Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τονια μου απο οτι κτλβ ολες εδω στο φορουμ ειχατε μια ασχημη εμπειρια κ ελπιζω κ ευχομαι ν μην το ξαναπερασει καμια αυτο. τωρα για την επιθεση π εισπραττω δεν μπορω να την καταλαβω γιατι νομιζα οτι ολες εδω εχουμε τις ανησυχιες μας κ δεν προσπαθουμε ν πικαρουμε η μια την αλλη.οσο αναφορα το μωρακι μ τλκ πηγα στον γιατρο κ ειναι μις χαρα μεγσλωσε κιολας αλλα εχει ΄αραξεί ΄ πανω στο τετοιο μ τελος παντων με το κεφαλι κ με πιεζει...κ παλι δεν ηξερα οτι ολες οι κοπελες οσες γραφουν εδω εχουν χασει ενα μωρακι..κ παλι καληνυχτα

ναι κοριτσακι μου ολες εχουμε ανησυχιες κ αγχος για τα μωρακια μας αλλα εσυ εχεις παρα πολυ κ κανεις κακο στο μωρακι σου... εγω δε σου εκανα καμια επιθεση ουτε ηθελα να σε στεναχωρισω κ να σε πικαρω :( κ συγγνωμη αν το εκανα, απλα ηθελα να σου πω οτι αλλα ειναι τα χειροτερα κ οχι τα μικρο πονακια.... τα πονακια αυτα ειναι φυσιολογικα γιατι μεγαλωνει το μωρακι μεγαλωνει η κοιλιτσα κ ολα αλλαζουν στο σωμα μας.. εσυ απλα να εισαι λιγο πια χαλαρη κ να σκευτεσαι θετικα πραγματα κ οχι μονο αρνητικα κ ολα θα πανε καλα.. οκ?? :D

καλα ειμαι κ εγω! κανονισα ραντεβου με τον γιατρο την τριτη κ πεταω!!! εχει κ ρεπο ο αντρουλης μου το σ/κ κ αυτο μου ανεβασε κ αλλο την διαθεση!

εσυ δεν πιστευω να κουραζεσαι ετσι?? τωρα πρεπει να ξεκουραζεσαι κ με συνταγη γιατρου παρακαλω :mrgreen::mrgreen::mrgreen: !!!

kristy25 εγω κ η μπεμπα μου ολα καλα εσυ που χαθηκες??πως εισαι?? το μωρακι σου ολα καλα?? αντε θα περιμενω νεα σου απο το γιατρο.....ολα μια χαρα θα ειναι κ εσυ θα δεις το μπαμπακι σου που θα ειναι ακομα πιο μεγαλο κ θα εισαι πολυ χαρουμενη..:D:D:D κ εγω εχω την τεταρτη β επιπεδου ταξιδευω για αθηνα τριτη πρωι κ θα με χασετε για λιγες μερες θα μπαινω βεβαια να μαθαινω τα νεα σας απο το κιν αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να γραφω..:(:(

Καλως σας βρηκα κοριτσια και με το καλο να κρατησουμε τα μωρακια μας γερα στην αγκαλια μας!!!

Με εχει πιασει το κεφαλι μου εδω και 1 ωριτσα και δεν λεει να περασει...

Επισης εχω πονακια δεξια αριστερα αλλα νομιζω οτι ειναι οι συνδεσμοι...

Τεσπα!!!

Ας συστηθω κι εγω....

Ειμαι η Μαρια 27 ετων και εγκυος στον 3ο μηνα...

Ειχα περυσι μια αποβολη αλλα περασμενα ξεχιασμενα!!!

Σε αυτην την εγκυμοσυνη τα εχω δει σχεδον ολα...

Απο αναγουλες,εμετους,πονακια στην κοιλια και στην μεση μεχρι να βουιζουν τα αυτια μου με ενα σπαστικο ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι απο την μερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος!

Επισης βουλωνει το αριστερο μου αυτι!!!!!

Αυτααα!!!!!!!!

Ααα την Πεμπτη εχω την αυχενικη και ειμαι λιγο χεσμεντεν!!!!!

γεια σου μαρακι!!! καλος ηρθες κ εσυ με το μπεμπε σου!!!! να εχεις ενα πολυ καλο υπολειπο εγκυμοσινης κ να παρεις στην αγκαλια σου ενα υγειεστατο μωρακι:tongue::tongue::tongue: κ με την αυχενικη ολα καλα θα ειναι μην αγχονεσαι.. εμεις θα περιμανουμε τα καλα σου νεα!!!

δεν πειραζει τις συγχωρω:tongue:

αχ παλι πειναω τι θα κανω

αχ κ εγω τις τελαυταιες μερες συνεχεια πειναω γιατι???? εχω αρχισει κ παιρνω κ πολλα κιλα......:(:mad: εσεις απο κιλα πως πατε?? ποσα εχετε παρει αν επιτρεπετε?? εγω 7 κ τελειωνω την 21η εβδομαδα..

