Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

πω πω, πηρατε φορα ε;;;!!!!!!!μπραβο!!!!!

χριστινακι μου ολα καλα θα πανε μην αγχωνεσαι!!!!θα το δεις!!!!!

λοιπον κοριτσια μου να σας πω κατι, με αφορμη τις αλλαξιερες που λεγατε πριν...δεν ξερω πως βολευει την καθε μια, αλλα εγω δεν πηρα αλλαξιερα...το αλλαζα στο κρεβατι μου πανω σε ενα μεγαλο πανι (στα μερη μου το λεμε η πανα η σελτεδακι) που τα ειχα ειδικα για αυτη τη δουλεια....πιστεψτε με γλυτωσα ενα σωρο λεφτα γιατι αυτα τα επιπλα που ειναι αλλαξιερα κ συρταριερα μαζι ειναι πανακριβα.....!!!!!!!!

Στην αρχη κοπελα μου το σκεφτωμουν και γω ετσι.... αλλα εχω προβλημμα με την μεση και γενικοσ δεν κανει να μενω σκυμενη.... γιαυτο το απεριψα...:-(:sad::-(

Καλησπερα στα κοριτσακια! εμεις τελειωσαμε με το επιπλο της τηλεορασης, βαλαμε πανω κ τα βιβλια κ ολο το χαμο που ειχα στριμωγμενο. Η ντουλαπα θα μας ερθει αυριο τελικα.

Ειδα καπου -γιατι τα διαβασα λιγο γρηγορα- η κουνιες οι Piere cardin ειναι λιγο φαρμακι. εγω ειχα παρει προεφηβικη απο την pali, εχει πολυ ωραια πραγματα,μου κοστισε λιγο παραπανω αλλα αν ειχα παρει τωρα κανονικη κουνια η μικρη μου που ειναι σχεδον 2 χρονων δε θα χωρουσε. Αυτη ειναι 1.60 και με μια προεκταση που παιρνει γινεται κρεβατι 1.80.

Μην μπλεξετε -γνωμη μου- με μικρη κουνια σε 2 χρονια θα τρεχετε να τα πουλησετε να παρετε άλλα.

Τωρα θα παρω του μικρου μου μια πολυμορφικη, αυτη εδω συγκεκριμενα

http://www.beboulino.gr/βρεφικά-έπιπλα-βρεφικά-στρώματα/βρεφικά-κρεβατάκια-κούνιες-μωρού/βρεφικό-πολυμορφικό-κρεβάτι-νεφέλη

για να μην εχει θεμα αργοτερα αν μεγαλωσει κ μου "σοβαρεψει".

Αλλαξιερα μην παρετε αν θελετε,σε ενα χρονο το παιδι παλι δ χωραει.

Εγω ειχα παρει κανονικη συρταριερα και απο πανω εβαλα στρωμα αλλαξιερα απο τα ικεα με 7 ευρω και ημασταν κυριες!

Ψαξτε τα καλα κ οι πρωτομανουλες επειδη μας πιανεις ενας ενθουσιασμος, υπολογιστε πως ισως δεν θα ειναι αυτο το μοναδικο σας παιδακι, ή κ τα εξοδα του μελλοντος.

Ας πουμε το καθισμα αυτοκινητου μετα τον 1ο χρονο ειναι αχρηστο, παρτε το ξεχωριστα μιας ομαδας 0-4 ετων. μπορει να φαινονται τα πακετα με τα καροτσακια που τα εχουν 3 σε 1 πιο "συμφεροντα" αλλα μετα τα πληρωνετε ολα διπλα.... :?

Επισης ρωτησα κ θα τυπωσω μια ολοκληρη ταπετσαρια-αυτοκολητο για την ντουλαπα τους (φανταστειτε κατι τετοιο με παιδικη παρασταση φυσικα)

http://www.firos.gr/sites/default/files/product/images/_fotiadis11-7960_copy.jpg

με πολυ λιγα χρηματα.και μεγαλωνει ο χωρος και θα τους αρεσει ακομα κ αν μεγαλωσουν...απλα ακομα ψαχνουμε πως θα ειναι η παρασταση γιατι πρεπει να βρω μια εικονα σε μεγαλη αναλυση κ θελω κατι με καστρο,πριγκηπισσα και ιπποτη για να ταιριαζει κ με την μικρη κ με τον μικρο ;)

αυτα τα λιγουλακια, παω να ξαπλωσω γιατι το ποδι μου απο τη μεση με ποναει πολυ δυστυχως, και θα σας "ξαναδω" το απογευματακι!

