Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Ναι πλησιαζει ταχεως!! 37 εβδ + 2 μερ ειμαι! Περιμενω δλδ... Η αληθεια ειναι πως δεν καταλαβα πως περασε ο καιρος. Ειδα το τικερακι σου κ προσπαθουσα να θυμηθω ποτε ημουν κ εγω 15 εβδ κ πως περασε ο καιρος κ μου φανηκε πολυ περιεργο!

Κοριτσακι ή αγορακι δεν εχει σημασια! Γερο να ειναι κ χαρουμενο! Ολα να ρθουνε οπως τα περιμενεις κοριτσι μου!

Μπραβο με το καλο!!!!! Εσυ θα γινεις γρηγορα μανουλα εμεις αργουμε ακομη... Ευχομαι να σου πανε ολα καλα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!! πως ειμαστε σημερα!! να εχετε μια ομορφη κυριακη!!

καλημερα!!! ναι εγω ξεκουραστη μαγειρεψα κιολας και τωρα καθομαι απολαμβανω την ησυχια μου..εσεις τι κανετε;;

Κ εγω το ιδιο αριαδνη μου μολις τελειωσα το μαγειραμα κ καθησα να χαλαρωσω λιγο...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολα τα κοριτσι κ στα μωρακια τους!!!!!καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!

τι κανετε;;;

ελενη μου ρωτησα αν επιτρεπεται κι ολας ποσο χρονων εισαι!!!!αλλα δεν το διευκρινησα!!!!sorry!!!!!!!

τζωρτζια μου ουτε εγω ειμαι ιδιαιτερα της οικονομιας, αλλα οτι μπορω να γλιτωσω, θα το κανω!!!!

για να βλεπω να ξυπναμε!!!!!!!φιλακια σε ολες!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...