Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!

Τι κανετε;

Εγω δεν ειμαι και πολυ καλα....

Απο το μεσημερι ειχα εναν τρελο πονοκεφαλο κοιμηθηκα και ξυπνησα με αυτον...Πηρα τηλ την θεια μου και με ξεματιασε και ειμαι καπως καλυτερα...

Αλλα τον εμετο δεν τον γλιτωσα....Και παλι το στομαχι μου ειναι χαλια...

Νομιζω οτι παλι δεν θα γλιτωσω!!!!!

Γενικα νοιωθω χαλια,αδυναμη,δεν μπορω να κανω τιποτα...

Με το ζορι απλωσα κατι ρουχα!!!

Ευτυχως το αντρακι μου επλυνε τα πιατα,πεταξε σκουπιδια,εβαλε πλυντηριο και πηγε στο σουπερ.....Τι τυχερη που νοιωθω!!!!!:D:D:D

Αυταααα...

Σας ζαλισα με την πολυλογια μου!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Dms ποιο είναι το όνομα σου;;;

Μπα... Καρότσια, κουνιες κτλ κτλ είμαι κομπλε, απο τον 4χρονο γιο μου.

Εννοείται ότι δεν ειναι καιρος για σπατάλες, και εγω θα της φορεσω πολλά ουδέτερα (μην σου πω και μπλε απο μέσα /όπως είπες και συ/)...

Απλά παίρνω χαζομαρουλες ετσι για να φτιάχνουν τα δικα μου ψυχολογικα!!

Εσυ δεν είσαι που θα γεννήσεις 14/2 !!! Τέλεια ημερομηνία!! Να σου πω την αλήθεια έλεγα και εγω στην αρχή να γέννησω 14 αλλα μέσα μου υπερίσχυσε το 20/02 εκτός απροόπτου βέβαια!!!

Mαρια εγω! Στο ειχα γραψει στο καλοσωρισμα αλλα με τοσα ποστ λογικο να μην συγκρατησες :tongue:

Κι εγω θελω να ψωνισω το κατιτις, δε μπορω, προς το παρον του εχω παρει μονο ενα ζευγαρι παντοφλακια αλλα εφυγε το πιο "χοντρο" απο τη λιστα, πηραμε λικνο κ θα του παρω κ μια ωραια προικουλα.

Εγω ειμαι που λενε οτι θα γεννησω 14 αλλα δε το κοβω κ για πολυ σιγουρο....για πιο νωρις με βλεπω.

Το μωρο ηταν στην β' επιπ. ηδη μια βδομαδα μεγαλυτερο απ'οτι νομιζαμε, ε, ειναι κ λιγο μεγαλο, κατι κ που στην καισαρικη δεν φτανεις πληρως ολες τις εβδομαδες, με βλεπω για την πρωτη βδομαδα του Φλεβαρη, μη σου πω κ τελος Γεναρη...

Ιδωμεν, καλα να'μαστε κ αυτα λεπτομερειες! ;)

Παντως ηδη εχω αρχισει κ τα παιζω κ οσο νωριτερα τσο καλυτερα -για'μενα δλδ...

Το ξερω οτι ακουγεται "καπως" κ το εχω ξαναπει, αλλα η εγκυμοσυνη δεν ειναι το φορτε μου, ουτε θα πω οτι ειναι η ωραιοτερη περιοδος της ζωης μου... ο "προορισμος" ναι, το ταξιδι να μου λειπει! Αφου λεγαμε για δευτερη εγκυμοσυνη κ το εβλεπα σαν εφιαλτη,δεν ηθελα ουτε να το ακουω! Ας οψεται που δεν ηθελα να αφησω μονη της την μικρη μου αλλιως ειλικρινα δεν θα το επιχειρουσα!!!!

Ο Θεουλης να μας δινει δυναμη!

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

καλα νερομπουρμπουλο ειναι αλλα τι να κανεις

κ μ αρεσει ο καφες

Τιποτα...

Απλα υποθετεις οτι πινεις κανονικο καφε!!!

Παω να κανω το ενεσακι μου και επανερχομαι!!!:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλημερα κοριτσακια μου..

Πως εισαστε σημερα..??? εμεις πολυ καλα.. ξυπνησα νωρις νωρις.. οπως καθε πρωι...

