Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

βικτωριακι μου ποσο δικιο εχεις....αληθεια....ηταν πολυ ωραιο πραγματικα...κ μενα με ειχε στηριξει παρα πολυ....με ειχε βοηθησει να κρατηθω...

περιδεση εκανα γιατι περυσι τον ιουλιο ειχα αποβολη β'τριμηνου...εχασα το μωρο μου την μερα που φετος συνελαβα....απιστευτο ετσι;;;

το τζωρτζινακι μας μαλλον εχει κοριτσακι!!!!αν καταλαβα καλα απο οτι εγραψε!!!!η κριστυ (χριστινα) εχει κ αυτη κορη!!!!!!!

πως πηγε μεχρι τωρα η εγκυμοσυνη σου;;;β'επιπεδου εκανες;;;

αντε μη χαθεις παλι τωρα που σε βρηκαμε!!!!!!να τα λεμε οπως παλια!!!!!!!!!συμφωνεις;;;;;!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Ναι να μην χαθουμε!!!!! Και μακάρι να έρθουν και άλλες απο τα παλια!!!!

Αυτο με την περιδεση δεν το ήξερα, ελπίζω να μην πονεσες και όλα να βαίνουν καλα! Εγω γενικά καλη εγκυμοσυνη, αν εξαιρέσεις ότι τους 3πρωτους μήνες έκανα εμετους, αναγουλες, αηδία κτλ... Τον 4ο σταμάτησαν και τον 5ο μόνο αναγουλες το πρωι...πρωινές ναυτιες δηλ. Τώρα πάλι είμαι καλα, όλα έχουν σταματήσει και εννοείται ότι όλα τα ξέχασα κιόλας!!!!!! Έχω βάλει τα κιλακια μου (9-10)... Και ενώ μέχρι και πριν απο 2 εβδομαδες δεν πολυφαινομουν για έγκυος...τώρα έχει πεταχτεί για τα καλα μια κοιλιά....και δεν κρυβομαι :rolleyes:

Γενικά όμως είμαι οκ,ούτε πολλά νεύρα, οι ορμονες είναι οκ, ξεκουραζομαι αρκετά, ψυχολογία καλη...

Β' έκανα πριν 10 μερες! Την άλλη εβδομάδα θα πάω και στον γιατρο ετσι για τα τυπικά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αν αναφερεσαι σε εγκυουλες που η αυχενικη τους εβγαζε κατω απο 1:40 πιθανοτητα να εχει το εμβρυακι τους καποιο συνδρομο κ αναγκαστηκαν να περασουν την απιασια κ αγωνιωδη διαδικασια της ληψης τροφοβλαστης,αμνιοπαρακεντησης κτλ τοτε συγνωμη αλλα δεν ειναι καθολου σωστο ουτε να το αναφερεις σαν παραδειγμα....

το αγχος ειναι φυσιολογικο σε καθε εγκυμοσυνη κ ας ειναι η 5η για μια γυναικα αλλα με μετρο.κ οπως σε εχουν ξαναπει υπαρχουν οι γιατροι για αυτο. γιατι αν καποια απο μας σου πει οτι πχ 'ε δεν εχεις ουρολοιμωξη' εσυ συνεχισειςνα πονας κ αποδειχθει οτι τελικα εχεις μετα τι θα κανεις που εχασες χρονο να ψαχνεις συμβουλες δεξια-αριστερα? με αυτα δεν παιζουμε,γιατροι δεν ειμαστε,εμπειριες μοιραζομαστε εδω μεσα.

συμφωνω kristy25 εμεις τι θα επρεπε να λεμε??? εγω απο την ωρα που με πηρε ο γιατρος κ μου ειπε οτι δεν ηταν καλα τα ποσοστα μου στην παπ-α κ ηταν πολυ χαμηλα μου κοπηκαν τα ποδια, δε μπορουσα να μιληςω μεχρι να παω να μου κανουν παρακεντηση κ να βγει το αποτελεσμα να δω οτι ολα ειναι καλα δεν κοιμομουν δεν ετρογα δε μηλουσα μονο 3 μερες εκλαιγα....

