Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

κοριτσακια μου καλησπερα!!!!τι μου κανετε;;;!!!!!!διαβαζω για ζωηρα μωρακια κ ετοιμασιες δωματιων!!!!!!τελεια!!!!!

εγω εδω, σπιτι, ξαπλα κ πολυ homeland!!!!!!!!!!!!στον Η/Υ δεν εχω ευκολη προσβαση απο το κρεβατι-καναπε γιατι δυστυχως ειναι σταθερος κ πρεπει να κατσω στο γραφειο!!!!!α πα πα πα πα !!!!!!!μονο ξαπλα!!!!!γι'αυτο κ ηρεμησατε απο μενα!!!!!!!;););););););)

ευχαριστω παρα πολυ ολα τα κοριτσια για τα καλα τους λογια κ την ενθαρυνση τους!!!!!!!!

αριαδνη σημερα πως εισαι;;;;πονας ακομα πολυ;;;υγρα;;;

κ κοριτσια ελεος....ποια ειπε οτι τα παρα πολλα υγρα ειναι φυσιολογικο;;;;δεν ειναι....δεν εμπνεουν κινδυνο, μονο οταν δεν συνοδευονται απο αλλα συμπτωματα...κ επισης, η μυκιτιαση της εγκυμοσυνης δεν εχει απαραιτητα φαγουρα κ μαλιστα πολυ....κ το λεω γιατι εχω αυτη τη στιγμη που μιλαμε (μου την διεγνωσαν στο νοσοκομειο οταν πηγα για την περιδεση) κ πιστεψτε με δεν εχω καμια ενοχληση....κ γι'αυτο δεν μου το αντιμετωπιζει ο γιατρος φαρμακευτικα....

χριστινακι μου, τελος καλο ολα καλα κ για σενα κ την περιπετεια σου!!!!!τωρα απολαυσε την εγκυμοσυνη σου!!!!

μαρακι μου λικνο,ε;;;απο εξω;;;ποσο θα κοστισει αν επιτρεπεται;;;

βαλεντινακι μου καλα να περασεις κ να χαλαρωσεις στο ταξιδακι σου!!!!!!!να πω οτι δεν σε ζηλευω, θα ειναι ψεματα!!!!!!!!!;);););););););)

οι νεες μαμαδες, που ανυσηχουν για την καθημερινοτητα με το μωρο(μπανιο, αλλαγμα κλπ) μην αγχωνεστε!!!!!ακολουθηστε το εντσικτο σας κ ολα θα τα βρειτε!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φυσικα δεν το ειπα με ασχημο τροπο ειπα απλα ειτε εχεις περασει αποβολη ειτε κατι δυσαρεστο εχεις αγχος ουτως η αλλως.ολες αγωνιουμε για τα μωρακια μας..αλλα δεν χρειαζεται καμια μας να ειρωνευεται η μια την αλλη για τυχον ανησυχιες π εχει.ολες θελουμε παρα πολυ να γινουμε μανουλες κ ειναι φυσιολογικο το αγχος.

Κοριτσακι μου.. ολες θελουμε να γινουμε μανουλες.. απλα το αγχος που εχεις εσυ, το δικαιολογειτε μονο αν ειχες μια κακη αυχενικη, η αποβολες.. Εδω μεσα ειμαστε οι περισσοτερες με αποβολες.. και παλι μολις περασαμε τον καιρο που αποβαλλαμε ηρεμισαμε..

Εγω καθημερινα κανω ενεσεις και ανα 15 μερες παω Ηρακλειο για να βλεπω αν με καληβει η ενεση, γιατι εαν δεν με καληβει μπορει να σκοτωσω το μωρο μου... !! το πρωτο μου μωρο το εχασα πανω στην αλλαγη του τριμηνου..

Ακομα και τωρα που σου γραφω, εχω τα πονακια μου χαμηλα, που ειναι απολυτος φυσιολογικα αν σκεφτεις μονο οτι η περιφερεια της μεσης μου ηταν 65 και τωρα ειναι 87... !! ειναι τραβηγματα πολυ φυσιολογικα.. !!

Δεν σε ειρωνευτηκα ισα-ισα..

