Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

καλημερα κοπελα μου!!!!

να μην ανυσηχεις, τα πονακια περιοδου, ειναι επειδη μεγαλωνει η μητρα κ τραβαει τους συνδεσμους που την κρατανε!!!!!το ιδιο ειχα κ εγω κ πηγα στο νοσοκομειο κ μου το ειπαν!!!!αρα το μικρο σου, οχι μονο ειναι καλα, αλλα μεγαλωνει κ ολας!!!!!θα το δεις την πεμπτη!!!!!

Μακαρι βρε Σπυριδουλα μου...

Ελπιζω να ειναι ολα καλα...

Στεναχωριεμαι που δεν μπορω να αποβαλλω το αγχος!

Πιο πολυ με στεναχωρει το γεγονος οτι τρομαζω και τον αντρα μου και εχει τα αγχη της δουλειας του φορτωνω και τα δικα μου και τον εχει παρει απο κατω...

Ας δωσει οτι θελει ο Θεος!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αργοπορημενη καλημερα απο εμενα...ειχαμε παει για το εμβολιακι μας κ τωρα γυρισαμε! Ειστε ολες καλα! βρε θα σας δειρω, παλι αγχος και παλι αρνητικες σκεψεις καπου πηρε το ματι μου, μην ειστε ετσι βρε σεις! Δεν υπαρχει κανενας λογος, καθε γυναικα κ καθε φορα ειναι τοσο μα τοσο διαφορετικη!!!

Ηρεμηστε γιατι θα περασει ολο αυτο κ θα στεναχωριεστε μετα που δεν το χαρηκατε απο το αγχος κ δε το θυμαστε....κριμα ειναι!

z7tup3.pngArPLp3.png

Μακαρι βρε Σπυριδουλα μου...

Ελπιζω να ειναι ολα καλα...

Στεναχωριεμαι που δεν μπορω να αποβαλλω το αγχος!

Πιο πολυ με στεναχωρει το γεγονος οτι τρομαζω και τον αντρα μου και εχει τα αγχη της δουλειας του φορτωνω και τα δικα μου και τον εχει παρει απο κατω...

Ας δωσει οτι θελει ο Θεος!

κουκλα μου, ειναι λογικο ολο αυτο!!!!κ φυσικα δεν μπορουμε να "ελεγχουμε" παντα το αγχος μας!!!!!δεν ειναι ευκολο παντα, μας ξεπερναει!!!!!

οσο για τον αντρα σου, δεν τον φορτωνεις....εισαι ευαλωτη αυτην τη περιοδο κ τωρα αυτος ειναι ο ρολος του!!!!να σε στηριζει κ να διαχειριζεται κ τις δικες του δυσκολιες κ τις δικες σου!!!!για σκεψου, αν ηταν ο ιδιος στη δικη σου θεση, θα σκεφτοσουν ετσι;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Αργοπορημενη καλημερα απο εμενα...ειχαμε παει για το εμβολιακι μας κ τωρα γυρισαμε! Ειστε ολες καλα! βρε θα σας δειρω, παλι αγχος και παλι αρνητικες σκεψεις καπου πηρε το ματι μου, μην ειστε ετσι βρε σεις! Δεν υπαρχει κανενας λογος, καθε γυναικα κ καθε φορα ειναι τοσο μα τοσο διαφορετικη!!!

Ηρεμηστε γιατι θα περασει ολο αυτο κ θα στεναχωριεστε μετα που δεν το χαρηκατε απο το αγχος κ δε το θυμαστε....κριμα ειναι!

Καλημερα!

Ελπιζω να μην πονεσε το εμβολιο....

Παντως η μαμα μου δεν θελει να θυμαται τους δικους μου εμβολιασμους...

5 ατομα με κρατουσαν και εμβολιο δεν μου εκαναν...

Οσο για το τελευταιο που λες εχεις απολυτο δικιο...Στεναχωριεμαι που δεν μπορω να απολαυσω την εγκυμοσυνη μου αλλα αυτο το σκουλικι της παλλινδρομης εχει τρυπωσει πολυ βαθια στο μυαλο μου...

Αν και μεταξυ μας η περιοδος της εγκυμοσυνης για μενα πιο πολυ με τρομαζει παρα με χαροποιει...

Τι καλα που θα ηταν να με εβαζαν για υπνο και να με ξυπνουσαν οταν θα ειχα γεννησει το μωρακι μου!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

καλημερα κοπελα μου!!!!πως εισαι σημερα;;;!!!!

