Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Να'μαι κι εγωωωω!!! Μουρλαθηκα στη μπουγαδα σημερα, να πλενω τα ρουχα του μικρου, για να τα μαζεψω πριν βραδυασει κ πιασει υγρασια,για να κατσω να τα σιδερωσω σημερα που εχει ρεπο ο αντρας μου! Με επιασε και μια ξαφνικη πεινα μετα,τσακισα ενα πιατο μακαρονια,αλλιως θα ετρωγα κ τον αντρα μου κ την κορη μου απο την πεινα! χιχιχι

Θα παω να ξεκουραστω σε λιγουλακι, να σηκωθω να αρχισω το σιδερωμα για να φτιαξω κ την βαλιτσα να την εχω καβατζα να ξεμπερδευω! ;)

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεωργια μ καλημερα!!! ωχ θεε μου αληθεια;;; ποπο λυπαμαι πολυ...αρα λες οτι το κανει για τυπικους λογους;; ποπο αγχος τωρα μεχρι αυριο :P ουτε σημερα θα κοιμηθουμε...

Ναι καλο μου ειναι θεμα τυπικοτητας.. μην σε αγχωνει καθολου.. ισα ισα να χαιρεσαι που ο γιατρος σου ειναι ετσι τυπικος... αυτο ειναι το ιδανικο που πρεπει να εχει ο γιατρος μας... !!! εμενα για να καταλαβεις ουτε λεφτα δεν μου παιρνει οταν ειναι ετσι....!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Ναι καλο μου ειναι θεμα τυπικοτητας.. μην σε αγχωνει καθολου.. ισα ισα να χαιρεσαι που ο γιατρος σου ειναι ετσι τυπικος... αυτο ειναι το ιδανικο που πρεπει να εχει ο γιατρος μας... !!! εμενα για να καταλαβεις ουτε λεφτα δεν μου παιρνει οταν ειναι ετσι....!!!

γεωργια μ με εχεις καταλαβει εχω θεμα με το αγχος...αστα...τρελαθηκα τωρα...ελπιζω να πανε ολα κλ αυριο..

γεωργια μ με εχεις καταλαβει εχω θεμα με το αγχος...αστα...τρελαθηκα τωρα...ελπιζω να πανε ολα κλ αυριο..

κοιτα.. και εγω ειμαι παρα πολυ αγχωτικη.. και ειλικρινα ειναι φορες που με κραταει με νυχια και με δοντια ο αντρας μου να μην παω για υπερυχο..!! ομως το ειδα αλλιως.. εχω πιστη οτι ολα θα ανε καλα.. !! ηδη ο θεουλης εχει παρει τα δυο μου μωρακια και τα εχει κανει αγγελουδια...!!

πιστευω οτι τωρα θα μου χαρισει ενα μωρο υγιες και τελειομηνο...!!!

αλλωστε κακα τα ψεμματα, οσο αγχος και να εχουμε εαν κατι ειναι να μην παει καλα .. τοτε δεν θα παει... το μονο σιγουρο... !! θετικη σκεψη χρειαζετε καλο μου...1!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

πωπω σπυριδουλα μου τα επαιξα τωρα!!!! μακαρι να πανε ολα καλα....

οχι καλε, μην αγχωνεσαι!!!!ολα καλα θα ειναι!!!!αφου ειπαμε, τυπικοι ειναι οι λογοι!!!!!

