Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οντως ειναι πολυ ωραιο

τιμη που λεει?

ΣΤΟ SITE ΤΟ ΕΧΕΙ 557 ΚΑΙ ΣΤΟ SCROUTZ Ο ΙΔΙΟΣ 450. ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ.

ΤΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 475. ΣΤΙΣ ΕΚΤΩΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ???????

ΣΤΟ SITE ΤΟ ΕΧΕΙ 557 ΚΑΙ ΣΤΟ SCROUTZ Ο ΙΔΙΟΣ 450. ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ.

ΤΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 475. ΣΤΙΣ ΕΚΤΩΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ???????

ε δεν πρεπει να κατεβαζουν εστω κ λιγο?

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

εγω λεω να παρω το κρεβατακι αλλαξιερα-συρταριερα

κ ντουλαπα κανονικη ομως οχι παιδικη για να χωνω κ τα δικα μας

Yupqp2.png

εγω λεω να παρω το κρεβατακι αλλαξιερα-συρταριερα

κ ντουλαπα κανονικη ομως οχι παιδικη για να χωνω κ τα δικα μας

ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ... ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ-ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ Η ΑΛΑΞΙΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΟΜΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ

Διαφημίσεις

ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ... ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ-ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ Η ΑΛΑΞΙΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΟΜΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ

αν αγορασεις κανονικη συρταριερα κ προσθεσεις το απο πανω δε γινεται?

Yupqp2.png

αν αγορασεις κανονικη συρταριερα κ προσθεσεις το απο πανω δε γινεται?

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

ΑΧ ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...