουλα μου! ειχε λοξυγγα κ τιναζοταν! τι ερωτας ξυπναει μεσα μου δεν λεγεται! βλεπω τους υπερηχους κ την ερωτευομαι! ο αντρας μου σε κατασταση νιρβανα σε καθε αναφορα στην κορουλα του! δεν τον εχω ξαναδει ποτε ετσι!το πρωι μας εφερε μπουγατσα κ κακαο για να φανε τα κοριτσια του οπως ειπε! στα ωπα-ωπα μας εχει πλεον! αφηστε που εχω παθει σοκ με τον τριχωτο μου γιο που καθε μερα ερχεται κ μυριζει την κοιλια μου!! αλλος ερωτας απο κει!! βγηκαν κ τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις που επανελαβα μηπως κ καποιος παραγοντας ενεργοποιειται στην εγκυμοσυνη κ ηταν υπευθυνος για τις αποβολες.ολα τελεια λοιπον.οι εξετασεις πεντακαθαρες χωρις το παραμικρο προβλημα.μου εκοψε τις ενεσεις η αιμοτολογος μου απλα θα συνεχισουμε για καλο κ για κακο το salospir!

αυτα τα ''λιγα'' απο μενα!!

κρυστη σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου (το ονομα μου δεν ειναι ψευδονυμο :) )

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι κανουν οι ομορφες;; βαλεντινα μ και εγω αυτο ειδα!! αχ κοριτσια εχω λιγο αγωνια περιμενω πως και πως τη β επιπεδου να δω το μωρακι μου...κ ευχομαι να πανε ολα καλααααα!!! εσεις τι κανετε; εγω βλεπω νικολουλη χαχα

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!! επεστρεψα κ εγω σπιτι μου μετα τη β επιπεδου που ολα μας πηγαν μια χαρα δοξα το θεο..! ειχα παρα πολυ αγχος μεχρι που μας ειπε ο γιατρος "συγχαρητηρια για τη μπεμπα σας ολα ειναι καλα τελειωσαμε" εκει πηρα βαθια ανασα κ του ειπα ευχαριστω!! ολα τελεια ειμαι πολυ χαρουμενη:P:p:p:p:p

διαβασα ολα τα νεα σας χαιρομαι για τα καλα αποτελεσματα εξετασεων κ παντα τετοια να εχουμε ολες!!! ηθελε να γραψω σε καθε μια ξεχωριστα αλλα ειμαι πολυ κουρασμενη κ δε μπορω... ειδα εχουμε κ νεα μελοι!!! καλος ορισαν!! κ περισσοτερες νυφουλες!!! μπραβο!! φιλια σε ολα τα κοριτσια κ τα μωρακια τους!!:tongue:;);)

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!! επεστρεψα κ εγω σπιτι μου μετα τη β επιπεδου που ολα μας πηγαν μια χαρα δοξα το θεο..! ειχα παρα πολυ αγχος μεχρι που μας ειπε ο γιατρος "συγχαρητηρια για τη μπεμπα σας ολα ειναι καλα τελειωσαμε" εκει πηρα βαθια ανασα κ του ειπα ευχαριστω!! ολα τελεια ειμαι πολυ χαρουμενη:P:p:p:p:p

διαβασα ολα τα νεα σας χαιρομαι για τα καλα αποτελεσματα εξετασεων κ παντα τετοια να εχουμε ολες!!! ηθελε να γραψω σε καθε μια ξεχωριστα αλλα ειμαι πολυ κουρασμενη κ δε μπορω... ειδα εχουμε κ νεα μελοι!!! καλος ορισαν!! κ περισσοτερες νυφουλες!!! μπραβο!! φιλια σε ολα τα κοριτσια κ τα μωρακια τους!!:tongue:;);)

τονια μου χαρηκα παρα πολυ για το μωρακι σου!!! :) τωρα σ μενει ν περιμενεις με χαρααα!! οταν βρεις χρονο πες μου ποσο ζυγιζε;; 22 εβδομαδων ; εγω θ κανω την εξεταση την ερχομενη πεμπτη κ εχω πολυυυ αγχος!

