Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σ ευχαριστω

αρα στον 7ο καλα ειπα

σιγα μην αντεξω μεχρι τοτε

Να μην ζοριζεσαι. υπαρχουν και οι αναρωτικες δεν μπορει να σου πει κανεις τιποτα. Αν έχεις ρεπο δεν μπορεις να τα πάρεις μαζεμένα

Να μην ζοριζεσαι. υπαρχουν και οι αναρωτικες δεν μπορει να σου πει κανεις τιποτα. Αν έχεις ρεπο δεν μπορεις να τα πάρεις μαζεμένα

ρεπο? τι ν αυτο

κ ο γιατρος μου αυτο ειπε θα σε πλακωσω στις αναρρωτικες κ μη σε νοιαζει τιποτα

Yupqp2.png

ρεπο? τι ν αυτο

κ ο γιατρος μου αυτο ειπε θα σε πλακωσω στις αναρρωτικες κ μη σε νοιαζει τιποτα

Εγω πήρα ήδη εναν μήνα γιατι ζαλιζομουνα με τα χάπια και σιγα μην έτρεχα απο μετρο σε μετρο. Τίποτα δεν είπαν άσε που δεν με ζορίζουν πλέον και καθόλου.

Αν δεις και δεν μπορεις βουρ. Ασε που χρειάζεσαι και λίγο ξεκούραση γιατι μετά θα σε τρέχει το μικρό οπότε το ξεχνάμε.....

Εγω πήρα ήδη εναν μήνα γιατι ζαλιζομουνα με τα χάπια και σιγα μην έτρεχα απο μετρο σε μετρο. Τίποτα δεν είπαν άσε που δεν με ζορίζουν πλέον και καθόλου.

Αν δεις και δεν μπορεις βουρ. Ασε που χρειάζεσαι και λίγο ξεκούραση γιατι μετά θα σε τρέχει το μικρό οπότε το ξεχνάμε.....

να σου πω την αληθεια πιο πολυ σκεφτομαι το μετα

πως θα τ αφησω μια σταλα κ θα χτυπαω 10ωρα

με πιανει καταθλιψη μονο που το σκεφτομαι

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

να σου πω την αληθεια πιο πολυ σκεφτομαι το μετα

πως θα τ αφησω μια σταλα κ θα χτυπαω 10ωρα

με πιανει καταθλιψη μονο που το σκεφτομαι

Γιατι 10ωρα.... αν δεν σου δωσουν σωρευτική δικαιούσε μειωμένο

θα δω τι θα κανω

θα το σκεφτω αν θα παω μετα

για πες εσυ τα νεα σου

Νέα...... τα ίδια με το σίδηρο που μου έδωσε έχω θεματάκια με το κεφάλιο τουαλέτα και πρίζομαι συνέχεια

θα δω τι θα κανω

θα το σκεφτω αν θα παω μετα

για πες εσυ τα νεα σου

Αν εννοείς να παραιτηθείς ουτε κατα διάνοια. Να απαιτήσεις ενίαμηνο, μετα χαλαρή και αν θέλουν ας σε απωλύσουν. Να τους χαρίσεις αποζημείωση δεν λέει.........

(γενικά είμαι ειδική στα εργατικά, έχω μεταπτυχιακό στη διοικηση ανθρωπινού δυναμικού οποτε αν οποιαδηποτε θέλει κάτι ελεύθερα..............)

Κοριτσακια μου .. Καλησπερα..

Εμεις ειχαμε ενα δυσκολο μεσημερι.. με επιασε ενας δυνατος πονος στο στομαχι περιμετρηκα, και με χτυπουσε πισω και χαμηλα... κρατησε ενα τριωρο.. ειχα φαει γεμιστα, και οπως τα εβαλα τα εβγαλα..

Πηγαμε εκτακτως στο νοσοκομειο απο τις 5 ειμασταν εκει μεχρι τις 9.... μολις μπηκαμε σπιτι..!!

καναμε υπερυχο, και το μωρο μας ηταν μια χαρα.. αλλα με ειδε και παθολογος και εκανα και υπερυχο κοιλιας..

τελικα το πορισμα ειναι οτι λογο οτι εχω χρονια σχολειωση, και λογο οτι το μωρο μας ειναι πολυ υπερκινητικο.. μου δημιουργει φαινομενικους κολληκους νεφρου... δηλαδη ενω δεν εχω προβλημα, ποναω εκει γιατι παει και πιεζει εκει πανω.. !! ειμαστε πλεον 11 εκατοστα και γενικα μεγαλωνουμε γρηγορα, διοτι εχουμε πολυ καλη αιματωση στον πλακουντα.. !!

