Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εσυ αγορακι;;; αχ τι ωραιααα!!!

δεν ξέρω ακόμη.....αλλά για αγοράκι το κόβω...... μακάρι να μπορέσουμε τελικά να το δούμε την άλλη βδομάδα που έχω υπέρηχο.......:D:D:D

dYw9p3.png

δεν ξέρω ακόμη.....αλλά για αγοράκι το κόβω...... μακάρι να μπορέσουμε τελικά να το δούμε την άλλη βδομάδα που έχω υπέρηχο.......:D:D:D

οτι και να ναι γερο να ειναι!! τα κοριτσακια ειναι πιο ζουζουνιαρικα αλλα συνηθως οταν στην αυχενικη δεν σου λενε φυλο με σιγουρια τοτε ειναι κοριτσακι :) ευχομαι οτι θελετε εσυ και ο αντρας σου και κυριως να ειναι γερο !!!

οτι και να ναι γερο να ειναι!! τα κοριτσακια ειναι πιο ζουζουνιαρικα αλλα συνηθως οταν στην αυχενικη δεν σου λενε φυλο με σιγουρια τοτε ειναι κοριτσακι :) ευχομαι οτι θελετε εσυ και ο αντρας σου και κυριως να ειναι γερο !!!

Στην αυχενική μας είπε ο γιατρός ότι σε αυτή την εβδομάδα όλα "κορίτσια " φαίνονται πως είναι........ αργότερα μας είπε ο "εδώ" γιατρός μας ότι ίσως κ να ΄ναι αγοράκι......καλά ............σίγουρα........ίσως να ναι αγοράκι....ίσως κ να ναι κοριτσάκι.........;););)

Δεν μας ενδιαφέρει το φύλο......ούτε εμένα ούτε τον άντρα μου...... άλλωστε δεν νομίζω ότι είμαι σε θέση να επιλέγω......:P:p:p θέλουμε μόνο να είναι γερό κ τίποτα άλλο....... άντε να έρθει η ώρα για την β΄επιπέδου να τα δούμε όλα......

dYw9p3.png

Καλησπερες σας πολλές!τι μου κάνετε? Ελπίζω οοοολες καλά κ ήρεμες χωρίς άγχη κλπ! Εγώ ανυπομονώ να μπω στο καραβάκι να πάω στο σπιτάκι μου με την κορούλα μου κ τον αντρουλη μου!

Ξέχασα να σας πω ότι ο γιατρός στην β'επιπεδου μου είπε τελευταία ημερομηνία 14 Φλεβάρη! :) Θα ξαναδούμε τι θα μας πει κ ο γιατρός στο νησί να δούμε! :tongue:

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

βαλεντινα μου χαρηκα πολυ που πανε τα πραγματα καλυτερα με σενα και τον αντρα σου!! αντε θα δεις και το μωρακι σουυυυυυ!!! :)))

Σευχαριστω κοπελα μου, και γω ανυπομονω να το δω!!!!!!

μπραβο κοπελα μου!!!!!θα δεις ο μωρακι σου κ θα χαρεις την εγκυμοσυνη σου!!!!καλη ξεκουραση!!!!!

Αχ ναι κουκλα μου, την ξεκουραση σιγουρα την εχω αναγκη!!!! Ευχαριστω!!!

Καλησπερες σας πολλές!τι μου κάνετε? Ελπίζω οοοολες καλά κ ήρεμες χωρίς άγχη κλπ! Εγώ ανυπομονώ να μπω στο καραβάκι να πάω στο σπιτάκι μου με την κορούλα μου κ τον αντρουλη μου!

Ξέχασα να σας πω ότι ο γιατρός στην β'επιπεδου μου είπε τελευταία ημερομηνία 14 Φλεβάρη! :) Θα ξαναδούμε τι θα μας πει κ ο γιατρός στο νησί να δούμε! :tongue:

Καλο δρομο σου ευχομαι κοπλα μου!!!!! την μερα του αγ. Βαλεντινου να το κανεισ!!!!! θα ειναι τελιο!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Βροχερη, σορυ εγω ιχα βαλει την λιστα και μαλλων οντοσ ητανε παλια....:o:o:o...... Εδω εχουμε 30 βαθμουσ και νοτια..... δεν μπορεισ να παρεισ ανασα!!!! ποτε θα χειμονιασει και στην κρητη????:confused::confused::confused:

Κοριτσια αντε να βλεπουμε χροματακια!!!!! μπλε αγορακι, ροζ κοριτσακι....

