Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Το τι περνας το ξέρω πολύ καλά γιατι και ο αντρας μου δουλέυει σε κάτι σχετικο και οι συνθήκες εργασίας του με έχουν δαιμονήσει. Είμαι στο τσακ να τον καταγγείλω γιατι τους έιχε και μέχρι πρότεινος ανασφάληστους.

Να φανταστείς την προηγούμενη φορά έχασε για μια ακομα φορά την επίσκεψη στο γιατρό

αστα δουλευουμε 10ωρα κ μας δηλωνει ρεπο κ 6ωρα φαντασου

αλλα ειπαμε οταν εχεις αναγκη καταπινεις

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια αφου υπαρχει δουλεια καλα ν λετε..εμενα μολις καταλαβαν οτι ειμαι εγκυος μου σταματησανρ την συμβαση κ δεν με ανανεωσαν παρολο που ζητησα ν με κρατησουν χωρις καμια υποχρεωση μονο για αλλους τεσσερις μηνες κ οπως περιμενα μ σταματησαν...

ετσι ειναι...... ο αντρας μου φτανει τις 12ωρες, σαββατο κυριακή 6 μέρες την βδομάδα.

Εκμετάλευση αυτοί....... σιγα μην του την χαρίσεις και εσυ. Οχι γλυκία μου αν θέλει να σε απολύσει. Ασε που΄δεν το κάνει γιατι μετα θα τρέχει και δεν θα φτανει

κοριτσια αφου υπαρχει δουλεια καλα ν λετε..εμενα μολις καταλαβαν οτι ειμαι εγκυος μου σταματησανρ την συμβαση κ δεν με ανανεωσαν παρολο που ζητησα ν με κρατησουν χωρις καμια υποχρεωση μονο για αλλους τεσσερις μηνες κ οπως περιμενα μ σταματησαν...

έληγε η συμβαση σου να φανταστω.............

Αν έληγε λογικό ειναι να μην στην ανανεώσουν. Είπαμε όλοι το συμφέρον τους κοιτάνε

Διαφημίσεις

ετσι ειναι...... ο αντρας μου φτανει τις 12ωρες, σαββατο κυριακή 6 μέρες την βδομάδα.

Εκμετάλευση αυτοί....... σιγα μην του την χαρίσεις και εσυ. Οχι γλυκία μου αν θέλει να σε απολύσει. Ασε που΄δεν το κάνει γιατι μετα θα τρέχει και δεν θα φτανει

αχ φουντωσα αναψα τσιγαρο

Yupqp2.png

καλημερα βαλεντινα μου!! δηλαδη μεχρι τελος του μηνα ειμαι στον τεταρτο ε;; οσο για τον γιατρο ειπα να δω και καποιον αλλον μηπως ειναι καλυτερος κ να μου γραψει κ εξετασεις που θελω να κανω για να εχω το κεφαλο μου ησυχο!! σημερα στις τρεις εχω ραντεβουδακι.ασε κ αγωνιω παλι κ εκανα φασινα σε ολο το σπιτι..επισης ζυγιστηκα σημερα κ ειδα οτι εχασα εναμιση κιλο απο την δευτερα που εκοψα τα γλυκα κ τις βλακειες...ηθελα να σε ρωτησω εσενα ποτε σου σταματησαν τ συμπτωματα;; εγω πια δεν εχω τιποτα ουτε καν πονο στο στηθος ουτε ειναι πολυ σκουρο οπως στην αρχη..λες να ειναι ανησυχητικο;; θα ρωτησω κ τον γιατρο μ σημερα.

Και μενα βρε κοπελα μου ειχαν σταματησει ολα σχεδον ματα τον τριτο... μονο φουσκωματα μεινανε... τωρα δυο βδομαδεσ περιπου εχει σκλυρινει λιγω το στυθοσ μου, βγαζω υγρο και γηνανε πολυ σκουρεσ οι θηλεσ... αλλα ειναι διαφορετικα για ολεσ τισ κοπελεσ... μην ανισυχεισ... μια χαρα ειναι ολα... αντε παλι, θα δεισ και το νινι σου σημερα!!!!:tongue::tongue::tongue: περιμενω νεα!!!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!! Συγγνώμη το λάθος ήταν λόγο ώρας...... 16-03-2014 είναι η πιθανή μου με τελευταία περίοδο 9 Ιουνίου.. :-)

οποτε την κυριακη κλεινεισ την 19 και μπαινεισ στην 20 βδομαδα.... θα σε βαλω τωρα και στην λιστα μασ...:P:p:p

αχ φουντωσα αναψα τσιγαρο

Τι εκανεσ λεει!!!!!!!!!!:o:o:o:o:o:o Θα σε δειρωωωω!!!!!!!!

Διαφημίσεις

:D:D:DΜΑΝΟΥΛΕΣ 2014:D:D:D

Dms2310 -----> 19/2/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

ValentinaSp ----> 5/3/2014

lenachania -----> 6/3/2014

βροχερή------->11/3/2014

Τονια89-------->16/3/2014

Linaki1988 ---->17/3/2014

KMG! ---------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

sspyr82 ------->28/3/2014(ΠρογραμματισμενηΚαισαρικη)

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

Sunflower5000->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

χαρα25--------> 10/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

tarta-->

Καλημερα στα κοριτσια! ακομα κουρασμενη ειμαι....... με διελυσε το ταξιδι μου φαινεται.... :? Παω να παιξω με το κοριτσακι μου που το επιθυμησα! Και ολο μου λεει "μαμα-καραβι-ηρθε"!

Σας φιλω κ ελπιζω να ειστε ολες καλα!

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλημερα στα κοριτσια! ακομα κουρασμενη ειμαι....... με διελυσε το ταξιδι μου φαινεται.... :? Παω να παιξω με το κοριτσακι μου που το επιθυμησα! Και ολο μου λεει "μαμα-καραβι-ηρθε"!

καλως ηρθες καλη ξεκουραση

Yupqp2.png

Αχ αχ είσαι και δυσκλολη περίπτωση.Τα πραγματα δεν ειναι πολύ ευχαριστα.....δες αυτο http://parapona-rodou.blogspot.com/2012/07/1-2013.html

όσο για μετά μάλλον θα χάσεις την σεζον εκτος και αν κάνεις άλλη συμφωνία με τον εργοδότη

Κοπελα μου, εμενα δεν με πιανει, γιατι εγω εχω να μπω ταμειο 3 χρονια.. και το χειμονα δουλευα... καλοκαιρι γραφειο χειμονασ γυμναστιριο!!!! οποτε κανονικα.... μετα τι γηνεται.. για τισ 54 μερεσ πριν την γεννα και μετα, θα πρεπει να σταματησω απο το ταμειο.... εκει δεν ξερω?????:confused::confused:

Καλη ξεκουραση κοπελα μου!!!! απολαυσε την μικρουλα σου και ρηξε υπνο μπολικο!!!!!:P:p:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...