Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!!

Ολα πηγαν καλα!!!

Εχουμε ενα μπεμπακι υγιεστατο!!!

Αυτο εδειξε η αυχενικη διαφανεια!!!

Εχουμε χερια ποδια δακτυλα,ουροδοχο κυστη,στομαχι,εγκεφαλο,σπονδυλικη στηλη....Η καρδουλα μας χτυπουσε στους 178 παλμους και ειμασταν και ζωηρα ζωηρα!!!

Με το που μου βαζει τον υπερηχο στην κοιλια πηραμε μια ωραιοτατη μουτζα οι μαμα ο μπαμπας και ο γιατρος μας!!!!

Ο γιατρος ειναι υπερευχαριστημενος με τα αποτελεσματα!!!Μενει μονο το παππ-α!!!!:D:D:D:D:D:D

Ειμαι τοσο ευτυχισμενη!!!!Ευχαριστω τον Θεο και την Παναγια καθε μερα,καθε ωρα!!!!Αν νοιωθω τοσο χαρουμενη με την αυχενικη οταν το παρω αγκαλια θα σκασω απο την τοση ευτυχια που θα νοιωθω;;;;;;;;;

ΚΑΛΗΜΈΡα ,μια χαρα ....πριν γεννησεισ πάρε και του άντρα σου πανεσ καλου κακού.. .χαχα για τον πλακούντα μην ανισιχεισ καθόλου, πάντα στην αρχή ειναι χαμιλοσ μέχρι και τον 8 μπορεί να ανεβαίνει. ΈΜΕΝΑ το ίδιο ήτανε άλλά δεν μου το έκοψε το σεξ. ..στην β επιπέδου είχε ανέβει και ειναι ψυλοσ τωρα ....οπότε χαλαρόσε και απόλαυσέ την κατάστασή. ..φιλάκια πολλά. ..

ΤΑ υπολείπα κορίτσια τι κανουν ?κανενα νεω?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ολα καλα θα πανε.. μην αγχωνεσαι.. Ποσο σας βγεικε η αυχενικη..?? σας εδωσε και dvd>..???

Μας βγηκε 1.3mm...και οχι δεν δινει dvd...Αυτο το ηξερα!!!!

ΚΑΛΗΜΈΡα ,μια χαρα ....πριν γεννησεισ πάρε και του άντρα σου πανεσ καλου κακού.. .χαχα για τον πλακούντα μην ανισιχεισ καθόλου, πάντα στην αρχή ειναι χαμιλοσ μέχρι και τον 8 μπορεί να ανεβαίνει. ΈΜΕΝΑ το ίδιο ήτανε άλλά δεν μου το έκοψε το σεξ. ..στην β επιπέδου είχε ανέβει και ειναι ψυλοσ τωρα ....οπότε χαλαρόσε και απόλαυσέ την κατάστασή. ..φιλάκια πολλά. ..

ΤΑ υπολείπα κορίτσια τι κανουν ?κανενα νεω?

Πανες απο τωρα μαλλον πρεπει αν του ξεκινησω!!!Αμεσως μετα την αυχενικη αρχισε και τι σπορο εχω και μπλα μπλα!!!Και του απαντω αν το χωραφι αγορι μου δεν ειναι γονιμο τι να σου κανει ο σπορος!!!Και το βουλωσε!!!!χαχαχα!!!!

Κι εμενα μου ειπε οτι θα ανεβει θα το δουμε στο επομενο ραντεβου μας!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

ΧΑΧΑ κάλο αυτο με το χοραφι. ....

ΚΟΡΊΤΣΙΑ εγώ την δευτέρα θα ξεκινισω άκουα γιόγκα για εγκυεσ. ..έχω βαρεθεί το σπιτι. ..

Ε μααα τα θελε να τα ακουσει!!!!χαχαχα!!!

Και πολυ καλα θα κανεις!!!!Δυναμωνει το σωμα σου ετσι!!!:)

jPnnp3.png

P92Ip3.png

ΚΟΡΊΤΣΙΑ εγώ την δευτέρα θα ξεκινισω άκουα γιόγκα για εγκυεσ. ..έχω βαρεθεί το σπιτι. ..

hello !! εγω σκεφτομαι να ξεκινησω κολυμβητηριο για εγκυους στο οακα !!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια μου γλυκα, καλημερα κ απο μενα!!!!τι μου κανετε;;;

Καλημερα κοριτσια!!!!