Συγχαρητήριά κούκλα μου.. ..απόλαυσέ τωρα την κοιλίτσα και τισ κλοτσιεσ.. ..:D

Εγώ σήμερα δεν είμαι και πολύ καλα ,έχω παλι συσπασεισ .τωρα θα πάρω τον γιατρό να δω τι θα μου πει. ..εσεισ πωσ είστε.. ..?

τονια μου χαρηκα παρα πολυ για το μωρακι σου!!! :) τωρα σ μενει ν περιμενεις με χαρααα!! οταν βρεις χρονο πες μου ποσο ζυγιζε;; 22 εβδομαδων ; εγω θ κανω την εξεταση την ερχομενη πεμπτη κ εχω πολυυυ αγχος!

ναι 21 κ 3 την τεταρτη που εκανα την εξεταση κ ειναι 453γρ.. μια χαρα μου ειπε ο γιατρος!!

ολα καλα θα πανε κ με εσενα θα το δεις..;)

Διαφημίσεις

Συγχαρητήριά κούκλα μου.. ..απόλαυσέ τωρα την κοιλίτσα και τισ κλοτσιεσ.. ..:D

Εγώ σήμερα δεν είμαι και πολύ καλα ,έχω παλι συσπασεισ .τωρα θα πάρω τον γιατρό να δω τι θα μου πει. ..εσεισ πωσ είστε.. ..?

ευχαριστω! εμεις μια χαρα ειμαστε εσυ εισαι καλυτερα?? τι σου ειπε ο γιατρος??

Kαλημερα στα κοριτσια! Ειστε ολες καλα διαβασα,μπραβο,και καλα νεα για αλλο ενα κοριτσακι στην παρεα, μπραβοοοοοοοοοοοοο!!!!!

Βαλεντινα τι εγινε με τις συσπασεις??

z7tup3.pngArPLp3.png

ευχαριστω! εμεις μια χαρα ειμαστε εσυ εισαι καλυτερα?? τι σου ειπε ο γιατρος??

Κορίτσια καλημέρα! !! Ζώωω χαχαχα είμαι καλύτερά ξάπλα βέβαια μου είπε ο γιατροσ και σήμερα θα πάω να με δει.. .εχθές άπλα δεν εκατσα τον κολο μου κάτω ,εκανα γενική, εσερνα καναπεδεσ και τραπέζια και να το αποτέλεσμά. ..το μονο κάλο οτι τωρα ξέρω τον τρόπο πωσ να πετύχω την μέρα που θέλω να γεννήσω. ...χαχαχα εσεισ τι νεα κοριτσάκια μου ?

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!τι μου κανετε;;;

Κορίτσια καλημέρα! !! Ζώωω χαχαχα είμαι καλύτερά ξάπλα βέβαια μου είπε ο γιατροσ και σήμερα θα πάω να με δει.. .εχθές άπλα δεν εκατσα τον κολο μου κάτω ,εκανα γενική, εσερνα καναπεδεσ και τραπέζια και να το αποτέλεσμά. ..το μονο κάλο οτι τωρα ξέρω τον τρόπο πωσ να πετύχω την μέρα που θέλω να γεννήσω. ...χαχαχα εσεισ τι νεα κοριτσάκια μου ?

κοριτσι μου, οι συσπασεις δεν ειναι κατι παρα πολυ σοβαρο, μην αγχωνεσαι!!!!!θελει ομως παρα πολυ μεγαλη προσοχη!!!!!!προσεξε κ ολα θα ειναι οκ!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημέρα και μένα μου είπε ο γιατρός άμα ειναι μέχρι 5 την μέρα να μην ανισυχω. ..χθεσ είχα φτασει σε 15 οταν τον πηρα τήλ.και μέχρι την νύχτα σε 20...σήμερα προσ το παρων είχα 2... Καλα πάμε.. .. χαχα εσύ ολα καλα ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...