Αριαδνη89 ξερεις τι ειναι να σου λεει ο γιατροσ 50-50 να σου παρουν το μωρακι σου??? δε θελω να το ξανα ζησω ποτε αυτο... κ ευχομαι να μη συμβει ποτε σε καμια κοπελα... κ εγω εχω πονακια σχεδον καθε μερα αλλα δεν αγχονομαι ετσι... να ξερεις οτι αυτα μπορει να ειναι κ απο το αγχος σου...

Γεια σας όμορφες!!!!

Για να πω την αλήθεια καιρο μου έχει πει η Georgia να μπω να σας βρω αλλα δεν ξέρω το γιατί...το αμελουσα!!! Ώσπου σημερα μπαίνω και βλέπω και αρκετές φίλες εδω μέσα και καταχαρηκα!!!!! Κριστη και Σπυριδούλα , κοπελιτσες μου όμορφες συγχαρητήρια!!!! Δεν έχω προλάβει να σας τα πω!!!! Θέλω παρακαλώ να μου πείτε εν συντομία τα νέα σας γιατί δεν μπορω να διαβάζω τόσες σελίδες πίσω :confused: υπάρχει και κάποια άλλη απ τα παλιά;;;:rolleyes:

Άκουσα ότι ψάχνετε νύφες και ήρθα!!!!!!! Λοιπόν διανυω την 23εβδομαδα περιμένω κόρη!!! Εντάξει είμαι κατουρημενη απο την χαρα μου (γιατί έχω ήδη έναν γιο και ήθελα πολυ κόρη )

Γενναω με καισαρικη 20/02/2014 ,,,

Και για τις καινουργιες , είμαι η Βικτώρια, είμαι 31..., έχω ήδη έναν γιο 4ετων και ΄πολεμουσα ΄ να πιάσω το 2ο παιδάκι κοντά 2χρονια....είχα ενδομητριωση...μπήκα τον περασμένο μαιο και καθαριστηκα λαπαροσκοπικα, και τον Ιούνιο έμεινα αμέσως έγκυος..

Αυτα...

Ουφφφφ τώρα που έχουν περάσει τα δύσκολα...τρελαινομαι να διαβάζω για δωματιακια...καροτσάκι....κτλ....

Σας φιλω όλες!!!

Περιμένω νέα σας :D

Γεια σου Βικτορια!! καλος ηρθες!! με το καλο η κορη λοιπον!!!!!!!!:wink::wink:

κ εγω κορη περιμενω κ ειμαι στην 21 εβδομαδα:D

Γεια σου Βικτορια!! καλος ηρθες!! με το καλο η κορη λοιπον!!!!!!!!:wink::wink:

κ εγω κορη περιμενω κ ειμαι στην 21 εβδομαδα:D

Γεια σου Τόνια!!!! Το πρώτο σου παιδάκι περιμένεις;;;; Άντε με το καλο και συ!!!

Κορίτσια δεν ξέρω τι έχει γίνει...αλλα άγχος έχουν όλες οι μανουλες!! Βεβαίως αυτές που έτυχε να υποστούν και περαιτέρω εξετάσεις είναι ήρωες !!! Ξεχάστε τα όλα αυτα, αφήστε τα πίσω σας, ότι πληροφορία έχει κάποια καλο είναι να την δίνει γιατί μπορει να βοηθηθεί κάποια άλλη κοπέλα αλλα προς θεού μην μεταφέρονται αγχωδεις σκέψεις και ανούσιες ανησυχίες, ... κάντε παραμυθενιες σκέψεις και ζαχαρενια ονειρα...για τα μωρακια μας!!!!.....

Έχετε αρχίσει να φτιαχνετε δωμάτια;;;;

Ααααα και κατι ακόμα για αυτές που καπνιζαν...σας έχει λείψει το κωλο/τσιγαρο;;:evil:

Γεια σου Τόνια!!!! Το πρώτο σου παιδάκι περιμένεις;;;; Άντε με το καλο και συ!!!

Κορίτσια δεν ξέρω τι έχει γίνει...αλλα άγχος έχουν όλες οι μανουλες!! Βεβαίως αυτές που έτυχε να υποστούν και περαιτέρω εξετάσεις είναι ήρωες !!! Ξεχάστε τα όλα αυτα, αφήστε τα πίσω σας, ότι πληροφορία έχει κάποια καλο είναι να την δίνει γιατί μπορει να βοηθηθεί κάποια άλλη κοπέλα αλλα προς θεού μην μεταφέρονται αγχωδεις σκέψεις και ανούσιες ανησυχίες, ... κάντε παραμυθενιες σκέψεις και ζαχαρενια ονειρα...για τα μωρακια μας!!!!.....

