Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια τι κανετε;; εγω ετοιμαζομαι για βολτα!! να εωτησω ποτε κανατε τη β επιπεδου η ποτε κλεισατε; πηγα στον γιατρο την τριτη και μου ειπε να ξαναπαω σε 15 μερες και τοτε θα κλεισουμε για τις επομενες δυο εβδομαδες δηλαδη στην 22 εβδομαδα..πιστευετε οτι ειναι αργα;;

κ εγω εχω ραντεβου 6/11 δηλαδη 21 κ 3 ημερες.. μια χαρα ειναι εκει την κανου στην 22 εβδομαδα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπραβο μπραβο μπραβο!!!!!!!!!!!!!!:!::!::!::!::!::!::!::!: το ηξερα οτι ολα θα ειναι καλα....!!!!!!!!! μπραβο αχ τι καλα χαρικα παρα πολυ... αντε κ εμενα η μπεμπα μου τα ιδια μου εκανε αλλα ολα καλα κ στις 2 μας!!! αντε τωρα να παρεισ κανενα ροζ φορεματακι.....

τονια μου ολα τα κακα εμειναν πισω απο δω κ περα μονο ροζ κ φρουφρου!!! οι κορουλες μας μαλλον θελησαν να μας αγχωσουν λιγο αλλα χαλαλι τους!! :mrgreen:

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Κοριτσάκια μούτυυ! !!!!επιτελούσ μου βάλανε ιντερνετ.....δεν έχω προλάβει να δω ολα τα νεα σας άλλά σιγα σιγα θα τα δω.. έκανα την δευτέρα την β επίπεδου ολα καλα είναι σχεδόν μισό κηλο

Μπραβο ValentinaSp πολυ ωραια!! κ εγω εχω ραντεβου 6-11 κ δε σου κρύβω εχω πολυ αγχος....

τονια μου ολα τα κακα εμειναν πισω απο δω κ περα μονο ροζ κ φρουφρου!!! οι κορουλες μας μαλλον θελησαν να μας αγχωσουν λιγο αλλα χαλαλι τους!! :mrgreen:

κ εγω αυτο λεω.... ολα καλα τωρα!!!!!!!!! πραγματικα χάρηκα παρα πολυ για τα αποτελεσματα σου περιμενα τα καλα νεα πως κ πως.. χθες μαλιστα το ειπα κ στο αντρα μου κ μου ειπε κ εκεινος να σου πω οτι ολα καλα θα πανε κ οτι ηταν σιγουροσ κ εκεινος γι'αυτι.. που την εκανες την εξέταση?? κ ποσο πληρωσες?? αν επιτρεπετε απαντας η στειλε μου προσωπικο μηνυμα..

κ εγω αυτο λεω.... ολα καλα τωρα!!!!!!!!! πραγματικα χάρηκα παρα πολυ για τα αποτελεσματα σου περιμενα τα καλα νεα πως κ πως.. χθες μαλιστα το ειπα κ στο αντρα μου κ μου ειπε κ εκεινος να σου πω οτι ολα καλα θα πανε κ οτι ηταν σιγουροσ κ εκεινος γι'αυτι.. που την εκανες την εξέταση?? κ ποσο πληρωσες?? αν επιτρεπετε απαντας η στειλε μου προσωπικο μηνυμα..

σας ευχαριστω παρα παρα πολυ για τις ομορφες σκεψεις σας για το μωρακι μου!! ειλικρινα με συγκινησες πολυ με το ενδιαφερον σου!! την εξεταση την εκανα σε εναν γιατρο που ειδικα χθες καταλαβα ποσο επαγγελματιας κ ποσο σωστος ειναι. εχει το ιατρειο του στην τσιμισκη. ειναι πιστοποιημενος γιατρος (εκανα μεγαλη ερευνα!!) κ ηταν πολυ σχολαστικος καθ'ολη τη διαρκεια. ελεγξε ποσες φορες το μωρακι, εξετασε την καρδουλα μας ακομα μια φορα κ μας ειπε οτι ειναι κατευχαριστημενος!! επισης πρεπει να αναφερω την καταπληκτικη βοηθο του (κοριτσια σαν διαφημηση φαινεται να κανω κ δεν μ'αρεσει αλλα τα καλα νομιζω πρεπει να λεγονται!) η οποια ηταν τοσο καθησυχαστικη που ενω μπηκα μεσα στο αγχος σε 2 λεπτα τα ξεχασα ολα!! σου στελνω πμ το ονομα κ ποσο πληρωσα!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου!!!!τι μου κανετε;;;εγω εδω ετοιμαζομαι!!!!

