Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

http://www.mammawebshop.com/gr/klassika-tzin-egkymosynhs.html

αυτο ειναι το σιτε... και αυτο ειναι το ενα απο τα δυο τζιν που πηρα..

Και κοριτσια ειλικρινα ειναι τελειο.. !!!

εγω πηρα το xs σαν νουμερο.. και μου ειναι οτι πρεπει... και καλα μετρας την περιφερεια πως ησουν πριν.. εμενα να φανταστειτε μου ειναι και ανετα αρκετα...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερες στα κοριτσια! Εφτιαξα το τσαγακι μου κ εκατσα λιγουλακι γιατι μετα ακολουθουν πολλες μπουγαδες.....οσο προλαβαινω τωρα πριν παει ο αντρας μου για δουλεια κ μεινω μονη μου με το θηριακι!

Πως ειστε εσεις, τι θα κανετε σημερα?

Δεν πιστευω με το καινουργιο και...μεγαλοπνοο σχεδιο του υπουργου μας να δουλευει καμμια ε? :mad:

z7tup3.pngArPLp3.png

http://www.mammawebshop.com/gr/klassika-tzin-egkymosynhs.html

αυτο ειναι το σιτε... και αυτο ειναι το ενα απο τα δυο τζιν που πηρα..

Και κοριτσια ειλικρινα ειναι τελειο.. !!!

εγω πηρα το xs σαν νουμερο.. και μου ειναι οτι πρεπει... και καλα μετρας την περιφερεια πως ησουν πριν.. εμενα να φανταστειτε μου ειναι και ανετα αρκετα...!!!

μπραβο βρε τζωρτια μου!!!!να σαι καλα!!!!

Καλημερες στα κοριτσια! Εφτιαξα το τσαγακι μου κ εκατσα λιγουλακι γιατι μετα ακολουθουν πολλες μπουγαδες.....οσο προλαβαινω τωρα πριν παει ο αντρας μου για δουλεια κ μεινω μονη μου με το θηριακι!

Πως ειστε εσεις, τι θα κανετε σημερα?

Δεν πιστευω με το καινουργιο και...μεγαλοπνοο σχεδιο του υπουργου μας να δουλευει καμμια ε? :mad:

καλημερα κοριτσι μου!!!!!σε ποιο απο ολα αναφερεσαι;;;!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσιαααα!!!!!!

Τι κανετε;;;

Εγω καλα ειμαι αν και εχω κατι ψιλοελαφρυες αναγουλες!!

Εχθες πηγαμε και ειδαμε τον μπεμπη της κολλητης μου,ειναι ενα κουκλι πραγματικα!!!

Μου εδωσε και ενα κολαν εγκυμοσυνης δεν το ειχε φορεσει καθολου!!!

Χιχι πηρα και το δωρακι μου!!!

:tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. Γεωργια πρεπει να κανονισουμε καφε μαρη!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εσύ κοπέλα μου από που είσαι ?

Καλημέρα κούκλεσ μου!! !!τι κανετε σήμερα? Εγώ ήρθα στησ μαμασ να φάω.. ..:lol:

ελα ντε...ελεος δηλαδη...αυτο θα μας οδηγησει στην "αναπτυξη"!!!!!!!!

Καλε ναι! Γιατι τα λεφτα τα ειχαμε,δε μας λειπουν, χρονο δεν ειχαμε για να τα χαλασουμε! Γι'αυτο κ τα εχουμε μαζεψει μασουρι κ δε ξερουμε τι να τα κανουμε κ εχουμε πλουτισει!

Ασε γιατι μολις καταλαβα φετος οτι δικαιολογει η εφορια 100 ευρω ΤΟ ΧΡΟΝΟ για ενοικιο γυρισανε τα ματια μου αναποδα κ ειδα εγκεφαλο!!!!!

:evil::evil::evil:

Ασε μη τα σκεφτομαι κ συγχιζομαι,που μας λειπουν 29 ευρω να τα κανουμε 30 για να παμε στον παιδιατρο! Με την ταχα δωρεαν ασφαλιση που εχουμε............

Φαγατε? εμεις ειχαμε φασολαδιτσα απο εχθες, την τσακισαμε κ τωρα ειμαι ετοιμη εγω για μπανακι κ ταινια κ η μικρη για...βουτια στο κρεβατι! :tongue:

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλε ναι! Γιατι τα λεφτα τα ειχαμε,δε μας λειπουν, χρονο δεν ειχαμε για να τα χαλασουμε! Γι'αυτο κ τα εχουμε μαζεψει μασουρι κ δε ξερουμε τι να τα κανουμε κ εχουμε πλουτισει!

Ασε γιατι μολις καταλαβα φετος οτι δικαιολογει η εφορια 100 ευρω ΤΟ ΧΡΟΝΟ για ενοικιο γυρισανε τα ματια μου αναποδα κ ειδα εγκεφαλο!!!!!

:evil::evil::evil:

Ασε μη τα σκεφτομαι κ συγχιζομαι,που μας λειπουν 29 ευρω να τα κανουμε 30 για να παμε στον παιδιατρο! Με την ταχα δωρεαν ασφαλιση που εχουμε............

Φαγατε? εμεις ειχαμε φασολαδιτσα απο εχθες, την τσακισαμε κ τωρα ειμαι ετοιμη εγω για μπανακι κ ταινια κ η μικρη για...βουτια στο κρεβατι! :tongue:

ναι , αλλα μην εχεις παραπονο!!!!!τωρα που θα ειναι κ κυριακες ανοιχτα τα μαγαζια, θα πηγαινουμε για ψωνια!!!!!

κ τι λες για το γιατρο;;;;δεν τον χρειαζονται...παιδια ειναι....ζηταν οι ηλικιωμενοι, να ζητανε κ τα παιδια περιθαλψη;;;;ειμαστε κ μεις πολυ απαιτητικοι βρε παιδακι μου.....

καλη ξεκουραση!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

κ γω μια απο τα ιδια σημερα!!!!!πηγα κ για ενα καφε κ ειμαι μια χαρα!!!!!

εμεις φαγαμε στην μητερα μου κ ξεκουραστηκα λιγακι!! πως εισαι; φουσκωνει η κοιλιτσα;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...