Α! Για τον κολπικο υπερηχο που λεγαμε πριν απορρησα, γιατι εδω και ενα μηνα ακομα και στα νοσομεια πλεον χρεωνεται! :evil:

Και γω το εψαξα ολο το θεμα... αυτα που βρηκα ειναι μετατρεπομενα σε κεβατι μεχρι 1,80 και γραφειο... οποτε με συμφερει... και εχει πολουσ χωρουσ....

http://www.kidplanet.gr/shop/item.aspx/prosfora-olokliromeno-domatio-swing/

διαβαζω τα νεα σας κ χαιρομαι πολυ που κανετε προετοιμασιες :) εγω ειμαι ηρεμη κ χαρουμενη.. το αγορακι μ μεγαλωνει ραγδαια. τον ρωτησα αν ειναι ανησυχιτικο το γεγονος οτι μεγαλωνει γρηγορα κ μου ειπε οτι συμβαινει στις γυναικες κατω των 25 να κανουν μεγαλα μωρακια.αρα δεν αγχωνομαι :))) επισης μ ειπε οτι η κυηση μ παιρνει δεκα στα δεκα.εννοωντας οτι οι γιατροι εχουν κατι κριτηρια πχ γ πλακουντα μητρα εμβρυο βαρις κλπ κλπ κ το μεγιστο ποσοστο ειναι δεκα κ παιρνουμε δεκα :)) ολα κλ λοιπον!!

ο γιατρος π λετε πολυ καλος κ συνεργασιμος κ δινει πολυ προσοχη σε ολα!!

εγω σημερα ειμαι σπιτι κ εχω μια τρελη νυστα σε βαθμο αηδιας...εσεις τι κανετε τι νεα;

Εισαι μιχαρα κουκλα μου!!!! και γω θα σκασω μεχρι την δευτερα!!!! τωρα μαζευω τα πραγματα στο γραφειο.... βγαζω αφισεσ... το ετοιμαζω για κλεισημο.....:(:(:( παει και αυτη σεζον.... και χερομαι και στεναχοριεμαι....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοπελα μου!!!!πως εισαι;;;

καλα, που βρηκες να εκτυπωνουν τετοιες εικονες;;;ειναι μονο για ντουλαπα;;;κ οταν λες λιγα χρηματα τι εννοεις;;;;

οσο για τον κολπικο υπερηχο, χρεωνεται;;;δεν το ηξερα...εγω τον εκανα στα πλαισια της αυχενικης κ δεν τον πληρωσα παραπανω...σε ιδιωτη βεβαια....

Οπουδηποτε τυπωνουν αυτοκολητα, επιγραφες κλπ κλπ τυπωνουν κ τετοια! ;) Εμενα θα μου ντυσουν 4 φυλλα ντουλαπας, 60x1.80 περιπου, με 120 ευρω το πολυ.

Και μενουν κ οι τοιχοι μου ελευθεροι να κρεμασω πραγματακια που θελω (καλογερο,απλικα τοιχου που τα εχω φτιαξει μονη μου κλπ κλπ)

Οσο για τον υπερηχο,οταν τον καναμε εμεις ηταν δωρεαν, πριν ενα μηνα εγινε χρεωσιμος, ειδα την ανακοινωση στο νοσοκομειο...

Και γω το εψαξα ολο το θεμα... αυτα που βρηκα ειναι μετατρεπομενα σε κεβατι μεχρι 1,80 και γραφειο... οποτε με συμφερει... και εχει πολουσ χωρουσ....

http://www.kidplanet.gr/shop/item.aspx/prosfora-olokliromeno-domatio-swing/

Εννοειται,αυτα τελικα ειναι τα καλυτερα, γιατι τα εχεις για καμποσα χρονια...

Εγω τρελαιαιαιαινομαι για λικνο, το λατρευω αλλα εφ οσον δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα σιγα μην παρω κατι που θα το κρατησω το πολυ 6 μηνες.....

Δυστυχως στην Ελλαδα αυτα ειναι "πεταμενα λεφτα".Οχι γιατι δε τα αξιζουν τα μωρα μας αλλα γιατι ειμαστε "αθλιοι"

Οταν πηγα να ρωτησω για την μικρη ελεγα "α, ειμαι τυχερη γιατι οταν χρειαστει να ψωνισω θα εχουν κ εκπτωσεις"

Ξερετε τι μου ειπε υπαλληλος στο Prenatal εντελως εμπιστευτικα?

