Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλημερα Κοριτσακια μου.. ελπιζω να εισαστε ολες καλα..

εμεις εχτες καναμε τις γενικες μας.. και ειναι τελειες... δοξα συ ο θεος.. ειδα και το μωρακι μου λιγο στην γιατρο... και ειμαι χαρουμενη..!!

Κανω γενικη σιγα σιγα στο σπιτι τις τελευταιες μερες.. απο εκει που θα τελειωνα σε δυο μερες.. με βλεπω να κανω καμμια 10αρια τωρα....!!!

σας Φιλω...!!!

καλησπερα κοριτσακια μου!!!!τι μου κανετε;;;εγω εδω ετοιμαζομαι!!!!

λοιπον κοριτσια, εφτασε η μεγαλη μερα!!!!αυριο μπαινω νοσοκομειο για εξετασεις!!!!!κ μεθαυριο κανω περιδεση!!!!

εχω ενα αγχος που δεν λεγεται....κ φοβο.....ξερω οτι ετσι δυσκολευω τα πραγματα, αλλα δυστυχως δεν μπορω πια να το ελεγξω....:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

ευχηθητε να πανε ολα καλα!!!!!κ στειλτε μου πολυ θετικη ενεργεια για να τα καταφερουμε κ εγω κ το μωρακι μου!!!!!

φιλακια σε ολες!!!!!θα σας πω νεα μολις επιστρεψω σπιτι!!!!!!

Κοριτσακι μου.. σου στελνω ολη την θετικη μου ενεργεια... γιατι καλο μου να μην τα καταφερετε..??? ολα θα πανε τελεια.. Να εχεις θετικη σκεψη για σενα και για το μωρακι μας...!!! και θα το δεις...!!! Καλη επιτυχια ψυχη μου... Μεσα απο την καρδια μου...!!!!!

φιλια Φιλεναδα μου///!!!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον κοριτσια, εφτασε η μεγαλη μερα!!!!αυριο μπαινω νοσοκομειο για εξετασεις!!!!!κ μεθαυριο κανω περιδεση!!!!

εχω ενα αγχος που δεν λεγεται....κ φοβο.....ξερω οτι ετσι δυσκολευω τα πραγματα, αλλα δυστυχως δεν μπορω πια να το ελεγξω....:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

ευχηθητε να πανε ολα καλα!!!!!κ στειλτε μου πολυ θετικη ενεργεια για να τα καταφερουμε κ εγω κ το μωρακι μου!!!!!

Σπυριδούλα μου γλυκιά και αγαπημένη

Μέσα από την καρδιά μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ......

Εύχομαι όλα να πάνε καλά, να "δεθεί" όμορφα ο τράχηλος και εσύ να βγεις γρήγορα από το νοσοκομείο....

Μη μασάς, τα μωράκια μας είναι νικητές.......

Σου στέλνω άπειρες ευχές, πολλά φιλιά και αμέτρητη θετική ενέργεια......

Κάνω την προσευχούλα μου και για σένα.....

Ματσσσσσσσσσ

Μουτσσσσσσσσσσσσσσ

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Σπυριδουλα μου Ολα καλα θα πανε!! μην αγχονεσαι!! θα δεις ολα τελεια θα ειναι κ οι εξετασεις σου κ με την περιδεση!! αντε σε περιμενουμε να μας πεις τα ευχαριστα..:D:D Να εισαι καλα κ εσυ κ το μπεπμακι σου:D

Φιλακια πολλα!!:!::-)

Διαφημίσεις

Kαλησπερα στα κοριτσια! Ειστε ολες καλα??

Εγω τιποτα νεοτερο -ευτυχως, καλα ειναι να εχουμε "ησυχια"- μονο που μου εχουν σπασει τα νευρα τα τραβηγματα που μου κανουν που κ που τα νευρα στην κοιλια! Σαν αποτομες στιγμιαιες αλλα δυνατες κραμπες! Α στο καλο τους!

Ο μικρος με εχει μουρανει λεμε στο ξυλο, κ οι δυο γιατροι μου ειπαν οτι ειναι μεγαλος!

Επισης αλλαξαμε ημερομηνια κ μας βλεπω να ξανα αλλαζουμε.Με πηγανε 14 Φλεβαρη αλλα εκτιμω οτι το πρωτο 10ημερο του Φλεβαρη θα μου το εχουν παρει.

Ιδωμεν, κραταμε το 14 για την ωρα! ;)

z7tup3.pngArPLp3.png

kristy25 που είσαι εσυ?? σημερα σε σκευτομαι ολη μερα...... δε μου ειπες νεα σου:( ολα καλα?? πωσ εισαι??

καλησπερα εγκυουλες!!!

τονια μου σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!! σημερα εγινε η ληψη τροφοβλαστης κ παρασκευη βραδακι θα ξερω οτι το μωρακι μου ειναι καλα!! δοξα το θεο ακομα πονακια δεν εχω αν κ δεν το κρυβω οτι εκεινη την ωρα η αισθηση στην κοιλιτσα μου ηταν πολυ δυσαρεστη... ειδαμε κ το μικρουλη μου σημερα να κουναει τα χερακια της, ακουσαμε τον υπεροχο ηχο της καρδουλας μας κ πηρα δυναμη!! αντε να δουμε λοιπον!!