Θα σου πω μονο οτι πολλες φορες δεν γραφω γιατι ξεκινας και με αγχωνεις καλο μου..καθε μερα και κατι εχεις, καθε μερα φοβασε τοσο...!!

Μα εχει περασει ο δυσκολος καιρος.. το πρωτο τριμηνο ειναι αυτο που υπαρχει κινδυνος.. τωρα το να πανε ολα καλα ειναι 99,9%.. ε δεν πιστευω να εισαι αυτο το 0.01%...

απολαυσε το... Και δεν στο λεμε για κακο... !!!

Θα σου πω ενα παραδειγμα που περασε μια φιλη μου...

Η φιλη μου λοιπον ειχε 3 αποβολες.. ειχε το ιδιο αγχος με εσενα.. μπορει και λιγοτερο απο εσενα.. !!!

απο το αγχος της λοιπον, το μωρο της γεννηθηκε με μπαλωματα στο κεφαλακι και πηγε 5 χρονων ναβγαλει μαλακια.. επισης επειδη η μαμα αγχωνοταν το μωρο γεννηθηκε με ενα νεφρο μικροτερο, και κανουμε μεχρι και σημερα που ειναι 8 χρονων σπινθηρογραφηματα..

και επισης πηγε 4 χρονων να μιλησει..

Ο γιατρος της της το ελεγε.. αλλα αυτη δεν μπορουσε να το καταλαβει.. !! το αγχος σου δεν επηρεαζει μονο την ψυχικη σου υγεια, αλλα και την σωματικη σου..!!!

Απολαυσε καλο μου την εγκυμοσυνη σου.. ΑΠολαυσε την... γιατι ειναι η πρωτη σου και δεν μετα οσες φορες και να μεινεις εγκυος δεν θα το απολαυμανεις γιατι θα εχεις και αλλο μωρακι στο σπιτι..!!!

Μην παιρνεις στραβα το οτι σου λεμε... στο λεμε για καλο...!!!

αν αναφερεσαι σε εγκυουλες που η αυχενικη τους εβγαζε κατω απο 1:40 πιθανοτητα να εχει το εμβρυακι τους καποιο συνδρομο κ αναγκαστηκαν να περασουν την απιασια κ αγωνιωδη διαδικασια της ληψης τροφοβλαστης,αμνιοπαρακεντησης κτλ τοτε συγνωμη αλλα δεν ειναι καθολου σωστο ουτε να το αναφερεις σαν παραδειγμα....

το αγχος ειναι φυσιολογικο σε καθε εγκυμοσυνη κ ας ειναι η 5η για μια γυναικα αλλα με μετρο.κ οπως σε εχουν ξαναπει υπαρχουν οι γιατροι για αυτο. γιατι αν καποια απο μας σου πει οτι πχ 'ε δεν εχεις ουρολοιμωξη' εσυ συνεχισειςνα πονας κ αποδειχθει οτι τελικα εχεις μετα τι θα κανεις που εχασες χρονο να ψαχνεις συμβουλες δεξια-αριστερα? με αυτα δεν παιζουμε,γιατροι δεν ειμαστε,εμπειριες μοιραζομαστε εδω μεσα.

Ετσι ειναι Κριστυ μου.. εσυ δηλαδη τι να πεις...?? θα επρεπε να εχεις παρει τα βουνα.. το ιδιο και εγω.. Και ομως ζουμε την εγκυμοσυνη μας γιατι ειναι η ομοεφοτερη φαση της γυναικας...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

:-D:grin::-DΜΑΝΟΥΛΕΣ 2014:-D:grin::-D

Dms2310 -----> 14/2/2014(Προγραμματισμενη Καισαρικη)

ValentinaSp ----> 5/3/2014

lenachania -----> 6/3/2014

βροχερή------->11/3/2014

Τονια89-------->16/3/2014

Linaki1988 ---->17/3/2014

KMG! ---------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

sspyr82 ------->28/3/2014(ΠρογραμματισμενηΚαισαρικη)

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

Sunflower5000->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

χαρα25--------> 10/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

βροχερή----->11/3/2014 (ΒΡΟΧΕΡΗ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ;;)

sspyr82 ------>28/3/2014(ΠρογραμματισμενηΚαισαρικη) (ΜΑΛΛΟΝ!!!!!)

