Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

VALENTINA μου,

Σου γράφω αυτα με κάθε επιφύλαξη γιατι απο 01/01/13 άλλαξαν αρκετά πράγματα και το καλύτερο θα ήταν να ρωτήσεις στον ΟΑΕΔ. Τι ίσχυε.....

Το ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ και το ΕΠΙΔΟΜΑ ΛΟΧΕΙΑΣ υπολογίζονται σύμφωνα με το ημερομίσθιο που είχες - βγάζουν βάσει του ημερομισθίου σου ένα ημερίσιο επίδομα για την κυοφορία και το πολλαπλασιάζουν με 56 μέρες και ένα άλλο ημερίσιο επίδομα για τη λοχεία και το πολλαπλασιάζουν με 63 μέρες. Χρειάζεται επίσης και το χαρτί απο τον ΟΑΕΔ που λέει οτι παίρνεις επίδομα.....(για καλο και για κακο για να μην τρέχεις να το έχεις μαζι)

Το ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ είναι γύρω στα 900 Ε.

Τα δικαιολογητικά:

* Βεβαίωση τοκετού απο το μαιευτήριο υπογεγραμμένη και σφραγισμένη απο τον γιατρό.

* Ληξιαρχική Πράξη γεννήσεως νεογνού

* Αστυνομική ταυτότητα

* Ασφαλιστικό βιβλιάριο ενσήμων

Μακαρι να παρω τουλαχηστων αυτα..... κατι ειναι και αυτο.....:tongue::tongue::tongue: ευχαριστω κουκλα μου!!!!

Μακαρι να παρω τουλαχηστων αυτα..... κατι ειναι και αυτο.....:tongue::tongue::tongue: ευχαριστω κουκλα μου!!!!

http://www.ika.gr/gr/infopages/faq/cat.cfm?catid=7

Δεν βλέπω να έχει αλλαξει κάτι..... δες και το site του ΙΚΑ .....

Καλα, δεν παιζεσται!!!!!!!!!!χαχχαχαχ εχω σκασει στα γελια...!!!!Καλα μωρε, μονο εγω εγω αναψεισ μην το πω χειροτερα....????? μετα που φυγανε οι αναγουλεσ δεν μπορω χωρισ το εεεε///// καταλαβατε....:oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

την επομενη φορα που θα παμε θα βαλω τον αντρα μου να ρωτησει εγω ντρεπομαι, ειμαι μανα:D

Εγω ρώτηασα στα ισια πριν κανα μήνα και μου είπε όχι ακόμα (περιττο να πω ότι πέθαναν στα γέλια και οι 2)

Τώρα θα ξαναρωτήσω.....

Καλα, δεν παιζεσται!!!!!!!!!!χαχχαχαχ εχω σκασει στα γελια...!!!!Καλα μωρε, μονο εγω εγω αναψεισ μην το πω χειροτερα....????? μετα που φυγανε οι αναγουλεσ δεν μπορω χωρισ το εεεε///// καταλαβατε....:oops::oops::oops:

αμα στο επιτρεπει που ν το προβλημα

κανει κ καλο στα νευρα

Yupqp2.png

βαλτε μεγκα

ιιιιιιιιιιιι μωρε τι γλυκουλια που ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D εφτυχοσ δεν εχω κοσμο!!!!!!!!!!χαχχαχα το χω κανει καφενιο το γραφειο....χαχχχα

Διαφημίσεις

:D:D:DΜΑΝΟΥΛΕΣ 2014:D:D:D

Dms2310 -----> 19/2/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

ValentinaSp ----> 5/3/2014

lenachania -----> 6/3/2014

βροχερή------->11/3/2014

Τονια89-------->16/3/2014

Linaki1988 ---->17/3/2014

KMG! ---------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

sspyr82 ------->28/3/2014(ΠρογραμματισμενηΚαισαρικη)

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

Sunflower5000->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

χαρα25--------> 10/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

tarta-->

καλημερα κοριτσια!! εμεις ειμαστε κατα 80% ροζακια αλλα ειπα να το βαλω απο τωρα για γουρι!!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Τωρα που το θυμηθηκα και μιας κ καποιες εχετε ξεκινησει τα ψψνια, να σας προτεινω ανεπιφυλλακτα το καλυτερο πραγμα που μπορειτε να παρετε για το μωρακι σας κατα τη γνωμη μου. Αχρειαστο να ειναι αλλα επειδη θα χρειαστει, δεν χρειαζεται να ταλαιπωρουμε τα παιακια μας. Μετραει οχι μονο τη θερμοκρασια του μωρου, αλλα και του γαλακτος, του φαγητου του για να ειμαστε σιγουρες! ;)

Εγω το εχω λατρεψει κ με βολεψε πολυ!

http://www.pharmacy4u.gr/microlife-contact-nc150-p-11345.html#.Ul_eMBc09xk

z7tup3.pngArPLp3.png

καλημερα κοριτσια!! εμεις ειμαστε κατα 80% ροζακια αλλα ειπα να το βαλω απο τωρα για γουρι!!!

Αντε γιατι πολλοι "αντρηδες" (οπως λενε εδω στα μερη μου αστειευομενοι) μαζευτηκανε...οχι τπτ αλλο αλλα διαψευδεται το οτι οι αντρες ειναι λιγοτεροι απο τις γυναικες! :lol:

Με το καλο τα ροζακια σας λοιπον!!!! ;)

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...