Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

κ εμενα 150 μου ειπαν αλλα το 300 πρωτη φορα το ακουω.. μεχρι 180 εχω ακουσει.. εσυ που θα την κανεις??

δεν ξερω ακομη δευτερα εχω γιατρο θα συνεννοηθω τοτε αλλα νομιζω οτι κανει ο ιδιος

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια....

Κι εγω τσιγαρο γιοκ οχι ομως απο την μερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος...

Μετα την 7η εβδομαδα αρχισε να μου βρωμαει και να με αηδιαζει!!!

Πλεον δεν μπορω να το μυρισω!!!

Οσο για τον καφε εγω πινω εναν ελληνικο τη μερα...

1 κ.γ καφε βαζω...Ειναι πολυ λετε;;;

Η Τονια νομιζω ειπε για τα κιλα;;;

Θεωρω οτι δεν ειναι υπερβολικα....

Εγω ακομα ειμαι στο 1ο τριμηνο και εχω χασει 2 λογω αναγουλων και εμετων αλλα πιστευω πρωτα ο Θεος οταν μπω στο 2ο τριμηνο θα παρω κι εγω!!!!

εχω μπει στον 4ο κ εχω παρει 4 καλα παω

Yupqp2.png

εχω μπει στον 4ο κ εχω παρει 4 καλα παω

Αν δεν ειχα αναγουλες και εμετους θα ειχα παρει τα διπλασια...

Περυσι που ημουν παλι εγκυος με ασχημη καταληξη πηρα πριν καν κλεισω τον 2ο μηνα 3 κιλα....Οποτε εσυ εισαι μια χαρα!!!!!:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

για κιλα ακουω... και εγω νοιωθω μεινωνεκτικα..!!!

Εγω παλι που μπηκα στον 5ο..(μετραω με βδομαδες)... εχω παρει ολο και ολο ενα κιλο.. ειμαι 54 κιλα...!!!

Βεβαια περυσι που ειχε καταλληξει και μενα ετσι ασχημα μεχρι την 12η που πεθανε το μωρο μας , ειχα παρει 6 κιλα..!!!! και ειχα και ναυτιες και ζαλαδες.. ενω τωρα δεν εχω τιποτα, μονο αρνακι δεν μπορω να φαω.. τα υπολοιπα τα χτυπαω κανονικα...!!!!!

εμενα η Β επιπεδου θα μου στοιχισει 150 ευρω στο Ηρακλειο, σε εμβρυολογο που θα παμε ...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα σε ολες!!!! Εγω καφε δεν επινα καθολου απο τη μερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος μεχρι πριν 3 4 μερες που αρχισα παλι.. αλλα απχισα παλι γιατι δεν κοιμομουν καλα τα βραδια κ το πρωι στη δουλεια κοιμομουν ορθια.......... ετσι με βοηθουσε ενα καφεδακι... αλλα πρεπει να το σταματισω παλυ.. κ εγω ημουν φαν στο να φτιαξω καφε κ να κανω τσιγαρο οπως κ η Dms2310

αλλα οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος στοπ κ τα 2.. εγω δεν το εχω πει στο γιατρο μου αυτο θεωρισα σωστο κ αυτο εκανα..

Να σας ρωτησω κατι????? εχω αγχοθει αρκατα θα ελεγα με τα κιλα μου.. αυριο μπαινω στην 22η εβδομαδα κ εχω παρει 7 κιλα..:( ειναι πολλα??

καλημερα τονια μ!! δηλαδη μπαινεις στον 6ο ..νομιζω οτι δεν ειναι πολλα εμενα ο γιατρος μ παντως θεωρει οτι ειναι φυσιλογικα γτ και εγω 8 εχω παρει..

α ενταξει οκ γιατι ακουσα κ κατι 300αρια κ κουφαθηκα

Οχι παιδι μου τι 300αρια!!! μη σκεφτεις οτι το ακριβοτερο ειναι καλυτερο δεν παιζει με τιποτα! Οτι μου εκανε μεσα σε 20 λεπτα αυτος που του πληρωσα 150, εκανε κ ο αλλος σε 10 λεπτα κ πληρωσα 60. Ο,τι θελουν παιρνουν!