ναι ναι το ειδα :))) !!! που μενεις κ γεννας εγω ιασω

οχι κοριτσι μου, εγω μενω επαρχια!!!!θα γεννησω εδω σε μας!!!!!

νομιζω οτι θα φανει τωρα!!!!εισαι αρκετων εβδομαδων με την εννοια οτι ειναι ορατο πλεον!!!!!

οχι απαραιτητα....εμενα μου ειπαν ενα μηνα μετα την αυχενικη, ενω τωρα μου ειπε οτι θα το μαθω στη β'επιπεδου!!!!!οπως ειπες γερα να'ναι!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Εμενε στην αυχενικη δεν ηθελε να μου πει γιατι δεν ητανε ο δικοσ μου γιατροσ, αλλα οταν τον επριξσα για τα καλα, μου ειπε μαλλον αγορι... και οταν πιγα μετα απο 5 μερεσ στον δικο μου γιατρο μου το επιβεβαιωσε....

Εμενε στην αυχενικη δεν ηθελε να μου πει γιατι δεν ητανε ο δικοσ μου γιατροσ, αλλα οταν τον επριξσα για τα καλα, μου ειπε μαλλον αγορι... και οταν πιγα μετα απο 5 μερεσ στον δικο μου γιατρο μου το επιβεβαιωσε....

εμενα μου το ειπαν πριν την αυχενικη κ στην αυχενικη το επιβεβαιωσαν !

Κοριτσακια μου .. Καλησπερα..

Εμεις ειχαμε ενα δυσκολο μεσημερι.. με επιασε ενας δυνατος πονος στο στομαχι περιμετρηκα, και με χτυπουσε πισω και χαμηλα... κρατησε ενα τριωρο.. ειχα φαει γεμιστα, και οπως τα εβαλα τα εβγαλα..

Πηγαμε εκτακτως στο νοσοκομειο απο τις 5 ειμασταν εκει μεχρι τις 9.... μολις μπηκαμε σπιτι..!!

καναμε υπερυχο, και το μωρο μας ηταν μια χαρα.. αλλα με ειδε και παθολογος και εκανα και υπερυχο κοιλιας..

τελικα το πορισμα ειναι οτι λογο οτι εχω χρονια σχολειωση, και λογο οτι το μωρο μας ειναι πολυ υπερκινητικο.. μου δημιουργει φαινομενικους κολληκους νεφρου... δηλαδη ενω δεν εχω προβλημα, ποναω εκει γιατι παει και πιεζει εκει πανω.. !! ειμαστε πλεον 11 εκατοστα και γενικα μεγαλωνουμε γρηγορα, διοτι εχουμε πολυ καλη αιματωση στον πλακουντα.. !!

Μου ειπαν να τρωω γιατι επεσε ο αιματοκριτης μου στο 35 απο το 41.. ενω δεν εχω καμμια αιμοραγια, και αυτο οφειλετε στο μωρο, επειδη αιματωνετε καλα..!!

αυτα τα νεα μας. ευτηχως ειναι καλα.. γιατι στην αρχη μας ειπαν οτι ισως να ηταν πετρα ισως να ηταν ουρολοιμωξη ισως να ηταν το μωρο που πιεζει.. τελικα ηταν το ζουζουνι μας που κανει τα κολπακια του..!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις ειχαμε ενα δυσκολο μεσημερι.. με επιασε ενας δυνατος πονος στο στομαχι περιμετρηκα, και με χτυπουσε πισω και χαμηλα... κρατησε ενα τριωρο.. ειχα φαει γεμιστα, και οπως τα εβαλα τα εβγαλα..

Πηγαμε εκτακτως στο νοσοκομειο απο τις 5 ειμασταν εκει μεχρι τις 9.... μολις μπηκαμε σπιτι..!!

καναμε υπερυχο, και το μωρο μας ηταν μια χαρα.. αλλα με ειδε και παθολογος και εκανα και υπερυχο κοιλιας..