οσο για το αγχος, ειναι λογικο!!!!οι πιο πολλες ειναι νεες μαμαδες!!!!στο δευτερο ρους θα ειναι πιο χαλαρες με το θεμα της εγκυμοσυνης, γιατι θα ασχολουνται με το να "κυνηγανε" το πρωτο!!!!!!!;);););););););););)

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

κουκλα μου, ειναι λογικο ολο αυτο!!!!κ φυσικα δεν μπορουμε να "ελεγχουμε" παντα το αγχος μας!!!!!δεν ειναι ευκολο παντα, μας ξεπερναει!!!!!

οσο για τον αντρα σου, δεν τον φορτωνεις....εισαι ευαλωτη αυτην τη περιοδο κ τωρα αυτος ειναι ο ρολος του!!!!να σε στηριζει κ να διαχειριζεται κ τις δικες του δυσκολιες κ τις δικες σου!!!!για σκεψου, αν ηταν ο ιδιος στη δικη σου θεση, θα σκεφτοσουν ετσι;;;

Ορκο δεν παιρνω αλλα δεν νομιζω να σκεφτομουν ετσι...Απλα με στεναχωρει να τον βλεπω κακοκεφο και να φταιω εγω εν μερη με τις φοβιες μου...

Ελπιζω οτι μολις κανω την αυχενικη και ειναι ολα καλα να ηρεμησω καπως!!!

Αν μη τι αλλο θα εχω περασει και το κρισιμο σταδιο του 1ου τριμηνου!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Ορκο δεν παιρνω αλλα δεν νομιζω να σκεφτομουν ετσι...Απλα με στεναχωρει να τον βλεπω κακοκεφο και να φταιω εγω εν μερη με τις φοβιες μου...

Ελπιζω οτι μολις κανω την αυχενικη και ειναι ολα καλα να ηρεμησω καπως!!!

Αν μη τι αλλο θα εχω περασει και το κρισιμο σταδιο του 1ου τριμηνου!

ναι κοπελα μου, θα δεις οτι ολα θα ειναι καλα κ θα σου φυγει ενα μεγαλο "βαρος"!!!!!!κ δεν ειναι κοκοκεφος επειδη φταις εσυ, εχι κ αυτος αγχος, απλα δεν στο εκφραζει για να μην σε ταραζει παραπανω!!!!!κ ο δικος μου τα ιδια εκανε κ στο πρωτο κ στο δευτερο κ τωρα!!!!!απλα κ αυτοι προσπαθουν να ειναι δυνατοι για μας κ ας εχου χιλια δυο στο κεφαλι τους!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

:-D...Μανουλες Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

Dms2310 ----> 14/2/2014(Προγραμματισμενη Καισαρικη)

Anaida -------> 20/2/2014

ValentinaSp---> 5/3/2014

lenachania ----> 6/3/2014

βροχερή------>11/3/2014

Τονια89----->16/3/2014

Linaki1988 ----->17/3/2014

KMG! -------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

sspyr82 ------>28/3/2014(ΠρογραμματισμενηΚαισαρικη) (ΜΑΛΛΟΝ!!!!!)

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

Sunflower5000->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

χαρα25--------> 10/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

i want to be mama ----> 19/5/2014

εγω το εκανα ακομα πιο χρωματιστο!!!!!!!

μαρακι μου, κλοτσαει τοσο πολυ;;;!!!!!την πατησες;;;!!!!!ετοιμασου για ανταρτη!!!!!!κ ο δικος μου ετσι ηταν κ ετσι παρεμεινε!!!!!!!

Sunflower5000 (αληθεια ποιο ειναι το ονομα σου αν επιτρεπεται;;;) οντως ειναι νωρις ακομα!!!!! κ ετσι κ αλλιως στην αρχη παντα το μπερδευοθμε με το εντερο μας!!!!!!!!οταν την φας για τα καλα θα το καταλαβεις!!!!!!!;);););););););)

:-D:grin:Ανυπομονώ γι'αυτήν την κλοτσιά!! Κατερίνα με λένε και χαίρομαι πολύ που σας γνωρίζω όλες!!!:-D

catcatsvi20140329_-35_My%20child%20is.png

γιατι με τον αντρα μ δεν επικοινωνουμε..κ δεν με βοηθαει πουθενα ουτε με στηριζει..εχω κουραστει πολυ κ φοβαμαι πολυ.,...δεν φανταζεσαι...σημρα μ πεταξε κ το αλλο οτι αν δεν ηταν το παιδι δε θα παντρευονασταν σε καμια περιπτωση..