Διαφημίσεις

ναι κοριτσακι μου ολες εχουμε ανησυχιες κ αγχος για τα μωρακια μας αλλα εσυ εχεις παρα πολυ κ κανεις κακο στο μωρακι σου... εγω δε σου εκανα καμια επιθεση ουτε ηθελα να σε στεναχωρισω κ να σε πικαρω :( κ συγγνωμη αν το εκανα, απλα ηθελα να σου πω οτι αλλα ειναι τα χειροτερα κ οχι τα μικρο πονακια.... τα πονακια αυτα ειναι φυσιολογικα γιατι μεγαλωνει το μωρακι μεγαλωνει η κοιλιτσα κ ολα αλλαζουν στο σωμα μας.. εσυ απλα να εισαι λιγο πια χαλαρη κ να σκευτεσαι θετικα πραγματα κ οχι μονο αρνητικα κ ολα θα πανε καλα.. οκ?? :D

σε ευχαριστω τονια μ για την απαντηση..χθες εκλεισα κ ραντεβου για την β επιπεδου.14 νοεμβρη μ ειπαν να την κανω..21 εβδομαδων..θα παρω να ρωτησω και τιμη..εσυ εκανες;

kristy25 εγω κ η μπεμπα μου ολα καλα εσυ που χαθηκες??πως εισαι?? το μωρακι σου ολα καλα?? αντε θα περιμενω νεα σου απο το γιατρο.....ολα μια χαρα θα ειναι κ εσυ θα δεις το μπαμπακι σου που θα ειναι ακομα πιο μεγαλο κ θα εισαι πολυ χαρουμενη..:D:D:D κ εγω εχω την τεταρτη β επιπεδου ταξιδευω για αθηνα τριτη πρωι κ θα με χασετε για λιγες μερες θα μπαινω βεβαια να μαθαινω τα νεα σας απο το κιν αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να γραφω..:(:(

μια χαρα ειμαστε κ εμεις!!! δοξα τον θεο! η κοιλιτσα καθε εβδομαδα σαν να φουσκωνει λιγακι!!!

τι ωραια που θα δεις το γλυκο προσωπακι της μπεμπας σου!!! ποσο χαιρομαι!! καλα αποτελεσματα λοιπον κ σε σενα!!

εδω θα ειμαστε να αναλυουμε οσα μας ειπαν οι γιατροι μας!! :D:D:D

α...κ καλο ταξιδι γλυκια μου!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Καλησπέρα όμορφες!!!

Χαίρομαι που όλες είσαστε καλα και με ανεβασμένη ψυχολογία!!!!

Καταλαβαίνω την αγωνία σας για την Β΄ επιπεδου!!! Και γω σαν τρελή έκανα!!! Φατσωνι δεν είδαμε , αν και ο γιατρός είχε βάλει το 4D , αλλα το μπεμπακι είχε κολλημένο το προσωπο της στον πλακουντα και δεν είδαμε τίποτα!!!μου είπε ότι στο Doppler θα δούμε, αν δούμε καλώς αλλιώς υπομονή...θα την δούμε μια και καλη!!! Πάντως ρε παιδι μου τι σου είναι η τεχνολογια ε;;; Φαίνονται όλα σε αυτη την εξέταση!! Συκώτι, νεφρα, ουροδοχος κυστη, εγκέφαλος....όλα!!!!!!!:roll:

Εγω έχω τρελαθεί!!! Λίγο λίγο...όλο και κάτι ψωνιζω...κάτι φορμακια.., κάτι καλτσακια.... + το ότι προσπαθώ να βρω έξυπνες μετατροπές απο τα γαλάζια του μικρού που είχα πάρει...σε ροζ....

Επίσης είμαστε και λίγο τυχερες...γιατί θα πολλά-πολλά θα τα πάρουμε/ τουλαχιστον εγω στις εκπτώσεις του Ιανουαρίου!! Και φαντάζομαι και εσεις αφού όλες θα ξέρετε το φύλλο!!

Και εγω καπνιζα πριν την εγκυμοσυνη, το εκοψα εννοείται μαχαίρι την 1η μέρα του θετικού τεστ, αλλα λίγο τοσκεφτομαι αυτές τις μερες...όχι για να κανωεννοειται, αλλα ετσι η παρέα του!

Αυτα, εσεις τι νεακια;;;:rolleyes:

σε ευχαριστω τονια μ για την απαντηση..χθες εκλεισα κ ραντεβου για την β επιπεδου.14 νοεμβρη μ ειπαν να την κανω..21 εβδομαδων..θα παρω να ρωτησω και τιμη..εσυ εκανες;

Εγω την τεταρτη εχω ραντεβου.. 6 νοεμβριου

Διαφημίσεις

μια χαρα ειμαστε κ εμεις!!! δοξα τον θεο! η κοιλιτσα καθε εβδομαδα σαν να φουσκωνει λιγακι!!!

τι ωραια που θα δεις το γλυκο προσωπακι της μπεμπας σου!!! ποσο χαιρομαι!! καλα αποτελεσματα λοιπον κ σε σενα!!

εδω θα ειμαστε να αναλυουμε οσα μας ειπαν οι γιατροι μας!! :D:D:D

α...κ καλο ταξιδι γλυκια μου!

