Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Ε αυτο ειπα καλε...Οτι ειναι γουρλιδικη!!!

Η τελευταια και καταιδρωμενη ειμαι ε;;;χαχαχα

Ε δεν μπορει θα ερθει και καμια μανουλα Ιουνιου να μην ειμαι στο τελος!!!!χαχαχαχα!!!!!!

χα χα χα.. λες..!!!! σημερα εβαλα δυο ατομα στην λιστα μας, πρωτη εβαλα την Βικτωρια και τελευταια εσενα...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας όμορφες!!!!

Για να πω την αλήθεια καιρο μου έχει πει η Georgia να μπω να σας βρω αλλα δεν ξέρω το γιατί...το αμελουσα!!! Ώσπου σημερα μπαίνω και βλέπω και αρκετές φίλες εδω μέσα και καταχαρηκα!!!!! Κριστη και Σπυριδούλα , κοπελιτσες μου όμορφες συγχαρητήρια!!!! Δεν έχω προλάβει να σας τα πω!!!! Θέλω παρακαλώ να μου πείτε εν συντομία τα νέα σας γιατί δεν μπορω να διαβάζω τόσες σελίδες πίσω :confused: υπάρχει και κάποια άλλη απ τα παλιά;;;:rolleyes:

Άκουσα ότι ψάχνετε νύφες και ήρθα!!!!!!! Λοιπόν διανυω την 23εβδομαδα περιμένω κόρη!!! Εντάξει είμαι κατουρημενη απο την χαρα μου (γιατί έχω ήδη έναν γιο και ήθελα πολυ κόρη )

Γενναω με καισαρικη 20/02/2014 ,,,

Και για τις καινουργιες , είμαι η Βικτώρια, είμαι 31..., έχω ήδη έναν γιο 4ετων και ΄πολεμουσα ΄ να πιάσω το 2ο παιδάκι κοντά 2χρονια....είχα ενδομητριωση...μπήκα τον περασμένο μαιο και καθαριστηκα λαπαροσκοπικα, και τον Ιούνιο έμεινα αμέσως έγκυος..

Αυτα...

Ουφφφφ τώρα που έχουν περάσει τα δύσκολα...τρελαινομαι να διαβάζω για δωματιακια...καροτσάκι....κτλ....

Σας φιλω όλες!!!

Περιμένω νέα σας :D

Καλως το κοριτσι! Αντε γιατι εχουμε "πηξει" στα γαλαζια εδω, να μπει και κανενα φιογκακι!

Εγω ειμαι η Μαρια απο την Συρο κ εχω ηδη ενα κοριτσακι κ περιμενω τον γιο!

Θα τα λεμε συχνα οσο οι συνθηκες -κορη μου- :rolleyes: το επιτρεπουν!!!!

Να εχεις μια πολυυυυυυ καλη και ανετη εγκυμοσυνη! ;)

z7tup3.pngArPLp3.png

καλημερα στα καλα μου τα κοριτσια!!!!!τι μου κανετε;;;;;!!!!!εχθες το βραδυ επαθα το εξης:ηρθε ο μικρος μου για υπνο στο κρεβατι μου καποια στιγμη, ως συνηθως βεβαια!!!!!κ επειδη κανει ανησυχο υπνο, μου εριξε μια κλωτσια στην κοιλια....τι να σας λεω...δεν πονεσα τοσο, οσο φοβηθηκα!!!!!ευτωχως τωρα δεν αισθανομαι κατι!!!!!

Ναι να μην χαθουμε!!!!! Και μακάρι να έρθουν και άλλες απο τα παλια!!!!

Αυτο με την περιδεση δεν το ήξερα, ελπίζω να μην πονεσες και όλα να βαίνουν καλα! Εγω γενικά καλη εγκυμοσυνη, αν εξαιρέσεις ότι τους 3πρωτους μήνες έκανα εμετους, αναγουλες, αηδία κτλ... Τον 4ο σταμάτησαν και τον 5ο μόνο αναγουλες το πρωι...πρωινές ναυτιες δηλ. Τώρα πάλι είμαι καλα, όλα έχουν σταματήσει και εννοείται ότι όλα τα ξέχασα κιόλας!!!!!! Έχω βάλει τα κιλακια μου (9-10)... Και ενώ μέχρι και πριν απο 2 εβδομαδες δεν πολυφαινομουν για έγκυος...τώρα έχει πεταχτεί για τα καλα μια κοιλιά....και δεν κρυβομαι :rolleyes:

Γενικά όμως είμαι οκ,ούτε πολλά νεύρα, οι ορμονες είναι οκ, ξεκουραζομαι αρκετά, ψυχολογία καλη...

Β' έκανα πριν 10 μερες! Την άλλη εβδομάδα θα πάω και στον γιατρο ετσι για τα τυπικά...

κλασσικη εγκυμοσυνη!!!!!μπραβο κοπελα μου!!!!ναι μακαρι να ερθουν κ αλλες απο τα παλια κ να κανουμε το σικουελ!!!!!