Να'μαι κι εγωωωω!!! Μουρλαθηκα στη μπουγαδα σημερα, να πλενω τα ρουχα του μικρου, για να τα μαζεψω πριν βραδυασει κ πιασει υγρασια,για να κατσω να τα σιδερωσω σημερα που εχει ρεπο ο αντρας μου! Με επιασε και μια ξαφνικη πεινα μετα,τσακισα ενα πιατο μακαρονια,αλλιως θα ετρωγα κ τον αντρα μου κ την κορη μου απο την πεινα! χιχιχι

Θα παω να ξεκουραστω σε λιγουλακι, να σηκωθω να αρχισω το σιδερωμα για να φτιαξω κ την βαλιτσα να την εχω καβατζα να ξεμπερδευω! ;)

μπραβο σου κοπελα μου!!!!!θα εισαι κ ετοιμη!!!!!δεν ειναι λιγο νωρις ομως!!!!;););););););)

κοιτα.. και εγω ειμαι παρα πολυ αγχωτικη.. και ειλικρινα ειναι φορες που με κραταει με νυχια και με δοντια ο αντρας μου να μην παω για υπερυχο..!! ομως το ειδα αλλιως.. εχω πιστη οτι ολα θα ανε καλα.. !! ηδη ο θεουλης εχει παρει τα δυο μου μωρακια και τα εχει κανει αγγελουδια...!!

πιστευω οτι τωρα θα μου χαρισει ενα μωρο υγιες και τελειομηνο...!!!

αλλωστε κακα τα ψεμματα, οσο αγχος και να εχουμε εαν κατι ειναι να μην παει καλα .. τοτε δεν θα παει... το μονο σιγουρο... !! θετικη σκεψη χρειαζετε καλο μου...1!!

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη επιτυχια με την καμπυλη...:D:D:D

Οσο για τα γουνινα πραγματακια ειμαι φανατικη φιλοζωη οποτε οχι δεν μου αρεσουν και μισω οσους κανουν αυτη την δουλεια για να καλυψουν την μαλακια που τους δερνει στον εγκεφαλο!

Ευχαριστώ κοπέλα μου. Και γω φιλοζωη ειμαι,άλλά οτι τρώγω δεν με πιραζει να το φορεσω διλ παντοφλεσ από αρνι ,γούνακι από κουνέλακι και τέτοια. ....

βαλεντινα μου καλημερα καλημερα σε ολες κοριτσια μου!!καλη επιτυχια με την καμπυλη :))

Ευχαριστώ κοπελαρα μου !

καλησπερα κοριτσι μου!!!!!εγω ειμαι καλα, δεν ποναω κ ειμαι οκ!!!!βεβαι δεν κανω ΤΙΠΟΤΑ!!!!! ας ειναι καλα ο αντρας μου!!!!!μαγειρεψε αυτος!!!!!

οσο για την β'επιπεδου κ εδω καπου τοσα παιρνουν....ειναι πολλα, αλλα τι να κανεις;;;:-(:-(:-(:-(:-( κ εγω εχω γιατρο την τεταρτη για να με δει πως ειμαι μετα την επεμβαση!!!!!

καλη επιτυχια για αυριο, αν κ απο οτι καταλαβα ειναι καθαρα τυπικο!!!!!αλλα θα δεις το μωρακι σου!!!!

Καλη μασ επιτυχία και στισ δυο κούκλα μου.. ....

Ευχαριστώ κοπέλα μου. Και γω φιλοζωη ειμαι,άλλά οτι τρώγω δεν με πιραζει να το φορεσω διλ παντοφλεσ από αρνι ,γούνακι από κουνέλακι και τέτοια. ....
βαλεντινα μου καλημερα καλημερα σε ολες κοριτσια μου!!καλη επιτυχια με την καμπυλη :))

Ευχαριστώ κοπελαρα μου !

καλη επιτυχια κ για την καμπυλη ζαχαρου!!!!ξεχασα να στο πω προηγουμενως!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

μπραβο σου κοπελα μου!!!!!θα εισαι κ ετοιμη!!!!!δεν ειναι λιγο νωρις ομως!!!!;););););););)

Εχω ηδη μπει στον 7ο, αχρειαστη να ειναι αλλα ποτε δεν ξερεις, οποτε ας την εχω εγω στην ακρη ετοιμασμενη να ειμαι ξεγνοιαστη!.... ;)

Και στην κορη μου ετσι εκανα γιατι αγνωσται αι βουλαι των πιτσιρικιων!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

z7tup3.pngArPLp3.png

Εχω ηδη μπει στον 7ο, αχρειαστη να ειναι αλλα ποτε δεν ξερεις, οποτε ας την εχω εγω στην ακρη ετοιμασμενη να ειμαι ξεγνοιαστη!.... ;)

Και στην κορη μου ετσι εκανα γιατι αγνωσται αι βουλαι των πιτσιρικιων!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

συμφωνω!!!!!απλα σε ρωτησα!!!!!!οντως, αχρειαστη να ναι απο τωρα!!!!

