Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

θα μεινω στο πατρικο μου!!!!!

οσο για τα ενσημα, σε ρωταω για το επιδομα μητροτητας του ΟΑΕΔ!!!!!!!με ποσα ενσημα το παιρνεις;;;;!!!!!!σαν τα κουπονια!!!!!"με 100ενσημα, δωρο ενα επιδομα μητροτηταααααααςςςς"!!!!!!!!!!;);););););)

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για τη χορήγηση των επιδομάτων μητρότητας;

Τα επιδόματα κυοφορίας και λοχείας χορηγούνται στην άμεσα ασφαλισμένη μας, εφόσον:

1. Έχει πραγματοποιήσει 200 τουλάχιστον ημέρες ασφάλισης κατά τα δύο τελευταία χρόνια, τα προηγούμενα της πιθανής ημέρας τοκετού και
  2. Δεν εργάζεται κατά το διάστημα της επιδότησης, δηλαδή 56 μέρες πριν τον τοκετό και 63 μέρες μετά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οσο για τα ενσημα, σε ρωταω για το επιδομα μητροτητας του ΟΑΕΔ!!!!!!!με ποσα ενσημα το παιρνεις;;;;!!!!!!σαν τα κουπονια!!!!!"με 100ενσημα, δωρο ενα επιδομα μητροτηταααααααςςςς"!!!!!!!!!!;);););););)

κοριτσια μην τρελαινεστε!!!!!!!τησ μετρησε τον τραχηλο!!!!!απο καποια εβδομαδα κ μετα αυτο ειναι καλυτερα να γινεται κολπικα....για πιο σιγουρα αποτελεσματα....γιατι εμενα που δεν μου τον μετρησαν ποτεστο παρελθον, την επαθα.....

Σε πια εβδομάδα γίνετε συνήθως κολπκά??

Καλημέρα κορίτσια!!!!! Πως είμαστε σήμερα???? Εγώ είμαι στη δουλειά αλλά σήμερα δεν ήθελα να έρθω γιατι έβρεχε το πρωί που έφυγα κ ήθελα να καθίσω στο κρεββάτι με τον αντρούλη κ τη μπέμπα μας:tongue::tongue:

Σήμερα κανείς δεν ήθελε να πάει στην δουλειά δεν είσαι η μόνη......υπομονή θα περάσει που θα πάει.....εχουμε καλή παρέα και αυτο βοηθάει

Τα επιδόματα κυοφορίας και λοχείας χορηγούνται στην άμεσα ασφαλισμένη μας, εφόσον:

1. Έχει πραγματοποιήσει 200 τουλάχιστον ημέρες ασφάλισης κατά τα δύο τελευταία χρόνια, τα προηγούμενα της πιθανής ημέρας τοκετού και
  2. Δεν εργάζεται κατά το διάστημα της επιδότησης, δηλαδή 56 μέρες πριν τον τοκετό και 63 μέρες μετά.

ναι βρε αυτα ειναιο για το ΙΚΑ!!!!!!ισχυουν τα ιδια κ για τον ΟΑΕΔ;;;;

Καλημέρα κορίτσια!!!!! Πως είμαστε σήμερα???? Εγώ είμαι στη δουλειά αλλά σήμερα δεν ήθελα να έρθω γιατι έβρεχε το πρωί που έφυγα κ ήθελα να καθίσω στο κρεββάτι με τον αντρούλη κ τη μπέμπα μας:tongue::tongue:
Σε πια εβδομάδα γίνετε συνήθως κολπκά??

καλημερα κοπελα μου!!!!σε καταλαβαινω απολυτα!!!!!

εμενα τωρα την μετρηση μου την εκαναν στην αυχενικη...εμεις βεβαια το καναμε για να δουμε για περιδεση....στο παρελθον δεν μου ειχαν κανει ποτε....ειναι θεμα γιατρου κ ιστορικου της γυναικας!!!!!!καποιοι γιατροι το κανουν προληπτικα κ καποιοι καθολου....αν ομως η γυναικα εχει ιστορικα, το κανουν....

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Σπυριδούλα μου εγω μένω κοντα σχετικά στο Αττικό. Για να μην ταλαιπωρηθείς γιατι είναι κάπως η πρόσβαση.... συναντιωμαστε κάπου να παμε με το τουτου μου

κοιτα τα πμ

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Να ρωτήσω αν ξέρετε κ εγώ ικα είμαι κ εκτός απο τις 56 πριν κ 63 μετα μπορούμε να πάρουμε κ 6 μήνες άδεια μητρότητας είναι έτσι??

ναι βρε αυτα ειναιο για το ΙΚΑ!!!!!!ισχυουν τα ιδια κ για τον ΟΑΕΔ;;;;

καλημερα κοπελα μου!!!!σε καταλαβαινω απολυτα!!!!!

εμενα τωρα την μετρηση μου την εκαναν στην αυχενικη...εμεις βεβαια το καναμε για να δουμε για περιδεση....στο παρελθον δεν μου ειχαν κανει ποτε....ειναι θεμα γιατρου κ ιστορικου της γυναικας!!!!!!καποιοι γιατροι το κανουν προληπτικα κ καποιοι καθολου....αν ομως η γυναικα εχει ιστορικα, το κανουν....

Ευχαριστώ για την ενημέρωση!!

Σήμερα κανείς δεν ήθελε να πάει στην δουλειά δεν είσαι η μόνη......υπομονή θα περάσει που θα πάει.....εχουμε καλή παρέα και αυτο βοηθάει

Εγώ δυστυχώς δε θα μπορώ να είμαι για πολύ μέσα γιατι όπως προείπα είμαι στη δουλειά:(:(

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω αν ξέρετε κ εγώ ικα είμαι κ εκτός απο τις 56 πριν κ 63 μετα μπορούμε να πάρουμε κ 6 μήνες άδεια μητρότητας είναι έτσι??

