Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Χαιρετω τα κοριτσια μου! Σπυριδουλα μου ευτυχωωωως καταφερα και ξανακοιμηθηκα, κατι ανησυχια ειχε η μικρη αλλα της περασε σχετικα γρηγορα.

Σημερα ηρθε και το λικνο μας, κ ειμαι να το στησω, να μη το στησω, να το στησω, να μη το στησω, εχω λυσσαξει! χαχαχαχα

Το τι ξυλο δε, εχω φαει ειδικα σημερα, δε λεγεται με τιποτα!

Αυριο παω για καμπυλη κ να δω τι θα κανει αν σημερα με κουτουλαει ετσι!

Μιλαμε για τσιρκο οχι αστεια!!!

Εσεις ειστε ολες καλαααααα ( το ααααα ειναι απο το ξυλο, επιφωνημα!)

Πφφφφφ πολυ ξυλο η μανα λεμε! :roll:

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalhspera !!!!!! molis twra grafthka sto parents cafe ...eimai h aphrodite kai teleytea periodo moy htan 29/6 ...eyxomai se oles sas kalh egkimosynh :) akoma den xerw to fyllo...fila polla se oles

καλησπερα Αφροδιτη!!καλως ηρθες και συ!!! με το καλο να ερθει και το μωρακι σου!Απο ο,τι βλεπω εσυ,η Sunflower5000 και εγω ειμαστε ακριβως στην ιδια ημερα!(μην κοιτας την ΠΗΤ μου,γενναω νωριτερα λογω καισαρικης!). ;)

Καλησπερα και σ' ολες τις αλλες εγγυουλες!!!

καλησπερα Αφροδιτη!!καλως ηρθες και συ!!! με το καλο να ερθει και το μωρακι σου!Απο ο,τι βλεπω εσυ,η Sunflower5000 και εγω ειμαστε ακριβως στην ιδια ημερα!(μην κοιτας την ΠΗΤ μου,γενναω νωριτερα λογω καισαρικης!). ;)

Καλησπερα και σ' ολες τις αλλες εγγυουλες!!!

eyxaristv poly 8a xarw na ta leme :) den xerw kamia allh kopela poy na einai idia me emena :)

6a00e553a7b4ae88340163001e8825970d-450wi

:-D...Μανουλες Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

Dms2310 ----> 14/2/2014(Προγραμματισμενη Καισαρικη)

Anaida -------> 20/2/2014

ValentinaSp---> 5/3/2014

lenachania ----> 6/3/2014

βροχερή------>11/3/2014

Τονια89----->16/3/2014

Linaki1988 ----->17/3/2014

KMG! -------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

sspyr82 ------>28/3/2014(ΠρογραμματισμενηΚαισαρικη) (ΜΑΛΛΟΝ!!!!!)

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

Sunflower5000->5/4/2014

aphrodite1978 ---->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

χαρα25--------> 10/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

i want to be mama ----> 19/5/2014

Καλησπερα Αφριδιτη μου και απο εμενα... Σε εβαλα στην Λιστα μας.. Εισαι ακριβως την ιδια μερα και με την συνηφαδα μου... χα χα χα.. Μαλλον ολες μαζι ειχαμε κλεισει ραντεβου με το μπεμπε, τις ιδιες μερες.. χα χα χα...!!!

Ειμαι η Γεωργια.. 28.. και εινια το πρωτο μου..

Και ειμαι απο Ρεθυμνο Κρητης.. Εσυ...???

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

καλησπερα και απο εμενα γεωργια μου !!!!!!! μπηκα και εγω στην λιστα χαχα ναι εχεισ δικιο ολεσ μαζι .εγω ειμαι 35 και....και εμενα το πρωτο μου και εχς πολυ αγχος αλλα τι να κανω προσπα8ω να χαλαρωσω λιγο γιατι δεν γινεται διαφορετικα .. εγω αθηνα μενω αν και η καταγωγη της μαμας μου ειναι απο κρητη :)

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο εμενα γεωργια μου !!!!!!! μπηκα και εγω στην λιστα χαχα ναι εχεισ δικιο ολεσ μαζι .εγω ειμαι 35 και....και εμενα το πρωτο μου και εχς πολυ αγχος αλλα τι να κανω προσπα8ω να χαλαρωσω λιγο γιατι δεν γινεται διαφορετικα .. εγω αθηνα μενω αν και η καταγωγη της μαμας μου ειναι απο κρητη :)

Σε καταλαβαινω με το αγχος κοριτσακι μου.. και εγω εχω φοβερο, αλλα μολις εκλεισα το πρωτο τριμηνο εχω ηρεμισει αρκετα... Ευτηχως...

Βεβαια εχω και δυο αποβολες.. και γι αυτο σκαω καποιες φορες.. οσο ομως μεγαλωνει η κοιλιτσα μου ηρεμω...!!

