Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

:-D...Μανουλες Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

Dms2310 ----> 14/2/2014(Προγραμματισμενη Καισαρικη)

Anaida -------> 20/2/2014

ValentinaSp---> 5/3/2014

lenachania ----> 6/3/2014

βροχερή------>11/3/2014

Τονια89----->16/3/2014

Linaki1988 ----->17/3/2014

KMG! -------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

sspyr82 ------>28/3/2014(ΠρογραμματισμενηΚαισαρικη) (ΜΑΛΛΟΝ!!!!!)

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

Sunflower5000->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

χαρα25--------> 10/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

i want to be mama ----> 19/5/2014

εγω το εκανα ακομα πιο χρωματιστο!!!!!!!

μαρακι μου, κλοτσαει τοσο πολυ;;;!!!!!την πατησες;;;!!!!!ετοιμασου για ανταρτη!!!!!!κ ο δικος μου ετσι ηταν κ ετσι παρεμεινε!!!!!!!

Sunflower5000 (αληθεια ποιο ειναι το ονομα σου αν επιτρεπεται;;;) οντως ειναι νωρις ακομα!!!!! κ ετσι κ αλλιως στην αρχη παντα το μπερδευοθμε με το εντερο μας!!!!!!!!οταν την φας για τα καλα θα το καταλαβεις!!!!!!!;);););););););)

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γουρλιδικο δες λες τιποτα σπυριδουλα μου!! ενα μηνα πως ειχα μπει στο παρεακι σας κ σας ανακοινωνα το θετικο τεστακι μου! βεβαια εκεινο το μικρουλη μου δεν τα καταφερε αλλα 2 μηνες μετα η αδερφουλα του ηρθε να μας απαλυνει τον πονο!!

ελενιτσα μου μακαρι να ειναι το μικρουλη σου που κανει αισθητη την παρουσια του!! κ εγω ειναι φορες που αισθανομαι κατι περιεργο στην κοιλιτσα μου αλλα δεν μπορω να το προσδιορισω!! ζω για την πρωτη μας κλωσιτσα!!

φιλακια σε ολα τα κοριτσια!!!

καλημερα κοριτσακι μου γλυκο!!!!!!!πως εισαι σημερα;;;!!!!

ισχυει κ για σενα το ιδιο!!!!!αργα η γρηγορα που θα την φας για τα καλα θα εισαι πιο σιγουρη απο ποτε!!!!!!!!!

δεν ξερω αν ηταν γουρλιδικο το τοτε τοπικ, αλλα οι πιο πολλες απο τις παλιες ειμαστε εδω!!!!!!!!αυτο ειναι ευχαριστο!!!!!!!!!ευχομαι συντομα να δουμε κ τις υπολοιπες!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερα κοριτσακι μου γλυκο!!!!!!!πως εισαι σημερα;;;!!!!

ισχυει κ για σενα το ιδιο!!!!!αργα η γρηγορα που θα την φας για τα καλα θα εισαι πιο σιγουρη απο ποτε!!!!!!!!!

δεν ξερω αν ηταν γουρλιδικο το τοτε τοπικ, αλλα οι πιο πολλες απο τις παλιες ειμαστε εδω!!!!!!!!αυτο ειναι ευχαριστο!!!!!!!!!ευχομαι συντομα να δουμε κ τις υπολοιπες!!!!!!!

καλα ειμαι κ εγω! κανονισα ραντεβου με τον γιατρο την τριτη κ πεταω!!! εχει κ ρεπο ο αντρουλης μου το σ/κ κ αυτο μου ανεβασε κ αλλο την διαθεση!

εσυ δεν πιστευω να κουραζεσαι ετσι?? τωρα πρεπει να ξεκουραζεσαι κ με συνταγη γιατρου παρακαλω :mrgreen::mrgreen::mrgreen: !!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

καλα ειμαι κ εγω! κανονισα ραντεβου με τον γιατρο την τριτη κ πεταω!!! εχει κ ρεπο ο αντρουλης μου το σ/κ κ αυτο μου ανεβασε κ αλλο την διαθεση!

εσυ δεν πιστευω να κουραζεσαι ετσι?? τωρα πρεπει να ξεκουραζεσαι κ με συνταγη γιατρου παρακαλω :mrgreen::mrgreen::mrgreen: !!!

