Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σπυριδουλα μου Να φανω ειλικρινεις.. δεν ειμαι υπερμαχος της οικονομιας...

αλλα δεν μου αρεσει να με πιανουν λαλακα... θεωρω λαλακια.. να παω να δωσω 600-800 ευρω για ενα μωρουδιακο κρεβατακι και τα συναφι επειδη ειναι μαρκας... ειναι πολυ χαζο...!!! η να παω να αγορασω το φορμακι 20 ευρω...!! οχι δεν μου αρεσει και δεν το κανω..!!

γενικα ψαχνω εναλακτικες συνεχεια...

την δευτερα παραγγειλα 2 τζιν εγκυμοσυνης απο ο ιντερνετ με 47 ευρω και τα 2... σιγα μην παω στα στις αλυσιδες να δωσω 100 ευρω στο 1 τζιν.. που θα το φορεσω λιγους μηνες γενικα..!!

Ελενη μου και εγω ετσι νοιωθω .. κουρασμενη και κομματια..!! ομως εμενα μεσα σε 20 μερες επεσε και ο αιματοκριτης μου 6 μοναδες.. οποτε ισως να φταιει αυτο.. δεν ξερω..!!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Σπυριδουλα μου Να φανω ειλικρινεις.. δεν ειμαι υπερμαχος της οικονομιας...

αλλα δεν μου αρεσει να με πιανουν λαλακα... θεωρω λαλακια.. να παω να δωσω 600-800 ευρω για ενα μωρουδιακο κρεβατακι και τα συναφι επειδη ειναι μαρκας... ειναι πολυ χαζο...!!! η να παω να αγορασω το φορμακι 20 ευρω...!! οχι δεν μου αρεσει και δεν το κανω..!!

γενικα ψαχνω εναλακτικες συνεχεια...

την δευτερα παραγγειλα 2 τζιν εγκυμοσυνης απο ο ιντερνετ με 47 ευρω και τα 2... σιγα μην παω στα στις αλυσιδες να δωσω 100 ευρω στο 1 τζιν.. που θα το φορεσω λιγους μηνες γενικα..!!

Ελενη μου και εγω ετσι νοιωθω .. κουρασμενη και κομματια..!! ομως εμενα μεσα σε 20 μερες επεσε και ο αιματοκριτης μου 6 μοναδες.. οποτε ισως να φταιει αυτο.. δεν ξερω..!!!!

θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου

δεν ειμαι καθολου της φιρμας ποτε δεν ημουν

λες? δεν ξανακανα εξετασεις στην αρχη μονο

Yupqp2.png

θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου

δεν ειμαι καθολου της φιρμας ποτε δεν ημουν

λες? δεν ξανακανα εξετασεις στην αρχη μονο

εγω καλο μου κανω μια φορα τον μηνα.. απλα τωρα με το να παω στο νοσοκομειο προχτες μου εκαναν.. αλλα την τριτη θα παω να κανω τις καθιερομενες.. γιατι εχω μεσα και για τοξοπλασμα και γενικα καποιες..!!!

κοιτα το καλητερο ειναι να κανεις καθε μηνα.. για να δεις τι σου χρειαζετε να παιρνεις.. εγω πχ πινω σιδηρο και ασβεστιο.. το ασβεστιο ομως δεν πειραζει και αν δεν το πιω μια μερα...γιατι ειμαι σε καλα επιπεδα..τωρα ομως θα αυξησουμε τον σιδηρο...!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

εγω καλο μου κανω μια φορα τον μηνα.. απλα τωρα με το να παω στο νοσοκομειο προχτες μου εκαναν.. αλλα την τριτη θα παω να κανω τις καθιερομενες.. γιατι εχω μεσα και για τοξοπλασμα και γενικα καποιες..!!!

κοιτα το καλητερο ειναι να κανεις καθε μηνα.. για να δεις τι σου χρειαζετε να παιρνεις.. εγω πχ πινω σιδηρο και ασβεστιο.. το ασβεστιο ομως δεν πειραζει και αν δεν το πιω μια μερα...γιατι ειμαι σε καλα επιπεδα..τωρα ομως θα αυξησουμε τον σιδηρο...!!

κ γω παιρνω σιδηρο ασβεστιο

μου πε θα τ αλλαξουμε στην επομενη επισκεψη

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

απ τα τελη 2ου

ειχες θεμα με τον αιματοκριτη και το σιδηρο μαλλον στον προγεννετικο ελεγχο.. εμενα ολες μου οι εξετσεις ηταν τελειες....!! για αυτο ξεκινησαμε ποιο μετα.. και απο οτι φαινετε θα το αυξησουμε κι αλλα..

αλλα για το μωρο μου δεν με νοιαζει... οτι χρειαζετε...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

ειχες θεμα με τον αιματοκριτη και το σιδηρο μαλλον στον προγεννετικο ελεγχο.. εμενα ολες μου οι εξετσεις ηταν τελειες....!! για αυτο ξεκινησαμε ποιο μετα.. και απο οτι φαινετε θα το αυξησουμε κι αλλα..

αλλα για το μωρο μου δεν με νοιαζει... οτι χρειαζετε...!!!

οχι ρε αιματοκριτη 40 ειχα

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

εγω σημερα εχω εφτιαξα παστιτσιο.... !! και ηδη εχω τσιμπισει.. και τωρα που θα βαλω στα παιδια θα ξαναφαω..!! χα χα.. με εχει πιασει μια πεινααα...!!!!

αχ μ αρεσει

τωρα σκεφτομαι τι θα φαω μεχρι το βραδυ

Yupqp2.png

Τελειωσε ο γολγοθας της ντουλαπας!

Τωρα ερχεται το διλημμα, να στρωσω το κρεβατι -γτ το ειχαμε λυσει- κ να πεσω να ισιωσω, ή να εκμεταλλευτω οτι κοιμαται η μικρη να φτιαξω τη ντουλαπα? (γιατι και τα δυο δε γινεται κ η ευκαιρια που κοιμαται ειναι πολυ καλη...και για τα δυο.... :? )

z7tup3.pngArPLp3.png

γεια σας κοριτσια μου!! τι κανετε; εμεις πηγαμε σημερα στο λητω και βρηκαμε τα παντα σε φοβερες τιμες και σε ενα μηνα θα κανουμε τη λιστα μας για να ειναι ετοιμη μολις γεννησουμε :)) ολα καλα εδω φουσκωνω σιγα σιγα και αρχισα να νοιωθω το μωρακι μου το καταλαβαινω μολις ξαπλωνω :) ειμαι πολυ χαρουμενη !!!!!!!!! εσεις τι νεα τι κανετε;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...