Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

εγω κοιμομουν παντως:)

τι επαθες?

υποτιθετε οτι σημερα ειχαμε κανονισει να ερθει ο μπαμπας μου να κατσουμε οικογενειακα να φαμε.. !! και πηγε ο εξυπνος ο αντρας μου και εφερε εναν ,, να κατσει και καλα. μαζι μας.. το αποτελεσμα.. επειδη ειναι μονο αντρες να μην μπορω να παω να κατσω μαζι.. επισης απο το απογευμα μαγειρευω, και δεν εχω φαει τιποτα, γιατι υποτιθετε θα καναμε τραπεζι.. και εχω λυσσαξει της πεινας.. και εχω και τα νευρα μου και μου ερχετε να βαλω τα κλαμματα...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

υποτιθετε οτι σημερα ειχαμε κανονισει να ερθει ο μπαμπας μου να κατσουμε οικογενειακα να φαμε.. !! και πηγε ο εξυπνος ο αντρας μου και εφερε εναν ,, να κατσει και καλα. μαζι μας.. το αποτελεσμα.. επειδη ειναι μονο αντρες να μην μπορω να παω να κατσω μαζι.. επισης απο το απογευμα μαγειρευω, και δεν εχω φαει τιποτα, γιατι υποτιθετε θα καναμε τραπεζι.. και εχω λυσσαξει της πεινας.. και εχω και τα νευρα μου και μου ερχετε να βαλω τα κλαμματα...!!!

καλα οι αντρες μερικες φορες ειναι πολυ γκαου

αλλα γιατι δεν μπορουσες να κατσεις κ συ?

Yupqp2.png

γεωργια μου !!! χαχα μου θυμιζεις εμενα.εμεις πηγανε στον γιατρο κ ειχαμε πει μετα ν πιουμε καφεδακι οι δυο μας κ πηρε τον ξσδερφο του με τηφ κοπελια του να ερθουνε ενω εγω ηθελα ν περασουμε λιγο χρονο μαζι..τι να πεις...

πηγα στο γιατρο ολα τελεια 350 γραμμαρια ειμαστε κ μοιαζουμε στον μπαμπα μας :)

Διαφημίσεις

Καλημέρα νωρίς νωρίς στα κορίτσια μου! Με ξύπνησε η κόρη μου μάλλον θέλει να με προπονησει για όταν ξυπνάω με τον μικρό,χιχιχι!

Τώρα βλέπω λίγο τηλεόραση για να νυσταξω πάλι,και δείχνει Μαυρίκιο.....ααααχχχχχχ να δω θα αξιωθω ποτέ να πάω σε ένα τέτοιο μέρος?

Καθένας με Ρον πόνο του μέσα στο άγριο χάραμα θα μου πείτε..... :tongue:

z7tup3.pngArPLp3.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!τι μου κανετε;;;εγω σπιτι κ ετοιμαζομαι για τον γιατρο!!!!!

Εγώ εκανα σήμερα την καμπύλη σήμερα. ..σου δεινουν ένά συροπι γλυκό μα πολύ γλυκό και περιμενεισ δυο ωρεσ .σου παίρνουν τρεσ φορεσ αίμα. Και δεν μπορείσ να φασ ούτε να ποιισ τίποτα. Αιδια ακομα ειναι χάλια το στομάχι.

Τι κανουν τα υπολείπα κορίτσια.. .

η καμπυλη ζαχαρου, ειναι απο τις χειροτερες εξετασεις σε ολη την εγκυμοσυνη....μπλιαχ....πηρες αποτελεσματα;;;

γεωργια μου !!! χαχα μου θυμιζεις εμενα.εμεις πηγανε στον γιατρο κ ειχαμε πει μετα ν πιουμε καφεδακι οι δυο μας κ πηρε τον ξσδερφο του με τηφ κοπελια του να ερθουνε ενω εγω ηθελα ν περασουμε λιγο χρονο μαζι..τι να πεις...

πηγα στο γιατρο ολα τελεια 350 γραμμαρια ειμαστε κ μοιαζουμε στον μπαμπα μας :)

μπραβο κοριτσι μου!!!!!ολα καλα λοιπον!!!!τζαμπα σκας!!!!

μαρακι μου, πρωινη πρωινη ειδα!!!!ελπιζω να ξανακοιμηθηκες!!!!

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν;;;!!!!

ντινακι μου που εισαι;;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

κοριτσια μου τι κανετε; εγω ειχα δυσκολη νυιχτα..το μονο που με ηρεμει ειναι που το μωρακι μ ειναι καλα και μεγαλωνει!!

καλημερα κοπελα μου!!!τι εχεις;;;

κοριτσια βρηκα αυτο...για οσες ενδιαφερονται!!!!