κοριτσια καλημερα σε ολες!!!! Εγω καφε δεν επινα καθολου απο τη μερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος μεχρι πριν 3 4 μερες που αρχισα παλι.. αλλα απχισα παλι γιατι δεν κοιμομουν καλα τα βραδια κ το πρωι στη δουλεια κοιμομουν ορθια.......... ετσι με βοηθουσε ενα καφεδακι... αλλα πρεπει να το σταματισω παλυ.. κ εγω ημουν φαν στο να φτιαξω καφε κ να κανω τσιγαρο οπως κ η Dms2310

αλλα οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος στοπ κ τα 2.. εγω δεν το εχω πει στο γιατρο μου αυτο θεωρισα σωστο κ αυτο εκανα..

Να σας ρωτησω κατι????? εχω αγχοθει αρκατα θα ελεγα με τα κιλα μου.. αυριο μπαινω στην 22η εβδομαδα κ εχω παρει 7 κιλα..:( ειναι πολλα??

για τα κιλα μην αγχωνεσαι ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Μονο να εχει ποιοτητα το φαγητο σου, οχι σαν εμενα που στην κορη μου για να ξεχνιεμαι απο τις αναγουλες τσακισα τονους παγωτα κ μονο μεσα σε ενα μηνα ειχα παρει 6 κιλα (απο τον 5ο στον 6ο). Μετα βασανιστηκα να τα χασω κ ειχα κ στεναχωρια!!!

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια....

Κι εγω τσιγαρο γιοκ οχι ομως απο την μερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος...

Μετα την 7η εβδομαδα αρχισε να μου βρωμαει και να με αηδιαζει!!!

Πλεον δεν μπορω να το μυρισω!!!

Οσο για τον καφε εγω πινω εναν ελληνικο τη μερα...

1 κ.γ καφε βαζω...Ειναι πολυ λετε;;;

Η Τονια νομιζω ειπε για τα κιλα;;;

Θεωρω οτι δεν ειναι υπερβολικα....

Εγω ακομα ειμαι στο 1ο τριμηνο και εχω χασει 2 λογω αναγουλων και εμετων αλλα πιστευω πρωτα ο Θεος οταν μπω στο 2ο τριμηνο θα παρω κι εγω!!!!

Ναι κι εγω σ'αυτη την εγκυμοσυνη μεχρι τον 5ο απο την ανακατωσουρα κ μονο 9γιατι εμετο δε μπορεσα ποτε στη ζωη μου να κανω) δυο κιλακια ειχα παρει.Τσακισα βεβαια κατι πουρακια αλλα τα εκοψα (τα τρωω με το κουτι τα ατιμα) κ τωρα που εχω μπει στον 7ο εχω συνολο συν 8 κιλα.

Παιζουν πολλα ρολο ομως, δλδ ακομα κ το στηθος μου πιστευω οτι ειναι συν δυο κιλα μονο του (ειχα μικρο νουμερο κ τωρα δε χωραω πουθενα!)

Το νορμαλ ειναι απο 8 εως 13-14 κιλακια, ειναι μια χαρα. Στην μικρη μου σταματησα να ζυγιζομαι λιγο πριν τελειωσει ο 8ος, στα 20!!!:confused:

Οσα κιλα κ να παρουμε, αν δεν ειναι απο ζαχαρη κ λιπη ειμαστε μια χαρα κ χανονται κ πιο ευκολα.

Προχθες σε μια εκπομπη ειπε μια διαιτολογος οτι η τυροπιτα ειναι κατα 50% λιπος απο το φυλλο κ τις μαργαρινες που βαζουν.... :shock::shock::shock:

Κ εκει που τις τσακιζα κ αυτες (ψοφααααω για σφολιατες):roll: τις εκοψα μαχαιρι.

Εχω παρει πολλα φρουτα,χυμους,τρωω φρυγανιτσα με μελακι που ειναι καλο κ περιμενω κ να μου φερουν πως κ πως βασιλικο πολτο!