λοιπον κοριτσια, εφτασε η μεγαλη μερα!!!!αυριο μπαινω νοσοκομειο για εξετασεις!!!!!κ μεθαυριο κανω περιδεση!!!!

εχω ενα αγχος που δεν λεγεται....κ φοβο.....ξερω οτι ετσι δυσκολευω τα πραγματα, αλλα δυστυχως δεν μπορω πια να το ελεγξω....:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

ευχηθητε να πανε ολα καλα!!!!!κ στειλτε μου πολυ θετικη ενεργεια για να τα καταφερουμε κ εγω κ το μωρακι μου!!!!!

φιλακια σε ολες!!!!!θα σας πω νεα μολις επιστρεψω σπιτι!!!!!!

Εύχομαι να σου πάνε οκά καλΑ.. ..περιμένω νεα

κοριτσια με πηραν τηλεφωνο!!!!!!!!

εχουμε ενα υγειστατο κοριτσακι!!! δοξα τον θεο! δεν φανταζεστε πως νιωθω......δεν θυμαμαι ποτε να χαρηκα τοσο πολυ!! η μικρουλα μου, η κορουλα μου,το μικρο μου θαυματακι!!!

ευχομαι ολα τα μωρακια του κοσμου να ειναι καλα!!!

ηρθε η ωρα να χαρω κ εγω την εγκυμοσυνη μου! ειπα απο εδω κ περα δεν θα ξαναγχωθω,θα αφησω την μικρουλα μου να χαιρεται μονο με τις θετικες σκεψεις κ τις χαρουλες που θα κανει η μαμακα! ξεχασα ηδη κ το αγχος που περασα μετα την αυχενικη κ τον πονο χθες κ ολα.....τα αξιζε ολα!!!

Τελια τ α νεα μπράβω. Τωρα απόλαυσέ το...

εχουμε ενα υγειστατο κοριτσακι!!! δοξα τον θεο! δεν φανταζεστε πως νιωθω......δεν θυμαμαι ποτε να χαρηκα τοσο πολυ!! η μικρουλα μου, η κορουλα μου,το μικρο μου θαυματακι!!!

ηρθε η ωρα να χαρω κ εγω την εγκυμοσυνη μου! ειπα απο εδω κ περα δεν θα ξαναγχωθω,θα αφησω την μικρουλα μου να χαιρεται μονο με τις θετικες σκεψεις κ τις χαρουλες που θα κανει η μαμακα! ξεχασα ηδη κ το αγχος που περασα μετα την αυχενικη κ τον πονο χθες κ ολα.....τα αξιζε ολα!!!

Πωωωω πωπω, κοριτσομανουλα, φιογκακια, κορδελακια, φρουφρουδακια!

Αντε με το καλο κοριτσακι μου, παρ'ολο που το καθε παιακι εχει τη χαρη του, ως κοριτσομαμα κ εγω -για την ωρα- σε νιωθω απολυτα!

Μια μικρη ζουζζουνιτσα!!!!!! Με το καλοοοο!!!!!

(και προσεχε γιατι εχει πεσει πολυ...γαμπρομάνι εδω περα! :lol::lol::lol::lol::lol:

z7tup3.pngArPLp3.png

Μπραβο ValentinaSp πολυ ωραια!! κ εγω εχω ραντεβου 6-11 κ δε σου κρύβω εχω πολυ αγχος....

Είναι πολύ μεγάλο στην β ,δεν θα το γνωρισεισ χάχα.. ..σκέτη απόλαυσή. ... εγώ τωρα περιμένω σε 10 μερεσ θα πάω να κάνω την καμπύλη ζάχαρου ...ααα έχω πάρει 6 κιλά συνολικά :oops:

Πωωωω πωπω, κοριτσομανουλα, φιογκακια, κορδελακια, φρουφρουδακια!

