Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και συγνωμη που μπαινω σφηνα στην παρεα σας

αλλα ηθελα να ευχηθω στην Kristy!!!

Αγαπη μου γλυκια συγχαρητηρια!!!Παρακολουθουσα μερες τα νεα σου και ημουν βεβαιη οτι η μικρη νεραιδα σου ειναι απολυτα υγιης!!!

Να εχεις και να εχετε και οι υπολοιπες κοπελες μια πανεμορφη και υγιεστατη εγκυμοσυνη!!!!!

Καλη σας μερα και παλι!!!!!:D:D:D

Ευχαριστουμε πολυ..!!

Γεια σας κορίτσια........

Κρίστυ μου μπράβο κοπέλα μου........ όλα καλά λοιπόν με το κοριτσάκι σου...........χαλάρωσε κ απολαυσε τώρα την εγκυμοσύνη σου.....:D

Σταυρούλα μου πως είσαι ???? αιματάκι τέλος ???? πες μας τα νέα σου....

Ναι, έχουμε χαρές στον καφενέ μας...... νομίζω πως τις κόλλησα όλες ..χιχιχι....... πέρνα καμμια βόλτα απο κει......κερνάμε....... :D:D:D...

Λοιπόν κορίτσια.......... σήμερα είχαμε γιατρό..... μας είδε.....μας μέτρησε.... κ είδε επιτέλους κ το φύλο........

Είναι αγοράκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Μου είπε πως είναι μια εβδομάδα μεγαλύτερο....... 353 γρ...... τώρα το μεγάλο άγχος είναι στην β΄επιπέδου.........άντε να γίνει να ησυχάσουμε......

Σας φιλώ όλες...... :D:D:D

Καλησπέρα κούκλεσ .πωσ ηστε σήμερα ?Βροχερή μιαχαρα σε βρησκω. Βάλε μπλε στην λίστα και καλη επιτυχία στην β επιπέδου ....φιλάκια

Καλημερα και συγνωμη που μπαινω σφηνα στην παρεα σας

αλλα ηθελα να ευχηθω στην Kristy!!!

Αγαπη μου γλυκια συγχαρητηρια!!!Παρακολουθουσα μερες τα νεα σου και ημουν βεβαιη οτι η μικρη νεραιδα σου ειναι απολυτα υγιης!!!

Να εχεις και να εχετε και οι υπολοιπες κοπελες μια πανεμορφη και υγιεστατη εγκυμοσυνη!!!!!

Καλη σας μερα και παλι!!!!!:D:D:D

Καλοσ ηρθεσ κοπέλα μου. Με το κάλο το μωράκι σου και σενα ...

Καλημέρα μανούλες!!!! Χαθήκαμε!!! Έχετε σχέδια για το τριήμερο?

Γεια σου.. .είχα σχέδιά άλλά έχει κύμα στην θάλασσά και δεν κάνει να μπω σε σκάφος ...:( οπότε θα κάτσω σπιτάκι. ..

κοριτσια τ κανετε να σας ρωτησω κατι; εχω πονους σαν κραμπα χαμηλα ακριβως πανω απο το ..ωρες τωρα κ δε μου περναει.σημερα πηγα μ τον ανδρα μ χαλκιδα κ γυρισα αλλα δεν μπορω να πω οτι κουραστηκα..το εχει παθει καμμια σας;

Είναι πολύ μεγάλο στην β ,δεν θα το γνωρισεισ χάχα.. ..σκέτη απόλαυσή. ... εγώ τωρα περιμένω σε 10 μερεσ θα πάω να κάνω την καμπύλη ζάχαρου ...ααα έχω πάρει 6 κιλά συνολικά :oops:

Ε κι εγω στα 7 κιλα ειμαι, καλα ειμαστε, ουτε πολλα ουτε λιγα! Το φυσιολογικο ;)

Γεια σας κορίτσια........

Λοιπόν κορίτσια.......... σήμερα είχαμε γιατρό..... μας είδε.....μας μέτρησε.... κ είδε επιτέλους κ το φύλο........

Είναι αγοράκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Μου είπε πως είναι μια εβδομάδα μεγαλύτερο....... 353 γρ...... τώρα το μεγάλο άγχος είναι στην β΄επιπέδου.........άντε να γίνει να ησυχάσουμε......

Σας φιλώ όλες...... :D:D:D

Γιατι μεγαλο αγχος καλε? Σιγα το πραγμα, τωρα τα "υσκολα" περασαν για ολες μας απο αποψη μηνων εννοω, απο εδω κ περα ...παει μονο του! ;)

Σας ειπα οτι την β' επιπεδου την καναμε μεσα σε 10 λεπτα? Δεν ξερω γιατι αλλοι τρωνε μισαωρα, μπορει κ για να δικαιολογησουν το κοστος, τι να πω!