πλεον τα πρωινα με ξυπναει το μωρο μου.. μολις ξυπνησει ξεκιναει το χοροπηδητο και ξυπναω και εγω.. εχτες το βραδυ την ωρα που ξεκινησε εβαλε ο αντρας μου το χερι του απανω στην κοιλιτσα μου και εμεινε..

νομιζε οτι τον κοροιδευα αλλα εχτες το επιβεβαιωσε οτι κλωτσαει το μωρο μας...!!!

εγω κοριτσια πινω κανονικο καφε.. με μια κοφτη κουταλια καφε σε πολυ μεγαλη κουπα... Το ειχα συζητησει με την γιατρο μου, λογο οτι στο πρωτο τριμηνο δεν επινα καθολου, και μου ειπε τωρα οτι μπορω να πινω κανονικα.. απλα εγω τον θελω πολυ ελαφρυ πλεον... !!!!

το πρωτο τριμηνο επινα εναν καφε την βδομαδα οταν πηγαιναμε για εξετασεις με τον αντρα μου...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

6a00e553a7b4ae88340163001e8825970d-450wi

:-D...Μανουλες Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

Dms2310 ----> 14/2/2014(Προγραμματισμενη Καισαρικη)

Anaida -------> 20/2/2014

ValentinaSp---> 5/3/2014

lenachania ----> 6/3/2014

βροχερή------>11/3/2014

Τονια89----->16/3/2014

Linaki1988 ----->17/3/2014

KMG! -------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

sspyr82 ------>28/3/2014(ΠρογραμματισμενηΚαισαρικη) (ΜΑΛΛΟΝ!!!!!)

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

Sunflower5000->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

χαρα25--------> 10/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

i want to be mama ----> 19/5/2014

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλημερα στα κοριτσακια! Καφεδακια βλεπω ε? Εγω απο την πρωτη μου εγκυμοσυνη ενω χωρις καφε το πρωϊ δε μπορουσα, μετα μου εμεινε κ ακομα κ τωρα δυο χρονια μετα, δεν επινα καφε ουτε κ χωρις να ειμαι εγκυος...σα να μην με νοιαζει πια. Αμα βγαιναμε εξω για καφε θα επινα μονο, ή σπιτι αν βαριομουν αλλα οχι το πρωϊ, κατα τις 12.

Τωρα εδω κ μια βδομαδουλαπινω τα πρωϊνα ενα τσαγακι με φρουτα ή ενα χαμομηλι, κ δυο φρυγανιτσες απλα για να μην ειναι αδειο το στομαχι μου...;)

Γιατι ποτε στη ζωη μου δεν ετρωγα πρωϊνο....:rolleyes:

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλημερα στα κοριτσακια! Καφεδακια βλεπω ε? Εγω απο την πρωτη μου εγκυμοσυνη ενω χωρις καφε το πρωϊ δε μπορουσα, μετα μου εμεινε κ ακομα κ τωρα δυο χρονια μετα, δεν επινα καφε ουτε κ χωρις να ειμαι εγκυος...σα να μην με νοιαζει πια. Αμα βγαιναμε εξω για καφε θα επινα μονο, ή σπιτι αν βαριομουν αλλα οχι το πρωϊ, κατα τις 12.

Τωρα εδω κ μια βδομαδουλαπινω τα πρωϊνα ενα τσαγακι με φρουτα ή ενα χαμομηλι, κ δυο φρυγανιτσες απλα για να μην ειναι αδειο το στομαχι μου...;)

Γιατι ποτε στη ζωη μου δεν ετρωγα πρωϊνο....:rolleyes:

γεια σου τζουτζουκα τι κανεις?

εγω αν δεν πιω καφε το πρωι δεν μπορω

να κατεβασω μπουκια

Yupqp2.png

κοριτσακια μου καλησπερα!!!!τι μου κανετε;;;!!!!!!διαβαζω για ζωηρα μωρακια κ ετοιμασιες δωματιων!!!!!!τελεια!!!!!