Ολα πηγαν καλα!!!

Εχουμε ενα μπεμπακι υγιεστατο!!!

Αυτο εδειξε η αυχενικη διαφανεια!!!

Εχουμε χερια ποδια δακτυλα,ουροδοχο κυστη,στομαχι,εγκεφαλο,σπονδυλικη στηλη....Η καρδουλα μας χτυπουσε στους 178 παλμους και ειμασταν και ζωηρα ζωηρα!!!

Με το που μου βαζει τον υπερηχο στην κοιλια πηραμε μια ωραιοτατη μουτζα οι μαμα ο μπαμπας και ο γιατρος μας!!!!

Ο γιατρος ειναι υπερευχαριστημενος με τα αποτελεσματα!!!Μενει μονο το παππ-α!!!!:D:D:D:D:D:D

Ειμαι τοσο ευτυχισμενη!!!!Ευχαριστω τον Θεο και την Παναγια καθε μερα,καθε ωρα!!!!Αν νοιωθω τοσο χαρουμενη με την αυχενικη οταν το παρω αγκαλια θα σκασω απο την τοση ευτυχια που θα νοιωθω;;;;;;;;;

Το μονο αρνητικο ειναι οτι εχω χαμηλο πλακουντα και πρεπει να προσεχω....

Να μην σκυβω,να μην σηκωνω βαρος και οχι σεξ...(καλα το τελευταιο χεσμενο το εχω...Ο αντρουλης λιγο κατσουφιασε στο οχι σεξ αλλα μπροστα στο παιδακι του και στην υγεια του δεν βαζει τιποτα απο πανω....Ο καλος μου ειχε χαζεψει να κοιταει και δεν μπορει να το πιστεψει οτι θα γινει μπαμπας!!!!Επρεπε να τον τραβηξω βιντεο!!!!:tongue::tongue::tongue:)

Μας βγηκε 1.3mm...και οχι δεν δινει dvd...Αυτο το ηξερα!!!!

Πανες απο τωρα μαλλον πρεπει αν του ξεκινησω!!!Αμεσως μετα την αυχενικη αρχισε και τι σπορο εχω και μπλα μπλα!!!Και του απαντω αν το χωραφι αγορι μου δεν ειναι γονιμο τι να σου κανει ο σπορος!!!Και το βουλωσε!!!!χαχαχα!!!!

Κι εμενα μου ειπε οτι θα ανεβει θα το δουμε στο επομενο ραντεβου μας!!!!

καλημερα κουκλα μου!!!!χαρηκα παρα πολυ με τα νεα σου, αν κ ημοουν σιγουρη οτι ολα θα ειναι καλα!!!!μουτζα, ε;;;αυτα ειναι!!!!φαντασου να μπει στην εφηβεια!!!!!!!;););););););) πλακα κανω, φυσικα!!!!αντε με το καλο να το κρατησεις αγκαλια!!!!σχετικα με τον πλακουντα, οτι σου ειπε ο γιατρος!!!!μεγαλη προσοχη!!!!!δεν ειναι τιποτα, αλλα φυλαγε τα ρουχα σου!!!!οσο για τον αντρα σου, ετσι λεει κ ο δικος μου για σπορους!!!!εμενα μαλιστα λεει οτι ειναι κ βιολογικος!!!!!!ελεος αυτοι οι αντρες!!!!!κ γω του ειπα οτι κ εσυ στο πρωτο μας: το επομενο να το φυτεψει στο χωραφι που εχει στο χωριο!!!!!να γλυτωσουμε κ τοσο αγχος κ εξοδα!!!!!!μετα απο αυτο, δε ξαναακουσα τιποτα για βιολογικους σπορους!!!!!ουτε για βιολογικα προϊοντα δεν θελει να ακουει!!!!!!!

μπραβο κοριτσι μου!!!!καλα θα κανεις!!!!!

περιμενουμε εντυπωσεις!!!!

hello !! εγω σκεφτομαι να ξεκινησω κολυμβητηριο για εγκυους στο οακα !!!!!

καλα θα κανεις κ εσυ!!!!!θα σε βοηθησει πολυ αυτο, να ξερεις!!!!

