Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλησπερα στα κοριτσια, τι κανετε ειστε ολες καλα??? εγω ειμαι πολυ χαζοχαρουμενη σημερα, μολις εκλεισα να αγορασω ενα ωραιοτατο λικνο για το μουρουλινο μου που το εχω καημο απο την πρωτη μου εγκυμοσυνη!!! :-D:-D:-D:-D

Ελαφρως μεταχειρισμενο υποτιθεται αλλα ειναι τελειο και πολυ οικονομικο!!!!! :tongue:

καλημερα σε ολα τα κοριτσια κ καλο σκ ευχομαι!!!!!χρονια πολλα σε οσε γιορταζουν οι ιδιες η οι δικοι τους ανθρωποι!!!!(εγω εχω τον αντρα μου!!!!)

αρχικα να σας ευχαριστησω ολες παρα πολυ για τα ενθαρυντηκα σας λογια κ το ενδιαφερον σας!!!!

λοιπον ολα καλα με την επεμβαση!!!!!την εκανα την πεμπτη κ βγηκα εχθες το πρωι....ειμαι πολυ κουρασμενη κ εχω αρκετες ενοχλησεις κ λιγο αιμα, που οπως ολοι με διαβεβαιωσαν ειναι φυσικο....στην αρχη δεν το ηξερα κ φοβηθηκα παρα πολυ!!!!!!οι εξετασεις μου καλες κ το μωρακι μου μια χαρα!!!!οι γιατροι στο νοσοκομειο ενθουσιαστηκαν με τα ποδια του!!!!!αρκετα μεγαλα!!!!βεβαια ετσι ειμαι κ εγω, εχω πολυ μακρυα ποδια!!!!!!!!!!!

τους ρωτησα κ το φυλο, κ μου λενε δεν το ξερεις;;;;!!!!!!!λεω θα το μαθω στην β'επιπεδου, αλλα ελεγα μηπως εσεις εδω βλεπετε τιποτα;;;!!!!!!κ κατα 99% ειναι αγορι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω τωρα πρεπει να προσεχω παρα πολυ κ να ειμαι τις πρωτες μερες ξαπλα!!!!!!αλλα φυσικα κ δεν με νοιαζει αφου πηγαν ολα καλα!!!!!

ευχαριστω κ παλι ολα τα κοριτσια!!!!!

χριστινακι μου, χαρηκα παρα πολυ με τα νεα σου!!!!!παει κ αυτο!!!!!τωρα απολαυσε το οσο δεν παει!!!!

Σπυριδουλα μου καλως μας ηρθες, καλη αναρρωση!!!

Ειδες ολα τελεια ε?

Αντε κ εσυ με τον αγοραρο, κ εμενα που μου λενε ολοι οι γιατροι οτι ειναι μεγαλος, τελικα τα παιδια μας ειναι..."μπολικα", χωρο να εχουμε να κολυμπανε!

:wink:

Τα φιλια μου!!!!!

Γεωργια μου κ εγω πολλη δυσπνοια (λιγο λιγοτερη ισως απο την πρωτη μου αλλα εχω καμποση)

Μην ξεχναμε τωρα οτι σιγα-σιγα οι πνευμονες μας θα αρχισουν να στριμωχνονται ολο κ πιο πολυ για να μεινει χωρος οποτε.....

υπομονη να εχουμε!!!

Η δε πλατη μου κ η μεση μου απλα με ακινητοποιουν!

Πεθαινω στον πονο κ απο βδομαδας θα παρω κ κανενα εμπλαστρο, δεν παλευεται!!!

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα στα κοριτσια, τι κανετε ειστε ολες καλα??? εγω ειμαι πολυ χαζοχαρουμενη σημερα, μολις εκλεισα να αγορασω ενα ωραιοτατο λικνο για το μουρουλινο μου που το εχω καημο απο την πρωτη μου εγκυμοσυνη!!! :-D:-D:-D:-D

Ελαφρως μεταχειρισμενο υποτιθεται αλλα ειναι τελειο και πολυ οικονομικο!!!!! :tongue:

Σπυριδουλα μου καλως μας ηρθες, καλη αναρρωση!!!

Ειδες ολα τελεια ε?