Εμενα παντως με 60 ευρουλια μια χαρα μου ηρθε!

κοριτσια τ κανετε να σας ρωτησω κατι; εχω πονους σαν κραμπα χαμηλα ακριβως πανω απο το ..ωρες τωρα κ δε μου περναει.σημερα πηγα μ τον ανδρα μ χαλκιδα κ γυρισα αλλα δεν μπορω να πω οτι κουραστηκα..το εχει παθει καμμια σας;

Ολες μας και καθε μερα! Πιστεψε με θα το εχεις μεχρι κ που θα γεννησεις αυτο, αφου ανοιγει το σωμα, η μητρα κ οοοολα οσα κουβαλαμε πανω μας! ;)

Εγω προχθες να γελασω πηγα και μου ηρθε μια σουβλια που δε μπορουσα να κουνηθω απο το σημειο που ημουν πραγματικα ενα τεταρτο!

Ειλικρινα παντως σε βρισκω πολυ ανησυχη, εννοω στο τι σου συμβαινει κ αν ειναι κακο κλπ.....

Δικαιολογημενα ισως γιατι στο πρωτο μας ειναι ολα αγνωστα, ενω τωρα στο δευτερο το εχω παρει τοσο χαλαρα μεχρι αηδιας!

Σκεψου οτι εχω να κανω εξεταση αιματος απο το α' τεστ, υπερηχο απο την β' επιπεδου θα ξανακανουμε στο doppler και πιεσεις κλπ ουτε καν εχουμε ασχοληθει.

Το δευτερο ειναι στον αυτοματο πιλοτο κυριολεκτικα!

Αν θες για να μην ανησυχεις για οτιδηποτε, μπες σε καποιο site οπως το babyspace ας πουμε κ διαβαζε καθε μηνα τι προκειται να σου συμβαινει οπως κ διαφορα άλλα ενημερωτικα κ ενδιαφεροντα αλλα κ ωφελιμα αρθρα. Βοηθαει πολυ!

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Ε κι εγω στα 7 κιλα ειμαι, καλα ειμαστε, ουτε πολλα ουτε λιγα! Το φυσιολογικο ;)

Γιατι μεγαλο αγχος καλε? Σιγα το πραγμα, τωρα τα "υσκολα" περασαν για ολες μας απο αποψη μηνων εννοω, απο εδω κ περα ...παει μονο του! ;)

Σας ειπα οτι την β' επιπεδου την καναμε μεσα σε 10 λεπτα? Δεν ξερω γιατι αλλοι τρωνε μισαωρα, μπορει κ για να δικαιολογησουν το κοστος, τι να πω!

Ολες μας και καθε μερα! Πιστεψε με θα το εχεις μεχρι κ που θα γεννησεις αυτο, αφου ανοιγει το σωμα, η μητρα κ οοοολα οσα κουβαλαμε πανω μας! ;)

Εγω προχθες να γελασω πηγα και μου ηρθε μια σουβλια που δε μπορουσα να κουνηθω απο το σημειο που ημουν πραγματικα ενα τεταρτο!

Ειλικρινα παντως σε βρισκω πολυ ανησυχη, εννοω στο τι σου συμβαινει κ αν ειναι κακο κλπ.....

Δικαιολογημενα ισως γιατι στο πρωτο μας ειναι ολα αγνωστα, ενω τωρα στο δευτερο το εχω παρει τοσο χαλαρα μεχρι αηδιας!

Σκεψου οτι εχω να κανω εξεταση αιματος απο το α' τεστ, υπερηχο απο την β' επιπεδου θα ξανακανουμε στο doppler και πιεσεις κλπ ουτε καν εχουμε ασχοληθει.

Αν θες για να μην ανησυχεις για οτιδηποτε, μπες σε καποιο site οπως το babyspace ας πουμε κ διαβαζε καθε μηνα τι προκειται να σου συμβαινει οπως κ διαφορα άλλα ενημερωτικα κ ενδιαφεροντα αλλα κ ωφελιμα αρθρα. Βοηθαει πολυ!

σε ευχαειστω καταρχην για την απαντηση...δεν ξερω ισως γιατι δεν ξερω αν ξεκουραζομαι αρκετα γενικα δεν μπορω να καθομαι κ καθε λιγο κ λιγακι αγχωνομαι μην παθω αποκολληση κτλ κ δεν το κτλβω.. ποτε αρχισες ν βλεπεις διαφορα στην κοιλια σου; ρωταω ειδη εδω κ εναν μηνα δεν μεγαλωνει εξωτερικα η κοιλια μ...κ αναρωτιεμαι αν ειναι κλ η κακο αυτο..συγνωμη γ ολες αυτες τις χαζες ερωτησεις..ρωταω ομως γιατι εσυ το εχεις ξαναζησει και ξερεις :)!!

