Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια σε ιδιωτικο θα γεννησετε? εμεις μαλλον

εγω σε δημοσιο!!!!στο γιο μου πηγα σε ιδιωτικο κ τα κλαιω ακομα τοσα χρηματα...κ στο ιδιωτικο δεν κανουν τιποτα το διαφορετικο απο το δημοσιο...

βεβαια παιζει ρολο κ που ειναι ο γιατρος σου!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

βαλεντινα μου σκεψου τα μωρακια μας! θα περασει ο καιρος κ αυτοι π αξιζουν θα μεινουν..εγω δεν τα σκεφτομαι αλλο γτ επιβαρυνουν και οι ορμονες της εγκυμοσυνης κ το εχω αφησει στην τυχη..απλα βγαινω οποτε βρισκω ευκαιρια ν ξεσκαω γτ εδω μεσα δεν την παλευω....κανε κ εσυ το ιδιο πηγαινε για ενα καφεδακι φτιαξετα νυχια σ κανε κατι αλλο θα ξεχαστεις!! εγω περιμενω πως κ πως τωρα την β επιπεδου να δω το μικρακι μ!! εσενα τι κν;; φουσκωνεις; η εξεταση ευκολη;; τα αποτελεσματα ποτε βγαινουν;;

Γιαυτο και γω σου είπα οτι τα χω γράψει ολα...η β επίπεδου βγαίνει άμεσοσ και η καμπύλη την επομένη μέρα. Ειναι λίγο αιδια το συροπι που σου φρονούν και σε τρυπάνε 3φορέα για αίμα. Πρέπει να σαι τελιωσ νυστικια ...αυτά.

κοριτσια σε ιδιωτικο θα γεννησετε? εμεις μαλλον

Έμενα ο γιατροσ μου είναί σε δημόσιο οπότε εκεί αναγκαστικά δεν θέλω μετα από 10 χρονιά να αλλάζω γιατρο...καλα είναί και εκεί. ..

κοριτσια καλησπερα..

βεβαια σπυριδουλα μου το παιδι θελει και τους δυο αλλα θελει πιο πολυ ενα ομορφο ζεστο κλιμα...βαλεντινα μ μου μονο αυτο σκεφτομαι και τωρα ειμαι πολυ καλα :))

αφροδιτη χαρηκα πολυ! εγω ειμαι η αριαδνη 24 απο αθηνα...και μενα το πρωτο μου ειναι :)

κοριτσακι προσπα8ησε να μην στεναχωριεσαι και να σκεφτεσαι μονο αυτο που εχεις στην κοιλιτσα σου και οτι σε χρειαζεται να εισαι ηρεμη ..

εγω σε δημοσιο!!!!στο γιο μου πηγα σε ιδιωτικο κ τα κλαιω ακομα τοσα χρηματα...κ στο ιδιωτικο δεν κανουν τιποτα το διαφορετικο απο το δημοσιο...

βεβαια παιζει ρολο κ που ειναι ο γιατρος σου!!!

ο δικος μου ειναι σε ιδιωτικο γι αυτο το λεω

προχθες ξεκινησε ο δικος μου να τον ρωτησει κ μας λεει α απο τωρα κατα τον 7ο θα τα πουμε αυτα

κανα 2,5 δε θα ναι?

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακι προσπα8ησε να μην στεναχωριεσαι και να σκεφτεσαι μονο αυτο που εχεις στην κοιλιτσα σου και οτι σε χρειαζεται να εισαι ηρεμη ..

Αυτο κάνουμε κοπέλα μου, δεν αξηζει να στεναχωριεσαι για ανθρώπουσ που δεν σε νοιάζονται. .

Ελενιτσα, μπορεί να πάει και 3 χιλιιαρικα ...πολλά είναί ...καλια να τα δώσω για να φυλαξω τα βλαστοκυταρα και να πάω διακοπεσ μετα με το μωρό. .. αυτή είναί η γνώμή μου. ..

Αυτο κάνουμε κοπέλα μου, δεν αξηζει να στεναχωριεσαι για ανθρώπουσ που δεν σε νοιάζονται. .

Ελενιτσα, μπορεί να πάει και 3 χιλιιαρικα ...πολλά είναί ...καλια να τα δώσω για να φυλαξω τα βλαστοκυταρα και να πάω διακοπεσ μετα με το μωρό. .. αυτή είναί η γνώμή μου. ..

κ μενα πολλα μου φαινονται ρε γαμωτο αλλα το νοσοκομειο εχει τα μαυρα του τα χαλια

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

κ μενα πολλα μου φαινονται ρε γαμωτο αλλα το νοσοκομειο εχει τα μαυρα του τα χαλια

Στο βενιζελεο που θα γεννήσω εγώ τα δοματια είναί δυκλινα και είναί πολύ καλα εκεί.. .είχα κανει εκεί μια βδομάδα μετα το εξωμητριο ήμουν σε τρίκλινο δομ άλλά επειδι ειχα χειρουργιο οσεσ γενανε πανε άλλου. Και οι νοσοκόμεσ πολύ καλεσ. ..