Οτι εκπτωσεις σε καροτσια κ κουνιες -κ επιπλωση γενικα- δεν κανουν γιατι ετσι κι αλλιως θα τα αγορασουμε.Υπαρχει περιπτωση να τα αφησουμε τα μωρα μας χωρις κουνια ή καροτσι?

Αρα γιατι να τα βαλουν στις εκπτωσεις?

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με πολλες χωρες της ευρωπης που ο φπα ειναι ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ για τα βρεφικα-παιδικα.

Ριξτε στο Mothercare της Αγγλιας μια ματια να δειτε τιμες κ πατε κ σε ενα ελληνικο αλλα με προσοχη γιατι θα σας πεσει το σαγονι!

Πριν 2 χρονια στην Τσεχια αγορασαμε για τον ανηψιο του αντρα μου αθλητικα Nike απο καταστημα της εταιρειας, χωρις να ειναι σε προσφορα, με 12 ευρω!

Ψαξτε το πολυ λοιπον γιατι η εκμεταλλευση παει στεφανι.Ειναι σιγουρη αγορα,οποτε σε πατανε στον καλο!

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλημερα Κοριτσακια μου.. Και μελλουσες Μανουλες...!!!

Καθε μερα σας διαβαζω.. συνεχεια.. απλα αν δεν εχω να γραψω κατι, δεν σας γραφω.. εμεις ειμαστε καλητερα απο τις προηγυμενες μερες.. τωρα δεν ποναω τοσο.. μονο εχω τραβηγματα...!!!

Εμεις λοιπον εχουμε βρει αυτην την κουνια

http://microkosmos.gr/index.php?act=viewProd&productId=814

ειναι και οικονομικη.. και ειναι και τελεια...!! Γενικα δεν θελω να δωσουμε πολλα λεφτα στην κουνια.. γιατι θα φτιαξουμε αμεσως και το παιδικο δωματιο (κρεβατι-γραφειο-βιβλιοθηκη).. και θα μας φυγουν αρκετα χρηματα εκει.. γιατι θα μας τα φτιαξει ο γαμπρος του αντρα μου που ειναι μαραγκος....

Ωστοσο συρταριερες και τετοια εγω θελω.. διοτι εχω ντουλαπες στα δωματια, οι οποιες εχουν και τα συρταρια..

και το μωρο θα το αλλαζω πανω στο γραφειο του, που θα παρω το στρωματακι τις αλλαξιερας..!!!

Ωστοσο επειδη στο δωματιο μας δεν χωραει κρεβατακι.. θα μας δωσει μια φιλη μου ενα λικνο που δεν το χρησιμοποιησε καθολου.. οποτε μια χαρα την βγαζουμε...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καθε μερα σας διαβαζω.. συνεχεια.. απλα αν δεν εχω να γραψω κατι, δεν σας γραφω.. εμεις ειμαστε καλητερα απο τις προηγυμενες μερες.. τωρα δεν ποναω τοσο.. μονο εχω τραβηγματα...!!!

ειναι και οικονομικη.. και ειναι και τελεια...!! Γενικα δεν θελω να δωσουμε πολλα λεφτα στην κουνια.. γιατι θα φτιαξουμε αμεσως και το παιδικο δωματιο (κρεβατι-γραφειο-βιβλιοθηκη).. και θα μας φυγουν αρκετα χρηματα εκει.. γιατι θα μας τα φτιαξει ο γαμπρος του αντρα μου που ειναι μαραγκος....

Ωστοσο συρταριερες και τετοια εγω θελω.. διοτι εχω ντουλαπες στα δωματια, οι οποιες εχουν και τα συρταρια..

και το μωρο θα το αλλαζω πανω στο γραφειο του, που θα παρω το στρωματακι τις αλλαξιερας..!!!

Ωστοσο επειδη στο δωματιο μας δεν χωραει κρεβατακι.. θα μας δωσει μια φιλη μου ενα λικνο που δεν το χρησιμοποιησε καθολου.. οποτε μια χαρα την βγαζουμε...!!!

καλημερα τζουτζουκα εισαι καλα?

Yupqp2.png

καλημερα στα κοριτσακια μου! Ηρθε η ντουλαπα, ο αντρας μου περιμενει απ'εξω το φορτηγο κ εγω παω σφαιρα να σηκωσω τη μικρη κ να αρχιζουμε να κανουμε χωρο...

Ως το μεσημερι θα τα εχω παιξει στανταρακι!