εχω λιγο αγχος βεβαια μου εχει μεινει απο την αυχενικη αλλα ναι περιμενω πως κ πως να δω το μουτρακι της μπεμπας μου....... θα σε ενημερωσω για τα νεα μου... σ'ευχαριστω πολυ..!!

Καλησπέρα όμορφες!!!

Χαίρομαι που όλες είσαστε καλα και με ανεβασμένη ψυχολογία!!!!

Καταλαβαίνω την αγωνία σας για την Β΄ επιπεδου!!! Και γω σαν τρελή έκανα!!! Φατσωνι δεν είδαμε , αν και ο γιατρός είχε βάλει το 4D , αλλα το μπεμπακι είχε κολλημένο το προσωπο της στον πλακουντα και δεν είδαμε τίποτα!!!μου είπε ότι στο Doppler θα δούμε, αν δούμε καλώς αλλιώς υπομονή...θα την δούμε μια και καλη!!! Πάντως ρε παιδι μου τι σου είναι η τεχνολογια ε;;; Φαίνονται όλα σε αυτη την εξέταση!! Συκώτι, νεφρα, ουροδοχος κυστη, εγκέφαλος....όλα!!!!!!!:roll:

Εγω έχω τρελαθεί!!! Λίγο λίγο...όλο και κάτι ψωνιζω...κάτι φορμακια.., κάτι καλτσακια.... + το ότι προσπαθώ να βρω έξυπνες μετατροπές απο τα γαλάζια του μικρού που είχα πάρει...σε ροζ....

Επίσης είμαστε και λίγο τυχερες...γιατί θα πολλά-πολλά θα τα πάρουμε/ τουλαχιστον εγω στις εκπτώσεις του Ιανουαρίου!! Και φαντάζομαι και εσεις αφού όλες θα ξέρετε το φύλλο!!

Και εγω καπνιζα πριν την εγκυμοσυνη, το εκοψα εννοείται μαχαίρι την 1η μέρα του θετικού τεστ, αλλα λίγο τοσκεφτομαι αυτές τις μερες...όχι για να κανωεννοειται, αλλα ετσι η παρέα του!

Αυτα, εσεις τι νεακια;;;:rolleyes:

Κι εγώ δε κρατιέμαι με τα ψώνια,στη μικρή μου είχα πάρει το πρώτο κορμάκι όταν ήμουν 3μηνών. Αυτά περί γρουσουζιάς δε τα πιστεύω!άλλα επειδή δε θα μαθαίναμε το φύλλο μέχρι να γεννήσω όλα ήταν ουδέτερα εντελώς,και 2-3 γαλάζια γτ μου άρεσε το χρώμα.Το ροζ δε μου αρέσει καθόλου οπότε δε θα έπαιρνα έτσι κ αλλιώς! Έτσι τώρα για μέχρι τον 9ο περίπου έχω τα ρουχαλάκια της μικρής για τον μικρό μας.Ε μετά αρχίσανε κ λίγο τα φουστανακια οπότε δεν θα του κληροδοτήσει κ πολλά. Αλλά κ κορμακια ροζ που μου είχαν δώσει θα τα φορέσει από μέσα ο μικρός μια χαρά!Δεν είναι καιροί για σπατάλες!

Αν έχεις καμμια άκρη εξωτερικό κοίταξε το έχουν μηδενικό ΦΠΑ στα βρεφικ. Και από εκπτώσεις μόνο στα ρουχαλάκια ε; Μην περιμένεις σε κούνιες Η καρότσια δεν κάνουν,μου το έχουν πει εκ των έσω! ;)

z7tup3.pngArPLp3.png

Dms ποιο είναι το όνομα σου;;;

Μπα... Καρότσια, κουνιες κτλ κτλ είμαι κομπλε, απο τον 4χρονο γιο μου.

Εννοείται ότι δεν ειναι καιρος για σπατάλες, και εγω θα της φορεσω πολλά ουδέτερα (μην σου πω και μπλε απο μέσα /όπως είπες και συ/)...

Απλά παίρνω χαζομαρουλες ετσι για να φτιάχνουν τα δικα μου ψυχολογικα!!

Εσυ δεν είσαι που θα γεννήσεις 14/2 !!! Τέλεια ημερομηνία!! Να σου πω την αλήθεια έλεγα και εγω στην αρχή να γέννησω 14 αλλα μέσα μου υπερίσχυσε το 20/02 εκτός απροόπτου βέβαια!!!

καλησπερα Anaida μου !!

Γεια σου Τόνια!!!!!!

Τι κάνει η κορούλα σου;;; Χχχχχχχ:P

Καλη επιτυχία για την Β΄ επιπεδου, όλα θα πανε κατευχην!!! Που θα την κανεις;;;; Μακάρι να εχει και καλη θέση για να την δείτε!! Ξέρεις....τα μωρακια μας είναι ήδη διαμορφωμένα εξωτερικά, τώρα ο καιρός περνάει τελειοποιωντας τα μέσα όργανα και παίρνοντας βάρος!!! Άρα, εάν δείτε φατσωνι...θα πάρεις μια γερή δόση αλήθειας στο πως θα είναι όταν θα γεννηθεί!!!! Τελειααααααα:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...