Μου ειπαν να τρωω γιατι επεσε ο αιματοκριτης μου στο 35 απο το 41.. ενω δεν εχω καμμια αιμοραγια, και αυτο οφειλετε στο μωρο, επειδη αιματωνετε καλα..!!

αυτα τα νεα μας. ευτηχως ειναι καλα.. γιατι στην αρχη μας ειπαν οτι ισως να ηταν πετρα ισως να ηταν ουρολοιμωξη ισως να ηταν το μωρο που πιεζει.. τελικα ηταν το ζουζουνι μας που κανει τα κολπακια του..!!!

Καλημερα!!! κουκλα μου, τελοσ καλο, ολα καλα!!!! και γω σημερα χεστηκα πανω μου.... ξυπνισα εφαγα και προτη φορα δεν κουνιθηκε ο μικροσ... και ολη νυχτα με τραβουσε χαμιλα η κοιλια μου..... τραλαθηκα λεμε... τη να την τρηβω την κοιλια, τι σοκολατακια... και τιποτα.... πηρα τον γιτρο και ειχει χειρουργιο... μου ειπαν αν ποναω να παω εκει κατευθηαν... αλλα μονο την νυχτα πονουσα.... λεω οκ, θα περιμενω το τηλ του γιατρου, ηρθα στην δουλεια, εφτιξα ενα καφε βαρβατο, μολησ υπια μια γουλια γυρισε και μου παιξε μια καλη......αυτο....κοιμοτανε παρακαλο....:tongue::tongue::tongue:

Ήρθα κ εγώ!;) καλησπέρα..! Δεν ήξερα για την παρέα σας κ το έμαθα προχθές απο μία φίλη.. Είμαι στη 19η εβδομάδα στο πρώτο μου παιδάκι!! Ήρθα για να είναι στην παρέα άλλο ένα κοριτσάκι με πιθανή ημερομηνία 16/04/2014!! Περιμένω πως κ πως..........!!

Καλημερα και καλοσ ηρθεσ στην παρεα... μαλλον κατι εχεισ μπερδεψει με τισ εβδομαδεσ....ποτε ειναι η τελευταια περιοδοσ?Με το καλο την μικρη!!! αντε να εχουμε και καμια νυφη... ολο αγορια...χαχχαχ

καλημερα σε ολες τι κανετε;;; εγω ξυπνησα και εχω ορεξη για δουλιτσες....σημερα θα παω να δω εναν γιατρο αλλο να με κοιταξει διοτι οπως σας ειπα απο την αρχη ο γιατρος μου δεν μ εχει γραψει καθολου εξετασεις και ειχε γινει και αυτη η λιποθυμια και φοβαμαι για διαβητη...πφφφ αγχος και αυτο...ελπιζω να ειστε ολες καλα :))

Καλημερα και σε σενα κοριτσακι μου!!! και αργισεσ να δεισ αλλο γιατρο... σου ευχομαι να ειναι πολυ καλοσ!!!!Φιλακια!!!

κοριτσια να σας ρωτησω κατι επειδη ψαχνω στον internet και αλλα λεει το ενα site αλλα το αλλο..εχω τελευταια περιοδο ειχα 21 ιουνιου και ο γιατρος μου μου εδωσε πιθανη ημερομηνια 28/03/2014..σε ποια εβδομαδα ειμαι 17η η 18;

Καλημερουδια!!! ο γιατροσ καλα σου εδωσε την ΠΗΤ χαχχα αυριο θα κλεισεισ την 17 εβδομαδα και θα μπεισ στην 18..... και μηνα αλλαζεισ καθε 28 δηλ. 28/10 θα κλεισεισ τον 4 και θα μπεισ στον 5.... αυτααα... πιστευω πωσ σε καλυψα...;););)

Διαφημίσεις

Αν εννοείς να παραιτηθείς ουτε κατα διάνοια. Να απαιτήσεις ενίαμηνο, μετα χαλαρή και αν θέλουν ας σε απωλύσουν. Να τους χαρίσεις αποζημείωση δεν λέει.........

(γενικά είμαι ειδική στα εργατικά, έχω μεταπτυχιακό στη διοικηση ανθρωπινού δυναμικού οποτε αν οποιαδηποτε θέλει κάτι ελεύθερα..............)