ασε εγω ειμαι πολυ τυχερη!!!!!!!ο αντρας μου εχει αδεια αυτες τις μερες κ οπως μπορεις να φανταστεις, δεν κανω απολυτως τιποτα!!!!!!!ουτε το πιατο μου στο νεροχυτη!!!!!εχει αναλαβει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!κ το σπιτι κ το παιδι!!!!!!!!κ το ευχαριστιεται κ ολας!!!!!!!απιστευτο, ετσι;;;!!!!

τριτη γιατρο;;;!!!!τελεια!!!!!!!!!με το καλο να δεις την μπουμπου σου!!!!!!!!!!κ να χαρεις το σκ με τον αντρουλη σου!!!!!!!να χαλαρωσετε μαζι κ να κανετε ονειρα για το μωρακι σας!!!!!!!!!!;););););););)

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλως σας βρηκα κοριτσια και με το καλο να κρατησουμε τα μωρακια μας γερα στην αγκαλια μας!!!

Με εχει πιασει το κεφαλι μου εδω και 1 ωριτσα και δεν λεει να περασει...

Επισης εχω πονακια δεξια αριστερα αλλα νομιζω οτι ειναι οι συνδεσμοι...

Τεσπα!!!

Ας συστηθω κι εγω....

Ειμαι η Μαρια 27 ετων και εγκυος στον 3ο μηνα...

Ειχα περυσι μια αποβολη αλλα περασμενα ξεχιασμενα!!!

Σε αυτην την εγκυμοσυνη τα εχω δει σχεδον ολα...

Απο αναγουλες,εμετους,πονακια στην κοιλια και στην μεση μεχρι να βουιζουν τα αυτια μου με ενα σπαστικο ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι απο την μερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος!

Επισης βουλωνει το αριστερο μου αυτι!!!!!

Αυτααα!!!!!!!!

Ααα την Πεμπτη εχω την αυχενικη και ειμαι λιγο χεσμεντεν!!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Καλως σας βρηκα κοριτσια και με το καλο να κρατησουμε τα μωρακια μας γερα στην αγκαλια μας!!!

Με εχει πιασει το κεφαλι μου εδω και 1 ωριτσα και δεν λεει να περασει...

Επισης εχω πονακια δεξια αριστερα αλλα νομιζω οτι ειναι οι συνδεσμοι...

Τεσπα!!!

Ας συστηθω κι εγω....

Ειμαι η Μαρια 27 ετων και εγκυος στον 3ο μηνα...

Ειχα περυσι μια αποβολη αλλα περασμενα ξεχιασμενα!!!

Σε αυτην την εγκυμοσυνη τα εχω δει σχεδον ολα...

Απο αναγουλες,εμετους,πονακια στην κοιλια και στην μεση μεχρι να βουιζουν τα αυτια μου με ενα σπαστικο ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι απο την μερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος!

Επισης βουλωνει το αριστερο μου αυτι!!!!!

Αυτααα!!!!!!!!

Ααα την Πεμπτη εχω την αυχενικη και ειμαι λιγο χεσμεντεν!!!!!

καλε μην ανυσηχεις!!!!!ολα τελεια θα πανε!!!!!!!θα δεις το μωρακι σου λεπτομερως κ θα παθεις μεγαλη πλακα!!!!!!!!κ αν εισαι κ τυχερη μπορει να μαθεις κ φυλο!!!!!!!καλη επιτυχια απο μενα!!!!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλε μην ανυσηχεις!!!!!ολα τελεια θα πανε!!!!!!!θα δεις το μωρακι σου λεπτομερως κ θα παθεις μεγαλη πλακα!!!!!!!!κ αν εισαι κ τυχερη μπορει να μαθεις κ φυλο!!!!!!!καλη επιτυχια απο μενα!!!!!!!!!!!

Η αληθεια ειναι οτι μεχρι να φυγει το 1ο τριμηνο δεν την εχω απολαυσει την εγκυμοσυνη μου...Κακως βεβαια...

Μου φωναζει κι ο γιατρος μου να ηρεμησω αλλα πιστευω οτι μολις κανω την αυχενικη και δουμε οτι ολα ειναι καλα θα ηρεμησω καπως πιστευω....

