Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια και απο μενα.....διαβαζω τα νεα σας και πολυ χαιρομαι!απο μενα τα νεα ειναι οτι κατα πασα πιθανοτητα με .....γαλαζια γραμματακια θα γραφτει στην λιστα η ημερομηνια μου!!!!στη β' επιπεδου θα ειμαι ακομη πιο σιγουρη βεβαια! :D:D:D:D:D:D:D:D

Δωστε τα ολα κοριτσια τωρα στην "αλληλογραφια" εδω, γιατι μετα οταν γεννησουμε.....που χρονος!

Ειδικα για οσες δεν ειναι το πρωτο τους, θα ειναι (ειμαστε) τρεχατε ποδαρακια μου!!! :lol::lol::lol::lol:

z7tup3.pngArPLp3.png

Δωστε τα ολα κοριτσια τωρα στην "αλληλογραφια" εδω, γιατι μετα οταν γεννησουμε.....που χρονος!

Ειδικα για οσες δεν ειναι το πρωτο τους, θα ειναι (ειμαστε) τρεχατε ποδαρακια μου!!! :lol::lol::lol::lol:

Δεν λες τίποτα........ Χτες έβλεπα κατι βιντεάκια για το πως το πλένεις και τα έπεξα. καλε εγω θα φοβαμαι και να το κρατήσω όχι να το κάνω έτσι όπως έδειχναν αυτες

Δεν λες τίποτα........ Χτες έβλεπα κατι βιντεάκια για το πως το πλένεις και τα έπεξα. καλε εγω θα φοβαμαι και να το κρατήσω όχι να το κάνω έτσι όπως έδειχναν αυτες

μια δυο τρεις θα τα μαθουμε κ μεις

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια elenitsamou dinask μην αγχωνεστε!καμια δεν γεννηθηκε μαθημενη και ετοιμη! μερα με την μερα θα νιωθετε ολο και πιο σιγουρες για τον εαυτο σας και θα απλοποιηθουν ολα!

Γεια σας κοριτσακια και απο μενα.....διαβαζω τα νεα σας και πολυ χαιρομαι!απο μενα τα νεα ειναι οτι κατα πασα πιθανοτητα με .....γαλαζια γραμματακια θα γραφτει στην λιστα η ημερομηνια μου!!!!στη β' επιπεδου θα ειμαι ακομη πιο σιγουρη βεβαια! :D:D:D:D:D:D:D:D

Κούκλα υ και συυυυυ? ????με το κάλο. Εγώ αυριο φεύγω για ροδο 4 μερουλεσ διακοπεσ απρόβλεπτεσ με την μαμα .....μου χρεαζοτανε. Θα χω το ταμπλετ μαζί και θα σασ γράφω. .έχουμε καμία από ροδο εδω ?

Δεν ειναι τιποτα μην αγχωνεστε! Εμενα οταν ηρθε η μαια να μου πλυνει τη μικρη κ να μου δειξει, την εβλεπα να το κανει με το ενα χερι κ λεω πλακα μου κανεις!

Τωρα το επομενο στανταρ θα το κανω ετσι! Ολα μια ιδεα κ μια συνηθεια ειναι!

Αρκει να τα παιρνουμε ολα χαλαρα και ψυχραιμα!

z7tup3.pngArPLp3.png

καλησπερα μανουλες κ εγκυουλες!!! σας διαβασα κ ειδα οτι ολα ειναι τελεια με τις κοιλιτσες κ τα ζωηρα εμβρυακια!!

ευχαριστω παρα πολυ ολες σας για τις ευχες σας κ παλι!!

εμεις ειμαστε μια χαρα δοξα τον θεο!! επομενο βημα που περιμενουμε πως κ πως ειναι η πρωτη μας μπουνιτσα!!! βεβαια ειναι στιγμες που αισθανομαι μια παραξενη κινητικοτητα αλλα δεν μπορω ακομα να πω με σιγουρια οτι ειναι το μικρουλη μου!

σπυριδουλα μου χαρηκα πολυ που ολα πηγαν τελεια! ξεκουραση τωρα!!

κατερινα κ αλλος γαμπρουλης ειδα οτι ερχεται ε?!!! με το καλο κοριτσι μου!

Καλημερα και συγνωμη που μπαινω σφηνα στην παρεα σας

αλλα ηθελα να ευχηθω στην Kristy!!!

Αγαπη μου γλυκια συγχαρητηρια!!!Παρακολουθουσα μερες τα νεα σου και ημουν βεβαιη οτι η μικρη νεραιδα σου ειναι απολυτα υγιης!!!

Να εχεις και να εχετε και οι υπολοιπες κοπελες μια πανεμορφη και υγιεστατη εγκυμοσυνη!!!!!

Καλη σας μερα και παλι!!!!!:D:D:D

σε ευχαριστω παρα πολυ!!! ειδα για την εγκυμοσυνη σου στο parents κ δεν φανταζεσαι ποσο χαρηκα!σου εγραψα κιολας!!! μπραβο κοριτσι μου!! μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι οτι καλυτερο κ για σενα κ για το μωρακι σου!! μια καταπληκτικη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη που θα σου φερει ενα γλυκουλικο κ γερο μωρακι!!! να μου λες τα νεακια σου που κ που, ναι?!! σε φιλω γλυκα γλυκα!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια σημερα ποναω τοσο πολυ ειμαι..ξυπνησα στις εντεκα εκανα ενα φαγητο και απο εκεινη τν ωρα δεν εχω σηκωθει..ποναω σα να με πιεζει κατι πανω στο ... αλλα εσωτερικα..πφφφ...νοιωθω σα να με σπρωχνει απο μεσα..δεν ξερω τι να πω..εχει καμια το ιδιο θεμα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...