Οι εργαζόμενες μητέρες δικαιούνται για το θηλασμό και τις υπόλοιπες φροντίδες ανατροφής του παιδιού και για 30 μήνες μετά τον τοκετό να προσέρχονται αργότερα ή να αποχωρούν νωρίτερα κατά μία (1) ώρα κάθε μέρα. Εναλλακτικά μπορούν να έχουν μειωμένο ωράριο κατά 2 ώρες την ημέρα για τους πρώτους 12 μήνες και 1 ώρας για 6 επιπλέον μήνες μετά τη λήξη της άδειας λοχείας, εφόσον υπάρχει συμφωνία με τον εργοδότη. Εφόσον συμφωνήσει ο εργοδότης, εναλλακτικά με τις δύο παραπάνω επιλογές, η μητέρα μπορεί αντί για μειωμένο ωράριο, να πάρει συνεχόμενη άδεια με αποδοχές, διάρκειας περίπου 3,5 μηνών (ισόχρονη προς το μειωμένο ωράριο άδεια). Την άδεια απουσίας για λόγους φροντίδας του παιδιού μπορεί εναλλακτικά να ζητήσει και ο πατέρας, εφόσον δεν κάνει χρήση η εργαζόμενη μητέρα. Το μειωμένο ωράριο για τη φροντίδα των παιδιών θεωρείται και αμείβεται ως χρόνος εργασίας.

Επίσης έχει θεσμοθετηθεί μόνο για τις μητέρες που είναι ασφαλισμένες στο ΙΚΑ, (και αυτό υπό προϋποθέσεις) η δυνατότητα επιπλέον 6μηνης άδειας, της λεγόμενης «ειδικής άδειας μητρότητας». Τα χρήματα στη νέα μητέρα τα καταβάλει ο ΟΑΕΔ.

Ημερομηνία έναρξης της ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας ορίζεται η επομένη της λήξης της άδειας κυοφορίας λοχείας ή της ισόχρονης προς το μειωμένο ωράριο άδειας ή και της κανονικής αδείας (εφόσον αυτό είναι απαραίτητο με βάση τις ετήσιες προθεσμίες για την χορήγησή της). Η δικαιούχος υποβάλλει, η ίδια ή δι’ αντιπροσώπου, στην αρμόδια υπηρεσία του ΟΑΕΔ, αίτηση εντός αποκλειστικής προθεσμίας 60 ημερών από τη λήξη της άδειας μητρότητας (τοκετού και λοχείας), ή της ισόχρονης προς το μειωμένο ωράριο άδειας ή και της ετήσιας κανονικής άδειας.Στην περίπτωση της ειδικής άδειας, ο πατέρας δεν μπορεί να κάνει χρήση του δικαιώματος.

Αριαδνη89 Καλημερα κοπελα μου!!! μιαχαρα ειναι το μωρακι σου!!!! μεγαλουτσικο θα ελεγα;););)....χαχχαα Τελια.... σου ευχομαι καλα νεα και στην Β'επιπεδου!!!

tonia89Καλημερα και σε σενα κουκλα!!!Μια χαρα ολα!!!! Αντε παλι, το απολαυσεσ και συ το μπεμπακι σου!!!! Τελιο ειναι και σενα!!!!:tongue::tongue:

sspyr82 Κοπελα μου, οποτε ξυπναει το νιωθω παντα μου παιζει μια....χαχαχχα....Τοισ λιποθυμιεσ προσεχε λιγο, εγω ειμαι μια ζωη υποτασηκια και λιποθυμαω αρεα και που.... οταν σε πιανει κατευθιαν αλατι και ψυλα τα ποδια.....για μενα συχνο φαινομενο...δεν ειναι τιποτα... εγω το εχω απο τα 12 μου και μιαχαρα ζω... ιδικα τωρα αστα να πανε..... με αιματοκριτι 39 πιεσι 85 και 50 παντα......:D:D:Dδε βαριεσαι τα μπεμπακια μασ να ναι καλα!!!

Καλημερα και σε υπολοιπα κοριτσια!!!!!ολα θα πανε καλα σε ολεσ μασ!!!! ο θεωσ ειναι μεγαλοσ!!!!Εγω σημερα ειμαι τελευταια μερα στο γραφειο..... απιστευτο!!!! απο αυριο μαλλον θα χαθω για μερικεσ μερεσ... γιατι εχω να κανωωωωωω πραγματααααα..... δουλιεσσσσσ αστα να πανε.....χαχχα

ααα ακουσα κατι για ντουλαπα..... προσεχτικα εεε.....Την δευτερα θα παω για Β' μετα τριτη γιατρο δικο μου και μετα αμα ειναι ολα καλα θα παραγειλω τα επιπλα για το παιδικο..... εχω βρει απο το ιντερνετ....ειναι τελια και σε μιση τιμη που τα πουλανε εδω... αμα θελει καμια θα στειλω το σιτε.... αυτα τα νεα μου!!!! σασ επριξα εεε???:confused::confused::confused:

εχω βρει απο το ιντερνετ....ειναι τελια και σε μιση τιμη που τα πουλανε εδω... αμα θελει καμια θα στειλω το σιτε.... αυτα τα νεα μου!!!! σασ επριξα εεε???:confused::confused::confused:

NAI NAI ΘΕΛΩΩΩΩΩ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...