Καλημερα!

Ρε κοριτσια να κανω μια ερωτηση;;;

Τελικα ειστε τοπικ μανουλες Μαρτιου ή η συνεχεια των συμπτωματων εγκυμοσυνης;;;;

Ολο παλιες φατσες βλεπω εδωωωω!!!

Σας διαβαζω αλλα εγω Πρωτα ο Θεος θα ειμαι μανουλα Μαιου οποτε πεφτω πολυ μακρυα απο το τοπικ σας!!!!

Σπυριδουλα μου ολα καλα με την περιδεση ε;;;

Χαιρομαι!!!

Βικτωριακι μου!!!

Εμεις τα λεμε αραια και που στο φατσοβιβλιο!!!χεχεχε!!!!

Γεωργια καλημερουδια!!!!

Να πω οτι εμεις δεν τα λεμε μεγα ψεμα θα ειναι!!!!!:tongue::tongue::tongue:

καλημερα μαρακι μου!!!!εισαι καλα;;;;να πω καλως ηρθες, θα πω!!!!!!!καλως ηρθες κ συ στην παρεα μας κ με το καλο το μωρακι σου!!!!οπως ειπες κ συ τωρα ειναι η συνεχεια του προηγουμενου τοπικ!!!!!!

με το καλο να ερθουν κ αλλες παλιες κ νεες!!!!!κ μην αγχωνεσαι που δεν εισαι στο μαρτιο, αλλα στο μαϊο!!!!!!ετσι κ αλλιως εμεις εχουμε ενα ευρυ φασμα!!!!!απο φλεβαρη εως απριλη!!!!!!τι να μας πειραξει ο μαϊος;;;;!!!!!!

οι υπολοιπες τι μου κανετε;;;!!!!!ολα καλα;;;;!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε? εγω εφαγα μια μπουγατσα κ στανιαρα:)

φακλανιτσα θα γινω αλλα δε με νοιαζει

καλημερ κοριτσι μου!!!!πως εισαι εσυ;;;καιρο εχουμε να μαθουμε νεα σου!!!!η μηπως εγω εχω καιρο να μπω;;;!!!!!:D:D:D:D:D:D anyway, πως εισαι;;;!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλως το κοριτσι! Αντε γιατι εχουμε "πηξει" στα γαλαζια εδω, να μπει και κανενα φιογκακι!

Εγω ειμαι η Μαρια απο την Συρο κ εχω ηδη ενα κοριτσακι κ περιμενω τον γιο!

Θα τα λεμε συχνα οσο οι συνθηκες -κορη μου- :rolleyes: το επιτρεπουν!!!!

Να εχεις μια πολυυυυυυ καλη και ανετη εγκυμοσυνη! ;)

καλημερα μαρακι!!!!!πως εισαι;;;!!!!πως πανε οι κλωτσιες;;;;!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερ κοριτσι μου!!!!πως εισαι εσυ;;;καιρο εχουμε να μαθουμε νεα σου!!!!η μηπως εγω εχω καιρο να μπω;;;!!!!!:D:D:D:D:D:D anyway, πως εισαι;;;!!!!!

καλα ειμαι δουλευω απογευμα μπαινω πρωι γιατι απογευμα δουλευω

Yupqp2.png

να ρωτησω κατι, το πρωι πριν σηκωθω ενιωσα την κοιλια μου να πετρωνει απ τη μια πλευρα,φυσιολογικο δεν ειναι? πρωτη φορα το ενιωσα

κοριτσακι μου ποσων εβδομαδων εισαι;;;;μηπως ηταν το μωρακι σου αυτο που "επιασες";;;;!!!!!!!;););););););)

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

:D:D:DΜΑΝΟΥΛΕΣ 2014:D:D:D

Dms2310 -----> 19/2/2014 [/b][/color](Προγραμματισμενη Καισαρικη)

ValentinaSp ----> 5/3/2014

lenachania -----> 6/3/2014

βροχερή------->11/3/2014

Τονια89-------->16/3/2014

Linaki1988 ---->17/3/2014

KMG! ---------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

sspyr82 ------->28/3/2014(ΠρογραμματισμενηΚαισαρικη)

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

Sunflower5000->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

χαρα25--------> 10/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

tarta-->

Άντε βρε κορίτσια, βάλτε χρομμα στην λίστα μασ...

Ελπίζω να το έκανα σωστά και να φαίνεται η κορούλα μας!!!!!

catcatsvi20140329_-35_My%20child%20is.png

Κορίτσια εγώ ακόμα δεν το έχω νιώσει το κοριτσάκι μου και με στεναχωρεί πολύ αυτό! Νιώθω διάφορα στην κοιλιά μου αλλά δεν ξέρω αν είναι το έντερο!! Οπότε περιμένω την κλοτσιά! Άσε που η κούκλα μου όλο κοιμάται ( από την μαμά της θα πήρε)

catcatsvi20140329_-35_My%20child%20is.png

Κορίτσια εγώ ακόμα δεν το έχω νιώσει το κοριτσάκι μου και με στεναχωρεί πολύ αυτό! Νιώθω διάφορα στην κοιλιά μου αλλά δεν ξέρω αν είναι το έντερο!! Οπότε περιμένω την κλοτσιά! Άσε που η κούκλα μου όλο κοιμάται ( από την μαμά της θα πήρε)

Aν βλεπω καλα απο την υπογραφη σου ειναι λιγο νωρις να το ακουσεις,μην στεναχωριεσαι.Περιπου στην 20ηεβδομαδα θα το καταλαβεις ;););)

z7tup3.pngArPLp3.png

Γεια σας όμορφες!!!!