Τωρα λεει σε αυτο το μηνα που ειμαι λογω κινδυνου προεκλαμψιας,κομμενα τα αλλαντικα, οτιδηποτε μη παστεριωμενο (χυμοι-γαλακτοκομικα) οχι πολλα ψαρια,καθολου κονσερβες κλπ κλπ....οποτε εκ των πραγματων παλι περιοριζομαστε.....:?

z7tup3.pngArPLp3.png

κοριτσια καλημερα και στις υπολοιπες!!! μολις εφυγε ο αντρας μ για δουλεια και εχω και εγω δουλειες εδω και βαριεμαι...:/ οσο για τα κιλα η dms εχει δικιο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος βεβαια οσο λιγοτερα κιλα τοσο το κσλυτερα αλλα σν δεν εχει κανεις κινδυνο γ διαβητηη για προεκλαμψια δεν χρειαζεται ν τρελαινομαστε..ειχα παει σε ενσν γιατρο πριν καποιες εβδομαδες κ με ειδε γεματουλς κ μου λεει ν κανουμε εξετασεις γ διαβητη.εκανα κ βγηκαν κ τελειες!!! ενω σ φιλη μ π ειχε ξεκινησει με 52 κιλα στην εγκυμοσυνη στην εξετΣη γλυκοζης ειχε θεμα..πιστευω οτι ολοι οι γιατροι λενε να μην παρεις κιλα για να μην κουραστεις να τα χασεις κ να εχειςιο ΄αναλαφρή ΄ εγκυμοσυνη..εγω πχ που εχω παρει 8 απο την αρχη κ ειμαι 19 και 3 ο γιατρος μ δε μου λεει κατι γτ τα κιλα..και 15 να παρω θα τα χασω.εσεις νοιωθετε οτι εχετε βαρυνει;; σας εχουν ηρεασειολυ τα κιλα;

κοριτσια καλημερα και στις υπολοιπες!!! μολις εφυγε ο αντρας μ για δουλεια και εχω και εγω δουλειες εδω και βαριεμαι...:/ οσο για τα κιλα η dms εχει δικιο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος βεβαια οσο λιγοτερα κιλα τοσο το κσλυτερα αλλα σν δεν εχει κανεις κινδυνο γ διαβητηη για προεκλαμψια δεν χρειαζεται ν τρελαινομαστε..ειχα παει σε ενσν γιατρο πριν καποιες εβδομαδες κ με ειδε γεματουλς κ μου λεει ν κανουμε εξετασεις γ διαβητη.εκανα κ βγηκαν κ τελειες!!! ενω σ φιλη μ π ειχε ξεκινησει με 52 κιλα στην εγκυμοσυνη στην εξετΣη γλυκοζης ειχε θεμα..πιστευω οτι ολοι οι γιατροι λενε να μην παρεις κιλα για να μην κουραστεις να τα χασεις κ να εχειςιο ΄αναλαφρή ΄ εγκυμοσυνη..εγω πχ που εχω παρει 8 απο την αρχη κ ειμαι 19 και 3 ο γιατρος μ δε μου λεει κατι γτ τα κιλα..και 15 να παρω θα τα χασω.εσεις νοιωθετε οτι εχετε βαρυνει;; σας εχουν ηρεασειολυ τα κιλα;

Ετσι ειναι! Απλα πρεπει να αποφευγονται τα παρα πολλα κιλα γιατι ακομα κ χωρις εγκυμοσυνη δεν ειναι κατι το πολυ υγιες.

Αλλα συν τοις αλλοις, το να παρουμε οσο το δυνατον λιγοτερα,βοηθαει κ για τον τοκετο, αλλα πιστεψτε με κ για τους τελευταιους μηνες. Εγω με τα +20 και βαλε, υπεφερα ουτε να περπατησω μπορουσα ουτε τιποτα! Ασε που περασα κ μια ψιλοκαταθλιψουλα γιατι το κανονικο μου βαρος ειναι 56 κιλα....και ξαφνικα με βλεπω τεραστια!

Εφταιγα βεβαια γιατι δεν το εραβα κ ετργα ολο μπουρδες, και μου πηρε πολυ καιρο να τα χασω γιατι ηταν καθαρη ζαχαρη!....:?

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Ετσι ειναι! Απλα πρεπει να αποφευγονται τα παρα πολλα κιλα γιατι ακομα κ χωρις εγκυμοσυνη δεν ειναι κατι το πολυ υγιες.

