Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Ήρθα κ εγώ!;) καλησπέρα..! Δεν ήξερα για την παρέα σας κ το έμαθα προχθές απο μία φίλη.. Είμαι στη 19η εβδομάδα στο πρώτο μου παιδάκι!! Ήρθα για να είναι στην παρέα άλλο ένα κοριτσάκι με πιθανή ημερομηνία 16/04/2014!! Περιμένω πως κ πως..........!!

καλως ηρθες καλε μαζι γενναμε

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ντινακι μου καλημερουδια!!!!!!ναι παιδι μου, ολες εδω ειναι νυχτοπουλια!!!!!στις 10 πας για υπνο;;;;!!!!!!καλα εισαι!!!!!!εγω καμθια φορα κοιμαμαι κ απο τις 9,30 μαζι με το παιδι!!!!!!!!!!!!!;););););););););)

Καλημέρα κούκλα μου. Μια χαρούλα είμαι εσύ?

άντε βια 10,30. Μετα κουτουλάω και κλαινε συνέχεια τα μάτια μου. Βέβαια σηκώνομαι στις 6,00 + οι άπειρες επισκέψεις στην τουαλέτα το βράδυ

καλημερα σ ολες τις τσουπρες

καλημερα κοπελα μου!!!!!!!πως εισαι σημερα;;;!!!!!!!δουλευεις παλι;;;!!!!!

Καλημέρα κούκλα μου. Μια χαρούλα είμαι εσύ?

άντε βια 10,30. Μετα κουτουλάω και κλαινε συνέχεια τα μάτια μου. Βέβαια σηκώνομαι στις 6,00 + οι άπειρες επισκέψεις στην τουαλέτα το βράδυ

καλα ειμαι κ εγω!!!!!!εχω βεβαια εναν πονοκεφαλο απο εχθες το πρωι που με ταλαιπωρει μεχρι σημερα, αλλα τι να κανουμε;;;!!!!!υπομονη!!!!!

ναι ναι, σε καταλαβαινω απολυτα!!!!κ γω ολο το βραδυ περα δωθε ειμαι!!!!!αφου εχω σκεφτει να κοιμαμαι στην τουαλετα!!!!!!να μην παιδευομαι βρε παιδι μου!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

καλα ειμαι εσυ τι κανεις?

εβρεχε ολο το βραδυ κ τωρα εχει ψοφο

ναι δουλευω απογευμα:(την ωρα που με πιανει η νυστα

δεν μας ειπες, ειναι κουραστικη η δουλεια σου;;; εχει ορθοστασια;;;να προσεχεις κ οσο για την νυστα, δυστυχως δεν μπορει να σε βοηθησει κατι σε αυτο....:(:(:(:(:(:(:(

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

δεν μας ειπες, ειναι κουραστικη η δουλεια σου;;; εχει ορθοστασια;;;να προσεχεις κ οσο για την νυστα, δυστυχως δεν μπορει να σε βοηθησει κατι σε αυτο....:(:(:(:(:(:(:(

ειμαι σε τμημα χοντρικης σε μαρκετ

γενικα το πρωι γινεται ενας χαμος τ απογευμα ειναι λιγο πιο χαλαρα

Yupqp2.png

Ήρθα κ εγώ!;) καλησπέρα..! Δεν ήξερα για την παρέα σας κ το έμαθα προχθές απο μία φίλη.. Είμαι στη 19η εβδομάδα στο πρώτο μου παιδάκι!! Ήρθα για να είναι στην παρέα άλλο ένα κοριτσάκι με πιθανή ημερομηνία 16/04/2014!! Περιμένω πως κ πως..........!!

καλημερα τονια σου ευχομαι να πανε ολα καλα μεχρι το τελος !!στην 17 εβδομαδα δεν εισαι; αφου γεννας 16/04; η κανω λαθος;οπως και να εχει ολα καλα να πανε σου ευχομαι!!!

καλημερα σε ολες τι κανετε;;; εγω ξυπνησα και εχω ορεξη για δουλιτσες....σημερα θα παω να δω εναν γιατρο αλλο να με κοιταξει διοτι οπως σας ειπα απο την αρχη ο γιατρος μου δεν μ εχει γραψει καθολου εξετασεις και ειχε γινει και αυτη η λιποθυμια και φοβαμαι για διαβητη...πφφφ αγχος και αυτο...ελπιζω να ειστε ολες καλα :))

Διαφημίσεις

προσοχη προσοχη κ παλι προσοχη.....ποτε τελειωνεις;;;

προσπαθω αλλα δυστυχως δε γινεται παντα

δεν ξερω θα δω πως θα παει οταν αρχισω να φουσκωνω

κανονικα μεχρι τον 7ο δεν ειναι?

Yupqp2.png

κοριτσια να σας ρωτησω κατι επειδη ψαχνω στον internet και αλλα λεει το ενα site αλλα το αλλο..εχω τελευταια περιοδο ειχα 21 ιουνιου και ο γιατρος μου μου εδωσε πιθανη ημερομηνια 28/03/2014..σε ποια εβδομαδα ειμαι 17η η 18;

προσπαθω αλλα δυστυχως δε γινεται παντα

δεν ξερω θα δω πως θα παει οταν αρχισω να φουσκωνω

κανονικα μεχρι τον 7ο δεν ειναι?

Καλημέρα elenitsamou, απο την ημερομηνία που θα σου δωσει αφαιρεισ 54 ημέρες για να δεισ ποτε σταματας

Καλημέρα elenitsamou, απο την ημερομηνία που θα σου δωσει αφαιρεισ 54 ημέρες για να δεισ ποτε σταματας

καλημερα σ ευχαριστω

αρα στον 7ο καλα ειπα

σιγα μην αντεξω μεχρι τοτε

Yupqp2.png

κοριτσια να σας ρωτησω κατι επειδη ψαχνω στον internet και αλλα λεει το ενα site αλλα το αλλο..εχω τελευταια περιοδο ειχα 21 ιουνιου και ο γιατρος μου μου εδωσε πιθανη ημερομηνια 28/03/2014..σε ποια εβδομαδα ειμαι 17η η 18;

Αν ο κύκλος σου ηταν 28ημ 17 ακριβως και απο αυριο θα μπεις στην 18

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...