Σας φιλω!!!!

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα Κοριτσακιιιιι....!!!!

Καλα ειμαι.. εσυυυ...??? τι μου κανεις...????

Γεωργια καλημερα! Μιλουσαμε πριν καιρο στο ιδιο θεμα "συμπτωματα εγκυμοσυνης". Συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου κ με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα. Αγορακι ή κοριτσακι εχεις;;

Γεωργια καλημερα! Μιλουσαμε πριν καιρο στο ιδιο θεμα "συμπτωματα εγκυμοσυνης". Συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου κ με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα. Αγορακι ή κοριτσακι εχεις;;

Να σαι καλα κοριτσακι μου.. Σε ευχαριστωωω... Μαλλον για κοριτσακι μας το ειδαν στη αυχενικη.. αλλα μας ειπαν να μην το δεσουμε... !!

Αντε με το καλο και σε εσενα να το κρτησεις κοριτσακι μου.. ποσο εισαι τωρα...?? πλησιαζει ο καιρος...???

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Να σαι καλα κοριτσακι μου.. Σε ευχαριστωωω... Μαλλον για κοριτσακι μας το ειδαν στη αυχενικη.. αλλα μας ειπαν να μην το δεσουμε... !!

Αντε με το καλο και σε εσενα να το κρτησεις κοριτσακι μου.. ποσο εισαι τωρα...?? πλησιαζει ο καιρος...???

Ναι πλησιαζει ταχεως!! 37 εβδ + 2 μερ ειμαι! Περιμενω δλδ... Η αληθεια ειναι πως δεν καταλαβα πως περασε ο καιρος. Ειδα το τικερακι σου κ προσπαθουσα να θυμηθω ποτε ημουν κ εγω 15 εβδ κ πως περασε ο καιρος κ μου φανηκε πολυ περιεργο!

Κοριτσακι ή αγορακι δεν εχει σημασια! Γερο να ειναι κ χαρουμενο! Ολα να ρθουνε οπως τα περιμενεις κοριτσι μου!

Διαφημίσεις

Ναι πλησιαζει ταχεως!! 37 εβδ + 2 μερ ειμαι! Περιμενω δλδ... Η αληθεια ειναι πως δεν καταλαβα πως περασε ο καιρος. Ειδα το τικερακι σου κ προσπαθουσα να θυμηθω ποτε ημουν κ εγω 15 εβδ κ πως περασε ο καιρος κ μου φανηκε πολυ περιεργο!

Κοριτσακι ή αγορακι δεν εχει σημασια! Γερο να ειναι κ χαρουμενο! Ολα να ρθουνε οπως τα περιμενεις κοριτσι μου!

αχ εσυ κοντευεις

με το καλο

Yupqp2.png

αχ εσυ κοντευεις

με το καλο

Ευχαριστω. Αν κ θα προτιμουσα να ειμαι στη θεση σας τωρα! Ζοριστηκα απιστευτα με τη ζεστη το καλοκαιρι.. Ειστε πολυ τυχερες που ειστεεγκυούες χειμωνιατικα!

Κοριτσια με το καλο! Κ να σας προσεχουν! Ο,τι μπορειτε να μην κανετε.. Να μην το κανετε! :wink:

Ευχαριστω. Αν κ θα προτιμουσα να ειμαι στη θεση σας τωρα! Ζοριστηκα απιστευτα με τη ζεστη το καλοκαιρι.. Ειστε πολυ τυχερες που ειστεεγκυούες χειμωνιατικα!

Κοριτσια με το καλο! Κ να σας προσεχουν! Ο,τι μπορειτε να μην κανετε.. Να μην το κανετε! :wink:

Πωπω.. πως περασε ετσι ο καιρος.. απιστευτο.. ε και εμας ετσι θα περασει γρηγορα...!!!

οπως το ειπες την υγεια του να εχει.. και δεν μας νοιζει καθολου το τι ειναι.αλλωστε το μωρο μας ειναι σιγουρα και το αγαπαμε απο τωρα πολυ πολυ...!!!

μπορει να μην φαγαμε την ζεστη.. ομως τα καλοκαιρινα ειναι ποιο καλα στην εγκυμοσυνη.. τον χειμωνα ειναι καπως με τα ρουχα...χα χα χα..

Αντε κοριτσακι μου με εναν πονο να πας...!!!

τελικα το φορουμ μας ηταν γουρλιδικο ...χα χα χα

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

καλημερα κ απο μενα σε ολα τα κοριτσια!!!!!τι μου κανετε;;;!!!!καλο σκ να εχουμε!!!!!!!

