Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εσύ κοπέλα μου από που είσαι ?

Καλημέρα κούκλεσ μου!! !!τι κανετε σήμερα? Εγώ ήρθα στησ μαμασ να φάω.. ..:lol:

Καλημερα κοριτσια!!!!

Απο Καστορια ειμαι αλλα μενω μονιμα Ρεθυμνο!!!!:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλημερα κοριτσακια μου, καλη εβδομαδα!

Τι κανετε πως ειστε?

Εμεις αυτη τη βδομαδα εχουμε "αφιερωμα γιατρου"

Η μικρη μου εχει εμβολιο κ εγω πρεπει να κανω την καμπυλη ζαχαρου... :tongue::tongue::tongue:

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

Απο Καστορια ειμαι αλλα μενω μονιμα Ρεθυμνο!!!!:D

Καλημέρα .....ποπο Καστοριά έεεε έχει κατι γούνινα πραγματάκια ,τρέλα :D ...Εγώ είμαι από το Ηράκλειο ...

Καλημερουδια σε ολα τα κορίτσια και καλη εβδομάδα να έχουμε. ..εγώ ετοιμάζομαι αυριο για καμπύλη ζάχαρου. ..

Διαφημίσεις

Καλημέρα .....ποπο Καστοριά έεεε έχει κατι γούνινα πραγματάκια ,τρέλα :D ...Εγώ είμαι από το Ηράκλειο ...

Καλημερουδια σε ολα τα κορίτσια και καλη εβδομάδα να έχουμε. ..εγώ ετοιμάζομαι αυριο για καμπύλη ζάχαρου. ..

Καλημερα και καλη επιτυχια με την καμπυλη...:D:D:D

Οσο για τα γουνινα πραγματακια ειμαι φανατικη φιλοζωη οποτε οχι δεν μου αρεσουν και μισω οσους κανουν αυτη την δουλεια για να καλυψουν την μαλακια που τους δερνει στον εγκεφαλο!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

βαλεντινα μου καλημερα καλημερα σε ολες κοριτσια μου!!καλη επιτυχια με την καμπυλη :))

κοριτσακι μου καλησπερα κ καλη εβδομαδα σε ολες!!!!

τι μου κανετε;;;

καλησπερα σπυριδουλα μου!! κσλη εβδομαδα κ ηρεμη εβδομαδα ν εχουμε...εγω αν κ κοιμομουν απο τις δωδεκα κ ξυπνησα σημερα στις δωδεκα δεν κοιμηθηκα κλ γτ εβλεπα εφιαλτες κ δεν ξεκουραστηκα καθολου.πηρα τηλ κ εκλεισα γ την β επιπεδου μου ειπαν 150 ευρω..ειναι λιγο πολλα αλλα τι να κανουμε;; αυριο θα παω στο γιατρο γιατι μου ειπε οτι θελει ν με δει μια εβδομαδα πριν παμε για την β επιπεδου..εσυ τι κανεις; μαγεθρεψες; εγω δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα σημερα.,,

καλησπερα σπυριδουλα μου!! κσλη εβδομαδα κ ηρεμη εβδομαδα ν εχουμε...εγω αν κ κοιμομουν απο τις δωδεκα κ ξυπνησα σημερα στις δωδεκα δεν κοιμηθηκα κλ γτ εβλεπα εφιαλτες κ δεν ξεκουραστηκα καθολου.πηρα τηλ κ εκλεισα γ την β επιπεδου μου ειπαν 150 ευρω..ειναι λιγο πολλα αλλα τι να κανουμε;; αυριο θα παω στο γιατρο γιατι μου ειπε οτι θελει ν με δει μια εβδομαδα πριν παμε για την β επιπεδου..εσυ τι κανεις; μαγεθρεψες; εγω δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα σημερα.,,

καλησπερα κοριτσι μου!!!!!εγω ειμαι καλα, δεν ποναω κ ειμαι οκ!!!!βεβαι δεν κανω ΤΙΠΟΤΑ!!!!! ας ειναι καλα ο αντρας μου!!!!!μαγειρεψε αυτος!!!!!

οσο για την β'επιπεδου κ εδω καπου τοσα παιρνουν....ειναι πολλα, αλλα τι να κανεις;;;:-(:-(:-(:-(:-( κ εγω εχω γιατρο την τεταρτη για να με δει πως ειμαι μετα την επεμβαση!!!!!

