Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

γεια σου τζουτζουκα τι κανεις?

εγω αν δεν πιω καφε το πρωι δεν μπορω

να κατεβασω μπουκια

Ημουν φανατικη τηνς συνηθειας "κανω καφε κ αναβω τσιγαρο" η μικρη μου με αλλαξε πολυ οπως φαινεται. Ακομα την θελω απεγνωσμενα αυτη τη συνηθεια, μου αρεσε πολυ η...διαδικασια, ομως οσο κ να το θελω οταν το επιχειρησα αηδιασα......Ασε που ενιωθα βρωμικη -με το τσιγαρο- κ αν ηθελα να πιασω το παιδι ετρεχα να πλυνω χερια,δοντια,μουτρα κ να εχω κ αλλο ρουχο για να μην πιασω το παιδι με αυτα που καπνιζα....αλλα η συνηθεια μου αρεσε πολυ!

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ημουν φανατικη τηνς συνηθειας "κανω καφε κ αναβω τσιγαρο" η μικρη μου με αλλαξε πολυ οπως φαινεται. Ακομα την θελω απεγνωσμενα αυτη τη συνηθεια, μου αρεσε πολυ η...διαδικασια, ομως οσο κ να το θελω οταν το επιχειρησα αηδιασα......Ασε που ενιωθα βρωμικη -με το τσιγαρο- κ αν ηθελα να πιασω το παιδι ετρεχα να πλυνω χερια,δοντια,μουτρα κ να εχω κ αλλο ρουχο για να μην πιασω το παιδι με αυτα που καπνιζα....αλλα η συνηθεια μου αρεσε πολυ!

αχ αυτο το παλιοτσιγαρο:mad:

Yupqp2.png

να ρωτησω κατι, το πρωι πριν σηκωθω ενιωσα την κοιλια μου να πετρωνει απ τη μια πλευρα,φυσιολογικο δεν ειναι? πρωτη φορα το ενιωσα

Μικροσυσπασεισ ειναι κοπέλα μου. Αν δεν κρατανε πολύ μην ανισυχεισ ....

Τιποτα...

Απλα υποθετεις οτι πινεις κανονικο καφε!!!

Παω να κανω το ενεσακι μου και επανερχομαι!!!:D

Κούκλα μου καλοσ ηρθεσ και συ!! !!με το κάλο το μωρουλι σου. ...

Γεια σου Τόνια!!!!!!

Τι κάνει η κορούλα σου;;; Χχχχχχχ:P

Καλη επιτυχία για την Β΄ επιπεδου, όλα θα πανε κατευχην!!! Που θα την κανεις;;;; Μακάρι να εχει και καλη θέση για να την δείτε!! Ξέρεις....τα μωρακια μας είναι ήδη διαμορφωμένα εξωτερικά, τώρα ο καιρός περνάει τελειοποιωντας τα μέσα όργανα και παίρνοντας βάρος!!! Άρα, εάν δείτε φατσωνι...θα πάρεις μια γερή δόση αλήθειας στο πως θα είναι όταν θα γεννηθεί!!!! Τελειααααααα:D

Σ'ευχαριστω πολυ!!! μια χαρα ειναι η μπεμπα μου!!! στο embryocare εχω κλεισει ραντεβου εκει εκανα κ αυχενικη κ παρακεντιση... ο γιατρος ειναι αψογος οπως κ τα κοριτσια που εχει!!! εσυ τι κανεις?? ολα καλα με το μπεμπε σου??

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια η β επιπεδου ποσο κοστιζει

εμας ο γιατρος στην αυχενικη δεν μας πηρε εχτρα πληρωσαμε μονο την επισκεψη

Εγω Αθηνα πληρωσα 60 ευρω. Στην κορη μου ειχα πληρωσει 150.....:?

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα σε ολες!!!! Εγω καφε δεν επινα καθολου απο τη μερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος μεχρι πριν 3 4 μερες που αρχισα παλι.. αλλα απχισα παλι γιατι δεν κοιμομουν καλα τα βραδια κ το πρωι στη δουλεια κοιμομουν ορθια.......... ετσι με βοηθουσε ενα καφεδακι... αλλα πρεπει να το σταματισω παλυ.. κ εγω ημουν φαν στο να φτιαξω καφε κ να κανω τσιγαρο οπως κ η Dms2310

αλλα οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος στοπ κ τα 2.. εγω δεν το εχω πει στο γιατρο μου αυτο θεωρισα σωστο κ αυτο εκανα..

Να σας ρωτησω κατι????? εχω αγχοθει αρκατα θα ελεγα με τα κιλα μου.. αυριο μπαινω στην 22η εβδομαδα κ εχω παρει 7 κιλα..:( ειναι πολλα??

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια....

Κι εγω τσιγαρο γιοκ οχι ομως απο την μερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος...

Μετα την 7η εβδομαδα αρχισε να μου βρωμαει και να με αηδιαζει!!!

Πλεον δεν μπορω να το μυρισω!!!

Οσο για τον καφε εγω πινω εναν ελληνικο τη μερα...

1 κ.γ καφε βαζω...Ειναι πολυ λετε;;;

Η Τονια νομιζω ειπε για τα κιλα;;;

Θεωρω οτι δεν ειναι υπερβολικα....

Εγω ακομα ειμαι στο 1ο τριμηνο και εχω χασει 2 λογω αναγουλων και εμετων αλλα πιστευω πρωτα ο Θεος οταν μπω στο 2ο τριμηνο θα παρω κι εγω!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλημερα kristy25 τι κανεις??

ειμαι κ εγω μεσα στο θεμα κ πινω το καφεδακι μου!! γενικα πινω καφεδακι μερα παρα μερα σχεδον αλλα μονο κανενα ελαφρυ γαλλικο η ελληνικο. τον εσπρεσσο που λατρευα ουτε να τον μυρισω!!

κ εγω πρωτα ο θεος την β' επιπεδου θα την κανω οπου εκανα κ την αυχενικη κ την τροφοβλαστη. αν δεν κανω λαθος κοστιζει γυρω στα 80 ευρω.

κοριτσια εγω πολυ παλια καπνιζα αλλα λιγο η προσπαθεια για μωρακι λιγο οι εγκυμοσυνες με ενοχλει ακομα κ να το μυριζω. προχθες βγηκαμε το βραδυ κ οταν γυρισα δεν μπορουσα να κοιμηθω γιατι με ενοχλουσε η μυρωδια τσιγαρου στο μαλλι!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...