Αλλα συν τοις αλλοις, το να παρουμε οσο το δυνατον λιγοτερα,βοηθαει κ για τον τοκετο, αλλα πιστεψτε με κ για τους τελευταιους μηνες. Εγω με τα +20 και βαλε, υπεφερα ουτε να περπατησω μπορουσα ουτε τιποτα! Ασε που περασα κ μια ψιλοκαταθλιψουλα γιατι το κανονικο μου βαρος ειναι 56 κιλα....και ξαφνικα με βλεπω τεραστια!

Εφταιγα βεβαια γιατι δεν το εραβα κ ετργα ολο μπουρδες, και μου πηρε πολυ καιρο να τα χασω γιατι ηταν καθαρη ζαχαρη!....:?

ισχυει αλλα δεν χρειαζεται πανικοςπ ιστευω..εγω πριν ενα χρονο οταν γνωρισα τον αντρα μ ημουν 58 κιλα και πηρα γυρω στα δεκα σε εναν χρονο γιατι καλοφαγαμε και καλοπερασαμε..τωρα με την εγκυμοσυνη εχω παρει οκτω και ειμαι στην 19 η εβδομαδα! ενταξει αρκετα εινα ιαλλα εφοσον δεν εχω και καποιο προβλημα υγειας δε θα κατσω να αγχωθω..τωρς ειμαι 76 και τα ςχω παρει ολα στην κοιλια κ στο στηθος.πσντως φιλη μ π ξεκινησε με 52 πηρε 22 κιλα και της εμειναν 4 να χασει τ; εχασε σχεδον ολα κ γεννησεριν τρεις μηνες..αρα πιστευω τειναι κ λιγο θεμα μεταβολισμου..

Ολα κοριτσια ειναι θεμα Μεταβολισμου...

Π.χ εμενα η γιατρος μου ειναι υπερ των λιγων κιλων.. για αρκετους λογους, οπως το πως να τα χασεις μετα, να μην βαρυνεις, επισης τα πολλα κιλα εχουν συσχετιση με την προεκλαμψια, και με την γεννηση υπερβαρων μωρων...

εγω χανω πολυ ευκολα κιλα.. αλλα και παλι, παρολο που οι εξετασεις μου ειναι τελειες.... μου ειπε να παρω λιγα γιατι εχω σχολειωση και ηδη το μωρο μου προκαλει ψευδεις κωλικους νεφρου.. επισης παρολο που εχω μονο ενα κιλο πανω, ζοριζομαι πολυ στο να περπατισω ωρα, και γενικα νοιωθω πολυ βαρια.. !!

παντως τα πολλα κιλα προκαλουν και πολλα προβληματα, οπως στην γεννα, που οι υπερβαρες γυναικες δεν μπορουν να γεννησουν φυσιολογικα..!!!

Και επισης μην ξεχναμε οτι τα κιλα τα παιρνουμε εμεις και οχι το μωρο μας, το μωρο μας οτι χρειαζετε θα το παρει απο τον οργανισμο μας και οχι απο αυτα που τρωμε... δεν χρειαζετε να τρωμε για δυο... χρειαζετε να τρωμε σωστα ωστε να αποθηκευουμε και να τα περνουν τα μωρα μας...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

τζωρτζια κ εγω ετσι πιστευω. βεβαια ακομα ειμαι 55,5 αλλα σαν να ανοιγει η ορεξη μου κ με βλεπω να τα βαζω μαζεμενα! βλεποντας κ απο φιλες κ ξαδερφες μου οτι τα κιλα που βαζουμε δεν εχουν σχεση με το ποσο θα γεννηθει το μωρακι.μια φιλη μου εβαλα μπορει κ πανω απο 25 κιλα(κ δεν μπορω να πω οτι ετρωγε πολυ) κ το μωρακι της γεννηθηκε οσο κ της αλλης φιλης που εβαλε 7(τι τυχερουλα!!μοντελακι την ελεγα,αφου οταν γεννησε δεν σου θυμιζε σε τιποτα λεχωνα!!)