τριχρωμια21 1:3624

τριχρωμια18 1:8555

τριχρωμια13 1:26917

πολυ καλα μου πε ο γιατρος

ουαου!!!!!!!!!!τι τελεια αποτελεσματα ειναι αυτα;;;;!!!!!καλυτερα δεν γινεται!!!!!ποσο εισαι αν επιτρεπεται;;;!!!!

Στην αρχη κοπελα μου το σκεφτωμουν και γω ετσι.... αλλα εχω προβλημμα με την μεση και γενικοσ δεν κανει να μενω σκυμενη.... γιαυτο το απεριψα...:-(:sad::-(

συμφωνω!!!!κ γω στην αρχη που τον αλλαζα σκημενη κ που δεν εχω προβλημα με τη μεση μου, με ποναγε!!!!!!ηταν δυσκολο!!!!κ μετα εκανα το εξης: τον εβαζα στη μεση του κρεβατιου μου, καθομου κ γω απεναντι του οκλαδον κ του τραγουδουσα οση ωρα τον ετοιμαζα!!!!!αρεσε πολυ κ στους δυο μας αυτη η διαδικασια!!!!

Οπουδηποτε τυπωνουν αυτοκολητα, επιγραφες κλπ κλπ τυπωνουν κ τετοια! ;) Εμενα θα μου ντυσουν 4 φυλλα ντουλαπας, 60x1.80 περιπου, με 120 ευρω το πολυ.

Και μενουν κ οι τοιχοι μου ελευθεροι να κρεμασω πραγματακια που θελω (καλογερο,απλικα τοιχου που τα εχω φτιαξει μονη μου κλπ κλπ)

Οσο για τον υπερηχο,οταν τον καναμε εμεις ηταν δωρεαν, πριν ενα μηνα εγινε χρεωσιμος, ειδα την ανακοινωση στο νοσοκομειο...

Εννοειται,αυτα τελικα ειναι τα καλυτερα, γιατι τα εχεις για καμποσα χρονια...

Εγω τρελαιαιαιαινομαι για λικνο, το λατρευω αλλα εφ οσον δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα σιγα μην παρω κατι που θα το κρατησω το πολυ 6 μηνες.....

Δυστυχως στην Ελλαδα αυτα ειναι "πεταμενα λεφτα".Οχι γιατι δε τα αξιζουν τα μωρα μας αλλα γιατι ειμαστε "αθλιοι"

Οταν πηγα να ρωτησω για την μικρη ελεγα "α, ειμαι τυχερη γιατι οταν χρειαστει να ψωνισω θα εχουν κ εκπτωσεις"

Ξερετε τι μου ειπε υπαλληλος στο Prenatal εντελως εμπιστευτικα?

Οτι εκπτωσεις σε καροτσια κ κουνιες -κ επιπλωση γενικα- δεν κανουν γιατι ετσι κι αλλιως θα τα αγορασουμε.Υπαρχει περιπτωση να τα αφησουμε τα μωρα μας χωρις κουνια ή καροτσι?

Αρα γιατι να τα βαλουν στις εκπτωσεις?

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με πολλες χωρες της ευρωπης που ο φπα ειναι ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ για τα βρεφικα-παιδικα.

Ριξτε στο Mothercare της Αγγλιας μια ματια να δειτε τιμες κ πατε κ σε ενα ελληνικο αλλα με προσοχη γιατι θα σας πεσει το σαγονι!

Πριν 2 χρονια στην Τσεχια αγορασαμε για τον ανηψιο του αντρα μου αθλητικα Nike απο καταστημα της εταιρειας, χωρις να ειναι σε προσφορα, με 12 ευρω!

Ψαξτε το πολυ λοιπον γιατι η εκμεταλλευση παει στεφανι.Ειναι σιγουρη αγορα,οποτε σε πατανε στον καλο!

πολυ καλη τιμη βρηκες!!!!αλλα, δεν με παιρνει κ για κατι τετοιο...οσο για την παιδικη επιπλωση που λες, ποσο δικιο εχεις!!!!

μπραβο κοριτσι μου!!!!σωστη σε βρισκω!!!απο οπου μπορεις να γλιτωσεις, κανε το!!!!

με το καλο κοπελα μου!!!!!η ουρα σου εμεινε, τον γαϊδαρο τον εφαγες!!!!με το καλο το μωρακι σου!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...