εγω παλι εχω μεγαλωσει απο αθηνα, η μαμα μου ειναι Βερα αθηναια που λενε...!! Γεννημα θρεμμα...!!! χα χα χα

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Σε καταλαβαινω με το αγχος κοριτσακι μου.. και εγω εχω φοβερο, αλλα μολις εκλεισα το πρωτο τριμηνο εχω ηρεμισει αρκετα... Ευτηχως...

Βεβαια εχω και δυο αποβολες.. και γι αυτο σκαω καποιες φορες.. οσο ομως μεγαλωνει η κοιλιτσα μου ηρεμω...!!

εγω παλι εχω μεγαλωσει απο αθηνα, η μαμα μου ειναι Βερα αθηναια που λενε...!! Γεννημα θρεμμα...!!! χα χα χα

γεωργια μου και εγω καλυτερα απο το πρωτο τριμηνο ειμαι .... ισως γιατι και εγω ειχα μια αποβολη να ειμαι και πιο εαυλωτη στο ανχος ! να πανε ολα καλα και να εχουμε 8ετικη σκεψη γιατι το ανχος δεν μασ βοη8αει σε τιποτα (τα λεω για να τα ακους και εγω χα χαχα)

κοριτσια καλησπερα..

βεβαια σπυριδουλα μου το παιδι θελει και τους δυο αλλα θελει πιο πολυ ενα ομορφο ζεστο κλιμα...βαλεντινα μ μου μονο αυτο σκεφτομαι και τωρα ειμαι πολυ καλα :))

αφροδιτη χαρηκα πολυ! εγω ειμαι η αριαδνη 24 απο αθηνα...και μενα το πρωτο μου ειναι :)

γεωργια μου και εγω καλυτερα απο το πρωτο τριμηνο ειμαι .... ισως γιατι και εγω ειχα μια αποβολη να ειμαι και πιο εαυλωτη στο ανχος ! να πανε ολα καλα και να εχουμε 8ετικη σκεψη γιατι το ανχος δεν μασ βοη8αει σε τιποτα (τα λεω για να τα ακους και εγω χα χαχα)

Ετσι ειναι.. θετικη σκεψη και ολα θα πανε καλα...!!! χα χα χα

Αριαδνη μου.. εσυ ξερεις καλητερα κοριτσι μου.. τι ειναι καλο και για σενα και για το μωρο... !!! Παντρευτηκατε απο αγαπη η απλα το μρο σας εκατσε..??? γιατι ολα παιζουν σχεση και συγνωμη αν ειμαι αδιακριτη..

αλλα ειπες κατι και απο οτι καταλαβα ειναι οτι δεν το ειχατε για γαμο..!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Ετσι ειναι.. θετικη σκεψη και ολα θα πανε καλα...!!! χα χα χα

Αριαδνη μου.. εσυ ξερεις καλητερα κοριτσι μου.. τι ειναι καλο και για σενα και για το μωρο... !!! Παντρευτηκατε απο αγαπη η απλα το μρο σας εκατσε..??? γιατι ολα παιζουν σχεση και συγνωμη αν ειμαι αδιακριτη..

αλλα ειπες κατι και απο οτι καταλαβα ειναι οτι δεν το ειχατε για γαμο..!!!

συΖουσαμε και πριν το παιδακι και λεγαμε για γαμο του χρονου που θα κατεβαιναμε κρητη..τωρα αυτος ζηταει συγνωμη για τα λογια που ειπε χθες αλλα δεν περνανε ετσι ευκολα αυτα..η μικρουλα σου τι κανει κλωτσαει; εμενα ο δικος κου αρχισε και ειναι πολυ ομορφο συναισθημα :))

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα..

βεβαια σπυριδουλα μου το παιδι θελει και τους δυο αλλα θελει πιο πολυ ενα ομορφο ζεστο κλιμα...βαλεντινα μ μου μονο αυτο σκεφτομαι και τωρα ειμαι πολυ καλα :))

αφροδιτη χαρηκα πολυ! εγω ειμαι η αριαδνη 24 απο αθηνα...και μενα το πρωτο μου ειναι :)

Κούκλα μου, υπομονή. ...δεν ξέρω βέβαια για πόσο ,και γω το ίδιο κάνω.. .έτσι και αλλιώς ο δικοσ μου δεν σέβεται τίποτα. ...οπότε ξέρω οτι κάποια στιγμή θα φύγω, γιαυτο δεν πολύ ασχολούμαι ...

Κούκλα μου, υπομονή. ...δεν ξέρω βέβαια για πόσο ,και γω το ίδιο κάνω.. .έτσι και αλλιώς ο δικοσ μου δεν σέβεται τίποτα. ...οπότε ξέρω οτι κάποια στιγμή θα φύγω, γιαυτο δεν πολύ ασχολούμαι ...