Στο βενιζελεο που θα γεννήσω εγώ τα δοματια είναί δυκλινα και είναί πολύ καλα εκεί.. .είχα κανει εκεί μια βδομάδα μετα το εξωμητριο ήμουν σε τρίκλινο δομ άλλά επειδι ειχα χειρουργιο οσεσ γενανε πανε άλλου. Και οι νοσοκόμεσ πολύ καλεσ. ..

αν μπορουσα να επιλεξω σε δημοσιο θα πηγαινα αλλα τι να κανουμε

Yupqp2.png

συΖουσαμε και πριν το παιδακι και λεγαμε για γαμο του χρονου που θα κατεβαιναμε κρητη..τωρα αυτος ζηταει συγνωμη για τα λογια που ειπε χθες αλλα δεν περνανε ετσι ευκολα αυτα..η μικρουλα σου τι κανει κλωτσαει; εμενα ο δικος κου αρχισε και ειναι πολυ ομορφο συναισθημα :))

Αν κλωτσαει λεει... Συνεχεια.. λιγο να μεγαλωσει ακομα, και με βλεπω να υποφερω.. οποτε καθομαι το νοιωθω... !!!! και καμμια φορα και ορθια παρολο που ειναι νωρις.. εχτες που ειχα πεταχτει να δω την γιαγι αμου στο νοσοκομειο, πηγα και εκανα και εναν υπερυχο, ισα ισα να καουσω την καρδουλα του... και παρολο που ημουν νυστηκια εκανε τουμπες.. ειχε γυρισει με το κεφαλακι κατω.. μετα ανεβαινε πανω.. μας γυρισε και πλατη..!! χα χα χα!!!

Λοιπον.. καλο μου... τα λογια περνανε.. τωρα οι ορμονες ειναι τοσο τσιτωμενες που ολα σου φαινονται καομα ποιο βαρια.. και εμενα καποια στιγμη μου το ειχε πει αυτο... αλλα του ειχα βγαλει το λαδι.. αλλα εμεις τα καναμε ολα γρηγορα μεσα σε 10 μηνες γνωριστηκαμε, αρραωνιαστηκαμε και παντρευτηκαμε...!!! περνουσα και εγω την φαση μου..!!!

Οσο γι αυτο που ειπε η Βαλεντινα.. (που συγνωμη και δεν θελω να σε κρινω).. αλλα δεν μου αρεσε, οτι και καλα ειναι σιγουρο οτι θα χωρισει και γι αυτο δεν πολυ δινει σημασια..!!!

κοριτσια ενα μωρο φαιρνει και προβληματα μαζι.. σιγουρα θα υπαρχουν δυσκολιες και ειναι μια νεα κατασταση που αντιμετωπιζετε απο δυο....!!!

αν τωρα κατι δεν σας παει καλα, παει να πει οτι απο την αρχη δεν σας πηγαινε καλα και απλα εθελοτυφλουσατε..!! ολοι ξεκιναμε με τις καλητερες προυποθεσεις.. !!! απλα να μην σκεφτομαστε μονο εμας.. μπορει εμεις να τα περναμε σχεδον ολα, ομως και η ψυχολογια του αντρα δεν ειναι και η καλητερη.. !!! ειναι μια αλλαγη και για αυτον που ειναι αρκετα μεγαλη.. κακα τα ψεμματα...!!! εγω πχ ξερω οτι ο αντρας μου δεν ειναι γεννημενος για πατερας..τουλαχιστον με τα ηδη υπαρχοντα παιδακια του..!! ομως ξερω οτι με το μωρακι μας θα ειναι αλλιως.. και αυτο γιατι απο οταν με γνωρισε εχει αλλαξει παρα μα παρα πολλα πραγματα στο χαρακτηρα του.. του βγαζω απλα τον καλο του εαυτο...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

εγω παντως κοριτσια θα γεννησω σε Δημοσιο... το Νοσοκομειο μας εχει την καλητερη μεαιυτικη και Χειρουργικη πτερυγα σε ολη την Κρητη... !!

και ξερρω οτι δεν με παιρνει να παω σε ιδιωτικο, οχι μονο για τα χρηματα αλλα λογο του θεματος που εχω... !!!

Επισης σημερα ακουσα και για δυο περιστατικα με την γιατρο μου.. που ναι μεν ειναι φοβερη επιστημονας.. αλλα με τρομαξαν στο να την εμπιστευτω σε χειρουργειο...!!!

Επισης σημερα μου ειπαν οτι στην Β επιπεδου θα μου πουν αν θα γεννησω φυσιολογκικα η με καισαρικη.. Ξερετε αν ισχυει αυτο...??

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...