Ώσπου σημερα μπαίνω και βλέπω και αρκετές φίλες εδω μέσα και καταχαρηκα!!!!! Κριστη και Σπυριδούλα , κοπελιτσες μου όμορφες συγχαρητήρια!!!!

Περιμένω νέα σας :D

βικτωριακι καλως ηρθατε εσυ κ η κορουλα σου στο παρεακι μας!!τι τελεια νεα απο μια ακομα του παλιου μας τοπικ!!

τα νεα μου εν συντομια:περιμενω κ εγω την κορουλα μου! μετα απο μια καπως δυσκολη αρχη που ομως δεν εχασα ουτε στιγμη την πιστη μου στο μωρακι μου κ με την βοηθεια του θεουλη μπηκα στην 16η εβδομαδα!

τελικα αποδειχτηκε αρκετα γουρλιδικο το τοπικ τοτε!!!!!!κ ας καθυστερησαμε μερικες!!!!!!!αντε κ οστις υπολοιπες!!!!!!!!!!

γουρλιδικο δες λες τιποτα σπυριδουλα μου!! ενα μηνα πως ειχα μπει στο παρεακι σας κ σας ανακοινωνα το θετικο τεστακι μου! βεβαια εκεινο το μικρουλη μου δεν τα καταφερε αλλα 2 μηνες μετα η αδερφουλα του ηρθε να μας απαλυνει τον πονο!!

συμφωνω kristy25 εμεις τι θα επρεπε να λεμε??? εγω απο την ωρα που με πηρε ο γιατρος κ μου ειπε οτι δεν ηταν καλα τα ποσοστα μου στην παπ-α κ ηταν πολυ χαμηλα μου κοπηκαν τα ποδια, δε μπορουσα να μιληςω μεχρι να παω να μου κανουν παρακεντηση κ να βγει το αποτελεσμα να δω οτι ολα ειναι καλα δεν κοιμομουν δεν ετρογα δε μηλουσα μονο 3 μερες εκλαιγα....

Αριαδνη89 ξερεις τι ειναι να σου λεει ο γιατροσ 50-50 να σου παρουν το μωρακι σου??? δε θελω να το ξανα ζησω ποτε αυτο... κ ευχομαι να μη συμβει ποτε σε καμια κοπελα... κ εγω εχω πονακια σχεδον καθε μερα αλλα δεν αγχονομαι ετσι... να ξερεις οτι αυτα μπορει να ειναι κ απο το αγχος σου...

για αυτο κ μονο τον λογο απαντησα στην Αριαδνη.οταν ειδα να αναφερεται σε κοπελες που αγχωθηκαν με τις εξετασεις τους(ημουν κ η τελευταια που μιλησε για εξετασεις για αυτο το πηρα προσωπικα) λυπαμαι αλλα μου γυρισαν τα μυαλα....

τονια μου εχουμε μερες να τα πουμε! τι κανει η κορη?? :-D:-D

τωρα για την επιθεση π εισπραττω δεν μπορω να την καταλαβω γιατι νομιζα οτι ολες εδω εχουμε τις ανησυχιες μας κ δεν προσπαθουμε ν πικαρουμε η μια την αλλη.

κ Αριαδνη δεν ειδα απο καμια κοπελα να σου κανει επιθεση αντιθετα πολλες απο τις κοπελες σπευδουν να σε καθησυχασουν σε καθε θεμα που σου παρουσιαζεται.

κ απο στηριξη εδω μεσα αλλο τιποτα, ολες μας προσπαθουμε να βοηθαμε η μια την αλλη!

Βαλε με μιας και ειναι γουρλιδικη η λιστα σας!!!!!:D:D:D

καλως ηρθες κ επισημα γλυκια μου εγκυουλα!!! :D:D:D

να ρωτησω κατι, το πρωι πριν σηκωθω ενιωσα την κοιλια μου να πετρωνει απ τη μια πλευρα,φυσιολογικο δεν ειναι? πρωτη φορα το ενιωσα

ελενιτσα μου μακαρι να ειναι το μικρουλη σου που κανει αισθητη την παρουσια του!! κ εγω ειναι φορες που αισθανομαι κατι περιεργο στην κοιλιτσα μου αλλα δεν μπορω να το προσδιορισω!! ζω για την πρωτη μας κλωσιτσα!!

φιλακια σε ολα τα κοριτσια!!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...