"http://www.bioacademy.gr/health-services/H8KK/hellenic-cord-blood-bank?lang=gr"

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοπελα μου!!!τι εχεις;;;

κοριτσια βρηκα αυτο...για οσες ενδιαφερονται!!!!

"http://www.bioacademy.gr/health-services/H8KK/hellenic-cord-blood-bank?lang=gr"

ελα σπυριδουλα μου γλυκεια..πολυ ασχημο κλιμα με τον ανδρα μου και αποφασισαμε να μεινουμε λιγο χωρια.ιστευω οτι ειναι το καλυτερο..

ελα σπυριδουλα μου γλυκεια..πολυ ασχημο κλιμα με τον ανδρα μου και αποφασισαμε να μεινουμε λιγο χωρια.ιστευω οτι ειναι το καλυτερο..

μην στεναχωριεσαι κ μην αγχωνεσαι...αν πιστευεται οτι ειναι καλυτερα ετσι για ολους σας, τοτε πασο...δεν χαλανε ομως ετσι ευκολα οι σχεσεις κ ειδικα οταν υπαρχει ενα παιδι...παρτε κ οι δυο το χρονο σας, χαλαρωστε, σξεφτειτε το καλα κ μετα παρτε την τελικη αποφαση...ευχομαι μεσα απο την καρδια μου, οτι καλυτερο...κ να ξερεις πως οτι αποφαση κ να παρετε, ενα παιδι, σας χρειαζεται κ τους δυο...ειτε ειστε μαζι, ειτε οχι....

kalhspera !!!!!! molis twra grafthka sto parents cafe ...eimai h aphrodite kai teleytea periodo moy htan 29/6 ...eyxomai se oles sas kalh egkimosynh :) akoma den xerw to fyllo...fila polla se oles

καλημερα αφροδιτη κ καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!ευχομαι μια ηρεμη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη, με ενα γερο κ τυχερο μωρακι!!!!ποσων εβδομαδων εισαι;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

μην στεναχωριεσαι κ μην αγχωνεσαι...αν πιστευεται οτι ειναι καλυτερα ετσι για ολους σας, τοτε πασο...δεν χαλανε ομως ετσι ευκολα οι σχεσεις κ ειδικα οταν υπαρχει ενα παιδι...παρτε κ οι δυο το χρονο σας, χαλαρωστε, σξεφτειτε το καλα κ μετα παρτε την τελικη αποφαση...ευχομαι μεσα απο την καρδια μου, οτι καλυτερο...κ να ξερεις πως οτι αποφαση κ να παρετε, ενα παιδι, σας χρειαζεται κ τους δυο...ειτε ειστε μαζι, ειτε οχι....

καλημερα αφροδιτη κ καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!ευχομαι μια ηρεμη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη, με ενα γερο κ τυχερο μωρακι!!!!ποσων εβδομαδων εισαι;;;

ειμαι 18 εβδ. το ιδιο ευχομαι και σε εσενα σπυριδουλα μου !!!!! εσυ ποσο εισαι κοριτσακι ?

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!τι μου κανετε;;;εγω σπιτι κ ετοιμαζομαι για τον γιατρο!!!!!

η καμπυλη ζαχαρου, ειναι απο τις χειροτερες εξετασεις σε ολη την εγκυμοσυνη....μπλιαχ....πηρες αποτελεσματα;;;

Γεια σου κοπέλα μου, δεν πήγα ακομα να τισ πάρω, θα πάω σε μια βδομάδα να πάρω ολεσ μαζί. Καλη επιτυχία για σήμερα σε σενα. ..

κοριτσια μου τι κανετε; εγω ειχα δυσκολη νυιχτα..το μονο που με ηρεμει ειναι που το μωρακι μ ειναι καλα και μεγαλωνει!!

Κούκλα μου μονο μην στεναχωριεσαι σκέψου το μωράκι σου. ..ολα θα φτιάξουν.. .

kalhspera !!!!!! molis twra grafthka sto parents cafe ...eimai h aphrodite kai teleytea periodo moy htan 29/6 ...eyxomai se oles sas kalh egkimosynh :) akoma den xerw to fyllo...fila polla se oles

Καλοσ ηρθεσ κορίτσι μου!!!

Φιλενάδεσ σήμερα σινιδοποιισα πωσ παίρναει ο καιροσ ,χθεσ έπινα καφε με μια φιλη μου αυτή μπικε στον μίνα τησ 12 μερεσ και οταν εφευγα ψιλοπονουσε ,δεν δώσαμε συμασια εμεισ ,δεν πρόλαβα να πάω σπιτι με πήρε ο άντρασ τησ και μου πε οτι γεννάει. ...αυτά. ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...