Sunflower5000->5/4/2014

ελα να γεμιζει η λιστα μας με χρωτατακια!!!!!!!!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Sunflower5000->5/4/2014

ελα να γεμιζει η λιστα μας με χρωτατακια!!!!!!!!!!!!!!!

αν δεν κανω λαθος κ η KMG γαμπρουλη μας ετοιμαζει!! :D:D:D:D:D

τζωρτζια μου κ εγω ετσι το βλεπω , μπορει να περασα οτι περασα αλλα η περιοδος της εγκυμοσυνης δεν συγκρινεται με τιποτα αλλο κ μονο που βλεπω το μωρακι μου να μεγαλωνει τα ξεχναω ολα!! εδω τοσο σοβαρο θεματακι παρουστηκε κ προσπαθησα να μην κρατησω την ψυχραιμια πανω απο ολα για το μικρουλη μου που δεν μου φταιει σε τιποτα!!

σπυριδουλα μου φιλακια κ ο μεσα κ στο εξω μωρακι κ σε σενα!!! :D:D

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια μου,

τι μου κάνετε πως είστε?

Βλέπω θα την κάνουμε την ομαδούλα ποδοσφαίρου σιγά σιγα.

Σπυριδούλα μου φιλιά πολλά πως πάει η ανάρρωση?

κοριτσακι μου γλυκο!!!!!ευτυχως ολα καλα μεχρι στιγμης!!!!!εχω πονους, αλλα δεν δινω σημασια, μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο τονπρωτο καιρο!!!!!εσυ πως εισαι;;;το μικρο σου;;;φιλακια κουκλα μου!!!!!!:D:D:D:D:D

αν δεν κανω λαθος κ η KMG γαμπρουλη μας ετοιμαζει!! :D:D:D:D:D

τζωρτζια μου κ εγω ετσι το βλεπω , μπορει να περασα οτι περασα αλλα η περιοδος της εγκυμοσυνης δεν συγκρινεται με τιποτα αλλο κ μονο που βλεπω το μωρακι μου να μεγαλωνει τα ξεχναω ολα!! εδω τοσο σοβαρο θεματακι παρουστηκε κ προσπαθησα να μην κρατησω την ψυχραιμια πανω απο ολα για το μικρουλη μου που δεν μου φταιει σε τιποτα!!

σπυριδουλα μου φιλακια κ ο μεσα κ στο εξω μωρακι κ σε σενα!!! :D:D

γλυκο μου κοριτσι σ'ευχαριστω!!!!θα βαλω κ για το κατερινιω μας χρωματακι!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Sunflower5000->5/4/2014

ε ρε, αγορομανι.....!!!!!!!!!!!

βρε κοριτσια, δεν θα εχουμε νυφες στο τελος!!!!!!!!;);););););););)

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

κοριτσακια μου καλησπερα!!!!τι μου κανετε;;;!!!!!!διαβαζω για ζωηρα μωρακια κ ετοιμασιες δωματιων!!!!!!τελεια!!!!!

εγω εδω, σπιτι, ξαπλα κ πολυ homeland!!!!!!!!!!!!στον Η/Υ δεν εχω ευκολη προσβαση απο το κρεβατι-καναπε γιατι δυστυχως ειναι σταθερος κ πρεπει να κατσω στο γραφειο!!!!!α πα πα πα πα !!!!!!!μονο ξαπλα!!!!!γι'αυτο κ ηρεμησατε απο μενα!!!!!!!;););););););)

ευχαριστω παρα πολυ ολα τα κοριτσια για τα καλα τους λογια κ την ενθαρυνση τους!!!!!!!!

μαρακι μου λικνο,ε;;;απο εξω;;;ποσο θα κοστισει αν επιτρεπεται;;;

Που εισαι βρε ψυχη εσυ? Ξεκουρασου, καλα κανεις,δεν πειραζει εμεις ξερουμε οτι νοητα εισαι μαζι μας!

Το λικνο το πηρα απο εδω απο το φορουμ μεταχειρισμενο υποτιθεται αλλα σαν καινουργιο ειναι. Μου κοστισε 80 ευρω συν 17 τα μεταφορικα να μου το φερουν,και εχει και προικα και στρωμα καλο λατεξ-κοκοφοινικα και δευτερο αντιπνικτικο στρωμα, κουνουπιερα,παντα, τα παντα!