Αντε με το καλο κοριτσακι μου, παρ'ολο που το καθε παιακι εχει τη χαρη του, ως κοριτσομαμα κ εγω -για την ωρα- σε νιωθω απολυτα!

Μια μικρη ζουζζουνιτσα!!!!!! Με το καλοοοο!!!!!

(και προσεχε γιατι εχει πεσει πολυ...γαμπρομάνι εδω περα! :lol::lol::lol::lol::lol:

μαρια μου ειλικρινα το μονο που σκεφτομουν ειναι το μωρακι μου να ειναι καλα!! εννοειται το καθε μωρακι εχει την χαρη του για αυτο κ οτι κ αν ηταν το μικρουλη μου η χαρα μου θα ηταν η ιδια!!! το μονο που ευχομουν να ακουσω ειναι οτι ειναι καλα!!!

κ βεβαια χαιρομαστε πολυ που ετοιμαζονται τοσοι γαμπρουληδες!!! πρεπει να βρουμε την λιστα να την βλεπουμε να την χαιρομαστε!!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Μπράβο βρε Κρίστυ!!!

Συγχαρητήρια, η μπουμπού σου είναι καθοδόν.....

Την ταλαιπωρία την ξεχνάς γρήγορα και γλεντάς το αποτέλεσμα!!!!

Απόλαυσε τώρα την εγκυμοσύνη σου χωρίς άγχος και όλα θα πάνε καλά.........:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Διαφημίσεις

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια είναι καλά?

Σπυριδούλα μου, εύχομαι να πήγαν όλα καλά..όποτε μπορείς, πες μας τα νέα σου

Βροχερούλα, ροζ ή γαλάζιο τελικά? Μη μου πεις ότι σας άφησε πάλι την αγωνία.Διαβάζω έχετε μεγάλες χαρές στο διπλανό καφενέ..... συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια!

Βαλεντίνα μου μπράβο για την εξέταση.....μια χαρά ο μπουμπούκος σου......

Όνειρα γλυκα κορίτσια.......

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Γεια σας κορίτσια........

Κρίστυ μου μπράβο κοπέλα μου........ όλα καλά λοιπόν με το κοριτσάκι σου...........χαλάρωσε κ απολαυσε τώρα την εγκυμοσύνη σου.....:D

Σταυρούλα μου πως είσαι ???? αιματάκι τέλος ???? πες μας τα νέα σου....

Ναι, έχουμε χαρές στον καφενέ μας...... νομίζω πως τις κόλλησα όλες ..χιχιχι....... πέρνα καμμια βόλτα απο κει......κερνάμε....... :D:D:D...

Λοιπόν κορίτσια.......... σήμερα είχαμε γιατρό..... μας είδε.....μας μέτρησε.... κ είδε επιτέλους κ το φύλο........

Είναι αγοράκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Μου είπε πως είναι μια εβδομάδα μεγαλύτερο....... 353 γρ...... τώρα το μεγάλο άγχος είναι στην β΄επιπέδου.........άντε να γίνει να ησυχάσουμε......

Σας φιλώ όλες...... :D:D:D

dYw9p3.png

Καλημερα και συγνωμη που μπαινω σφηνα στην παρεα σας

αλλα ηθελα να ευχηθω στην Kristy!!!

Αγαπη μου γλυκια συγχαρητηρια!!!Παρακολουθουσα μερες τα νεα σου και ημουν βεβαιη οτι η μικρη νεραιδα σου ειναι απολυτα υγιης!!!

Να εχεις και να εχετε και οι υπολοιπες κοπελες μια πανεμορφη και υγιεστατη εγκυμοσυνη!!!!!

Καλη σας μερα και παλι!!!!!:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλημέρα κοριτσακια μιυ,

Kristy μου πολύ χάρηκα με τα νέα σου. Με τι καλλο να χαρείς την μπεμπόυλα σου.

Ειλικρινά μου έφτιαξες την μέρα μην σου πω την βδομάδα. Φιλία πολλά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...