σε ευχαειστω καταρχην για την απαντηση...δεν ξερω ισως γιατι δεν ξερω αν ξεκουραζομαι αρκετα γενικα δεν μπορω να καθομαι κ καθε λιγο κ λιγακι αγχωνομαι μην παθω αποκολληση κτλ κ δεν το κτλβω.. ποτε αρχισες ν βλεπεις διαφορα στην κοιλια σου; ρωταω ειδη εδω κ εναν μηνα δεν μεγαλωνει εξωτερικα η κοιλια μ...κ αναρωτιεμαι αν ειναι κλ η κακο αυτο..συγνωμη γ ολες αυτες τις χαζες ερωτησεις..ρωταω ομως γιατι εσυ το εχεις ξαναζησει και ξερεις :)!!

Κοίτα,στη μικρή μου πήρα πολλά κιλά!τώρα που ως τον τρίτο δεν είχα πάρει ούτε γραμμάριο η κοιλιά μου ναι μεν φαινόταν λίγο αλλά σα να είχα παχύνει λίγο.με το που μπήκα στον 5οήταν λες κ απο τη μια μέρα στην άλλη κάποιος μου έβαλε μια κοιλιά ξαφνικά!

Όσο για την αποκόλληση κ την ξεκούραση,πίστεψε με Δεν το ορίζουμε εμείς! Στην μικρή μου χωρίς να κάνω τπτ είχα 3αποκολλησεις μαζεμένες κ μάλιστα χωρίς αίμα χωρίς τίποτα! Κ τώρα που έχω λυσσάξει γιατί ήμουν και στον 1ο μήνα σε μετακόμιση χωρίς να ξέρω ότι είμαι έγκυος και μόνη μου ακόμα κ τώρα να σηκώνω το παιδί,να σκύβω να την κάνω μπάνιο,να την κουβαλάω αγκαλιά αν κάπου κουραστεί,να κάνω τρελούς ποδαροδρομους κ τίποτα δεν έχω πάθει!Ή εγκυμοσύνη δεν είναι "αρρώστια" εκτός από ένα-δυο πραγματάκια που θέλουν προσοχή,δε χρειάζεται να είμαστε απομονωμένες κ αποστειρωμενες! ;)

z7tup3.pngArPLp3.png

Κοίτα,στη μικρή μου πήρα πολλά κιλά!τώρα που ως τον τρίτο δεν είχα πάρει ούτε γραμμάριο η κοιλιά μου ναι μεν φαινόταν λίγο αλλά σα να είχα παχύνει λίγο.με το που μπήκα στον 5οήταν λες κ απο τη μια μέρα στην άλλη κάποιος μου έβαλε μια κοιλιά ξαφνικά!

Όσο για την αποκόλληση κ την ξεκούραση,πίστεψε με Δεν το ορίζουμε εμείς! Στην μικρή μου χωρίς να κάνω τπτ είχα 3αποκολλησεις μαζεμένες κ μάλιστα χωρίς αίμα χωρίς τίποτα! Κ τώρα που έχω λυσσάξει γιατί ήμουν και στον 1ο μήνα σε μετακόμιση χωρίς να ξέρω ότι είμαι έγκυος και μόνη μου ακόμα κ τώρα να σηκώνω το παιδί,να σκύβω να την κάνω μπάνιο,να την κουβαλάω αγκαλιά αν κάπου κουραστεί,να κάνω τρελούς ποδαροδρομους κ τίποτα δεν έχω πάθει!Ή εγκυμοσύνη δεν είναι "αρρώστια" εκτός από ένα-δυο πραγματάκια που θέλουν προσοχή,δε χρειάζεται να είμαστε απομονωμένες κ αποστειρωμενες! ;)

ανησυχω γτ δεν εχω νοιωσει ακομη το μωρακι μ..δλδ δεν ειμαι σιγουρη..κ η κοιλια μου δεν μοιαζει με εγκυμοσυνης..αναρωτιεμαι αν αναπτυσσεται σωστα.,ευχαριστω παντως για την απαντηση κ τη βοηθεια..την αποκολληση παντως πως την αναγνωριζεις;; κ κατι ακομη..ειχα παει να δω εναν γιατρο τη προηγουμενη εβδομαδα ν μ δωσει εξετασεις γτ ο δικος μ δε μ χε γραψει κ αφου με ειδε μ ειπε οτι ο μικρος ειναι 285 στην 17 εβδομαδα ...ενω ό δικος μ που με ειδε την πεμπτη μ ειπε οτι ειναι περιπου 200 γραμμαρις ομως δεν ειδε αποκολληση δν ειδε κτ ολα κλ μ πε..παιζει τα δυο μηχανημτα ν εχουν τοσο μεγσλη αποκλιση; φοβαμαι μηπως δεν τρεφεται σωστα κ εχασε δν ξερω τ νς πω..