Αντε κ εσυ με τον αγοραρο, κ εμενα που μου λενε ολοι οι γιατροι οτι ειναι μεγαλος, τελικα τα παιδια μας ειναι..."μπολικα", χωρο να εχουμε να κολυμπανε!

:wink:

Τα φιλια μου!!!!!

Γεωργια μου κ εγω πολλη δυσπνοια (λιγο λιγοτερη ισως απο την πρωτη μου αλλα εχω καμποση)

Μην ξεχναμε τωρα οτι σιγα-σιγα οι πνευμονες μας θα αρχισουν να στριμωχνονται ολο κ πιο πολυ για να μεινει χωρος οποτε.....

υπομονη να εχουμε!!!

Η δε πλατη μου κ η μεση μου απλα με ακινητοποιουν!

Πεθαινω στον πονο κ απο βδομαδας θα παρω κ κανενα εμπλαστρο, δεν παλευεται!!!

κοριτσακι μου σ'ευχαριστω πολυ!!!!επανηλθα κ θα καθομαι κ 10 μερες!!!!!!παιζει κ νας σας ζαλισω τα συκωτια εδω μεσα!!!!!

μεση κ πλατη ε;;;;;υπομονη κ εμπλαστρο αν δεν αντεχεται αλλιως....ειναι ο καιρος που αρχιζουν τα παρατραγουδα....

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

κοριτσακι μου σ'ευχαριστω πολυ!!!!επανηλθα κ θα καθομαι κ 10 μερες!!!!!!παιζει κ νας σας ζαλισω τα συκωτια εδω μεσα!!!!!

μεση κ πλατη ε;;;;;υπομονη κ εμπλαστρο αν δεν αντεχεται αλλιως....ειναι ο καιρος που αρχιζουν τα παρατραγουδα....

Υποτιθεται οτι ο γιατρος μας, τοτε, με ειχε αφησει να βαλω. Ετουτος εδω οταν τον ρωτησα (βεβαια ημουν πολυ στην αρχη) μου ειπε οχι ουτε αλοιφες ουτε εμπλαστρο, αν κ εγω ειχα βαλει αλοιφη χωρις να το ξερω!

Αλλα πραγματικα δεν αντεχεται αυτο! Καπως το συνεφερω με λιγες εντριβες με οινοπνευμα αλλα ενα εμπλαστρακι τωρα που δεν ειναι κ καλοκαιρι να καω, θα το βαλω!

z7tup3.pngArPLp3.png

Ναι το πρωτο ειναι... οχι κοριτσακι ειναι κ με εχει τρελανει:-D εγω 19 κ 5..

Καλοσ ηρθεσ στην πάτρα. Να σου ζήσει η κόρη και με το κάλο και αυτο το μωράκι ...

καλημερα σε ολα τα κοριτσια κ καλο σκ ευχομαι!!!!!χρονια πολλα σε οσε γιορταζουν οι ιδιες η οι δικοι τους ανθρωποι!!!!(εγω εχω τον αντρα μου!!!!)

αρχικα να σας ευχαριστησω ολες παρα πολυ για τα ενθαρυντηκα σας λογια κ το ενδιαφερον σας!!!!

λοιπον ολα καλα με την επεμβαση!!!!!την εκανα την πεμπτη κ βγηκα εχθες το πρωι....ειμαι πολυ κουρασμενη κ εχω αρκετες ενοχλησεις κ λιγο αιμα, που οπως ολοι με διαβεβαιωσαν ειναι φυσικο....στην αρχη δεν το ηξερα κ φοβηθηκα παρα πολυ!!!!!!οι εξετασεις μου καλες κ το μωρακι μου μια χαρα!!!!οι γιατροι στο νοσοκομειο ενθουσιαστηκαν με τα ποδια του!!!!!αρκετα μεγαλα!!!!βεβαια ετσι ειμαι κ εγω, εχω πολυ μακρυα ποδια!!!!!!!!!!!

τους ρωτησα κ το φυλο, κ μου λενε δεν το ξερεις;;;;!!!!!!!λεω θα το μαθω στην β'επιπεδου, αλλα ελεγα μηπως εσεις εδω βλεπετε τιποτα;;;!!!!!!κ κατα 99% ειναι αγορι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω τωρα πρεπει να προσεχω παρα πολυ κ να ειμαι τις πρωτες μερες ξαπλα!!!!!!αλλα φυσικα κ δεν με νοιαζει αφου πηγαν ολα καλα!!!!!

