Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

NAI NAI ΘΕΛΩΩΩΩΩ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ

http://www.kidplanet.gr/shop/item.aspx/prosfora-olokliromeno-domatio-swing/

Με το χρομα ακομα δεν αποφασισα, η καφε η γαλαζιο...... στο σπιτι πορτεσ και παραθυρα ειναι βεγκε χρομα.... το πατωμα ξυλο καφεπορτοκαλι και τουσ τοιχουσ θα τουσ κανω με ταπετσαρια γαλαζια με ντελφινια και πορτοκαλι ψαρακια... και την κουρτινα, φωτιστικο και χαλι πορτοκαλι.... απαλα βεβαια ολα τα χροματα...... Δειτε το βιντεο απο κατο στο σιτε.... ειναι και η ντουλαπα μεγαλι και εχει πολουσ χορουσ γενικοσ.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οι αλλες οι σουρτουκες που ειναι?ειδαν ηλιο κ ξεπορτισαν?

Χχαχαχ εμασ εδω χθεσ απο τισ 20.00 εβρεχε ολη νυχτα και τωρα εχει λιγουλακι ηλιο.... αλλα δεν ειναι πια καλοκαιρι...:P:p:p

NAI NAI ΘΕΛΩΩΩΩΩ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ

http://www.kidplanet.gr/shop/item.aspx/prosfora-olokliromeno-domatio-swing/

Με το χρομα ακομα δεν αποφασισα, η καφε η γαλαζιο...... στο σπιτι πορτεσ και παραθυρα ειναι βεγκε χρομα.... το πατωμα ξυλο καφεπορτοκαλι και τουσ τοιχουσ θα τουσ κανω με ταπετσαρια γαλαζια με ντελφινια και πορτοκαλι ψαρακια... και την κουρτινα, φωτιστικο και χαλι πορτοκαλι.... απαλα βεβαια ολα τα χροματα...... Δειτε το βιντεο απο κατο στο σιτε.... ειναι και η ντουλαπα μεγαλι και εχει πολουσ χορουσ γενικοσ.....

πολυ εξυπνο

Yupqp2.png

Πειτε μου βρε κοριτσια για το χρομα.... εχω τρελαθει.... η μανα μου λεει γαλαζιο, για να ειναι πιο φοτινο το δομ.... γιατι με το καφε, ολα καφε θα ναι και θα φενεται πιο σκουρο.... δεν ξερω.....

Πειτε μου βρε κοριτσια για το χρομα.... εχω τρελαθει.... η μανα μου λεει γαλαζιο, για να ειναι πιο φοτινο το δομ.... γιατι με το καφε, ολα καφε θα ναι και θα φενεται πιο σκουρο.... δεν ξερω.....

το γαλαζιο θα ναι πιο φωτεινο ναι

αλλα αφου θα στολισεις το δωματιο με χρωματα κ το καφε μια χαρα δε θα ναι?

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

Το καφε ομωσ ειναι αλλο καφε απο υτο που ειναι πορτεσ και παραθυρα και αλλο το πατωμα.... ειμαι ετοιμη να τραβηξω κληρο χαχαχχα.......:tongue::tongue::tongue::tongue:

το γαλαζιο θα ναι πιο φωτεινο ναι

αλλα αφου θα στολισεις το δωματιο με χρωματα κ το καφε μια χαρα δε θα ναι?

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΦΟΡΤΩΝΕΙΣ. ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

οι αλλες οι σουρτουκες που ειναι?ειδαν ηλιο κ ξεπορτισαν?

παρουσα!!! μου ετοιμασε πρωινο ο αντρουλης μου αναψε κ το τζακι κ τωρα μπηκα να διαβασω τα νεακια σας!!! μισο να διαβασω τα υπολοιπα κ επανερχομαι!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Χχαχαχ εμασ εδω χθεσ απο τισ 20.00 εβρεχε ολη νυχτα και τωρα εχει λιγουλακι ηλιο.... αλλα δεν ειναι πια καλοκαιρι...:P:p:p

εμας παλι μας πηρε κ μας σηκωσε!!! απο χθες φυσαει τοσο που λεω θα φυγει κανενα δεντρο κ θα ψαχνομαστε!

κρεβατια βλεπω κ συνειδητοποιω οτι περναει ο καιρος ε!!! τελεια!! με το καλο!

καλημερα σε ολες τις μανουλες! καλη συνεχεια στα κοριτσια που δουλευουν.....!!!!

καλημερα κατερινα!!!

Εγώ δυστυχώς δε θα μπορώ να είμαι για πολύ μέσα γιατι όπως προείπα είμαι στη δουλειά:(:(

τονια μου σου εγραψα χθες αλλα δεν βγηκε καλα η παραθεση!! καλη δουλιτσα κ αν μπορεις καποια στιγμη να μου απαντησεις θα χαρω πολυ!

καλημερα σπυριδουλα! ευχομαι να ηταν κατι περαστικο το χθεσινο. μην ξεχασεις να τσιμπησεις κατι σημερα ε!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...