παντως εννοειται κοριτσια οτι κ να βαλουμε τα κιλακια μας δεν θα τα βαψουμε κ μαυρα!τα μωρακια μας να ειναι καλα πανω απο ολα!απλα το μονο που θα σκεφτομαστε σαν κινητρο να μας κρατησει να μην βαλουμε πολλα ειναι το καλοκαιρακι μιας κ θα εχουμε 2-3 μηνες να βγαλουμε τις κορμαρες μας στην παραλια!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Ολα κοριτσια ειναι θεμα Μεταβολισμου...

Π.χ εμενα η γιατρος μου ειναι υπερ των λιγων κιλων.. για αρκετους λογους, οπως το πως να τα χασεις μετα, να μην βαρυνεις, επισης τα πολλα κιλα εχουν συσχετιση με την προεκλαμψια, και με την γεννηση υπερβαρων μωρων...

εγω χανω πολυ ευκολα κιλα.. αλλα και παλι, παρολο που οι εξετασεις μου ειναι τελειες.... μου ειπε να παρω λιγα γιατι εχω σχολειωση και ηδη το μωρο μου προκαλει ψευδεις κωλικους νεφρου.. επισης παρολο που εχω μονο ενα κιλο πανω, ζοριζομαι πολυ στο να περπατισω ωρα, και γενικα νοιωθω πολυ βαρια.. !!

παντως τα πολλα κιλα προκαλουν και πολλα προβληματα, οπως στην γεννα, που οι υπερβαρες γυναικες δεν μπορουν να γεννησουν φυσιολογικα..!!!

Και επισης μην ξεχναμε οτι τα κιλα τα παιρνουμε εμεις και οχι το μωρο μας, το μωρο μας οτι χρειαζετε θα το παρει απο τον οργανισμο μας και οχι απο αυτα που τρωμε... δεν χρειαζετε να τρωμε για δυο... χρειαζετε να τρωμε σωστα ωστε να αποθηκευουμε και να τα περνουν τα μωρα μας...!!!

γεωργια μ εχεις δικιο στο οτι επιβαρυνεται ο οργανισμος..παντως ο φυσιολογικος τοκετος δεν συσχετιζεται κ αμεσα με τις αδυνατες γυναικες .. στο λεω εγω ο εχω πολλα παραδειγματα..πιστευω οτι σε μια κυηση παιζει ρολο απο τα κιλα μεχρι η ηλικια μεχρι κ το αν περπατας..η θεια μ γεννησε κ τα τρια της παιδακια φυσιλογικα κ μαλιστα στο σπιτι με μαια κ ειχε παρει κ αρκετα κιλα ομως περπατουσε καθημερινα απο 45 λεπτα κ ετσι τα καταφερε.,αυτο μ λεει κ ο γιατρος μ :) να περπαταω!!!

γεωργια μ μενεις ηρακλειο ειδα ε;; σημερα κλεισαμε κ εμεις ν κατεβουμε μεσα νοεμβρη γ 15 ημερες μετα την β επιπεδου!!!

γεωργια μ εχεις δικιο στο οτι επιβαρυνεται ο οργανισμος..παντως ο φυσιολογικος τοκετος δεν συσχετιζεται κ αμεσα με τις αδυνατες γυναικες .. στο λεω εγω ο εχω πολλα παραδειγματα..πιστευω οτι σε μια κυηση παιζει ρολο απο τα κιλα μεχρι η ηλικια μεχρι κ το αν περπατας..η θεια μ γεννησε κ τα τρια της παιδακια φυσιλογικα κ μαλιστα στο σπιτι με μαια κ ειχε παρει κ αρκετα κιλα ομως περπατουσε καθημερινα απο 45 λεπτα κ ετσι τα καταφερε.,αυτο μ λεει κ ο γιατρος μ :) να περπαταω!!!

γεωργια μ μενεις ηρακλειο ειδα ε;; σημερα κλεισαμε κ εμεις ν κατεβουμε μεσα νοεμβρη γ 15 ημερες μετα την β επιπεδου!!!

Μενω στο Ρεθυμνο Αριαδνη μου.. και η γιατρος μου ειναι Ρεθυμνο...!!

Αλλα την αυχενικη και την β επιπεδου τις κανω σε Εμβρυολογο στο Ηρακλειο, που ασχολειτε αποκλειστικα με αυτα...!!!

Και κανω και την Αντι χα (ενεσακια) στο ΗΡακλειο..

διακοπες θα κατεβειτε..??? αχ τυχερη...

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...