Ααααα και κατι ακόμα για αυτές που καπνιζαν...σας έχει λείψει το κωλο/τσιγαρο;;:evil:

ναι το πρωτο!! ευχαριστω! οσο για το τσιγαρο εγω έκανα 1 πακετο τη μερα αλλα με το μωρακι μου το εκοψα μαχαιρι...... μονο οταν δε μου βγηκε καλη η παπ-α ηθελα 1 ποτο κ 1 τσιγαρο αλλα ουτε το ενα εκανα ουτε το αλλο.... κατα τα αλλα δεν το σκευτομαι καν κ ουτε μπορω να πω οτι μου λειπει:D

Διαφημίσεις

συμφωνω kristy25 εμεις τι θα επρεπε να λεμε??? εγω απο την ωρα που με πηρε ο γιατρος κ μου ειπε οτι δεν ηταν καλα τα ποσοστα μου στην παπ-α κ ηταν πολυ χαμηλα μου κοπηκαν τα ποδια, δε μπορουσα να μιληςω μεχρι να παω να μου κανουν παρακεντηση κ να βγει το αποτελεσμα να δω οτι ολα ειναι καλα δεν κοιμομουν δεν ετρογα δε μηλουσα μονο 3 μερες εκλαιγα....

Αριαδνη89 ξερεις τι ειναι να σου λεει ο γιατροσ 50-50 να σου παρουν το μωρακι σου??? δε θελω να το ξανα ζησω ποτε αυτο... κ ευχομαι να μη συμβει ποτε σε καμια κοπελα... κ εγω εχω πονακια σχεδον καθε μερα αλλα δεν αγχονομαι ετσι... να ξερεις οτι αυτα μπορει να ειναι κ απο το αγχος σου...

τονια μου απο οτι κτλβ ολες εδω στο φορουμ ειχατε μια ασχημη εμπειρια κ ελπιζω κ ευχομαι ν μην το ξαναπερασει καμια αυτο. τωρα για την επιθεση π εισπραττω δεν μπορω να την καταλαβω γιατι νομιζα οτι ολες εδω εχουμε τις ανησυχιες μας κ δεν προσπαθουμε ν πικαρουμε η μια την αλλη.οσο αναφορα το μωρακι μ τλκ πηγα στον γιατρο κ ειναι μις χαρα μεγσλωσε κιολας αλλα εχει ΄αραξεί ΄ πανω στο τετοιο μ τελος παντων με το κεφαλι κ με πιεζει...κ παλι δεν ηξερα οτι ολες οι κοπελες οσες γραφουν εδω εχουν χασει ενα μωρακι..κ παλι καληνυχτα

αναιδα χαρηκα με το καλο το κοριτσακι σου!!

Καλημερα κοριτσακια μου... καλημρα Μανουλιτες...

ελπιζω η μερα να σας βρισκει ολες ηρεμες και οχι αγχωδεις...!!!!

Αριαδνη μου... Κανεις δεν σε ειρωνευτηκε και κανεις δεν σου εκανε επιθεση... Ισα ισα... αν ηταν απο την αρχη με τα τοσα αγχοι σου θα σου την λεγαμε... !!! μην παρεξηγεις τα λογια μας... το λεμε για δικο σου καλο... οτι το τοσο αγχος δεν κανει καλο.. ειδες εχτες που σου ειπα οτι μαλλον καποιο νευρο σε τραβουσε.. στο ειπε και ο γιατρος σου..

Ουτε εδω μεσα ειμαστε ολες με αποβολες.. απλα εσυ εχεις υπερβολικα πολυ αγχος... κατι που εμενα με αγχωνει.. με αγχωνει παρα πολυ... μην παρεξηγεις οταν κατι ειναι για το καλο σου... !!! απλα καποια κοριτσια που εχουμε δυσκολευτει λιγο παραπανω, σου λεμε οτι ειμαστε ποιο χαλαρες... ενω εσυ εισαι ετοιμη να σκασεις.. Εγω δεν θα αντεχα να ζω ετσι καθημερινα... θα εσκαγα... και θα εκανα και κακο στο μωρο μου...!!!