στον 7ο;;;πως περναει βρε παιδι μου ο καιρος;;!!!!!με το καλο κουκλα μου!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

συμφωνω!!!!!απλα σε ρωτησα!!!!!!οντως, αχρειαστη να ναι απο τωρα!!!!

στον 7ο;;;πως περναει βρε παιδι μου ο καιρος;;!!!!!με το καλο κουκλα μου!!!

Ναι βρε το καταλαβα για την ερωτηση!

Εννοειται αχρειαστη αλλα....

Περναει ο καιρος ο ατιμος περναει....βλεπω τωρα τα μπεμπουλινορουχαλακια για τον μικρο κ λεω Παναγια μου ποτε ειχα ετσι πιτσιρικουλα κ την μικρη μου....

Αστα, τα παιδια δεν πιανονται....

Κ στην αρχη ειδικα που μεγαλωνουν τοσο μα τοσο γρηγορα κ δε τα προλαβαινουμε!

Κ ειμαστε και ανυπομνοι, α, μεγαλωσαμε τοσο πολυ αυτο το μηνα...

Αστα να πανε! Την υγεια μας να εχουμε κ εμεις κ εκεινα πανω απ'ολα!!!!!!!

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια απο το κακο στο χειροτερο παω..κ με τον ανδρα μου χαλια..ποσο μονη νοιωθω πραγματικα..

τι επαθες κοριτσακι μου..?? γιατι καλε νοιωθεις μονη σου...???

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

τι επαθες κοριτσακι μου..?? γιατι καλε νοιωθεις μονη σου...???

γιατι με τον αντρα μ δεν επικοινωνουμε..κ δεν με βοηθαει πουθενα ουτε με στηριζει..εχω κουραστει πολυ κ φοβαμαι πολυ.,...δεν φανταζεσαι...σημρα μ πεταξε κ το αλλο οτι αν δεν ηταν το παιδι δε θα παντρευονασταν σε καμια περιπτωση..

Ευχαριστώ κοπελαρα μου !

Ευχαριστώ κοπέλα μου.. .

αχ κοριτσια απο το κακο στο χειροτερο παω..κ με τον ανδρα μου χαλια..ποσο μονη νοιωθω πραγματικα..

Και γω τ ο πέρασα αυτο, ήμουν έτοιμη να φύγω και κάποια στηγμη τα έγραψα ολα και σταμάτησα να ασχολούμαι.εκεί φοβυθικε μάλλον και αρχησε να κουνιέται σιγα σιγα ...αυτά δεν μπορώ να σου δώσω κάποια συμβουλή κούκλα μου. ..πρέπει να βρεισ μονη σου το κουμπί. ..ευχωμαι να σου πάνε ολα καλα ...

Ευχαριστώ κοπέλα μου.. .

Και γω τ ο πέρασα αυτο, ήμουν έτοιμη να φύγω και κάποια στηγμη τα έγραψα ολα και σταμάτησα να ασχολούμαι.εκεί φοβυθικε μάλλον και αρχησε να κουνιέται σιγα σιγα ...αυτά δεν μπορώ να σου δώσω κάποια συμβουλή κούκλα μου. ..πρέπει να βρεισ μονη σου το κουμπί. ..ευχωμαι να σου πάνε ολα καλα ...

βαλεντινα μ σε ευχαριστω για τη συμπαρασταση..ασε ειναι μια πικρη ιστορια και στενοχωριεμαι πολυ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...