Ετσι ακρηβως οπως τα λες ειναι Dms2310 κ εγω ετσι.. δουλευω πρωι απογευμα το μεσημερι κανω δουλειες στο σπιτι γιατι ειμαι μονη κ δεν εχω καποιον να μου κανει τις δουλειες το βραδυ που τελειωνω απο τη δουλεια ερχομαι σπιτι μαγειρευω τετοια ωρα περιπου τελειωνω το μαγειρεμα καθε βραδυ για να εχουμε φαγυτο την επομενη το μεσημερι κ το πρωι παλι δουλεια... αυτο γινεται καθε μερα δεν ειμαστε αρωστες μωρακια περιμενουμε!!!!!!!

Αριαδνη89 μην αγχωνεσαι τοσο δεν κανει γιατι αγχονεις κ το μωρακι σου..:D κ εγω εγκυος στο πρωτο ειμαι κ επειδη κουραζομαι πολυ εχω συχνα τετοιου ειδους πονακια..... κ σημερα το βραδυ στη δουλεια ειχα... δεν ειναι τιποτα:D:D

Αριαδνη89 δε θελω να μπαινω στη μεση γτ μηλας με αλλη κοπελα που σιγουρα ξερει παρισσοτερα απο εμενα γιατι εχει περασει ηδη μια εγκυμοσινη κ ειναι στη δευτερη αλλα αν θελεις μπορω να σου πω κ εγω τη γνωμη μου γιατι κ εγω σε 2 γιατρους παω..

Διαφημίσεις

Αριαδνη89 δε θελω να μπαινω στη μεση γτ μηλας με αλλη κοπελα που σιγουρα ξερει παρισσοτερα απο εμενα γιατι εχει περασει ηδη μια εγκυμοσινη κ ειναι στη δευτερη αλλα αν θελεις μπορω να σου πω κ εγω τη γνωμη μου γιατι κ εγω σε 2 γιατρους παω..

πες μ τονια μ

Γεια σας εγκυουλες! Αριαδνη μην αγχωνεσαι οι υπερηχοι εχουν αποκλιση στις μετρησεις και μπορει ο 2ος γιατρος αφου δεν ειναι ο γιατρος σου απο οτι καταλαβα να μην ηθελε να σου πει για αποκολλησεις! Ολα καλα θα πανε! Εγω γεννησα Ιουλιο αγορακι και κοιλια μου φαινονταν στον 6ο. Τους πρωτους μηνες δεν ειχα καθολου κοιλια και στον 5ο ημουν λες και ειχα πρηστει απο οσπρια!(χα,χα)

Που την εκανες καλε εσυ με 60ευρω????? πρωτη φορα ακουω τετοια τιμη για β επιπεδου.. εκει που παω εγω ειναι πολυ πιο ακρηβα αλλα κ αλλες κοπελες που ρωταω που ειναι εγκυος κοντα στην ιδια τιμη μου λενε ολες..

Γεια σας εγκυουλες! Αριαδνη μην αγχωνεσαι οι υπερηχοι εχουν αποκλιση στις μετρησεις και μπορει ο 2ος γιατρος αφου δεν ειναι ο γιατρος σου απο οτι καταλαβα να μην ηθελε να σου πει για αποκολλησεις! Ολα καλα θα πανε! Εγω γεννησα Ιουλιο αγορακι και κοιλια μου φαινονταν στον 6ο. Τους πρωτους μηνες δεν ειχα καθολου κοιλια και στον 5ο ημουν λες και ειχα πρηστει απο οσπρια!(χα,χα)

dineli μου ετσι ειμαι κ εγω κ δεν το εχω νοιωσει ακομη..ο δευτερος γιατρος ειναι ο δικος μ αυτος μ ειπε 200 ενω ο αλλος 285 ο καινουριος ας πουμε...απλα φοβηθηκα μηπως ειχα παθει καμια αποκολληση κ χανει γραμμαρια.τοτε ολα οκ.οσο γ την κοιλια ειμαι στον 5ο τωρα 18η εβδομαδα κ η κοιλια μ δεν θυμιζει εγκυου...τι να πω..ελπιζω να το νοιωσω γρηγορα ν μην αγχωνομαι γ τετοια πραγματα πια..δλδ μετα τον 6ο θα φανει;; σε κουρασα;;;; να σου ζησει ο γιοςςς!!!!!!!!! κ εγω αγορακι περιμενω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...