βαλεντινα μου σκεψου τα μωρακια μας! θα περασει ο καιρος κ αυτοι π αξιζουν θα μεινουν..εγω δεν τα σκεφτομαι αλλο γτ επιβαρυνουν και οι ορμονες της εγκυμοσυνης κ το εχω αφησει στην τυχη..απλα βγαινω οποτε βρισκω ευκαιρια ν ξεσκαω γτ εδω μεσα δεν την παλευω....κανε κ εσυ το ιδιο πηγαινε για ενα καφεδακι φτιαξετα νυχια σ κανε κατι αλλο θα ξεχαστεις!! εγω περιμενω πως κ πως τωρα την β επιπεδου να δω το μικρακι μ!! εσενα τι κν;; φουσκωνεις; η εξεταση ευκολη;; τα αποτελεσματα ποτε βγαινουν;;

καλησπερα στα κοριτσια μου!!!!τι μου κανετε;;;

ειμαι 18 εβδ. το ιδιο ευχομαι και σε εσενα σπυριδουλα μου !!!!! εσυ ποσο εισαι κοριτσακι ?

ειμαι 31 κ ειναι το δευτερο μου!!!!κ γω στην 18εβδομαδα ειμαι!!!!

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!τι μου κανετε;;;εγω σπιτι κ ετοιμαζομαι για τον γιατρο!!!!!

η καμπυλη ζαχαρου, ειναι απο τις χειροτερες εξετασεις σε ολη την εγκυμοσυνη....μπλιαχ....πηρες αποτελεσματα;;;

Γεια σου κοπέλα μου, δεν πήγα ακομα να τισ πάρω, θα πάω σε μια βδομάδα να πάρω ολεσ μαζί. Καλη επιτυχία για σήμερα σε σενα. ..

Κούκλα μου μονο μην στεναχωριεσαι σκέψου το μωράκι σου. ..ολα θα φτιάξουν.. .

Καλοσ ηρθεσ κορίτσι μου!!!

Φιλενάδεσ σήμερα σινιδοποιισα πωσ παίρναει ο καιροσ ,χθεσ έπινα καφε με μια φιλη μου αυτή μπικε στον μίνα τησ 12 μερεσ και οταν εφευγα ψιλοπονουσε ,δεν δώσαμε συμασια εμεισ ,δεν πρόλαβα να πάω σπιτι με πήρε ο άντρασ τησ και μου πε οτι γεννάει. ...αυτά. ..

μπραβο στην κοπελα!!!!να της ζησει!!!!

συΖουσαμε και πριν το παιδακι και λεγαμε για γαμο του χρονου που θα κατεβαιναμε κρητη..τωρα αυτος ζηταει συγνωμη για τα λογια που ειπε χθες αλλα δεν περνανε ετσι ευκολα αυτα..η μικρουλα σου τι κανει κλωτσαει; εμενα ο δικος κου αρχισε και ειναι πολυ ομορφο συναισθημα :))

ειδες που στο λεγαμε!!!!οταν θα το καταλαβεις, θα νιωσεις απιστευτα!!!!οσο για τον αντρα σου, οκ!!!!εσυ ξερεις καλυτερα απο τον καθενα!!!!εννοειτε οτι χρειαζεται ηρεμο κ ζεστο κλιμα για να μεγαλωσει σωστα!!!!κ φυσικα κ μπορεις να το μεγαλωσεις κ μονη σου, αν αυτο αποφασισεις!!!!εγω ευχομαι παλι οτι καλυτερο!!!!

κοριτσια, εμεις πηγαμε στο γιατρο κ ολα ειναι καλα!!!!απο δευτερα θα μπορω να παω κ για δουλεια!!!!!οσ για το μικρο μου, αναπτυσετε σωστα, ειναι ηδη 300+ γραμμαρια!!!!!να τ'αφησω;;;!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλησπερα στα κοριτσια μου!!!!τι μου κανετε;;;

ειμαι 31 κ ειναι το δευτερο μου!!!!κ γω στην 18εβδομαδα ειμαι!!!!

μπραβο στην κοπελα!!!!να της ζησει!!!!

ειδες που στο λεγαμε!!!!οταν θα το καταλαβεις, θα νιωσεις απιστευτα!!!!οσο για τον αντρα σου, οκ!!!!εσυ ξερεις καλυτερα απο τον καθενα!!!!εννοειτε οτι χρειαζεται ηρεμο κ ζεστο κλιμα για να μεγαλωσει σωστα!!!!κ φυσικα κ μπορεις να το μεγαλωσεις κ μονη σου, αν αυτο αποφασισεις!!!!εγω ευχομαι παλι οτι καλυτερο!!!!

κοριτσια, εμεις πηγαμε στο γιατρο κ ολα ειναι καλα!!!!απο δευτερα θα μπορω να παω κ για δουλεια!!!!!οσ για το μικρο μου, αναπτυσετε σωστα, ειναι ηδη 300+ γραμμαρια!!!!!να τ'αφησω;;;!!!!

μπραβο σπυριδουλα μου

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...