Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

έληγε η συμβαση σου να φανταστω.............

Αν έληγε λογικό ειναι να μην στην ανανεώσουν. Είπαμε όλοι το συμφέρον τους κοιτάνε

εννοειται ντιναμου δεν το συζητω το θεμα ειναι οτι οταν εφυγα μια μερα νωριτερα απο τη δουλεια και τους ειπα οτι φευγω η υπευθυνη μου γυρισε και μου ειπε θες να φυγεις εχεις νευρα; και της λεω οχι απλα ειμαι κουρασμενη (εκανα εμετους) και τι μου λεει ;;; εχεις νευρα λογω ορμονων

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα στα κοριτσια! ακομα κουρασμενη ειμαι....... με διελυσε το ταξιδι μου φαινεται.... :? Παω να παιξω με το κοριτσακι μου που το επιθυμησα! Και ολο μου λεει "μαμα-καραβι-ηρθε"!

Σας φιλω κ ελπιζω να ειστε ολες καλα!

ΑΧ μωρε τι γλύκα!!!!!!!!!!!!!

Κοπελα μου, εμενα δεν με πιανει, γιατι εγω εχω να μπω ταμειο 3 χρονια.. και το χειμονα δουλευα... καλοκαιρι γραφειο χειμονασ γυμναστιριο!!!! οποτε κανονικα.... μετα τι γηνεται.. για τισ 54 μερεσ πριν την γεννα και μετα, θα πρεπει να σταματησω απο το ταμειο.... εκει δεν ξερω?????:confused::confused:

Α!! οκ τότε λογικά θα σου βγάλουν 12μηνο επίδομα και όχι βέβαια σε αυτη την περίπτωση δεν ισχύουν οι 54 ημέρες όσο για το μετά εσύ αποφασίζεις αν θα διακόψεις το ταμείο, πότε θα αρχίσεις την δουλειά ή αν δουλέψεις παράληλα με το ταμείο μαυρα

Και μενα βρε κοπελα μου ειχαν σταματησει ολα σχεδον ματα τον τριτο... μονο φουσκωματα μεινανε... τωρα δυο βδομαδεσ περιπου εχει σκλυρινει λιγω το στυθοσ μου, βγαζω υγρο και γηνανε πολυ σκουρεσ οι θηλεσ... αλλα ειναι διαφορετικα για ολεσ τισ κοπελεσ... μην ανισυχεισ... μια χαρα ειναι ολα... αντε παλι, θα δεισ και το νινι σου σημερα!!!!:tongue::tongue::tongue: περιμενω νεα!!!!

οποτε την κυριακη κλεινεισ την 19 και μπαινεισ στην 20 βδομαδα.... θα σε βαλω τωρα και στην λιστα μασ...:P:p:p

Τι εκανεσ λεει!!!!!!!!!!:o:o:o:o:o:o Θα σε δειρωωωω!!!!!!!!

ναι βαλεντινα μου και εμενα δεν μου εχει μεινει τιποτα οταν ξαπλωνω η κοιλι μου ειναι σκληρη και δεν μπορω να πω οτι εχει μεγαλωσει πολυ η κοιλια μου..περιμενω πως και πως να δω το μωρακι μου σημερα ελπιζω ολα να ειναι :)) μακαρι !!! οσο για το στηθος εμενα ηταν μεγαλο απο πριν πρηστηκε λιγο ακομη και ενω στην αρχη πονουσε τωρα τιποτα...θα εχω νεα το απογευμα μακαρι να ειναι καλα :)) εσυ πως εισαι;; τι κανει το μπεμπουλι;;

Διαφημίσεις

ναι βαλεντινα μου και εμενα δεν μου εχει μεινει τιποτα οταν ξαπλωνω η κοιλι μου ειναι σκληρη και δεν μπορω να πω οτι εχει μεγαλωσει πολυ η κοιλια μου..περιμενω πως και πως να δω το μωρακι μου σημερα ελπιζω ολα να ειναι :)) μακαρι !!! οσο για το στηθος εμενα ηταν μεγαλο απο πριν πρηστηκε λιγο ακομη και ενω στην αρχη πονουσε τωρα τιποτα...θα εχω νεα το απογευμα μακαρι να ειναι καλα :)) εσυ πως εισαι;; τι κανει το μπεμπουλι;;

Εμένα ήταν που ήταν μεγάλο τώρα νομίζω θα στρίβει πρώτο σε γωνία.

