Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι κανετε κοριτσια μου? ηθελα να σας ρωτησω..σημερα με επιασαν πονοι στα αριστερα της κοιλιας μου.βασικα ενας πονος σαν σουβλια ο οποιος με επιανε και με αφηνε..πηρα οτν γιατρο μου και μου ειπε πως δεν ειναι τιποτα αλλα μικροσυσπασουλες..παιρνω μαγνησιο και οτι μου εχει δωσει γενικα...το εχει παθει καμια σας? απλα ανησυχω για το μωρακι.

Καλησπερα Κοριτσακια μου...

Πως εισαστε..???

εμεις μια χαρα..

Σημερα κουραστηκαμε παρα πολυ γιατι εκανα γενικη στα ντουλαπια μου.. ομως δεν καταφερα να τα τελειωσω... ειναι και πολλα.. εκανα μονο τα πανω και εχουν μεινει τα κατω... !!

Με επιασε η μεση μου και ειχα τραβηγματακια .. αλλα κοιμηθηκα το μεσημερι.. και τωρα ειναι ολα καλα.. ευτηχως.. αυριο το πρωι θα παω για τις γενικες εξετασεις μου...!!

εσεις τι μου κανετε..?? επεσε σημερα μια μικρη νεκρα απο οτι βλεπω στο φορουμ μας.. ευτηχως ομως ειναι μικρη...!!!

φιλια απο εμας...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Χαιρετω τα κοριτσακια! Ημουν ολη μερα στην αυλη φτιαχνω της μικρης μου ενα κουκλοκρεβατο κ βαφαμε τα ξυλα σημερα! :D:D:D:D

καλημερα dms !! να προσεχεις να μην τα εισπνεεις αυτα!!!!!

τι κανετε;; χαθηκατε μου φαινεται!!! εγω πηγα εκανα εξετασεις το πρωι αιματος κ ζαχαρο. κ μετα πηγα στο γιατρο μου..ολα καλα ευτυχως!μπηκα στην 18η εβδομαδα κ μου ειπε ο γιατρος μου ν ξαναπαω σε δυο βδομαδουλες για να κλεισουμε κ ραντεβου για την β επιπεδου..θελω να μαθω τα νεα σας τι κανετε;; τα μωρακια σας;;

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου!!!!τι μου κανετε;;;εγω εδω ετοιμαζομαι!!!!

λοιπον κοριτσια, εφτασε η μεγαλη μερα!!!!αυριο μπαινω νοσοκομειο για εξετασεις!!!!!κ μεθαυριο κανω περιδεση!!!!

εχω ενα αγχος που δεν λεγεται....κ φοβο.....ξερω οτι ετσι δυσκολευω τα πραγματα, αλλα δυστυχως δεν μπορω πια να το ελεγξω....:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

ευχηθητε να πανε ολα καλα!!!!!κ στειλτε μου πολυ θετικη ενεργεια για να τα καταφερουμε κ εγω κ το μωρακι μου!!!!!

φιλακια σε ολες!!!!!θα σας πω νεα μολις επιστρεψω σπιτι!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

λοιπον κοριτσια, εφτασε η μεγαλη μερα!!!!αυριο μπαινω νοσοκομειο για εξετασεις!!!!!κ μεθαυριο κανω περιδεση!!!!

εχω ενα αγχος που δεν λεγεται....κ φοβο.....ξερω οτι ετσι δυσκολευω τα πραγματα, αλλα δυστυχως δεν μπορω πια να το ελεγξω....:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

ευχηθητε να πανε ολα καλα!!!!!κ στειλτε μου πολυ θετικη ενεργεια για να τα καταφερουμε κ εγω κ το μωρακι μου!!!!!

σπυριδουλα μου σου ευχομαι να σου πανε ολα μα ολα καλα!! καλη τυχη με τις εξετασεις και την περιδεση και μην αγχωνεσαι ολα καλα θ πανε!!!!!! περιμενω να μας πεις πως πηγε, αν και μια χαρα θα πανε ολα :)))) φιλακια πολλα πολλα

Όλα καλά θα πάνε κοριτσάρα μου....... φυσικά κ θα τα καταφέρετε εσύ κ το μωράκι σου ...........;);):D:D:D

περιμένουμε τα νέα σου......... φιλιά !!!!!!!!

dYw9p3.png

Με το καλο κοριτσακι μου!!! Σου στελνουμε φουλ θετικη ενεργεια κ δε σε φοβαμαι καθολου, εχεις σουπερ γιατρο! ;)

Με το καλο να εχουμε νεα σου!!! Ολα καλα!!!!!!! :tongue:

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...