Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

τονια τι πιστευεις σχετικα με το βαρος του; και εγω με τις δουλειες το ιδιο..αστα..

μη σε αγχωνει καθολου το βαρος τα μηχανιματα εχουν αποκλισεις επισεις παιζει ρολο κ απο που μεχρι που μετραει ο γιατρος το μωρακι.. απο χερι σε χερι εχει διαφορα.. κ αυτα στο περιπου ειναι κ το 200 κ το 285.. κ εμενα αλλο βαρος μου βγαζει ο ενας γιατρος κ αλλο ο αλλος αλλα δεν αγχονομαι γιατι ξερω οτι υπαρχουν αποκλισεις.. (δουλευω σε διαγνωστικο κεντρο κ ξερω γενικα για αποκλισεισ απο υπερηχους εξετασεις κ μηχανιματα) σε ποια εβδομαδα εισαι?? εγω ειμαι 20 κ σημερα νομιζω οτι ενοιωσα το μωρακι μου μετα την 20 τα νοιωθουμε συνηθως ετσι ξερω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας εγκυουλες! Αριαδνη μην αγχωνεσαι οι υπερηχοι εχουν αποκλιση στις μετρησεις και μπορει ο 2ος γιατρος αφου δεν ειναι ο γιατρος σου απο οτι καταλαβα να μην ηθελε να σου πει για αποκολλησεις! Ολα καλα θα πανε! Εγω γεννησα Ιουλιο αγορακι και κοιλια μου φαινονταν στον 6ο. Τους πρωτους μηνες δεν ειχα καθολου κοιλια και στον 5ο ημουν λες και ειχα πρηστει απο οσπρια!(χα,χα)

Γεια σου dineli!!! να σου ζησει το αγορακι σου να το χαρεις οπως επιθυμεις!! το πρωτο??

μη σε αγχωνει καθολου το βαρος τα μηχανιματα εχουν αποκλισεις επισεις παιζει ρολο κ απο που μεχρι που μετραει ο γιατρος το μωρακι.. απο χερι σε χερι εχει διαφορα.. κ αυτα στο περιπου ειναι κ το 200 κ το 285.. κ εμενα αλλο βαρος μου βγαζει ο ενας γιατρος κ αλλο ο αλλος αλλα δεν αγχονομαι γιατι ξερω οτι υπαρχουν αποκλισεις.. (δουλευω σε διαγνωστικο κεντρο κ ξερω γενικα για αποκλισεισ απο υπερηχους εξετασεις κ μηχανιματα) σε ποια εβδομαδα εισαι?? εγω ειμαι 20 κ σημερα νομιζω οτι ενοιωσα το μωρακι μου μετα την 20 τα νοιωθουμε συνηθως ετσι ξερω..

τοτε θα το αφησω ως εχει..σε δυο εβδομαδες μ ειπε ο γιατρος μ να ξαναπαω να με δει...και μετα θα κλεισουμε για β επιπεδου... στις 22 εβδομαδςς..τωρα ειμαι 18 και 1 :) το πρωτο σου ειναι τονια μ; αγορακι εε;

τοτε θα το αφησω ως εχει..σε δυο εβδομαδες μ ειπε ο γιατρος μ να ξαναπαω να με δει...και μετα θα κλεισουμε για β επιπεδου... στις 22 εβδομαδςς..τωρα ειμαι 18 και 1 :) το πρωτο σου ειναι τονια μ; αγορακι εε;

Ναι το πρωτο ειναι... οχι κοριτσακι ειναι κ με εχει τρελανει:-D εγω 19 κ 5..

Τονια το πρωτο μου ειναι. Ευχαριστω για τις ευχες με το καλο και το δικο σου.Αριαδνη οταν πηγα να γεννησω 39 εβδομαδες ο υπερηχος το μετρησε 3100 τελικα γεννηθηκε 2780! Ηταν μικρος γιατι εκανα εμετους μεχρι που γεννησα και ειχα χαμηλο σιδηρο! Οςο για την κοιλια στον 8ο που ηταν και καλοκαιρι μου ελεγαν <αχ εισαι εγκυος;> και οταν τους ελεγα το μηνα εκπλησονταν! Μην ανησυχεις και η κοιλια σου θα φανει και θα το νιωθεις να κουνιεται και θα χαιρεσαι! Ηδη κουνιεται αλλα ειναι οπως ο αερας στα ενταρα σαν γουργουρισμα ομως στο κεντρο της κοιλιας το εντερο τωρα πια θα ειναι στα πλαγια περιμετρικα. Ουφ!τελειωσα

Διαφημίσεις

Τονια το πρωτο μου ειναι. Ευχαριστω για τις ευχες με το καλο και το δικο σου.Αριαδνη οταν πηγα να γεννησω 39 εβδομαδες ο υπερηχος το μετρησε 3100 τελικα γεννηθηκε 2780! Ηταν μικρος γιατι εκανα εμετους μεχρι που γεννησα και ειχα χαμηλο σιδηρο! Οςο για την κοιλια στον 8ο που ηταν και καλοκαιρι μου ελεγαν <αχ εισαι εγκυος;> και οταν τους ελεγα το μηνα εκπλησονταν! Μην ανησυχεις και η κοιλια σου θα φανει και θα το νιωθεις να κουνιεται και θα χαιρεσαι! Ηδη κουνιεται αλλα ειναι οπως ο αερας στα ενταρα σαν γουργουρισμα ομως στο κεντρο της κοιλιας το εντερο τωρα πια θα ειναι στα πλαγια περιμετρικα. Ουφ!τελειωσα

αχ μακαριιιι με ηρεμησες τωρα!!! περιμενω πως κ πως κ μα το νοιωσω κ δω κ την κοιλια μου να μεγαλωνειιιιιιιι! προς τ παρον δειχνω καλοθρεμμενη κ οχι εγκυος χαχα

κ να χαιρεσαι τ αγορακι σου :))))

Κοριτσια ειμαι πολυ κουρασμενη κ παω για υπνο.... καλο βραδυ κ φιλακια πολλα!!!!!