Για καλο μασ το ειπεσ τωρα....χαχχαχα...... εχω πολεσ αποριεσ... ειμαι εποχειακη υπ. και η επιχιριση κλεινει το χειμονα.... λωγικα πρεπει να μπω ταμειο.... και με τα τι κανουμε????? :?::?::?::?:

Για καλο μασ το ειπεσ τωρα....χαχχαχα...... εχω πολεσ αποριεσ... ειμαι εποχειακη υπ. και η επιχιριση κλεινει το χειμονα.... λωγικα πρεπει να μπω ταμειο.... και με τα τι κανουμε????? :?::?::?::?:

ντινακι εσυ θα μας σωσεις γιατι με τοση εκμεταλλευση ελεος πια

Yupqp2.png

Καλημερα!!! κουκλα μου, τελοσ καλο, ολα καλα!!!! και γω σημερα χεστηκα πανω μου.... ξυπνισα εφαγα και προτη φορα δεν κουνιθηκε ο μικροσ... και ολη νυχτα με τραβουσε χαμιλα η κοιλια μου..... τραλαθηκα λεμε... τη να την τρηβω την κοιλια, τι σοκολατακια... και τιποτα.... πηρα τον γιτρο και ειχει χειρουργιο... μου ειπαν αν ποναω να παω εκει κατευθηαν... αλλα μονο την νυχτα πονουσα.... λεω οκ, θα περιμενω το τηλ του γιατρου, ηρθα στην δουλεια, εφτιξα ενα καφε βαρβατο, μολησ υπια μια γουλια γυρισε και μου παιξε μια καλη......αυτο....κοιμοτανε παρακαλο....:tongue::tongue::tongue:

Καλημερα και καλοσ ηρθεσ στην παρεα... μαλλον κατι εχεισ μπερδεψει με τισ εβδομαδεσ....ποτε ειναι η τελευταια περιοδοσ?Με το καλο την μικρη!!! αντε να εχουμε και καμια νυφη... ολο αγορια...χαχχαχ

Καλημερα και σε σενα κοριτσακι μου!!! και αργισεσ να δεισ αλλο γιατρο... σου ευχομαι να ειναι πολυ καλοσ!!!!Φιλακια!!!

Καλημερουδια!!! ο γιατροσ καλα σου εδωσε την ΠΗΤ χαχχα αυριο θα κλεισεισ την 17 εβδομαδα και θα μπεισ στην 18..... και μηνα αλλαζεισ καθε 28 δηλ. 28/10 θα κλεισεισ τον 4 και θα μπεισ στον 5.... αυτααα... πιστευω πωσ σε καλυψα...;););)

καλημερα βαλεντινα μου!! δηλαδη μεχρι τελος του μηνα ειμαι στον τεταρτο ε;; οσο για τον γιατρο ειπα να δω και καποιον αλλον μηπως ειναι καλυτερος κ να μου γραψει κ εξετασεις που θελω να κανω για να εχω το κεφαλο μου ησυχο!! σημερα στις τρεις εχω ραντεβουδακι.ασε κ αγωνιω παλι κ εκανα φασινα σε ολο το σπιτι..επισης ζυγιστηκα σημερα κ ειδα οτι εχασα εναμιση κιλο απο την δευτερα που εκοψα τα γλυκα κ τις βλακειες...ηθελα να σε ρωτησω εσενα ποτε σου σταματησαν τ συμπτωματα;; εγω πια δεν εχω τιποτα ουτε καν πονο στο στηθος ουτε ειναι πολυ σκουρο οπως στην αρχη..λες να ειναι ανησυχητικο;; θα ρωτησω κ τον γιατρο μ σημερα.

Αχ αχ είσαι και δυσκλολη περίπτωση.Τα πραγματα δεν ειναι πολύ ευχαριστα.....δες αυτο http://parapona-rodou.blogspot.com/2012/07/1-2013.html

όσο για μετά μάλλον θα χάσεις την σεζον εκτος και αν κάνεις άλλη συμφωνία με τον εργοδότη

ντινακι εσυ θα μας σωσεις γιατι με τοση εκμεταλλευση ελεος πια

Το τι περνας το ξέρω πολύ καλά γιατι και ο αντρας μου δουλέυει σε κάτι σχετικο και οι συνθήκες εργασίας του με έχουν δαιμονήσει. Είμαι στο τσακ να τον καταγγείλω γιατι τους έιχε και μέχρι πρότεινος ανασφάληστους.

Να φανταστείς την προηγούμενη φορά έχασε για μια ακομα φορά την επίσκεψη στο γιατρό

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...