οι υπολοιπες τι κανουν;;;;!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

ΠΉΓΑ έβγαλα το χαρτί δερματολωγου και το χαρτί απ τον γιατρό μου. ....και πηρα και τισ εξετάσεισ μου, ειναι πολύ καλεσ και η καμπύλη τέλια. ..οπότε συνεχήζω κανονικοτατα τα γλυκάκια :D

ΠΉΓΑ έβγαλα το χαρτί δερματολωγου και το χαρτί απ τον γιατρό μου. ....και πηρα και τισ εξετάσεισ μου, ειναι πολύ καλεσ και η καμπύλη τέλια. ..οπότε συνεχήζω κανονικοτατα τα γλυκάκια :D

μπραβο κοπελα μου!!!!!το χαρτι του δερματολογου που λες, τι ειναι;;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλησπερα ομορφες μανουλες κ εγκυουλες!!

καταρχην να δωσω τα συγχαρητηρια μου στην Μαρια με το υγειεστατο μωρακι της!! τελεια η αυχενικη σου κοριτσακι μου, ηρθε η στιγμη να χαρεις κ εσυ την εγκυμοσυνη σου κ να τα αφησεις ολα τα αλλα πισω!μπραβο κ παλι μπραβο!!

διαβασα κ τα νεα της αριαδνης κ της βαλεντινας κ θα σας πω οτι κ εγω ειμαι της αποψης οτι καλυτερα το μωρακι να μεγαλωνει σε ενα ηρεμο αλλα θα σας συμβουλευα με τιποτα να μην παρετε τις αποφασεις σας με ολες αυτες τις ορμονες που μας περιβαλουν!η εγκυμοσυνη ειναι ο χειροτερος συμβουλος για αποφασεις!ας ερθουν με το καλο τα μωρακια μας κ μετα να δειτε οι αντρουληδες μας χαρες που θα κανουν! η γεννηση ενος μωρο παντα δενει το ζευγαρι κ να δειτε που ολα θα φτιαξουν!!

να συγχαρω κ την σταυρουλα για μια ακομη νυφουλα που θα φερει στην παρεα μας!! 8-7 βρισκομαστε στο σκορ ε:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

να καλωσορισω κ την αφροδιτη(δεν θυμαμαι αν ειναι ονομα η ψευδωνυμο!).με το καλο κ το δικο σου μπουμπουκι!!!

πολλα φιλακια στις αγαπημενες σπυριδουλα,μαρια,κατερινα,γεωργια κ περιμενουμε τα νεακια της τονιας!ελπιζω μονο να ξεχναω καμια!:roll::roll::roll:

τα δικα μας νεα ειναι επισης τελεια! ειδα την μικρουλα μου! ειχε λοξυγγα κ τιναζοταν! τι ερωτας ξυπναει μεσα μου δεν λεγεται! βλεπω τους υπερηχους κ την ερωτευομαι! ο αντρας μου σε κατασταση νιρβανα σε καθε αναφορα στην κορουλα του! δεν τον εχω ξαναδει ποτε ετσι!το πρωι μας εφερε μπουγατσα κ κακαο για να φανε τα κοριτσια του οπως ειπε! στα ωπα-ωπα μας εχει πλεον! αφηστε που εχω παθει σοκ με τον τριχωτο μου γιο που καθε μερα ερχεται κ μυριζει την κοιλια μου!! αλλος ερωτας απο κει!! βγηκαν κ τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις που επανελαβα μηπως κ καποιος παραγοντας ενεργοποιειται στην εγκυμοσυνη κ ηταν υπευθυνος για τις αποβολες.ολα τελεια λοιπον.οι εξετασεις πεντακαθαρες χωρις το παραμικρο προβλημα.μου εκοψε τις ενεσεις η αιμοτολογος μου απλα θα συνεχισουμε για καλο κ για κακο το salospir!

αυτα τα ''λιγα'' απο μενα!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα ομορφες μανουλες κ εγκυουλες!!

καταρχην να δωσω τα συγχαρητηρια μου στην Μαρια με το υγειεστατο μωρακι της!! τελεια η αυχενικη σου κοριτσακι μου, ηρθε η στιγμη να χαρεις κ εσυ την εγκυμοσυνη σου κ να τα αφησεις ολα τα αλλα πισω!μπραβο κ παλι μπραβο!!