εγω εδω, σπιτι, ξαπλα κ πολυ homeland!!!!!!!!!!!!στον Η/Υ δεν εχω ευκολη προσβαση απο το κρεβατι-καναπε γιατι δυστυχως ειναι σταθερος κ πρεπει να κατσω στο γραφειο!!!!!α πα πα πα πα !!!!!!!μονο ξαπλα!!!!!γι'αυτο κ ηρεμησατε απο μενα!!!!!!!;););););););)

ευχαριστω παρα πολυ ολα τα κοριτσια για τα καλα τους λογια κ την ενθαρυνση τους!!!!!!!!

αριαδνη σημερα πως εισαι;;;;πονας ακομα πολυ;;;υγρα;;;

κ κοριτσια ελεος....ποια ειπε οτι τα παρα πολλα υγρα ειναι φυσιολογικο;;;;δεν ειναι....δεν εμπνεουν κινδυνο, μονο οταν δεν συνοδευονται απο αλλα συμπτωματα...κ επισης, η μυκιτιαση της εγκυμοσυνης δεν εχει απαραιτητα φαγουρα κ μαλιστα πολυ....κ το λεω γιατι εχω αυτη τη στιγμη που μιλαμε (μου την διεγνωσαν στο νοσοκομειο οταν πηγα για την περιδεση) κ πιστεψτε με δεν εχω καμια ενοχληση....κ γι'αυτο δεν μου το αντιμετωπιζει ο γιατρος φαρμακευτικα....

χριστινακι μου, τελος καλο ολα καλα κ για σενα κ την περιπετεια σου!!!!!τωρα απολαυσε την εγκυμοσυνη σου!!!!

μαρακι μου λικνο,ε;;;απο εξω;;;ποσο θα κοστισει αν επιτρεπεται;;;

βαλεντινακι μου καλα να περασεις κ να χαλαρωσεις στο ταξιδακι σου!!!!!!!να πω οτι δεν σε ζηλευω, θα ειναι ψεματα!!!!!!!!!;);););););););)

οι νεες μαμαδες, που ανυσηχουν για την καθημερινοτητα με το μωρο(μπανιο, αλλαγμα κλπ) μην αγχωνεστε!!!!!ακολουθηστε το εντσικτο σας κ ολα θα τα βρειτε!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια. .....κούκλα μου ευχαριστώ ....τωρα μολισ γύρισα σπιτάκι. ...

Γεια σας όμορφες!!!!

Για να πω την αλήθεια καιρο μου έχει πει η Georgia να μπω να σας βρω αλλα δεν ξέρω το γιατί...το αμελουσα!!! Ώσπου σημερα μπαίνω και βλέπω και αρκετές φίλες εδω μέσα και καταχαρηκα!!!!! Κριστη και Σπυριδούλα , κοπελιτσες μου όμορφες συγχαρητήρια!!!! Δεν έχω προλάβει να σας τα πω!!!! Θέλω παρακαλώ να μου πείτε εν συντομία τα νέα σας γιατί δεν μπορω να διαβάζω τόσες σελίδες πίσω :confused: υπάρχει και κάποια άλλη απ τα παλιά;;;:rolleyes:

Άκουσα ότι ψάχνετε νύφες και ήρθα!!!!!!! Λοιπόν διανυω την 23εβδομαδα περιμένω κόρη!!! Εντάξει είμαι κατουρημενη απο την χαρα μου (γιατί έχω ήδη έναν γιο και ήθελα πολυ κόρη )

Γενναω με καισαρικη 20/02/2014 ,,,

Και για τις καινουργιες , είμαι η Βικτώρια, είμαι 31..., έχω ήδη έναν γιο 4ετων και ΄πολεμουσα ΄ να πιάσω το 2ο παιδάκι κοντά 2χρονια....είχα ενδομητριωση...μπήκα τον περασμένο μαιο και καθαριστηκα λαπαροσκοπικα, και τον Ιούνιο έμεινα αμέσως έγκυος..

Αυτα...

Ουφφφφ τώρα που έχουν περάσει τα δύσκολα...τρελαινομαι να διαβάζω για δωματιακια...καροτσάκι....κτλ....

Σας φιλω όλες!!!

Περιμένω νέα σας :D

Βικτόρια καλοσ ηρθεσ στην παρεα. ....νυφούλα ειναι ορό πρέπει στην παρεα μασ.....:tongue: δεν πρόλαβα ακομα να διαβάσω οκά τα νεα ....άλλά σιγα σιγα θα τα δω.. ...φιλάκια. ...πάω να ξεπακεταρω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...