Γεια σας όμορφες!!!!

Για να πω την αλήθεια καιρο μου έχει πει η Georgia να μπω να σας βρω αλλα δεν ξέρω το γιατί...το αμελουσα!!! Ώσπου σημερα μπαίνω και βλέπω και αρκετές φίλες εδω μέσα και καταχαρηκα!!!!! Κριστη και Σπυριδούλα , κοπελιτσες μου όμορφες συγχαρητήρια!!!! Δεν έχω προλάβει να σας τα πω!!!! Θέλω παρακαλώ να μου πείτε εν συντομία τα νέα σας γιατί δεν μπορω να διαβάζω τόσες σελίδες πίσω :confused: υπάρχει και κάποια άλλη απ τα παλιά;;;:rolleyes:

Άκουσα ότι ψάχνετε νύφες και ήρθα!!!!!!! Λοιπόν διανυω την 23εβδομαδα περιμένω κόρη!!! Εντάξει είμαι κατουρημενη απο την χαρα μου (γιατί έχω ήδη έναν γιο και ήθελα πολυ κόρη )

Γενναω με καισαρικη 20/02/2014 ,,,

Και για τις καινουργιες , είμαι η Βικτώρια, είμαι 31..., έχω ήδη έναν γιο 4ετων και ΄πολεμουσα ΄ να πιάσω το 2ο παιδάκι κοντά 2χρονια....είχα ενδομητριωση...μπήκα τον περασμένο μαιο και καθαριστηκα λαπαροσκοπικα, και τον Ιούνιο έμεινα αμέσως έγκυος..

Αυτα...

Ουφφφφ τώρα που έχουν περάσει τα δύσκολα...τρελαινομαι να διαβάζω για δωματιακια...καροτσάκι....κτλ....

Σας φιλω όλες!!!

Περιμένω νέα σας :D

φιλεναδα μου Τρελη.... Καως Ορισες Στο τοπακι μας.... καλιω Αργα παρα ποτε... χαχαχα:D:D:D:D:D

θα σε βαλω αμεσως στην Λιστα μας... !!!!

ειδες πως περναει ο καιρος.... !!!!

εμεις ειμαστε καλα-πιστευω... αν και εχω αρχισει και βαρενω, εχει αρχισει και ποναει η μεση μου... αλλα τουλαχιστον το μωρακι μου κλωσταει... χα χα χα!!!!

Μαλλον για κορακλα μας ειπαν.. αλλα μας ειπαν να μην το δεσουμε, λογικα τωρα που εχω ραντεβου στην γιατρο, στις 12/11 θα μου πουν και το φυλλο...!!!!

Οσο αφορα το τοπικ μας.. εαν δεν ηταν αυτο πιστευω οτι ολες θα ειχαμε σαλταρει... αλλα δυστυχως σταματησε... κριμα και αδικο.. μου λειπουν πολυ τα κοριτσια, και τα καθημερινα μας.. ειλικρινα μου λειπουν.. τα ειχαμε ολα...!!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλημερα!

Ρε κοριτσια να κανω μια ερωτηση;;;

Τελικα ειστε τοπικ μανουλες Μαρτιου ή η συνεχεια των συμπτωματων εγκυμοσυνης;;;;

Ολο παλιες φατσες βλεπω εδωωωω!!!

Σας διαβαζω αλλα εγω Πρωτα ο Θεος θα ειμαι μανουλα Μαιου οποτε πεφτω πολυ μακρυα απο το τοπικ σας!!!!

Σπυριδουλα μου ολα καλα με την περιδεση ε;;;

Χαιρομαι!!!

Βικτωριακι μου!!!

Εμεις τα λεμε αραια και που στο φατσοβιβλιο!!!χεχεχε!!!!

Γεωργια καλημερουδια!!!!