χριστινακι μου, χαρηκα παρα πολυ με τα νεα σου!!!!!παει κ αυτο!!!!!τωρα απολαυσε το οσο δεν παει!!!!

Κούκλα μου απόλαυσέ τωρα την κοιλίτσα σου και ξεκούραση μπόλικη ...

Βρε κορίτσια βρείτε την λίστα μάσ εγώ μπενω από το ταμπλετ και είμαι δύσκολο να το κουμανταρω χάχα αρχή Είναι ακομα ....φιλάκια

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε;; εγω απο χθες ποναω αρκετα κατω απο τον αφαλο πηρα τον γιατρο κ του το ειπα κ μου συστησε ξεκουραση...ουφ...

Κοπέλα μου το αγχοσ θα σε φαει !!!!!είναι φυσιοκωγικοι οι πόνοι ......εγώ τωρα κάνω μέχρι και συσπασεισ άλλά και αυτεσ είναί στο πρόγραμμά .....απόλαυσέ την εγκυμοσύνη σου και μην σκέφτεσαι βλακιεσ .

Κοπέλα μου το αγχοσ θα σε φαει !!!!!είναι φυσιοκωγικοι οι πόνοι ......εγώ τωρα κάνω μέχρι και συσπασεισ άλλά και αυτεσ είναί στο πρόγραμμά .....απόλαυσέ την εγκυμοσύνη σου και μην σκέφτεσαι βλακιεσ .

ασε βαλεντινα μ εχω συνεχως σουβλιες κ με ενοχλει πολυ ο πονος δεν ξερω αν ειναι κατι σοβαρο..παντως εχω καθισει..δεν κανω τιποτα..εσυ πως εισαι;; τι κανεις;

Μπραβο sspyr82 ολα καλα!!! χαρικα πολυ για τα νεα σου!!! ναι τωρα να προσεξεις λιγο κ με το καλο κ ο γιος!!!!!! να χαιρεσαι κ τον αντρα σου! φιλακια..!

κοριτσια τι κανετε;; εγω απο χθες ποναω αρκετα κατω απο τον αφαλο πηρα τον γιατρο κ του το ειπα κ μου συστησε ξεκουραση...ουφ...

Αριαδνη μου κ εγω το ιδιο επαθα πριν μια εβδομαδα κ τρομαξα παρα πολυ γιατι νομιζα οτι κατι εγινε με τη μπαμπα μου κ ο αντρας τρομαξε κ πιο πολυ τρομαξαμε γιατι ο γυναικολογος μου ειχε φυγει για λίγες μερες εκτος... τον πηραμε τηλ κ μας ειπε να κανουμε κατι εξετασεις αιματος αν κ ειχα κανει πριν 3 ημερες τις εξετασεις του μηνα κ ηταν καλες μου ειπα να ξανα κανω.. εκανα κ ηταν πολυ καλες αλλα ο πονος συνεχιζε.. κ εμεις ειχαμε αγχοθει παρα πολυ γιατι ειναι το πρωτο μας κ εμας κ ετσι πηγαμε νοσοκομειο... τελικα δεν ηταν τπτ ηταν φυσιολογικα πονακια επειδη ειχα κουραστει κ κατι μικρες συσπασεις.. μου το ειχε πει ο γοατρος απο το τηλ οτι αυτο ηταν αλλα εγω δεν τον ακουσα... κατι τετοιο εχεις κ εσυ... ξεκουρασου κ ολα καλα!!!

Τελειωσα δε θα σε κουρασω αλλο....