διαβασα κ τα νεα της αριαδνης κ της βαλεντινας κ θα σας πω οτι κ εγω ειμαι της αποψης οτι καλυτερα το μωρακι να μεγαλωνει σε ενα ηρεμο αλλα θα σας συμβουλευα με τιποτα να μην παρετε τις αποφασεις σας με ολες αυτες τις ορμονες που μας περιβαλουν!η εγκυμοσυνη ειναι ο χειροτερος συμβουλος για αποφασεις!ας ερθουν με το καλο τα μωρακια μας κ μετα να δειτε οι αντρουληδες μας χαρες που θα κανουν! η γεννηση ενος μωρο παντα δενει το ζευγαρι κ να δειτε που ολα θα φτιαξουν!!

να συγχαρω κ την σταυρουλα για μια ακομη νυφουλα που θα φερει στην παρεα μας!! 8-7 βρισκομαστε στο σκορ ε:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

να καλωσορισω κ την αφροδιτη(δεν θυμαμαι αν ειναι ονομα η ψευδωνυμο!).με το καλο κ το δικο σου μπουμπουκι!!!

πολλα φιλακια στις αγαπημενες σπυριδουλα,μαρια,κατερινα,γεωργια κ περιμενουμε τα νεακια της τονιας!ελπιζω μονο να ξεχναω καμια!:roll::roll::roll:

τα δικα μας νεα ειναι επισης τελεια! ειδα την μικρουλα μου! ειχε λοξυγγα κ τιναζοταν! τι ερωτας ξυπναει μεσα μου δεν λεγεται! βλεπω τους υπερηχους κ την ερωτευομαι! ο αντρας μου σε κατασταση νιρβανα σε καθε αναφορα στην κορουλα του! δεν τον εχω ξαναδει ποτε ετσι!το πρωι μας εφερε μπουγατσα κ κακαο για να φανε τα κοριτσια του οπως ειπε! στα ωπα-ωπα μας εχει πλεον! αφηστε που εχω παθει σοκ με τον τριχωτο μου γιο που καθε μερα ερχεται κ μυριζει την κοιλια μου!! αλλος ερωτας απο κει!! βγηκαν κ τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις που επανελαβα μηπως κ καποιος παραγοντας ενεργοποιειται στην εγκυμοσυνη κ ηταν υπευθυνος για τις αποβολες.ολα τελεια λοιπον.οι εξετασεις πεντακαθαρες χωρις το παραμικρο προβλημα.μου εκοψε τις ενεσεις η αιμοτολογος μου απλα θα συνεχισουμε για καλο κ για κακο το salospir!

αυτα τα ''λιγα'' απο μενα!!

μπραβο χριστινακι μου!!!!πολυ ωραια τα νεα σου!!!!πολυ χαρηκα!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλησπερα στα κοριτσακια! Διαβασα τα νεα σας και χαιρομαι που ειστε ολες καλα! Εμεις σημερα εχουμε γιορτη και γενεθλια μαζι, οποτε ειμαστε λιγο "αλλου":tongue:

Αυριο θα κοψουμε και την τουρτιτσα μας οποτε θα μας χασετε για λιγουλακι!!!

:rolleyes::rolleyes:

Σας φιλω λοιπον και θα τα πουμε αυριο πρωϊ αν ξεκλεψω απο τις δουλειες λιγη ωριτσα!

Φιλακια πολλαααα!!!

z7tup3.pngArPLp3.png

κοριτσια τι κανετε;;

ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ κορίτσι μου.. ..εγώ καλάαα. ΚΑΘΑΡΙΣΑ ,μάγιρεψα και τωρα βλέπουμε ένά έργο στο άλφα.. ..εσύ πωσ είσαι?

Καλησπερα στα κοριτσακια! Διαβασα τα νεα σας και χαιρομαι που ειστε ολες καλα! Εμεις σημερα εχουμε γιορτη και γενεθλια μαζι, οποτε ειμαστε λιγο "αλλου":tongue:

Αυριο θα κοψουμε και την τουρτιτσα μας οποτε θα μας χασετε για λιγουλακι!!!

:rolleyes::rolleyes:

Σας φιλω λοιπον και θα τα πουμε αυριο πρωϊ αν ξεκλεψω απο τις δουλειες λιγη ωριτσα!

Φιλακια πολλαααα!!!

Χρονιά πολλά, να τουσ χαίρεσαι. ....

Χτίστηνα μου τελια τα νεα σου. ....σου εύχομαι οτι καλύτερο. ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...