Κοριτσακι μου.. αυτα ειναι νορμαλ.. και θα τσακωθειτε και κριση θα περασετε... μην αστεναχωριεσαι.. οσο για τα λογια που ειπε... πανω στα νευρα μας λεμε πολλα.. εγω μια μερα του ειπα οτι θα παρω την κοιλια μου και μην τον ειδατε τον παναη.. Ειναι φυσιολογικα ολα.. και μην ξεχναμε και κατι συμαντικο.. εισαι αγχωμενη και του περνας και το αγχος σου.. οποτε κι αυτος αντιδραει χωρις να το καταλαβει...!!!

γεια σας κοριτσια γυρισαμε απ το γιατρο

ειμαστε 17 εκατ 175 γρμ και ειμαστε κοριτσια

βαλτε μου ροζ:)

Μπραβοοοο Κοριτσακι μου.... Τελειααα... !!!!!!

καλημερα κοριτσια μου!!! σημερα εχω ραντεβου με τον γιατρο μου! ευχηθειτε μου καλη επιτυχια γτ εχω πολυυυυ αγχος!!!!!

Καλη επιτυχια Κοριτσακι μου.. και μην αγχωνεσαι... Περιμενουμε νεα σου... !!!

Καλημερα κοριτσια!

Τι κανετε;

Εγω σχετικα καλα...

Εχω πονακια περιοδου και με αγχωνουν λιγο...

Ειναι και που την Πεμπτη εχω την αυχενικη και φοβαμαι μην παω και μου πει τελος μεχρι εδω ηταν ο γιατρος...

Γενικοτερα αυτες τις μερες ειμαι πολυ φοβισμενη!!!!!:-(:-(:-(:-(

Γλυκο μου κοριτσακι.. Εγω ειχω ακομα που και που ομως πονους περιοδου.. ελαφριους.. Επισης να σε ενημερωσω για κατι που μου ειπε η αιματολογος μου.. και δεν μου το ειχε πει η γιατρος μου.... Εμεις που κανουμε ενεσακια, εαν κατι δεν παει καλα.. αμεσως θα δουμε και μπολικο αιμα.. γιατι αραιωνουμε το αιμα μας... !! τα πονακια ειναι φυσιολογικα.. θα σου πω μονο οτι τωρα δυο βδομαδες, καποια βραδυα υποφερω τοσο πολυ απο την αριστερη οωθηκη .. νοιωθω οπως την ωορρηξια.. πολυ πονος.. και τελεικα ιεναι το μωρο μου.. το οποιο παει και καθετε πανω εκει.. τι να πεις.. !!!

με τον καιρο τα πονακια περιοδου θα φυγουν και θα λαβουν την θεση τους τραβηγματα οπως οταν κανεις πολλους κοιλιακους ή καθισματα...!!!

Καλησπερααα κοριτσακια μου.. εχτες δεν μπηκα.. και μολις τωρα γυρισαμε στο σπιτι μας.. ειχαμε κατεβει με τον αντρουλη μου για εξετασεις.. εκανα και την Αντι χα.. πλεον δεν θα πηγαινουμε ηρακλειο. θα την κανω στο Ρεθυμνο... Τελεια...

Πηγαμε και ενα σουπερμαρκετ για φρουτακια...

Και επισης ο Σημερα πηρα Το πρωτο ρουχαλακι του μωρου μου... Πηγαμε σε ενα παραρτημα των Τζαμπο.. και του πηρα ενα φορμακι.. Μουρλια.. Μπεζ-με ενα καφετι αρκουδακι πανω.. Πολυυυυ μουρλια.. !!!

Και πηρα και κατι Φουξια Καλτσακια με κατι γατουλες πανω.. πολυυ ομορφα...!!

Μας εχουν πει οτι μαλλον ειναι κορη... Αρα τελικα και να αλλαξει.. θα τα δωσω στην Συνιφαδα μου...