Θα το χρησιμοποιησω πιστευω μεχρι να παει το παιδι 6 μηνων, ε, ως τοτε η μικρη θα εχει κανει την κουνια της κρεβατι, θα βαλω τον μπεμπη αν δε χωραει πια, στο παρκοκρεβατο που εχω που κ αυτο ειναι για κανονικο υπνο γιατι εχει στρωμα κουνιας (λατεξ-κοκοφοινικα) και μετα θα μου δωσουν ενα διοροφο,να γλυτωσω κ λιγο χωρο! Απ'εξω βρηκα καθισμα αυτοκινητου με 120 ευρω περιπου και μια δευτερη προικα για το λικνο να την αλλαζω να την πλενω με αλλα 35 κ ειμαστε οκ! Διαφορετικα τα λικνα δε συμφερουν, ειναι απλησιαστα και για λιγο χρονικο διαστημα...αλλα μ'αρεσουν τοοοοσο πολυ βρε κοριτσια...Ειναι πολυ μωρουλομωρουδοκατασταση! χιχιχι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

z7tup3.pngArPLp3.png

Sunflower5000->5/4/2014

ε ρε, αγορομανι.....!!!!!!!!!!!

βρε κοριτσια, δεν θα εχουμε νυφες στο τελος!!!!!!!!;);););););););)

Μην εκπλαγειτε αν σας πω κανενα Γεναρη να με βαλετε στο τελος! :lol::lol::lol:

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Που εισαι βρε ψυχη εσυ? Ξεκουρασου, καλα κανεις,δεν πειραζει εμεις ξερουμε οτι νοητα εισαι μαζι μας!

Το λικνο το πηρα απο εδω απο το φορουμ μεταχειρισμενο υποτιθεται αλλα σαν καινουργιο ειναι. Μου κοστισε 80 ευρω συν 17 τα μεταφορικα να μου το φερουν,και εχει και προικα και στρωμα καλο λατεξ-κοκοφοινικα και δευτερο αντιπνικτικο στρωμα, κουνουπιερα,παντα, τα παντα!

Θα το χρησιμοποιησω πιστευω μεχρι να παει το παιδι 6 μηνων, ε, ως τοτε η μικρη θα εχει κανει την κουνια της κρεβατι, θα βαλω τον μπεμπη αν δε χωραει πια, στο παρκοκρεβατο που εχω που κ αυτο ειναι για κανονικο υπνο γιατι εχει στρωμα κουνιας (λατεξ-κοκοφοινικα) και μετα θα μου δωσουν ενα διοροφο,να γλυτωσω κ λιγο χωρο! Απ'εξω βρηκα καθισμα αυτοκινητου με 120 ευρω περιπου και μια δευτερη προικα για το λικνο να την αλλαζω να την πλενω με αλλα 35 κ ειμαστε οκ! Διαφορετικα τα λικνα δε συμφερουν, ειναι απλησιαστα και για λιγο χρονικο διαστημα...αλλα μ'αρεσουν τοοοοσο πολυ βρε κοριτσια...Ειναι πολυ μωρουλομωρουδοκατασταση! χιχιχι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εννοειται οτι σας σκεφτομαι!!!!!ολες!!!!!

απο εδω μεσα;;;!!!!!!τελεια!!!!!!η τιμη....δεν μιλαω....καταπληκτικη!!!!!!!!

αντε καλοριζικο κ να το χαρει δεοντως το μικρακι σου!!!!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Γεια σας όμορφες!!!!

Για να πω την αλήθεια καιρο μου έχει πει η Georgia να μπω να σας βρω αλλα δεν ξέρω το γιατί...το αμελουσα!!! Ώσπου σημερα μπαίνω και βλέπω και αρκετές φίλες εδω μέσα και καταχαρηκα!!!!! Κριστη και Σπυριδούλα , κοπελιτσες μου όμορφες συγχαρητήρια!!!! Δεν έχω προλάβει να σας τα πω!!!! Θέλω παρακαλώ να μου πείτε εν συντομία τα νέα σας γιατί δεν μπορω να διαβάζω τόσες σελίδες πίσω :confused: υπάρχει και κάποια άλλη απ τα παλιά;;;:rolleyes:

Άκουσα ότι ψάχνετε νύφες και ήρθα!!!!!!! Λοιπόν διανυω την 23εβδομαδα περιμένω κόρη!!! Εντάξει είμαι κατουρημενη απο την χαρα μου (γιατί έχω ήδη έναν γιο και ήθελα πολυ κόρη )

Γενναω με καισαρικη 20/02/2014 ,,,

Και για τις καινουργιες , είμαι η Βικτώρια, είμαι 31..., έχω ήδη έναν γιο 4ετων και ΄πολεμουσα ΄ να πιάσω το 2ο παιδάκι κοντά 2χρονια....είχα ενδομητριωση...μπήκα τον περασμένο μαιο και καθαριστηκα λαπαροσκοπικα, και τον Ιούνιο έμεινα αμέσως έγκυος..

Αυτα...

Ουφφφφ τώρα που έχουν περάσει τα δύσκολα...τρελαινομαι να διαβάζω για δωματιακια...καροτσάκι....κτλ....

Σας φιλω όλες!!!

Περιμένω νέα σας :D

Γεια σας όμορφες!!!!

Για να πω την αλήθεια καιρο μου έχει πει η Georgia να μπω να σας βρω αλλα δεν ξέρω το γιατί...το αμελουσα!!! Ώσπου σημερα μπαίνω και βλέπω και αρκετές φίλες εδω μέσα και καταχαρηκα!!!!! Κριστη και Σπυριδούλα , κοπελιτσες μου όμορφες συγχαρητήρια!!!! Δεν έχω προλάβει να σας τα πω!!!! Θέλω παρακαλώ να μου πείτε εν συντομία τα νέα σας γιατί δεν μπορω να διαβάζω τόσες σελίδες πίσω :confused: υπάρχει και κάποια άλλη απ τα παλιά;;;:rolleyes:

Άκουσα ότι ψάχνετε νύφες και ήρθα!!!!!!! Λοιπόν διανυω την 23εβδομαδα περιμένω κόρη!!! Εντάξει είμαι κατουρημενη απο την χαρα μου (γιατί έχω ήδη έναν γιο και ήθελα πολυ κόρη )

Γενναω με καισαρικη 20/02/2014 ,,,

Και για τις καινουργιες , είμαι η Βικτώρια, είμαι 31..., έχω ήδη έναν γιο 4ετων και ΄πολεμουσα ΄ να πιάσω το 2ο παιδάκι κοντά 2χρονια....είχα ενδομητριωση...μπήκα τον περασμένο μαιο και καθαριστηκα λαπαροσκοπικα, και τον Ιούνιο έμεινα αμέσως έγκυος..

Αυτα...

Ουφφφφ τώρα που έχουν περάσει τα δύσκολα...τρελαινομαι να διαβάζω για δωματιακια...καροτσάκι....κτλ....

Σας φιλω όλες!!!

Περιμένω νέα σας :D

βικτωριακι μου γλυκοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!που εισαι βρεεεεεεεεεεε;;;;;!!!!!!!ολα οκ;;;!!!!!!!!!!!!!ποσο χαρηκα που ειδα μνμ σου δεν λεγεται!!!!!!!!!!!καλω ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!!αντε να τα λεμε, σε χασαμε κ μας ελειψες πραγματικαααααα!!!!!!!!με το καλο η κορακλα!!!!!!!!!!

τα δικα μου ειναι οτι το επιασα τελικα οταν αποφασισαμε να κανουμε διαλειμμα κ ξεαγχωθηκα!!!!!!κ φαντασου προσεχαμε κ ολας!!!!!!!επισης οτι εκανα την προηγουμενη πεμπτη περιδεση κ τωρα αναρρωνω!!!!!!!!!!!ξαπλα κ αγιος ο θεος!!!!!!!κ οτι μαλλον παω παλι για αγορι!!!!!!!!θα δουμε στην β'!!!!!!!κατα τα αλλα ολα μια χαρα, εχω ραντεβου με το γιατρο την αλλη παρασκευη να δει πως ειμαι μετα την επεμβαση!!!!!

