Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Μενω στο Ρεθυμνο Αριαδνη μου.. και η γιατρος μου ειναι Ρεθυμνο...!!

Αλλα την αυχενικη και την β επιπεδου τις κανω σε Εμβρυολογο στο Ηρακλειο, που ασχολειτε αποκλειστικα με αυτα...!!!

Και κανω και την Αντι χα (ενεσακια) στο ΗΡακλειο..

διακοπες θα κατεβειτε..??? αχ τυχερη...

ε στο περιπου διακοπες..ο αντρας μ ειναι απο τ ηρακλειο κ θα παμε στους πεθερους μ αχ η κρητη ποσο ομορφηηηη! κ το ρεθυμνο γραφικο!!! τωρα δουλευεις κανονικα γεωργια μ ;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια καλημερα σε ολες!!!! Εγω καφε δεν επινα καθολου απο τη μερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος μεχρι πριν 3 4 μερες που αρχισα παλι.. αλλα απχισα παλι γιατι δεν κοιμομουν καλα τα βραδια κ το πρωι στη δουλεια κοιμομουν ορθια.......... ετσι με βοηθουσε ενα καφεδακι... αλλα πρεπει να το σταματισω παλυ.. κ εγω ημουν φαν στο να φτιαξω καφε κ να κανω τσιγαρο οπως κ η Dms2310

αλλα οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος στοπ κ τα 2.. εγω δεν το εχω πει στο γιατρο μου αυτο θεωρισα σωστο κ αυτο εκανα..

Εγώ παλι εντελοσ ανάποδα ,πριν μείνω έγκυος δεν έπινα καφε καθόλου, τωρα απαρετιτοσ κάθε πρωί.

Να σας ρωτησω κατι????? εχω αγχοθει αρκατα θα ελεγα με τα κιλα μου.. αυριο μπαινω στην 22η εβδομαδα κ εχω παρει 7 κιλα..:( ειναι πολλα??

Αχχχχ πονεμένο θέμα τωρα τελευταία για μένα.. ...είμαι στον 6 και έχω πάρει μαζεμένα. .....σύνολο συν 7:-? Νιώθω τεράστια. ...αν και ήμουν αδύνατη αρκετά.. .

καλησπερα στα κοριτσια μου!!!!!!τι μου κανετε;;;;!!!!!υστερα απο μια δυσκολη παρασκευη, σημερα ειμαι καλα!!!!!!!!σημερα πηγα κ για ενα καφεδακι το πρωι κ μου φανηκε καπως μετα απο τοσες μερες κλεισμενη σε ενα σπιτι!!!!!!τα νεα σας;;;;!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλησπερα στα κοριτσια μου!!!!!!τι μου κανετε;;;;!!!!!υστερα απο μια δυσκολη παρασκευη, σημερα ειμαι καλα!!!!!!!!σημερα πηγα κ για ενα καφεδακι το πρωι κ μου φανηκε καπως μετα απο τοσες μερες κλεισμενη σε ενα σπιτι!!!!!!τα νεα σας;;;;!!!!!!

τι κανεις πως εισαι?

πριν λιγο σχολασα κ θα ετοιμασω να τσιμπησουμε

ευτυχως δε δουλευω αυριο

Yupqp2.png

τι κανεις πως εισαι?

πριν λιγο σχολασα κ θα ετοιμασω να τσιμπησουμε

ευτυχως δε δουλευω αυριο

καλη ξεκουραση κοπελα μου!!!!!!!!κ καλη ορεξη!!!!!!κ μεις εδω ετοιμαζομαστε για φαγητο!!!!!ο αντρας μου δηλαδη φτιαχνει κρεπες!!!!!!!

αυριο χαλαρα κ οσο πιο πολυ υπνο μπορεις!!!!!!!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρα σε βρισκω! Ειδικα αν ειχατε κ καλο καιρο,σημερα ηταν σουπερ για βολτουλα! ;)

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλημερααα Μανουλιτες μου.....!!!!!

Καλη Κυριακη να εχουμε σημερα...!!!!!!!

ε στο περιπου διακοπες..ο αντρας μ ειναι απο τ ηρακλειο κ θα παμε στους πεθερους μ αχ η κρητη ποσο ομορφηηηη! κ το ρεθυμνο γραφικο!!! τωρα δουλευεις κανονικα γεωργια μ ;;

Οχι καλο μου.. δεν δουλευω... Σπιτι μεγαλωνω τα παιδια.... Ειμαι μια καλη νοικοκυρα....!!!!!!

Σε καταλαβαινω απολυτα σπυριδουλα μου... Και εγω οταν βγαινω αραια και που ειναι σαν πολιτισμικο σοκ.. ιδιαιτερα οταν παω στο Ρεθυμνο... !!! 2 χρονια τωρα στο χωριο.. μου λειπουν οι βολτες μου που και που στο ρεθυμνο.. τα φωτα.. η βαβουρα...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσιαααα!!!!!!

Τι κανετε;;;

Εγω καλα ειμαι αν και εχω κατι ψιλοελαφρυες αναγουλες!!

Εχθες πηγαμε και ειδαμε τον μπεμπη της κολλητης μου,ειναι ενα κουκλι πραγματικα!!!

Μου εδωσε και ενα κολαν εγκυμοσυνης δεν το ειχε φορεσει καθολου!!!

Χιχι πηρα και το δωρακι μου!!!

:tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. Γεωργια πρεπει να κανονισουμε καφε μαρη!!!!:tongue::tongue::tongue:

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλημερααα σπυριδουλα μου και Ελενη μου και Μαρια μου...!!!

Καλημερα κοριτσιαααα!!!!!!

Τι κανετε;;;

Εγω καλα ειμαι αν και εχω κατι ψιλοελαφρυες αναγουλες!!

Εχθες πηγαμε και ειδαμε τον μπεμπη της κολλητης μου,ειναι ενα κουκλι πραγματικα!!!

Μου εδωσε και ενα κολαν εγκυμοσυνης δεν το ειχε φορεσει καθολου!!!

Χιχι πηρα και το δωρακι μου!!!

:tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. Γεωργια πρεπει να κανονισουμε καφε μαρη!!!!:tongue::tongue::tongue:

εγω Μαρια παραγγειλα δυο τζινακια απο το ιντερνετ... Φοβερα.. και τα δυο 50 ευρω.. και εχω ενθουσιαστει, ειλικρινα.. αν θες σου στελνω το Σιτε...!!

αντε.. πηρες και το δωρακι σου...!!!!!!

αμε.. οποτε θες να το κανονισουμε.. οποτε μπορεις.. να κανουμε μοστρα τις κοιλιες μας... χα χα χα....!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Μονο Μαρια μου ξαναστειλε μου το κινητο σου, γιατι πριν απο 1 μηνα ειχε χαλασει το δικο μου, και δυστυχως εχασα πολλα νουμερα... τωρα κοιταξα να δω εαν εχω το δικο σου.. αλλα τελικα δεν το εχω...!!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

να μαι κ γω!!!!!

τζωρτζινακι μου θελω κ γω αυτο το site!!!!αν μπορεσεις αναρτησε το!!!!

μαρακι μου, καλομελετα κ ερχεται κ το δικο σου το κουκλι!!!!! εισαι καλυτερα τωρα απο τις αναγουλες;;;!!!!!!!

ελενη μου πως εισαι σημερα;;;;!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...