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

6a00e553a7b4ae88340163001e8825970d-450wi

:-D...Μανουλες Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

Dms2310 ----> 14/2/2014(Προγραμματισμενη Καισαρικη)

Anaida -------> 20/2/2014

ValentinaSp---> 5/3/2014

lenachania ----> 6/3/2014

βροχερή------>11/3/2014

Τονια89----->16/3/2014

Linaki1988 ----->17/3/2014

KMG! -------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

sspyr82 ------>28/3/2014(ΠρογραμματισμενηΚαισαρικη) (ΜΑΛΛΟΝ!!!!!)

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

Sunflower5000->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

χαρα25--------> 10/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

i want to be mama ----> 19/5/2014

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Ελπιζω να μην πονεσε το εμβολιο....

Παντως η μαμα μου δεν θελει να θυμαται τους δικους μου εμβολιασμους...

5 ατομα με κρατουσαν και εμβολιο δεν μου εκαναν...

Οσο για το τελευταιο που λες εχεις απολυτο δικιο...Στεναχωριεμαι που δεν μπορω να απολαυσω την εγκυμοσυνη μου αλλα αυτο το σκουλικι της παλλινδρομης εχει τρυπωσει πολυ βαθια στο μυαλο μου...

Αν και μεταξυ μας η περιοδος της εγκυμοσυνης για μενα πιο πολυ με τρομαζει παρα με χαροποιει...

Τι καλα που θα ηταν να με εβαζαν για υπνο και να με ξυπνουσαν οταν θα ειχα γεννησει το μωρακι μου!!!!

Πιστεψε με δεν θελω να ακουω καν για εγκυμοσυνη! Ουτε πριν ηθελα με τη μικρη μου γιατι βασανιστηκα αρκετα -ανακατωσουρα τους 8 απο τους 9 μηνες διπλη αποκοληση με 4 μηνες στο κρεβατι και πολλα πολλα αλλα.....

Αφου οταν συζητουσαμε για δευτερο παιδι το απεκλεια,δεν διαπραγματευομουν καν κ οταν καταλαβα οτι η μικρη μου δεν θα ειναι σωστο να ειναι μονη της αλλα κ τρελαινεται για αλλα παιδακια,προκειμενου να μην ξαναπερασω εγκυμοσυνη μεχρι κ για υιοθεσια σκεφτομουν!

Κακα τα ψεμματα -κατ'εμε τουλαχιστον- δεν εχει τιποτα το ωραιο να θυμασαι η εγκυμοσυνη περαν του πως νιωθεις με το μωρο σου τις κλωτσιτσες του, τους υπερηχους κ φυσικα το τελικ αποτελεσμα. Τι να μου αρεσει? Η ναυτια? η συχνοουρια? οι αιμορροϊδες? η μεση μου? οι ζαλαδες? το περα δωθε στο γιατρο συνεχεια -εγω που δεν ειχα παει ποτε σε κανεναν ουτε καν γυναικολογο? οτι νιωθω σα μπετονιερα κ δε μπορω να κινηθω οπως θελω? το "μηφας αυτο, μην κανεις εκεινο, μην πας στο αλλο? τα νευρα? τα πρηξιματα ειδικα για οσες ειναι σε μεγαλους μηνες καλοκαιριατικο? το νυστερι? το μετα που δε μπορουσα να περπατησω σαν ανθρωπος για ενα μηνα σχεδον και βαλε γιατι επαθα κ μολυνση (το εχω αυτο με τις τομες εγω γενικοτερα κ την αναρρωση τους)....

μη τα συζητας!Ασε που εγω "εφαγα" και τεχνητους πονους και νυστερι τελικα!

Που αν το ηξερα κατ'ευθειαν καισαρικη θα εκανα κ τελος! Ετσι οπως θεωρω εγω την εγκυμοσυνη θα επρεπε με το που κανω το τεστ κ βγει θετικο να μου κανουν μια αναισθητικη για 12 ελεφαντες κ να ξυπνησω μια κ καλη μετα την καισαρικη!επειδη ομως αν τα σκεφτομαι ολα αυτα θα ειναι ατελειωτη ολη αυτη η περιοδος, σκεφτομαι μονο ρουχαλακια κουδουνιστρες χαζογελακια ή και κλαματακια, μικρα χερακια κ πατουσακια και κουνιες σαν συννεφακια! Με τις εγκυμοσυνες μου (και με τις δυο,ειλικρινα) δεν εκατσα να "ασχοληθω" πολυ -αν κ ατυχης η λεξη- γιατι ή θα σαλταρα ή κ εγω δε ξερω τι θα εκανα!