τελικα το πορισμα ειναι οτι λογο οτι εχω χρονια σχολειωση, και λογο οτι το μωρο μας ειναι πολυ υπερκινητικο.. μου δημιουργει φαινομενικους κολληκους νεφρου... δηλαδη ενω δεν εχω προβλημα, ποναω εκει γιατι παει και πιεζει εκει πανω.. !! ειμαστε πλεον 11 εκατοστα και γενικα μεγαλωνουμε γρηγορα, διοτι εχουμε πολυ καλη αιματωση στον πλακουντα.. !!

Μου ειπαν να τρωω γιατι επεσε ο αιματοκριτης μου στο 35 απο το 41.. ενω δεν εχω καμμια αιμοραγια, και αυτο οφειλετε στο μωρο, επειδη αιματωνετε καλα..!!

αυτα τα νεα μας. ευτηχως ειναι καλα.. γιατι στην αρχη μας ειπαν οτι ισως να ηταν πετρα ισως να ηταν ουρολοιμωξη ισως να ηταν το μωρο που πιεζει.. τελικα ηταν το ζουζουνι μας που κανει τα κολπακια του..!!!

ευτυχως ολα κλ λοιπον!! τωρα πως εισαι πως νοιωθεις; πονας πουθενα; κ εμενα επεσε ο αιματοκριτης γι αυτο ειχα λιποθυμησει κ τωρα παιρνω 3 gynotandyferon την ημερα αντι για ενα...ειδες οταν ο πονος οφειλεται στο μωρο μας δεν μας νοιαζει.ελπιζω απο εδω κ στο εξης να μην εχεις ενοχλησεις!!

Ήρθα κ εγώ!;) καλησπέρα..! Δεν ήξερα για την παρέα σας κ το έμαθα προχθές απο μία φίλη.. Είμαι στη 19η εβδομάδα στο πρώτο μου παιδάκι!! Ήρθα για να είναι στην παρέα άλλο ένα κοριτσάκι με πιθανή ημερομηνία 16/04/2014!! Περιμένω πως κ πως..........!!

Τέλος καλό όλα καλά κοριτσάκι μου μονο που ταλαιπωρήθηκες.Κολπάκια σου κάνει για να κανει αισθητή την παρουσία του:-D:grin::-D

Ήρθα κ εγώ!;) καλησπέρα..! Δεν ήξερα για την παρέα σας κ το έμαθα προχθές απο μία φίλη.. Είμαι στη 19η εβδομάδα στο πρώτο μου παιδάκι!! Ήρθα για να είναι στην παρέα άλλο ένα κοριτσάκι με πιθανή ημερομηνία 16/04/2014!! Περιμένω πως κ πως..........!!

Καλως ήρθες Τόνια μου. Με το καλό το μωράκι σου. Μάλλον 16/03 είναι η ημερομηνία σου ε?

καλέ πολύ βραδίνες είστε...... μονο εγώ πέφτω σαν τούβλο απο τις 10?

καλημερα σε ολα κοριτσια κ τα μωρακια τους!!!!!πως ειμαστε σημερα;;;!!!!!

ΗΘΙΚΟΝ : ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ!!!!!!!!!!

ολα καλα λοπιον!!!!μπραβο κοριτσι μου!!!!χαλαλι οι πονοι!!!!οπως ειπε κ η αριαδνη οταν ειναι απο το μωρο οι ενοχλησεις δεν μας πειραζει!!!!!

11cm;;;!!!!!!:D:D:D:D:D:D πω πω, θηριο λεμε!!!!!!!!!:D:D:D:D:D μπραβο μπραβο!!!!!!!

τονια μου καλως ηρθες στην παρεα μας κ με το καλο να καρατησεις στην αγκαλια σου ενα γερο κ τυχερο μωρακι!!!!!!κοριτσακι εχεις, αν καταλαβα καλα;;;;!!!!!!!

Καλως ήρθες Τόνια μου. Με το καλό το μωράκι σου. Μάλλον 16/03 είναι η ημερομηνία σου ε?

καλέ πολύ βραδίνες είστε...... μονο εγώ πέφτω σαν τούβλο απο τις 10?

ντινακι μου καλημερουδια!!!!!!ναι παιδι μου, ολες εδω ειναι νυχτοπουλια!!!!!στις 10 πας για υπνο;;;;!!!!!!καλα εισαι!!!!!!εγω καμθια φορα κοιμαμαι κ απο τις 9,30 μαζι με το παιδι!!!!!!!!!!!!!;););););););););)

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...