Αριαδνη μου κ εγω το ιδιο επαθα πριν μια εβδομαδα κ τρομαξα παρα πολυ γιατι νομιζα οτι κατι εγινε με τη μπαμπα μου κ ο αντρας τρομαξε κ πιο πολυ τρομαξαμε γιατι ο γυναικολογος μου ειχε φυγει για λίγες μερες εκτος... τον πηραμε τηλ κ μας ειπε να κανουμε κατι εξετασεις αιματος αν κ ειχα κανει πριν 3 ημερες τις εξετασεις του μηνα κ ηταν καλες μου ειπα να ξανα κανω.. εκανα κ ηταν πολυ καλες αλλα ο πονος συνεχιζε.. κ εμεις ειχαμε αγχοθει παρα πολυ γιατι ειναι το πρωτο μας κ εμας κ ετσι πηγαμε νοσοκομειο... τελικα δεν ηταν τπτ ηταν φυσιολογικα πονακια επειδη ειχα κουραστει κ κατι μικρες συσπασεις.. μου το ειχε πει ο γοατρος απο το τηλ οτι αυτο ηταν αλλα εγω δεν τον ακουσα... κατι τετοιο εχεις κ εσυ... ξεκουρασου κ ολα καλα!!!

Τελειωσα δε θα σε κουρασω αλλο....

τονια μ σε ευχαριστω πολυ πολυ για την απαντηση κ εμενα ο γιατρος μ λειπει..ειμαι ξαπλα συνεχεια δεν καω τπτ τωρα παρα μονο φαγητο ..ασε π δεν ειμαι κ της ξαπλας εκνευριζομαι..αλλα τι να κανεις..εσυ πως εισαι τωρα γλυκεια μ; σ περασε;;

Διαφημίσεις

ασε βαλεντινα μ εχω συνεχως σουβλιες κ με ενοχλει πολυ ο πονος δεν ξερω αν ειναι κατι σοβαρο..παντως εχω καθισει..δεν κανω τιποτα..εσυ πως εισαι;; τι κανεις;

Γεια σασ κοριτσια......εγω σημερα ξεκινισα να φτιαχνω το παιδικο.... γιατι μετα ο φιλοσ μασ ο ταπετσερισ φευγει και θα γυρισει τον φλεβαρι....οποτε πρεπει να γινουν τωρα τουλαχιστων οι τοιχοι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:και μαρεσει.....σημερα στοκαραμε οτι τρυπα υπιρχε και βαψαμε με τον μπαμπα μου το ταβανι και τον ενα τοιχο που δεν θα εχουν ταπετσαρια.....και αυριο θα κολλησει ο φιλοσ μασ την ταπετσαρια....γηνεται πολυ ομορφο....

Γεια σασ κοριτσια......εγω σημερα ξεκινισα να φτιαχνω το παιδικο.... γιατι μετα ο φιλοσ μασ ο ταπετσερισ φευγει και θα γυρισει τον φλεβαρι....οποτε πρεπει να γινουν τωρα τουλαχιστων οι τοιχοι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:και μαρεσει.....σημερα στοκαραμε οτι τρυπα υπιρχε και βαψαμε με τον μπαμπα μου το ταβανι και τον ενα τοιχο που δεν θα εχουν ταπετσαρια.....και αυριο θα κολλησει ο φιλοσ μασ την ταπετσαρια....γηνεται πολυ ομορφο....

γεια σου βαλεντινα μ τι κανεις;;τι χρωμα θα φτιαξεις το δωματιακι ;; αχ τελεια τελεια!! εμεις λεμε να ξεκινησουμε μετα τον 6!!!

Ανοιχτό γαλάζιο με βερίκοκυ και η ταπετσαρία με ντελφινακια και μικρά πορτοκάλι ψαρακια ...οταν το τελιωσω θα βάλω μια φωτο ....εγώ έιμαι τωρα 5 μίνων την άλλη μπενω στων 6,οπότε η τωρα η σε ένά μίνα. Αντίθετόσ τωρα μπορώ και να βοηθήσω. ..αυταααα. ...

:D:D:DΜΑΝΟΥΛΕΣ 2014:D:D:D

Dms2310 -----> 19/2/2014 [/b][/color](Προγραμματισμενη Καισαρικη)

ValentinaSp ----> 5/3/2014

lenachania -----> 6/3/2014

βροχερή------->11/3/2014

Τονια89-------->16/3/2014

Linaki1988 ---->17/3/2014

KMG! ---------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

sspyr82 ------->28/3/2014(ΠρογραμματισμενηΚαισαρικη)

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

Sunflower5000->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

χαρα25--------> 10/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

tarta-->

Άντε βρε κορίτσια, βάλτε χρομμα στην λίστα μασ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...