Να πω οτι εμεις δεν τα λεμε μεγα ψεμα θα ειναι!!!!!:tongue::tongue::tongue:

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

6a00e553a7b4ae88340163001e8825970d-450wi

:D...Μανουλες Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

Dms2310 ----> 14/2/2014(Προγραμματισμενη Καισαρικη)

Anaida -------> 20/2/2014

ValentinaSp---> 5/3/2014

lenachania ----> 6/3/2014

βροχερή------>11/3/2014

Τονια89----->16/3/2014

Linaki1988 ----->17/3/2014

KMG! -------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

sspyr82 ------>28/3/2014(ΠρογραμματισμενηΚαισαρικη) (ΜΑΛΛΟΝ!!!!!)

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

Sunflower5000->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

χαρα25--------> 10/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

i want to be mama ----> 19/5/2014

Εκανα καποιες αλλαγες κοριτσακια μου.. γιατι αυτο το μπλε λαχανι με μπερδευε... !!! και εβαλα και εικονιτσα....!!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλημερα!

Ρε κοριτσια να κανω μια ερωτηση;;;

Τελικα ειστε τοπικ μανουλες Μαρτιου ή η συνεχεια των συμπτωματων εγκυμοσυνης;;;;

Ολο παλιες φατσες βλεπω εδωωωω!!!

Σας διαβαζω αλλα εγω Πρωτα ο Θεος θα ειμαι μανουλα Μαιου οποτε πεφτω πολυ μακρυα απο το τοπικ σας!!!!

Σπυριδουλα μου ολα καλα με την περιδεση ε;;;

Χαιρομαι!!!

Βικτωριακι μου!!!

Εμεις τα λεμε αραια και που στο φατσοβιβλιο!!!χεχεχε!!!!

Γεωργια καλημερουδια!!!!

Να πω οτι εμεις δεν τα λεμε μεγα ψεμα θα ειναι!!!!!:tongue::tongue::tongue:

χα χα χα.. καλημερα φιλεναδα... !!!

Εαν θελεις ελα στην παρεα μας.. αλλωστε εχουμε και Μανουλες Φεβρουαριου απο οτι βλεπεις..

Με τον ρυθμο που παμε να μαζευουμε ολες απο τα συπτωματα... χα χα χα χα....!!!! Να σε βαλω στην λιστα μας...??? τι Απριλιο τι Μαιο... !!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

χα χα χα.. καλημερα φιλεναδα... !!!

Εαν θελεις ελα στην παρεα μας.. αλλωστε εχουμε και Μανουλες Φεβρουαριου απο οτι βλεπεις..

Με τον ρυθμο που παμε να μαζευουμε ολες απο τα συπτωματα... χα χα χα χα....!!!! Να σε βαλω στην λιστα μας...??? τι Απριλιο τι Μαιο... !!!!

Καλημερουδιααα!!!!

Εμ σε λιγο θα τρυπωσει και η κουτση Μαρια εδω....

Χαχαχα!!!!

Βαλε με μιας και ειναι γουρλιδικη η λιστα σας!!!!!:D:D:D

ΠΗΤ 19/5 αλλα εχω την Πεμπτη αυχενικη πρωτα ο Θεος οποτε στανταρ ΠΗΤ θα παρω τοτε.....Αλλα προς το παρον ειμαι σε αυτην που σου εδωσα!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλημερουδιααα!!!!

Εμ σε λιγο θα τρυπωσει και η κουτση Μαρια εδω....

Χαχαχα!!!!

Βαλε με μιας και ειναι γουρλιδικη η λιστα σας!!!!!:D:D:D

ΠΗΤ 19/5 αλλα εχω την Πεμπτη αυχενικη πρωτα ο Θεος οποτε στανταρ ΠΗΤ θα παρω τοτε.....Αλλα προς το παρον ειμαι σε αυτην που σου εδωσα!!!!

Οκκκκ φιλεναδα μου.. σε εβαλα....!!! γιατι καλε να μην ειναι γουρλιδικη...??? ειναι πολυυυυυ γουρλιδικη....!!!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Οκκκκ φιλεναδα μου.. σε εβαλα....!!! γιατι καλε να μην ειναι γουρλιδικη...??? ειναι πολυυυυυ γουρλιδικη....!!!!!

Ε αυτο ειπα καλε...Οτι ειναι γουρλιδικη!!!

Η τελευταια και καταιδρωμενη ειμαι ε;;;χαχαχα

Ε δεν μπορει θα ερθει και καμια μανουλα Ιουνιου να μην ειμαι στο τελος!!!!χαχαχαχα!!!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...