τα δικα σου;;;;:D:D:D:D:D:D:D

τελικα αποδειχτηκε αρκετα γουρλιδικο το τοπικ τοτε!!!!!!κ ας καθυστερησαμε μερικες!!!!!!!αντε κ οστις υπολοιπες!!!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

βικτωριακι μου γλυκοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!που εισαι βρεεεεεεεεεεε;;;;;!!!!!!!ολα οκ;;;!!!!!!!!!!!!!ποσο χαρηκα που ειδα μνμ σου δεν λεγεται!!!!!!!!!!!καλω ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!!αντε να τα λεμε, σε χασαμε κ μας ελειψες πραγματικαααααα!!!!!!!!με το καλο η κορακλα!!!!!!!!!!

τα δικα μου ειναι οτι το επιασα τελικα οταν αποφασισαμε να κανουμε διαλειμμα κ ξεαγχωθηκα!!!!!!κ φαντασου προσεχαμε κ ολας!!!!!!!επισης οτι εκανα την προηγουμενη πεμπτη περιδεση κ τωρα αναρρωνω!!!!!!!!!!!ξαπλα κ αγιος ο θεος!!!!!!!κ οτι μαλλον παω παλι για αγορι!!!!!!!!θα δουμε στην β'!!!!!!!κατα τα αλλα ολα μια χαρα, εχω ραντεβου με το γιατρο την αλλη παρασκευη να δει πως ειμαι μετα την επεμβαση!!!!!

τα δικα σου;;;;:D:D:D:D:D:D:D

τελικα αποδειχτηκε αρκετα γουρλιδικο το τοπικ τοτε!!!!!!κ ας καθυστερησαμε μερικες!!!!!!!αντε κ οστις υπολοιπες!!!!!!!!!!

Δεν ξέρω πως να το πω ρε Σπυριδούλα...αλλα το τότε τοπικ ήταν πολυ ωραίο....πολυ γεμάτο, καθημερινοτατο, όλο ζωή, γνωσεις, εντάσεις, χαρές, απογοητεύσεις, δυνατές φιλίες...που όταν ήρθε ο κύκλος του να κλείσει...μου στοίχισε να γράψω κάπου αλλου!! ...

Περιδεση γιατί έκανες;;;;;

Ποτε έχεις Β΄ επιπεδου;;

Άντε με το καλο να σου έρθει και ο 2ος γιος.....:D

Πες μου κι αλλα νέα!!! Η Γεωργία έχουμε μάθει τι φυλο περιμένει;; Μα που είναι σημερα,,;;;;;

Δεν ξέρω πως να το πω ρε Σπυριδούλα...αλλα το τότε τοπικ ήταν πολυ ωραίο....πολυ γεμάτο, καθημερινοτατο, όλο ζωή, γνωσεις, εντάσεις, χαρές, απογοητεύσεις, δυνατές φιλίες...που όταν ήρθε ο κύκλος του να κλείσει...μου στοίχισε να γράψω κάπου αλλου!! ...

Περιδεση γιατί έκανες;;;;;

Ποτε έχεις Β΄ επιπεδου;;

Άντε με το καλο να σου έρθει και ο 2ος γιος.....:D

Πες μου κι αλλα νέα!!! Η Γεωργία έχουμε μάθει τι φυλο περιμένει;; Μα που είναι σημερα,,;;;;;

βικτωριακι μου ποσο δικιο εχεις....αληθεια....ηταν πολυ ωραιο πραγματικα...κ μενα με ειχε στηριξει παρα πολυ....με ειχε βοηθησει να κρατηθω...

περιδεση εκανα γιατι περυσι τον ιουλιο ειχα αποβολη β'τριμηνου...εχασα το μωρο μου την μερα που φετος συνελαβα....απιστευτο ετσι;;;

το τζωρτζινακι μας μαλλον εχει κοριτσακι!!!!αν καταλαβα καλα απο οτι εγραψε!!!!η κριστυ (χριστινα) εχει κ αυτη κορη!!!!!!!

πως πηγε μεχρι τωρα η εγκυμοσυνη σου;;;β'επιπεδου εκανες;;;

αντε μη χαθεις παλι τωρα που σε βρηκαμε!!!!!!να τα λεμε οπως παλια!!!!!!!!!συμφωνεις;;;;;!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...