Και ο πόνος...... πόνος

Α!! οκ τότε λογικά θα σου βγάλουν 12μηνο επίδομα και όχι βέβαια σε αυτη την περίπτωση δεν ισχύουν οι 54 ημέρες όσο για το μετά εσύ αποφασίζεις αν θα διακόψεις το ταμείο, πότε θα αρχίσεις την δουλειά ή αν δουλέψεις παράληλα με το ταμείο μαυρα

Για το επιδωμα ησ γεννασ λεω.... δεν θα το παρω?????:-(:sad::-(:sad:

Μιχαρα ειναι ο μικρουλησ...... Βρε κοπελα μου, σταματα τισ κακεσ σκεψεισ, ολα μιαχαρα πανε...!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Για το επιδωμα ησ γεννασ λεω.... δεν θα το παρω?????:-(:sad::-(:sad:

Μιχαρα ειναι ο μικρουλησ...... Βρε κοπελα μου, σταματα τισ κακεσ σκεψεισ, ολα μιαχαρα πανε...!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ικα εισαι?

Εμένα ήταν που ήταν μεγάλο τώρα νομίζω θα στρίβει πρώτο σε γωνία.

Και ο πόνος...... πόνος

χα χα

εμενα ο αντρας μου ειχε μια χαρα στην αρχη που ηταν πρησμενο κ εδειχνε πιο φουσκωτο:)

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

VALENTINA μου,

Σου γράφω αυτα με κάθε επιφύλαξη γιατι απο 01/01/13 άλλαξαν αρκετά πράγματα και το καλύτερο θα ήταν να ρωτήσεις στον ΟΑΕΔ. Τι ίσχυε.....

Το ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ και το ΕΠΙΔΟΜΑ ΛΟΧΕΙΑΣ υπολογίζονται σύμφωνα με το ημερομίσθιο που είχες - βγάζουν βάσει του ημερομισθίου σου ένα ημερίσιο επίδομα για την κυοφορία και το πολλαπλασιάζουν με 56 μέρες και ένα άλλο ημερίσιο επίδομα για τη λοχεία και το πολλαπλασιάζουν με 63 μέρες. Χρειάζεται επίσης και το χαρτί απο τον ΟΑΕΔ που λέει οτι παίρνεις επίδομα.....(για καλο και για κακο για να μην τρέχεις να το έχεις μαζι)

Το ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ είναι γύρω στα 900 Ε.

Τα δικαιολογητικά:

* Βεβαίωση τοκετού απο το μαιευτήριο υπογεγραμμένη και σφραγισμένη απο τον γιατρό.

* Ληξιαρχική Πράξη γεννήσεως νεογνού

* Αστυνομική ταυτότητα

* Ασφαλιστικό βιβλιάριο ενσήμων

χα χα

εμενα ο αντρας μου ειχε μια χαρα στην αρχη που ηταν πρησμενο κ εδειχνε πιο φουσκωτο:)

Εμενα θα χει πλακα αμα τα βρουμε τελικα με τον δικο μου..... δεν θα του πω οτι με το παραμικρο βγαζει υγρο.......:lol::lol::lol::lol: να δοκιμασει λιγο γαλατακι... πριν μεινω εγκυοσ φορουσα 80 Β και τωρα βαζω 90 D και ειναι ισα ισα..... αλλα δεν ποναει πια.... εφτυχοσ που βαζω κρεμεσ απο την αρχη και δεν εχω κανει ραγαδεσ... αλλιοσ με τοση αναπτυξη θα γηνοταν χαλια.... μετα δεν ξερω πωσ θα ναι....:confused::confused::confused:

Εμενα θα χει πλακα αμα τα βρουμε τελικα με τον δικο μου..... δεν θα του πω οτι με το παραμικρο βγαζει υγρο.......:lol::lol::lol::lol: να δοκιμασει λιγο γαλατακι... πριν μεινω εγκυοσ φορουσα 80 Β και τωρα βαζω 90 D και ειναι ισα ισα..... αλλα δεν ποναει πια.... εφτυχοσ που βαζω κρεμεσ απο την αρχη και δεν εχω κανει ραγαδεσ... αλλιοσ με τοση αναπτυξη θα γηνοταν χαλια.... μετα δεν ξερω πωσ θα ναι....:confused::confused::confused:

υγρο δε βγαζω αλλα εχουν γεμισει μπλε φλεβες

εγω δεν εχω κ πολυ στηθος κ τωρα ειναι μια χαρα

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...