καλη επιτυχια για αυριο, αν κ απο οτι καταλαβα ειναι καθαρα τυπικο!!!!!αλλα θα δεις το μωρακι σου!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσι μου!!!!!εγω ειμαι καλα, δεν ποναω κ ειμαι οκ!!!!βεβαι δεν κανω ΤΙΠΟΤΑ!!!!! ας ειναι καλα ο αντρας μου!!!!!μαγειρεψε αυτος!!!!!

οσο για την β'επιπεδου κ εδω καπου τοσα παιρνουν....ειναι πολλα, αλλα τι να κανεις;;;:-(:-(:-(:-(:-( κ εγω εχω γιατρο την τεταρτη για να με δει πως ειμαι μετα την επεμβαση!!!!!

καλη επιτυχια για αυριο, αν κ απο οτι καταλαβα ειναι καθαρα τυπικο!!!!!αλλα θα δεις το μωρακι σου!!!!

ναι αυτο με τα χρηματα των εξετασεων ειναι πονεμενο θεμα... αστα... χαιρομαι που εισαι καλυτερα! φανταζομαι δεν κανει να σκυβεις κτλ ε;; εγω χθες αναρωτιομουν γιατι θελει να με δει ο γιατρος μια εβδομαδα πριν παμε για την β επιπεδου..λες να ειδε τιποτα και να ηθελε να το παρακολουθησει και να μη μου ειπε τπτ;; δεν μπορω να καταλαβω..πφφ..αλλα θα παω γιατι οι σκεψεις μου με τρελαινουν!! φουσκωνεις τωρα;; ε;;

ναι αυτο με τα χρηματα των εξετασεων ειναι πονεμενο θεμα... αστα... χαιρομαι που εισαι καλυτερα! φανταζομαι δεν κανει να σκυβεις κτλ ε;; εγω χθες αναρωτιομουν γιατι θελει να με δει ο γιατρος μια εβδομαδα πριν παμε για την β επιπεδου..λες να ειδε τιποτα και να ηθελε να το παρακολουθησει και να μη μου ειπε τπτ;; δεν μπορω να καταλαβω..πφφ..αλλα θα παω γιατι οι σκεψεις μου με τρελαινουν!! φουσκωνεις τωρα;; ε;;

Μην σε αγχωνει κατι τετοιο.. εμενα η γιατρος μου , ειναι ετσι σαν το δικο σου, μια βδομαδα πριν την αυχενικη.. και μια βδομαδα μετα με ειδε.. το ιδιο θα κανουμε και για την β επιπεδου...!!!

ο λογος ειναι.. επειδη υπαρχει ο αιυνηδιος θανατος του εμβρυου.. περυσι πριν παμε στην αυχενικη, ειχαμε παει για τον υπερυχο.. και εκεινη την ωρα πεθανε το μωρο μας.. !!!! πολυυυ τραγικο... και ειναι πολυ τυπικη σε αυτα...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

οχι κοπελα μου, μην αγχωνεσαι!!!!οπως ειπε κ η τζωρτζια μας, πολλοι γιατροι το κανουν απο σχολαστικοτητα, οχι μονο για το θεμα του αφνηδιου θανατου του εμβρυου....αλλα γενικα, απο σχολαστικοτητα!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Μην σε αγχωνει κατι τετοιο.. εμενα η γιατρος μου , ειναι ετσι σαν το δικο σου, μια βδομαδα πριν την αυχενικη.. και μια βδομαδα μετα με ειδε.. το ιδιο θα κανουμε και για την β επιπεδου...!!!

ο λογος ειναι.. επειδη υπαρχει ο αιυνηδιος θανατος του εμβρυου.. περυσι πριν παμε στην αυχενικη, ειχαμε παει για τον υπερυχο.. και εκεινη την ωρα πεθανε το μωρο μας.. !!!! πολυυυ τραγικο... και ειναι πολυ τυπικη σε αυτα...!!!

γεωργια μ καλημερα!!! ωχ θεε μου αληθεια;;; ποπο λυπαμαι πολυ...αρα λες οτι το κανει για τυπικους λογους;; ποπο αγχος τωρα μεχρι αυριο :P ουτε σημερα θα κοιμηθουμε...

οχι κοπελα μου, μην αγχωνεσαι!!!!οπως ειπε κ η τζωρτζια μας, πολλοι γιατροι το κανουν απο σχολαστικοτητα, οχι μονο για το θεμα του αφνηδιου θανατου του εμβρυου....αλλα γενικα, απο σχολαστικοτητα!!!!

πωπω σπυριδουλα μου τα επαιξα τωρα!!!! μακαρι να πανε ολα καλα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...