φιλακια σε ολες!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

σπυριδουλα μου σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε τελεια!!! πολυ θετικη ενεργεια κ τις καλυτερες ευχες σου για εσενα κ το μωρακι σου!!

περιμενουμε νεα με την πρωτη ευκαιρια!!! σε φιλω!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε πως είστε,

Υπομονή έρχεται τριήμερο να ξεκουραστούμε λίγο. Εμείς πήγαμε χθες στο γιατρό είδαμε το μπεμπεκι μας μια χαρούλα και δωσαμε ραντεβου σε 2 εβδομαδες

καλημερα κοριτσακια τι κανετε;; εγω ετοιμαζομαι για βολτα!! να εωτησω ποτε κανατε τη β επιπεδου η ποτε κλεισατε; πηγα στον γιατρο την τριτη και μου ειπε να ξαναπαω σε 15 μερες και τοτε θα κλεισουμε για τις επομενες δυο εβδομαδες δηλαδη στην 22 εβδομαδα..πιστευετε οτι ειναι αργα;;

Διαφημίσεις

Καλησπερα Μανουλιτες .. πως εισαστε...???

Σπυριδουλα μου περιμενουμε νεα σου καλο μου...

Μπραβο Κριστυ μου.. ολα καλα πηγαν κοριτσακι μου.. και τα αποτελεσματα θα ειναι ακομα καλητερα...!!!!

καλημερα κοριτσακια τι κανετε;; εγω ετοιμαζομαι για βολτα!! να εωτησω ποτε κανατε τη β επιπεδου η ποτε κλεισατε; πηγα στον γιατρο την τριτη και μου ειπε να ξαναπαω σε 15 μερες και τοτε θα κλεισουμε για τις επομενες δυο εβδομαδες δηλαδη στην 22 εβδομαδα..πιστευετε οτι ειναι αργα;;

Κοριτσακι μου μια χαρα ειναι.. εγω θα την κανω στις 11/12.. τοτε θα ειμαι 23w+1d...!! οποτε εισαι τελεια.. αν και επειδη αγχωνομαι λεω να παρω να βαλω νωριτερα το ραντεβου.. χε χε

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Εγω 'β επιπεδου εκανα 22 εβδομαδων κ 5 ημερων, εκει ειναι το φυσιολογικο, δεν ειναι καθολου αργα. Ειναι οπως κ η αυχενικη στο τελος του τριμηνου.

Οσο πιο τελος τοσο το καλυτερο

z7tup3.pngArPLp3.png

Κοριτσάκια μούτυυ! !!!!επιτελούσ μου βάλανε ιντερνετ.....δεν έχω προλάβει να δω ολα τα νεα σας άλλά σιγα σιγα θα τα δω.. έκανα την δευτέρα την β επίπεδου ολα καλα είναι σχεδόν μισό κηλο

κοριτσια με πηραν τηλεφωνο!!!!!!!!

εχουμε ενα υγειστατο κοριτσακι!!! δοξα τον θεο! δεν φανταζεστε πως νιωθω......δεν θυμαμαι ποτε να χαρηκα τοσο πολυ!! η μικρουλα μου, η κορουλα μου,το μικρο μου θαυματακι!!!

ευχομαι ολα τα μωρακια του κοσμου να ειναι καλα!!!

ηρθε η ωρα να χαρω κ εγω την εγκυμοσυνη μου! ειπα απο εδω κ περα δεν θα ξαναγχωθω,θα αφησω την μικρουλα μου να χαιρεται μονο με τις θετικες σκεψεις κ τις χαρουλες που θα κανει η μαμακα! ξεχασα ηδη κ το αγχος που περασα μετα την αυχενικη κ τον πονο χθες κ ολα.....τα αξιζε ολα!!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

κοριτσια με πηραν τηλεφωνο!!!!!!!!

εχουμε ενα υγειστατο κοριτσακι!!! δοξα τον θεο! δεν φανταζεστε πως νιωθω......δεν θυμαμαι ποτε να χαρηκα τοσο πολυ!! η μικρουλα μου, η κορουλα μου,το μικρο μου θαυματακι!!!

ευχομαι ολα τα μωρακια του κοσμου να ειναι καλα!!!

ηρθε η ωρα να χαρω κ εγω την εγκυμοσυνη μου! ειπα απο εδω κ περα δεν θα ξαναγχωθω,θα αφησω την μικρουλα μου να χαιρεται μονο με τις θετικες σκεψεις κ τις χαρουλες που θα κανει η μαμακα! ξεχασα ηδη κ το αγχος που περασα μετα την αυχενικη κ τον πονο χθες κ ολα.....τα αξιζε ολα!!!

Μπραβο μπραβο μπραβο!!!!!!!!!!!!!!:!::!::!::!::!::!::!::!: το ηξερα οτι ολα θα ειναι καλα....!!!!!!!!! μπραβο αχ τι καλα χαρικα παρα πολυ... αντε κ εμενα η μπεμπα μου τα ιδια μου εκανε αλλα ολα καλα κ στις 2 μας!!! αντε τωρα να παρεισ κανενα ροζ φορεματακι.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...