Οσο για το φυλο ειναι πραγματικα το τελευταιο που με απασχολει...

Μονο να εχει την υγεια του θελω...

:):):)

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Η αληθεια ειναι οτι μεχρι να φυγει το 1ο τριμηνο δεν την εχω απολαυσει την εγκυμοσυνη μου...Κακως βεβαια...

Μου φωναζει κι ο γιατρος μου να ηρεμησω αλλα πιστευω οτι μολις κανω την αυχενικη και δουμε οτι ολα ειναι καλα θα ηρεμησω καπως πιστευω....

Οσο για το φυλο ειναι πραγματικα το τελευταιο που με απασχολει...

Μονο να εχει την υγεια του θελω...

:):):)

ολα καλα θα ειναι κ σε παω κ στοιχημα!!!!!ακου, δεν γινεται να μην αγχωνεσαι....το αγχος ξεκιναει απο τη στιγμη που βλεπουμε θετικο τεστ κ κραταει για ολη μας τη ζωη!!!!!ειναι φυσικο!!!!ειμαστε μαναδες!!!!!μας χαρακτηρζει κατι τετοιο!!!!!!!οσο για το φυλο, σε πιστευω οτι ειναι το τελευταιο που σε απασχολει!!!!!!λογικο ειναι!!!!!!!!!!απλα οταν βεβαιωθεις οτι ολα ειναι καλα με την υγεια του, θα το ρωτησεις κ αυτο!!!!!απο περιεργεια κ μονο!!!!!θυμησου με!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

ολα καλα θα ειναι κ σε παω κ στοιχημα!!!!!ακου, δεν γινεται να μην αγχωνεσαι....το αγχος ξεκιναει απο τη στιγμη που βλεπουμε θετικο τεστ κ κραταει για ολη μας τη ζωη!!!!!ειναι φυσικο!!!!ειμαστε μαναδες!!!!!μας χαρακτηρζει κατι τετοιο!!!!!!!οσο για το φυλο, σε πιστευω οτι ειναι το τελευταιο που σε απασχολει!!!!!!λογικο ειναι!!!!!!!!!!απλα οταν βεβαιωθεις οτι ολα ειναι καλα με την υγεια του, θα το ρωτησεις κ αυτο!!!!!απο περιεργεια κ μονο!!!!!θυμησου με!!!!!!!

Οπως ακριβως τα λες ειναι!!!

Οσο για το φυλο το ξερω οτι θα το ρωτησω...

Πρεπει το υπολοιπο της εγκυμοσυνης μου να το φανταζομαι σε ροζ ή σε μπλε συννεφακι!!!!

:D:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

αμαν ρε κοριτσια οταν ειναι να παω για δουλεια τοτε τα λετε ολα:(

χαχαχα ειδες οι συνωμοτισσες??? :lol::lol:

κι εγω τρεχω ολη μερα με τη μικρη, κανω κατι κεψιες να μπω αλλα εχει ενστασεις κ θελει να παω να παιξουμε κ μολις μπαινω καθε φορα διαβαζω μια ολοκληρη σελιδα! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

z7tup3.pngArPLp3.png

χαχαχα ειδες οι συνωμοτισσες??? :lol::lol:

κι εγω τρεχω ολη μερα με τη μικρη, κανω κατι κεψιες να μπω αλλα εχει ενστασεις κ θελει να παω να παιξουμε κ μολις μπαινω καθε φορα διαβαζω μια ολοκληρη σελιδα! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δεν πειραζει τις συγχωρω:tongue:

αχ παλι πειναω τι θα κανω

Yupqp2.png

Εγω παντως μπαινω και τα πρωινα και τα μεσημερια και τα απογευματα...

Στις μεταμεσονυχτιες συζητησεις σας λυπαμαι αλλα δεν θα μπορεσω να λαβω μερος....Διοτι κοιμαμαι του καλου καιρου!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Εγω παντως μπαινω και τα πρωινα και τα μεσημερια και τα απογευματα...

Στις μεταμεσονυχτιες συζητησεις σας λυπαμαι αλλα δεν θα μπορεσω να λαβω μερος....Διοτι κοιμαμαι του καλου καιρου!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλα κ γω μετα τις 11 τουβλο

που οι παλιες εποχες που χτυπουσα 1 2 3

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...