Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλησπέρα στα κορίτσια! Βαλεντινακι κ εγώ από το κινητο μπαίνω κ δεν κάνω προκοπή!

Εγώ θα βάψω του χρόνου,τέτοιους μήνες πλέον η υγρασία λόγω χειμώνα ανεβαίνει κ δεν είναι καλό...

Θα το κάνω όμως λευκό αν κ έλεγα κίτρινο για να ταίριαζε κ με τα δύο παιδιά αλλά θέλω να ζωγραφίσω μερικά σπιτάκια κ δέντρα οπότε καλυτερα λευκό μη γίνει βαβούρα από τα χρώματα....

Προς το παρον γύρισα τα έπιπλα της μικρής αλλιώς,αγόρασα και το λίκνο και περιμένω τώρα να παραγγείλω από Αγγλία την προίκα για το λίκνο, ένα πρόσθετο για το καρότσι μας σαν ποδοσακο για να μην αγοράζω καρότσι από την αρχή,να χρησιμοποιήσω το λίγο καλοκαιρινό μας ας το πούμε έτσι, συν ένα κάθισμα αυτοκινήτου.

Δυστυχώς ακόμα κ με τα μεταφορικά,συμφέρει περισσότερο,αν κάποια στιγμή η Ελληνική αγορά βρεφικων βάλει μυαλό,τότε πολύ ευχαρίστως να την τιμήσω!!!!

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τονια μ σε ευχαριστω πολυ πολυ για την απαντηση κ εμενα ο γιατρος μ λειπει..ειμαι ξαπλα συνεχεια δεν καω τπτ τωρα παρα μονο φαγητο ..ασε π δεν ειμαι κ της ξαπλας εκνευριζομαι..αλλα τι να κανεις..εσυ πως εισαι τωρα γλυκεια μ; σ περασε;;

Ναι ειμαι μια χαρα!! εσυ ακομη πονας?

Ναι ειμαι μια χαρα!! εσυ ακομη πονας?

γεια σας γλυκουλες μου..οχι ειμαι ηρεμη και καλα..τα πονακια ερχονται και φευγουν αλλα ενταξει οτι τιποτα τραγικο..

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στα κορίτσια! Βαλεντινακι κ εγώ από το κινητο μπαίνω κ δεν κάνω προκοπή!

Εγώ θα βάψω του χρόνου,τέτοιους μήνες πλέον η υγρασία λόγω χειμώνα ανεβαίνει κ δεν είναι καλό...

Θα το κάνω όμως λευκό αν κ έλεγα κίτρινο για να ταίριαζε κ με τα δύο παιδιά αλλά θέλω να ζωγραφίσω μερικά σπιτάκια κ δέντρα οπότε καλυτερα λευκό μη γίνει βαβούρα από τα χρώματα....

Προς το παρον γύρισα τα έπιπλα της μικρής αλλιώς,αγόρασα και το λίκνο και περιμένω τώρα να παραγγείλω από Αγγλία την προίκα για το λίκνο, ένα πρόσθετο για το καρότσι μας σαν ποδοσακο για να μην αγοράζω καρότσι από την αρχή,να χρησιμοποιήσω το λίγο καλοκαιρινό μας ας το πούμε έτσι, συν ένα κάθισμα αυτοκινήτου.

Δυστυχώς ακόμα κ με τα μεταφορικά,συμφέρει περισσότερο,αν κάποια στιγμή η Ελληνική αγορά βρεφικων βάλει μυαλό,τότε πολύ ευχαρίστως να την τιμήσω!!!!

Καλημερα κοριτσια!!!! Σημερα μποκα απο το λαπ τοπ.... χαχχα δεν αντεξα..χαχαχ τι κανετε/???Εμασ κοπελα μου ειναι καλοκαιρι ακομα εδω στο ηρακλειο, οποτε δεν εχουμε προβλημμα υγρασιασ προσ το παρων....

:-D:grin::-DΜΑΝΟΥΛΕΣ 2014:-D:grin::-D

Dms2310 -----> 14/2/2014(Προγραμματισμενη Καισαρικη)

ValentinaSp ----> 5/3/2014

lenachania -----> 6/3/2014

βροχερή------->11/3/2014

Τονια89-------->16/3/2014

Linaki1988 ---->17/3/2014

KMG! ---------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

sspyr82 ------->28/3/2014(ΠρογραμματισμενηΚαισαρικη)

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

Sunflower5000->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

χαρα25--------> 10/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

Καλημέρα κοριτσάκια μου,

Σπυριδούλα μου χάρηκα πολύ με τα καλά σου νέα αν και ήμουν σύγουρη για την θετική εκβάση.Απο εδώ και πέρα χαιρόμαστε την εγκυμοσύνη μας;););););););););).

Δωμάτια διάβασα ετοιμασίες αντε αντε με το καλό εγω δεν εχω κάνει τίποτα ακόμα

Καλημερα Μανουλιτες μου...

Ευχομαι να σας βρισκω ολες τελεια και χωρις αγχοι και αγωνιες...

σπυριδουλα μου χαρηκα με τα νεα σου καλο μου.. αλλα ειμαι σε περιεργη φαση τις τελευταιες μερες και δεν μπορουσα να γραψω... !! (εχω παραξενεψει και αρκετα)... !!

το ζουζουνακι σου ειναι τελεια .. και ολα απο εεδω και περα θα πανε τελεια.. αρκει να μην αγχωθεις καλο μου...!!!!

Εμεις ειμαστε καλα... αγωνιουμε για το ραντεβου μας που ειναι στις 12/11.. αλλα οκ περναει γρηγορα ο καιρος...!!!

Οσο για τα πραγματα του μωρου εχω σταματησει να κοιταω... γιατι διχαζομαι η γυναικα.. Τα αγοριστικα δεν μου αρεσουν.. τα ουδετερα καθολου.. και μου αρεσουν τα κοριτσιστικα... οποτε περιμενω πως και πως να μου επιβεβαιωσουν την κορακλα μου.. και μετα βουρρρρ για ψωνια...!!!

Σας φιλωωω γλυκααα...!!!

Μια καλη μερα να εχουμε...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. ...εγώ ξεκουραστικα και τωρα είμαι καλά. ..εσεισ τι κανετε ?

Γεωργία μου, καλή επιτυχία στο ραντεβού και σου εύχομαι να σου επιβεβαίωσουν οτι είναι κοριτσάκι.φιλάκια πολλά σε ολεσ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...