καληνυχτα καλη ξεκουραση ευχομαι κ ευχαριστω πολυυυυυ :)) φιλια πολλα πολλα

Διαφημίσεις

Που την εκανες καλε εσυ με 60ευρω????? πρωτη φορα ακουω τετοια τιμη για β επιπεδου.. εκει που παω εγω ειναι πολυ πιο ακρηβα αλλα κ αλλες κοπελες που ρωταω που ειναι εγκυος κοντα στην ιδια τιμη μου λενε ολες..

Καλημερα στα κοριτσια.

Τονια μου στην Ν.Ιωνια την εκανα σε ενα εξεταστηριο ονοματι "Ιωνιο" (ναι με "ω" ή καπως ετσι.

Επειδη στο νησι εδω δεν αναλαμβανει κανεις να την κανει πηρα 1000 τηλεφωνα να βρω καποιο στην Αθηνα που τουλαχιστον θα ειναι κοντα στα παιδια που θα με φιλοξενουσαν οποτε κ το βρηκα αυτο.

Στην κορη μου ημουν στην Πατρα κ ειχα πληρωσει ενα 150αρι και πραγματικα τωρα που το βλεπω δν καταλαβαινω το γιατι...τα ιδια πραγματα εγιναν κ στις δυο φορες..τι να πω ο καθενας με την ταριφα του. Και το ακριβοτερο μην ξεγελιεστε, δεν ειναι παντα το καλυτερο...! :wink:

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλημερα Κοριτσακια Μου...

Πω πω.. ακουω για αγχη και διαφορα... Βρε συ Αριαδνη, γιατι σωνει και καλα να εχεις κατι...???? ολα καλα θα πανε... και ολα πανε ηδη καλα.. μην τρελενεσαι.. οσοσ αφορα τα πονακια.. τωρα 4 μερες συνεχεια εχω πονακια χαμηλα σαν να εχω κανει 1000 κοιλιακους... Εχτες το βραδυ μαλιστα υπεφερα και απο την μεση μου και δυσκολευομουν να παρω και ανασα...!!!

Επισης οσο ειπες για το μωρο, οτι δεν το νοιωθεις.... Μας εχεις πει κοιριτσακι μου οτι εχεις καποια κιλακια παραπανω.. οποτε ειναι λογικο να μην το νοιωθεις, ειδικα που ειναι και το πρωτο... επισης μπορει να το εχεις νοιωσει και να νομιζεις οτι ειναι το εντερο σου...!!!

Και οσο αφορα την κοιλια... Ε λογο απο τα κιλακια ειναι λογικο να μην φαινετε ιδιαιτερα.. εγω που ειμαι πολυ αδυνατη φαινετε τωρα μια βδομαδα στην ουσια σαν να ειμαι εγκυος.. ποιο πριν ηταν απλα σαν να ειχα πολυ φαει...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσια κ καλο σκ ευχομαι!!!!!χρονια πολλα σε οσε γιορταζουν οι ιδιες η οι δικοι τους ανθρωποι!!!!(εγω εχω τον αντρα μου!!!!)

αρχικα να σας ευχαριστησω ολες παρα πολυ για τα ενθαρυντηκα σας λογια κ το ενδιαφερον σας!!!!

λοιπον ολα καλα με την επεμβαση!!!!!την εκανα την πεμπτη κ βγηκα εχθες το πρωι....ειμαι πολυ κουρασμενη κ εχω αρκετες ενοχλησεις κ λιγο αιμα, που οπως ολοι με διαβεβαιωσαν ειναι φυσικο....στην αρχη δεν το ηξερα κ φοβηθηκα παρα πολυ!!!!!!οι εξετασεις μου καλες κ το μωρακι μου μια χαρα!!!!οι γιατροι στο νοσοκομειο ενθουσιαστηκαν με τα ποδια του!!!!!αρκετα μεγαλα!!!!βεβαια ετσι ειμαι κ εγω, εχω πολυ μακρυα ποδια!!!!!!!!!!!

τους ρωτησα κ το φυλο, κ μου λενε δεν το ξερεις;;;;!!!!!!!λεω θα το μαθω στην β'επιπεδου, αλλα ελεγα μηπως εσεις εδω βλεπετε τιποτα;;;!!!!!!κ κατα 99% ειναι αγορι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω τωρα πρεπει να προσεχω παρα πολυ κ να ειμαι τις πρωτες μερες ξαπλα!!!!!!αλλα φυσικα κ δεν με νοιαζει αφου πηγαν ολα καλα!!!!!

ευχαριστω κ παλι ολα τα κοριτσια!!!!!

χριστινακι μου, χαρηκα παρα πολυ με τα νεα σου!!!!!παει κ αυτο!!!!!τωρα απολαυσε το οσο δεν παει!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...