Ασχολουμαι ολο το μηνα με κατι, οταν ερθει η ωρα παω στο γιατρο, κοιταμε αν ολα ειναι οκ, δεν ψαχουλευω τιποτα περισσοτερο κ τιποτα λιγοτερο κ ολα κομπλε για να εχω την ηρεμια μου!

Γι'αυτο σου λεω να εισαι ηρεμη, οχι για να θυμασαι ολες αυτες τις δυσκολιες και τα ζορια και να..αναπολεις, μην τρελαθουμε, αλλα για να θυμασαι τη γλυκια αναμονη κ την εκπληξη μετα οταν πια θα κρατας το πλασματακι σου! ;)

καλημερα κοπελα μου!!!!πως εισαι σημερα;;;!!!!

οσο για το αγχος, ειναι λογικο!!!!οι πιο πολλες ειναι νεες μαμαδες!!!!στο δευτερο ρους θα ειναι πιο χαλαρες με το θεμα της εγκυμοσυνης, γιατι θα ασχολουνται με το να "κυνηγανε" το πρωτο!!!!!!!;);););););););););)

Καλα ειμαι κοριτσακι μου, εσυ? Εχω πολλη δυσπνοια σημερα, εχει πιασει κ νοτιας κ με εχει τσακισει! Εχθες να δεις που πεθανα απο το σιδερωμα, ηρθα κ τα επαιξα τελειως το βραδυ!!! Τελικα αυτες οι δουλειες οχι μονο για προληπτικους αλλα και για πρακτικους λογους πρεπει να γινονται νωριιιιις! Πολυ νωριιιιιις!!!!!!!!

:-D:grin:Ανυπομονώ γι'αυτήν την κλοτσιά!! Κατερίνα με λένε και χαίρομαι πολύ που σας γνωρίζω όλες!!!:-D

Γεια σου Κατερινακι συνονοματη της αγαπημενης μου αδερφης, να ξερεις ομωε οτι με τα ονοματα εχω ενα αλυτο κ παιζει να το ξεχασω σε χρονο μηδεν, ειναι κ τωρα αυτο το μνημονικο μου χαλια απο την εγκυμοσυνη, δειξε κατανοηση!

Θα την φας την κλωτσια και θα ειναι και γερη-γερη, δεν δειχνουν ελεος καθολου να ξερεις, ολο κολοτουμπες κανουν! χιχιχι :tongue:

Καλο μεσημερι σε ολα τα κοριτσακια!!!!!

z7tup3.pngArPLp3.png

Αριάδνη μου, δεν είναί κάλο να στεναχωριεσε. Γιατί δεν είναι καλό ...ήρεμα και μην δεινεισ σιμασια σε τίποτα.. .γράψε τα ολα. ..πωσ πήγε η σημερινή επίσκεψή στον γιατρό?

IT' A GIRL!!!!!!!!

Συγχαριτιρια κούκλα μούτυυ. ...άντε να μπουνε και μερικεσ νύφεσ στην παρεα ...

Καλ ημερα κοριτσια!

Τι κανετε;

Εγω σχετικα καλα...

Ειναι και που την Πεμπτη εχω την αυχενικη και φοβαμαι μην παω και μου πει τελος μεχρι εδω ηταν ο γιατρος...

Καλη επιτυχία στην αυχενική και για πονάκια μην ανυσυχεισ ειναι μέσα στο πρόγραμμά.

Εγώ εκανα σήμερα την καμπύλη σήμερα. ..σου δεινουν ένά συροπι γλυκό μα πολύ γλυκό και περιμενεισ δυο ωρεσ .σου παίρνουν τρεσ φορεσ αίμα. Και δεν μπορείσ να φασ ούτε να ποιισ τίποτα. Αιδια ακομα ειναι χάλια το στομάχι.

Τι κανουν τα υπολείπα κορίτσια.. .

Καλημερα κοριτσια!

Τι κανετε;

Εγω σχετικα καλα...

μη στενοχωριεσαι ειναι φυσιολογικο κ γω εχω

κ το ειπα στο γιατρο

μου πε επισης να πινω πολλα υγρα 2λιτ τη μερα

Yupqp2.png

Ποθ χαθηκατε ολες τωρα το απογευμα καλε...??

Ελενη μου Καλησπερα...!!!

Πω πω.. εχω κατι νευρααα.. σκοτωνω ανθρωπο.. εχω τελικα παραξενεψει πολυ...

εγω κοιμομουν παντως:)

τι επαθες?

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...